Horoscopul saptamanii 27 iulie- 2 august


Berbecul


Berbecii vor demara saptamana in forta. Plini de energie, inca de luni, veti face o mie si una de planuri privind restul saptamanii. Va veti agita, veti sari de la una la alta, veti vrea sa faceti totul, insa trebuie sa asteptam pana la sfarsitul saptamanii sa vedem daca domnii si doamnele Berbeci isi vor indeplini proiectele. Marti si Miercuri Berbecii nostrii vor fi cuprinsi de ganduri filozofice. Spre mirarea celor din jur,care au asistat la demonstratia de energie de care ati fost in stare Luni, Marti vor crede ca vorbesc cu o alta persoana, tacuta, misterioasa, cu un aer neatent. De fapt, Berbecii nostrii profita Marti si Miercuri de aceasta oportunitate si de lipsa de vitalitate pentru a-si pune in ordine gandurile si planurile. Insa aceasta stare de lucruri nu va dura la nesfarsit, si incepand de Joi pana Duminica Berbecii nostrii vor reveni la starea de energie cu care ne-au obisnuit.
In dragoste, nativii Berbec vor face o multime de declararii amoroase Luni.Vor promite marea cu sarea, cerul si pamantul, ca apoi Marti si Miercuri sa se retraga in sine, sa adopte un aer misterios si sa isi puna ordine in ganduri. Joi vor lua decizia finala, fie vor continua relatia fie ii vor pune punct. Cert este ca weekendul ii va regasi pusi pe fapte mari si gata de a cunoaste pe altcineva, sau,in cazul in care au o relatie, sa-si demonstreze dragostea pentru partener in modul tipic unei zodii de foc: vulcanic si pasional.
Pe plan financiar Berbecii trebuie sa aiba grija Luni , Joi si Vineri sa nu faca niste cheltuieli nechibzuite. Le sugeram sa se gandeasca de doua ori inainte de a scoate banii din buzunar.






Taur



Saptamana debuteaza cu un sentiment al rutinei la servici: aceleasi acte de semnat, aceleasi rapoarte de predat, aceleasi activitati de facut. Plicticos, nu? Marti si Miercuri veti fi plin de toane si veti incerca sa va legati de toti si veti incerca sa cautati motive de cearta. Joi si Vineri va trebui sa va puneti in valoare toata abilitatea pentru a convinge pe cineva de oportunitate demersurilor dumneavoastra si sa ii atrageti atentia in mod pozitiv, sa va ajute sa rezolvati o problema sau sa incheiarti fie un contract si un acord.
In dragoste, dragi Tauri, veti primi niste semnale clare Luni si Marti, care se vor concretiza Miercuri si Joi fie printr-o invitatie la o cina romantica sau pur si simplu la o plimbare. Atentie insa sa nu deveniti prea pretentiosi sau sa va manifestat posesivitate mult prea repede.






Geaman






Saptamana debuteaza pozitiv: plina de energie si cu decizia luate de a face ceva concret si de a nu mai taragana lucrurile. Ar fi chiar indicat sa demarati orice proiecte aveti , pentru ca este o perioada propice pentru aceste demersuri. Marti si Miercuri veti apasa pedala de frana, pentru a putea castiga timpul necesar sa analizati din toate punctele de vedere niste acte sau nsite propuneri de asociere. De Joi pana Sambata veti deveni brusc autoritar si din acest motiv va spunem ca tonul face muzica si daca doriti sa obtineti ceva de la cei din jur nu este nevoie sa folositi regula pumnului.
In dragoste saptamana viitoare veti aborda latura intelectuala a unei relatii. Veti juca jocuri psihologice, veti intinde curse partenerului pentru a va demonstra cat de mult va iubeste. Daca alegeti aceasta cale, in cazul in care veti avea surprize nu aveti motive sa va plangeti: dumneavoastra ati vrut asta. La jumatatea saptamanii veti fi mai putin in forma: fie oboseala isi va spune cuvantul, fie stressul de la servici, in orice caz veti dori sa va bagati in pat, sa trageti patura peste cap si sa nu stiti ce se intampla in jurul dumneavoastra. In weekend veti avea oportunitatea sa cunoasteti pe cineva care nu respecta tiparul prietenilor dumneavoastra- prin urmare capacitatea de a va adapta la noi comportamente si tipologii umane va va fi pusa la incercare.






