Lilith- intunericul din fiecare zodie (Varsator)




(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua, luna, anul- ora nasterii in format 0-24 si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)


Lilith in Varsator

Idei vizionare, progresiste. Problema majora a persoanelor nascute sub acest aspect este convingerea proprie ca numai ei au dreptate. Din acest motiv nici nu tolereaza alte opinii. Pot parea dictatorul absolut, si chiar pot ajunge in aceasta pozitie daca au aspecte natale care sa ii promoveze social.

Cu toate acestea trebuie sa dam Cezarului ce e al Cezarului si sa recunostem ca intr-adevar au un talent deosebit in a vedea esenta lucrurilor, de a anticipa evolutia unor situatii. Daca si Uranus, guvernatorul zodiei Varsatorului si planeta inventatorilor face aspecte pozitive cu Lilith, atunci persoanele cu acest aspect pot fi inventatori de exceptie, psihologi sau astrologi foarte buni.

Cu greu renunta la libertatea personala (un alt atribut al zodiei Varsatorului) si amana cat de mult pot momentul casatoriei, pentru ca doresc sa fie siguri de alegerea facuta. Uneori pot aparea si piedici in calea unei casatorii deoarece pot fi nevoiti sa aiba grija de rudele lor, de parinti, frati, etc. Si din acest motiv pot sa uite de propriile interese, pana cand intr-o zi constientizeaza ca s-au dedicat binelui altora, sacrificandu-se de fapt pe ei insisi.

Personalitati cu Lilith in Varsator: Laura Pausini, Clint Eastwood, Sean Connery, Ludwig van Beethovem Amy Winehouse, Alanis Morissette, Shania Twain, Edgar Cayce, Mickey Rourke, Ben Stiller.

0 comments: