Lilith- intunericul din fiecare zodie (Varsator)
(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua, luna, anul- ora nasterii in format 0-24 si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)


Lilith in Varsator

Idei vizionare, progresiste. Problema majora a persoanelor nascute sub acest aspect este convingerea proprie ca numai ei au dreptate. Din acest motiv nici nu tolereaza alte opinii. Pot parea dictatorul absolut, si chiar pot ajunge in aceasta pozitie daca au aspecte natale care sa ii promoveze social.

Cu toate acestea trebuie sa dam Cezarului ce e al Cezarului si sa recunostem ca intr-adevar au un talent deosebit in a vedea esenta lucrurilor, de a anticipa evolutia unor situatii. Daca si Uranus, guvernatorul zodiei Varsatorului si planeta inventatorilor face aspecte pozitive cu Lilith, atunci persoanele cu acest aspect pot fi inventatori de exceptie, psihologi sau astrologi foarte buni.

Cu greu renunta la libertatea personala (un alt atribut al zodiei Varsatorului) si amana cat de mult pot momentul casatoriei, pentru ca doresc sa fie siguri de alegerea facuta. Uneori pot aparea si piedici in calea unei casatorii deoarece pot fi nevoiti sa aiba grija de rudele lor, de parinti, frati, etc. Si din acest motiv pot sa uite de propriile interese, pana cand intr-o zi constientizeaza ca s-au dedicat binelui altora, sacrificandu-se de fapt pe ei insisi.

Personalitati cu Lilith in Varsator: Laura Pausini, Clint Eastwood, Sean Connery, Ludwig van Beethovem Amy Winehouse, Alanis Morissette, Shania Twain, Edgar Cayce, Mickey Rourke, Ben Stiller.

Lilith- intunericul din fiecare zodie (Capricorn)

(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua, luna, anul- ora nasterii in format 0-24 si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)Ambitie. Dorinta de succes financiar, pozitie sociala si implicit recunoasterea calitatilor personale anima fara nici o urma de indoiala persoanele nascute sub acest aspect. De multe ori ii regasim pe salile parlamentelor lumii, sau in miscarile sindicale, in organizatiile bancare sau la masa tratativelor. Si sunt pozitii bine meritate, pentru ca muncesc din greu pentru a accede in astfel de functii. Perfectionisti si de multe ori autodidacti, au capacitatea de a se focalzia pe un singur obiectiv si tocmai din acest motiv si reusesc sa ajunga unde doresc. Problema lor este ca in acelasi timp incearca sa atinga si linistea sufleteasca, iar de regula cand esti o persoana activa si recunoscuta pe plan social cam greu poti gasi si linistea si pacea interioara.

Incapatanati pana la extrema, isi pot apara ideile pana in panzele albe.In clipa in care lucrurile nu ies conform planurilor lor, pot suferi un adevarat soc emotional, ajungand pana la depresie.

Buni coordonatori, pot conduce foarte bine institutiile statului.Datorita incapatanarii pe care am mentionat-o anterior, pot fi avocati de succes, pe de o parte datorita puterii lor mentale de a asimila foarte multe informatii dar si a capacitatii de a lupta pentru cauza lor . In egala masura sunt foarte rezistenti la presiunile psihice si pot fi foarte greu de corupt.

Cand se simt obositi si plictisiti, se recomanda asceza, meditatia, retragerea intr-un loc departe de viata agitata.

Femeile nascute sub acest aspect sunt mame foarte bune, avand puterea morala de a pune pe planul doi evolutia profesionala si de a se dedica intru totul educatiei copiilor. Barbatii sunt buni soti, poate si din ratiuni pragmatice; atunci cand doresc sa succeada pe scara ierarhica- in orice domeniu- o viata de familie exemplara ii poate favoriza. Prin urmare sunt constienti si maturi si prefera sa nu isi asume aventuri clandestine care apoi pot deveni mai apoi veritabile surse de santaj. Intr-o harta mai greu aspectata, totusi, Lilith in Capricorn se poate folosi de sex-appeal pentru a succede social.Personalitati cu Lilith in Capricorn: Paulo Coelho, Leonardo da Vinci, Hillary Clinton, Arnold Schwarzenegger, Camila Parker Bowles, Elisabeth Hurley, Jaquelin Kennedy, Calista Flockhart, Auguste Renoir, Sarah Jessica Parker.