Rac



Vor aparea o serie de conflicte la serviciu legate de acte, semnaturi, parafe . Veti fi luati prin surprindere, nu va veti astepta la acest comportament, care va va uimi intru totul si nu intelegeti din ce cauza sunteti trasi la raspundere. Daca veti privi retrospective, veti vedea unde ati gresit si cand s-a produs problema pentru care acum trebuie sa dati socoteala. Insa, in privinda finantelor, veti fi axati pe ideea de a face afaceri.



Cu casa a doua pe leu, cu soarele in leu, chiar daca in aceasta perioada la serviciu sunt ceva contorsiuni si zguduiri emotionale, in ceea ce priveste planurile de viitor asupra unor investitii pe care le veti face, ei bine, va aflati pe drumul cel drept.



In aceasta perioada, legat de finante, veti cere parerea unor specialisti, iar opiniile lor va vor ajuta sa va creati o impresie legata de drumul pe care doriti sa-l apucati. In ceea ce priveste dragostea saptamana aceasta veti fi plini de toane. Veti cauta sa gasiti nod in papura partenerului sau partenerei, nimic nu va va conveni, veti tranti, veti bufni, de aceea noi dam un sfat acum celor care sunt partenerii racilor, pentru ca racii vor fi mult prea implicati emotional in a cauta pricina celorlalti: dragi parteneri ai unui rac, sau a unei doamne rac, intelegeti-i, pentru ca in aceasta perioada trec printr-o serie de probleme la serviciu, si mai degraba taceti din gura in aceasta perioada, lasati racii sa-si faca numarul si sa pozeze in victime care nu sunt intelese de nimeni in privinta sentimentala si dupa aceea veti vedea ca lucrurile vor intra in normal. Evident, in aceasta perioada stresanta si sanatatea isi va spune cuvantul si toti racii vor fi mai obositi, veti fi mai irascibili, vor avea parte de insomnii, de atacuri de panica. Prin urmare, incercati sa va relaxati, sa va deconectati de probleme si sa intelegeti ca e doar temporar ceea ce se intampla.






Leu






Soarele este in domiciliu, este in Leu, sunteti plini de verva, initiativa, insa va mai confruntati cu o problema saptamana aceasta, adica veti vorbi mult. Intre 27 iulie si 2 august ii veti obosi de-a dreptul pe cei din preajma dumneavoastra cu toata logoreea de care veti da dovada, iar daca cineva va incerca sa va opreasca din discursul dumneavoastra veti face vai si amar cu cei din jur, veti izbi, veti trazni, va veti enerva si vi se va parea ca lumea comploteaza impotriva dumneavoastra.



In privinta serviciului, atentie, exista o serie de probleme care se pot ivi la orizont. Fie veti fi acuzat pe nedrept de anumite lucruri, fie cineva va scoate dintr-un sertar niste hartii pe care le va flutura pe sub nasul sefului, hartii care va vor afecta in mod direct, fie deciziile pe care le-ati luat in trecut nu s-au dovedit cele mai bune si in acest moment trebuie sa dati explicatii pentru ceea ce ati facut.



In privinta financiara, de asemenea, a sosit momentul reglarii conturilor. In cazul in care ati imprumutat bani de la cineva, a sosit clipa in care trebuie sa-i si platiti inapoi. In cazul in care cineva a imprumutat bani de la dumneavoastra, ii veti cauta pana in panzele albe si veti incerca sa va recuperati banii dati. S-ar putea sa aveti niste dificultati in a va recupera banii, insa daca veti insista si veti fi plini de ambitie si nu veti renunta in demersurile dumneavoastra aveti mari sanse sa ii recuperati, insa printr-un element surpriza, fie persoana care va datoreaza bani va va da un telefon si va spune “Ok, hai sa-ti platesc si tie datoriile”, ori in cazul in care faceati dumneavoastra imprumuturi la banca, un contabil sau cineva binevoitor de acolo sa va sune si sa va spuna “Ei bine, uite, e ziua ta norocoasa, imprumutul pe care l-ai dorit s-a aprobat”.



In dragoste, persoana cu care va aflati intr-o relatie, in cazul in care sunteti intr-o relatie, va incerca sa va puna lesa la gat, fie ca sunteti doamna leu, fie ca sunteti domn leu. Va dam un sfat, nu incercati sa luati decizii fundamentale legate de a legaliza o relatie. Cu Jupiter retrograd, cu Chrion retrograd, cu Nesus retrograd in casa casatoriei, nu cel mai bun moment in care sa va decideti viitorul legat de acest domeniu. In ceea ce priveste sanatatea, s-ar putea sa apara o serie de dureri reumatismale, s-ar putea sa suferiti de niste suferiti de niste entorse, elongatii, usoare fisuri ale oaselor. Nu vrem sa va panicam sa va spunem de fracturi. Incercati sa fiti atenti cum mergeti, cat mergeti, unde mergeti, in ce calcati, pentru a evita diverse raniri in zona picioarelor sau a sistemului muscular si osos.






Fecioara






Feciarele isi vor pune ordine in viata personala. Mai ales in aceasta perioada, cand Saturn se afla in zodia lor, este momentul introspectiei, analizei atente a deciziilor pe care urmeaza sa le ia si a oportunitatilor oferite. In privinta serviciului, lucrurile nu stau foarte bine. Ori au un chef de duca de plecat in concediu, ori chiar au obosit la cat stres au fost supuse. Pur si simplu le-a ajuns si din acest motiv vor fi superficiali sau gandurile le vor zbura departe, in clipa in care ar trebui, de fapt, sa se focalizeze pe hartiile pe care le au de citit, pe le au de semnat, pe care le au de studiat. Prin urmare, recomandam Fecioarelor sa incerce sa bea doua cafele dimineata pentru a-si pastra mintea limpede, pentru ca orice decizie luata intr-o periada de neatentie la serviciu, le va costa mai tarziu, mult mai mult.



In privinta banilor exista ceva prospectii, ceva planuri, ceva ganduri legate de metode de obtinere a unor venituri suplimentare, insa inca la acest moment nu se intrevede nimic nou. Sunteti in faza in care va multumiti cu cat aveti pentru ca nu aveti alta solutie, nu aveti alte optiuni.



In dragoste sunteti cuprinsi de pasiune, insa atentie, vrem sa va tragem de maneca putin in acest aspect si cu Lilith pe casa dragoste, pe casa relatiilor amoroase, va aducem putin cu picioarele pamant si chiar daca nu va va conveni ceea ce avem de spus, vrem sa va atragem atentia ca relatiile pornite in aceasta perioada vor fi relatii cu o nota distructiva, va vor afecta foarte mult in viitor, insa daca ar fi sa privim jumatatea plina a paharului este o perioada in care va veti maturiza. O relatie distructiva nu inseamna neaparat un certificat in alb pentru spitalul de nebuni sau pentru a umple conturile unui psihiatru. Dimpotriva, veti cunoaste si dimensiunea dureroasa a unei relatii si consecintele care deriva din aceasta si nu veti avea decat de invatat din momentele prin care treceti in aceasta perioada. In privinta sanatatii s-ar putea sa trebuiasca sa faceti o vizita la doctor pentru analizele de rutina. S-ar putea sa faceti radiografii, s-ar putea sa faceti computere tomograf, s-ar putea sa faceti investigatii cu aparatura de ultima ora pentru a va lamuri ce se intampla cu dumneavoastra.






Balanta






In aceasta perioada pot aparea notificari neasteptate, decizii surpriza legate de serviciul dumneavoastra . Fie veti ca trebuie sa va mutati la un alt departament, fie veti afla ca veti intra, din pacate, in somaj. Lucrurile, noutatile pe care le veti afla in privinta serviciului nu vor fi din cele mai imbucuratoare si va vor da putin lumea peste cap. Nu uitati ca este doar o perioada tranzitorie, nu intotdeauna lucrurile merg asa cum ne dorim si daca vrem sa avem succes trebuie sa privim inainte cu optimism, oricat de negru ar parea viitorul. Deci in cazul in care aveti probleme la serviciu, certuri mai serioase cu sefii sau chiar o posibilitate de a fi dati afara, nu disperati, lucrurile in curand se vor imbunatati. Cu ce aveti voi de luptat este elementul surpriza care poata aparea in aceasta perioada legat de serviciul dumneavoastra.



In privinta banilor nu se anunta inca nimic nou la orizont, ci doar o stare ingrijorare, dat fiind ca s-ar putea sa resimtiti lipsa acestora in perioada aceasta. Deci, incercati sa fiti mai cumpatati in cumparaturile pe care le faceti caci nu se anunta lucruri foarte bune la nivel financiar in urmatoarea saptamana. In privinta dragostei, de asemenea, va recomandam sa fiti mai circumspect, sa nu duceti la gura chiar tot ceea ce vi se intinde si sa cantariti bine promisiunile care vi se fac. De multe ori, amintiti-va ca oamenii pot avea tentinda de a promite in vederea atingerii scopului, dupa care uita promisiunile facute.



In privinta sanatatii, de asemenea, s-ar putea sa existe o oarecare oboseala, o stare de depresie, o stare in care vi se pare ca nu merg lucrurile asa cum trebuie in corpul dumneavoastra. Atunci cand vedeti ca se anunta o saptamana destul de stresanta pe planul serviciului, pe planul dragostei, pe planul personal in care veti fi cuprinsi de emotie, pe planul sanatatii oboseala fiind marcata, va recomandam sa va detasati, sa va ganditi ca este doar o perioada tranzitorie in care vi se pune increderea in viitor la incercare si succesul demersurilor dumneavoastra consta tocmai in puterea de care veti da dovada in aceste momente mai dificile pentru dumneavoastra si capacitatea de a nu ceda provocarii. Noi va uram mult optimism in saptamana care se anunta si sa stiti, nu este decat o perioada tranzitorie in care vi se va pune la incercare curajul si ambitia






Scorpion






Saptamana care urmeaza se anunta o saptamana emotionala pentru domnii si doamnele Scorpioni. In primul rand, Marti si Miercuri vor avea destule conflicte personale. Nu le va placea cum arata, cum vorbesc, cum se imbraca, vor vrea sa faca o schimbare si nu vor fi de acord cu ce le spun cei din jur. Deci, una peste alta, este o saptamana destul de complicata pentru nativii Scorpioni, mai ales ca luna intra in semnul lor si ii va bulversa putin din punct de vedere emotional, in ceea ce priveste imaginea despre sine.



La servici se anunta o perioada plina, in care, fie vor trebui sa finalizeze ceea ce au inceput mai de mult, fie sa traga linie si sa contabilizeze rezultatele, fie vor trebuie sa-si puna ordine in hartiile de la locul de munca, pentru ca se anunta o serie de controale, pe care isi doresc sa le treaca cu bine. In privinta dragostei pot aparea o serie de surprize neasteptate. Deci, dragi Scorpioni, pregatiti-va pentru ca s-ar putea ca persoanele pe care le-ati vazut intr-o anumita lumina, sa-si dea masca jos si sa-si arate adevarata personalitate, lucru care va va surprinde si, speram noi, nu va va dezamagi. De regula, Scorpionii beneficiaza de o intuitie deosebita care ii favorizeaza foarte mult in detectarea persoanelor false. De data aceasta, lucrurile nu au stat asa cum suntem obisnuiti, si cineva, cumva, a reusit sa se strecoare intr-o astfel de maniera, incat le-a pacalit sentimentele si a dapasit detectorul radar de persoane. Probabil, punctul in care a excelat persoana carora le-a dat credit, a fost foarte mult activitatea sexuala, deci i-a vrajit realmente in pat si atunci Scorpionii nostri au inchis ochii. Ei bine, a sosit momentul adevarului, in care trebuie sa priveasca realitatea in fata si sa ia o decizie.



In privinta banilor se anunta o perioada fara investitii. Sau, daca au investit intr-o afacere, sperand sa le aduca bani, in aceste momente poate aparea momentul surpriza, care consta in stagnarea lucrurilor, sau ca lucrurile nu se misca atat de repede pe cat si-au dorit Scorpionii nostri sau partenerii de afaceri sa nu fi fost foarte corecti. Deci, la capitolul bani prin investitii, scorpionii stau putin cam prost din punct de vedere emotional. Sunt furiosi pentru ca s-au lasat pacaliti sau s-au lasat dusi in eroare sau nu au vazut intreaga fata a lucrurilor si s-ar putea sa ceara socoteala celor din jur. In aceasta situatie, mai ales ca Luna va trece saptaman viitoare prin semnul Scorpionului ( adica energie emotionala maxima gata sa rabufneasca) va sfatuim sa nu interveniti atunci cand un Scorpion furios da usa de perete si tasneste in camera tipand din toti plamanii. Lasati-i sa se descare nervos si dupa care incercati sa intelegeti ce vrea de la dumneavoastra pentru ca Scorpionilor le va fi foarte greu sa-si puna ordine in emotii. Mai ales cand vine vorba de bani, dat fiind ca siguranta emotionala a acestui nativ este data de finante, de ideea ca au un ban in buzunar, in portofel sau la banca, e normal sa actioneze mai mult decat impulsiv. Lasati-i in pace, este doar o perioada tranzitorie, iar pentru nativii Scorpioni, va dam un sfat, atunci cand faceti afaceri data viitoare bazati-va si pe instinct, nu numai pe ceea ce spun cei din jur. Daca aveti o strangere de inima si nu va plac persoanele cu care trebuie sa intrati in contact si aveti capacitatea si posibilitatea si oportunitatea de a va retrage, faceti-o, nu va bazati pe cei din jur si pe sfaturile lor.



In rest, in privinta sanatatii, o perioada de insomnii, o perioada de migrene, o perioada de oboseala accentuata datorata alergaturii de peste zi. Atentie, incercati sa va relaxati, sa va detasati si cand intrati in casa, lasati problemele la usa.






Sagetator



Saptamana incepe cu o stare interioara de nemultumire. Luni, Marti, Miercuri aceasta stare va predomina si nu veti sti de unde o aveti. Ei bine, o aveti de la Luna, care se afla in casa lucrurilor ascunse, a lucrurilor care nu tin de noi, a subconstientului , trecand si prin semnul Scorpionului. Evident ca veti simti repercursiunile si pe pielea dumneavoastra, avand o stare generala de confuzie emotionala si nemultumiri la nivel interior. Insa lucrurile se imbunatatesc incepand de Miercuri, cand veti avea chef de a invata si fie va veti inscrie la niste institutii de invatamant sau la niste cursuri prin corespondenta, fie veti citi ceva care sa va largeasca cultura generala, fie pur si simplu veti intra pe internet si veti face diverse download-uri sa invatati, sa cititi, sa va informati, sau, cei care nu au acces la internet, se vor limita la reviste, la televizor, la stiri, la mass-media. In privinta banilor si a serviciului, se anunta clipe mai dificile pentru domnii sagetori si pentru doamnele Sagetor, deopotriva.



Casa banilor este inca incercata, iar in vara aceasta s-ar putea sa apara o serie de probleme financiare, fie nu sunteti platiti la timp, nu luati salariile la timp, nu gasiti de lucru, dar in orice caz, pentru o perioada, capitolul bani, cam scartaie in viata sagetatorilor. Nu este nimic, aveti de invatat o lectie si aceea a strangerii bunurilor, a nu mai cheltui pe toate nimicurile, pentru ca multi dintre sagetatori, daca vor privi in adancul sufletului vor intelege de unde li se trage aceasta lipsa de bani. De la niste cheltuieli nejustificate pe care le-au facut anterior si in acest moment invata lectia cumpatarii. In privinta dragostei, lucrurile sunt pline de emotie. La inceputul saptamanii, cel putin, vor fi plini de empatie fata de partener, isi vor arata compasiunea, sensibilitatea, vor avea crize de plans inexplicabil, lucru care ii va nedumeri pe cei din jurul lor, pe parteneri sau pe prietenii acestora.



Ei bine, trebuie sa intelegeti ca este o perioada in care sagatatorul se afla intr-o lupta interioara emotionala, insa, din fericire, fiind o zodie respectabila de foc, sagatatorul va trece repede peste aceste crize, pe care le considera un act de sensibiltiate nejustificata si va redeveni el sau ea insasi in a doua parte a saptamanii, cand se va recompensa pe deplin fata de partener plin niste nopti foarte fierbinti de dragoste si toate crizele si toate neintelegerile de la inceputul saptamanii vor fi date uitarii. In privinta sanatatii, pentru domnii si doamnele sagatator, le atragem atentia asupra durerilor musculare, crampelor musculare, asupra durerilor de ceafa, de gat, de umeri, atentie sa nu va traga curentul, incercati sa nu stati foarte mult in dreptul aparatelor de aer conditionat pentru ca va veti resimti la nivel ceafa, gat, umeri muschi.






Capricorn






In primul rand, la serviciu se anunta o saptamana in care veti fi de-a dreptul carismatici, veti straluci, veti vorbi mult, veti fi capabili sa negociati, veti fi capabili sa aduceti noi investitori, lucru care va atrage atentia sefilor dumneavoastra.



Profitati de aceasta perioada pentru a iesi din conul de umbra in care ati intrat in ultima vreme si incercati sa straluciti la adevarata dumneavoastra valoare pentru ca astrele sunt de partea dumneavoastrea. Puteti vorbi mult, puteti negocia foarte bine si puteti sa-i convigenti pe cei din jur de argumentele dumneavoastra.



In privinta banilor se anunta mici probleme. Fie vor fi intarzieri de plati, fie banii nu mai ajung luna aceasta si saptamana viitoare chiar veti avea nevoie de bani, chiar contul va fi gol si va trebui sa apelati la imprumuturi de la prieteni, sau dumneavoastra ati cazut prada darniciei exagerate intr-un moment de bunavointa si ati imprumutat bani unor persoane mult mai mult decat ar fi fost nevoie si din aceasta cauza acum trebuie sa suportati consecintele.



In privinta dragostei, veti fi cuprins de pasiuni neasteptate saptamana viitoare, va veti inflama, iar pentru o zodie de pamant cum este capricornul, a fi inflamat, a fi indragostit pana peste ureche este un lucru rar, pentru ca aceste zodii sunt de pamant, sunt de regula cu picioarele ancorate in realitate si nu prea isi dau permisiunea de a cadea prada emotiilor sau exprimarii emotiilor intr-un mod exagerat, insa saptamana viitoare Capricornii isi vor iesi din masca de autocontrol pe care o detin si vor reusi sa se manifeste intr-un mod care ii va incanta pe cei din jur.



In privinta sanatatii este o perioada foarte buna, foarte dinamica, nu se arata probleme la orizont, deci, macar saptamana viitoare, incercati in primul rand sa straluciti in ceea ce priveste serviciul pentru ca vor fi oportunitati in lumea aceasta. In privinta sanatatii aveti astrele de partea dumneavoastra, deci veti fi capabili sa indepliniti programele pe care vi le-ati propus, iar in dragoste veti fi de-a dreptul uimitor. Tineti-o tot asa pentru ca va aflati pe drumul cel bun si luna August, este o luna buna pentru domnii si doamnele Capricorn, deci noi va uram bafta in directia aceasta.






Varsator






In primul rand, varsatorii se confrunta cu o criza de personalitate in care vor sa-si defineasca pozitia in societate si nu reusesc. Sunt confuzi, sunt zapaciti, interpreteaza gresit semnele care li se transmit si acest lucru ii va deprima foarte mult. Insa, sa stiti, ca exista intotdeauna jumatatea plina a paharului, si se manifesta in directia serviciului, unde vor fi plini de verva, plini de initiativa, vor avea idei bune si foarte mult chef de lucru, iar aceste manifestari vor fi foarte usor observate de catre sefi si vor fi apreciate pe masura, iar, de asemenea, aceste comportament se va rasfrange si in sfera financiara, cand sefii vor vrea, fie sa le promita o trecere pe o treapta superioara in ceea ce priveste serviciul, fie, dimpotriva, ii vor remunera pe masura pentru beneficiile aduse companiei sau locului de munca unde se afla domnii si doamnele varsatori.



In dragoste sunt cuprinsi de pasiuni mistuitoare, isi fac planuri mari, planuri de a-si intemeia familii, negociaza, vorbesc cu partenerul lor si s-ar putea chiar sa primeasca un anunt afirmativ, o confirmare a dorintelor de a legaliza o relatie. Insa, chiar daca primesc un raspuns pozitiv, nu inseamna ca lucrurile vor demara chiar acum, ci, inca vor mai stagna putin, dar adevaratele rezultate se vor vedea abia spre toamna, cand si planetele din casa personala vor iesi din retrogradare, insa, pana una alta, varsatorii sunt in al 9-lea cer de fericire la capitolul dragoste, cand partenerul le impartaseste aceleasi idei. Vor fi putin dezamagiti de prieteni saptamana viitoare, fie prin niste impunsatori, fie prin niste vorbe rautacioase, dar vor reusi sa treaca cu brio peste toate aceste aspecte.






Pesti






In primul rand, elementul surpriza va fi la el acasa, veti fi surprinsi intr-un mod mai putin placut. Persoane carora le-ati dat credit in mod special va vor dezamagi, va vor uimi prin comportamentul lor. Vor spune, fie vorbe grele, fie impotriva, veti afla de la terte persoane ca s-a vorbit despre dumneavoastra, in absenta dumneavoastra si nu pozitiv, iar acest lucru va va intrista peste masura.



La serviciu multa, multa munca si hartii de semnat si veti pleca destul de obositi acasa saptamana aceasta pentru veti avea mult de vorbit, mult de explicat, mult de convins. Inarmati-va cu un termos mare, in care puneti cafea din plin, cafea tare si pregatiti-va pentru multa treaba la serviciu.



In privinta dragostei va faceti planuri, ati vrea sa aveti ceva stabil, insa va aflati inca la capitolul tatonat terenul. Nu va faceti inca planuri foarte mari legat de persoana cu care discutati, pentru, in saptamana in care urmeaza, primeaza elementul surpriza si mai bine sa fiti pregatiti emotional din toate punctele de vedere in cazul in care primiti un refuz sau in cazul in care nu ati vazut adevarata realitate a lucrurilor.



In privinta sanatatii, pestii nostrii vor fi obositi, vor suferi de insomnii, vor avea dureri de cap si de asemenea o tendinta de a stoca lichide, de a asimila, de a acumula, deci, pestii nostri, vor privi dimineata acul cantarii cum urca primejdios 2, 3 kg si nu vor intelege desi. In aceasta perioada se afla niste tranzite mai speciale pe casa sanatatii, care indica aceste posibile variatii de greutate. Insa, una peste alta, este o saptamana interesanta si pregatiti-va pentru suprize. Noi va dorim sa aveti numai surprize bune saptamana viitoare.


Cu drag, astrolog Alexandra Coman



0 comments: