Horoscopul saptamanii 24-30 August






Berbec

Spre marea mirare a tuturor celor din jur, Berbecii nostrii vor fi mai introvertiti, mai inchisi in sine si mai circumspecti – atitudine total neobisnuita pentru acest semn zodiacal. Insa, dragii nostrii Berbeci, vrem sa va amintim un proverb spus la un moment dat de unul din membrii formatiei Beatles, John Lennon: „Viata este ceea ce se intampla celorlalti din jurul tau, atata timp cat tu esti ocupat sa-ti faci planuri!”. Ce inseamna asta? Este un indemn sa va bucurati si sa traiti fiecare secunda si sa fructificati fiecare oportunitate.Incercati totusi sa nu pierdeti ocaziile care trec pe langa dvs. saptamana aceasta. Fiind inchisi in sine, atitudine neobisnuita asa cum am mai spus pentru un semn de foc, s-ar putea sa pierdeti anumite oportunitati: de afaceri, de dragoste, de ocupare a unui loc de munca mai bun. Asadar, este foarte bine sa fiti introvertiti si sa va plangeti de mila, insa nu uitati ca pot aparea si surprize placute in viata dvs. saptamana aceasta.

In viata particulara, in ceea ce priveste dragostea, va sfatuim sa ciuliti bine urechile si sa dechideti ochii Miercuri, Joi si Vineri pentru ca sunt mari posibilitati de a cunoaste pe cineva. In week-end chiar s-ar putea sa va bucurati din plin de compania unei persoane foarte placute, foarte dragute si sociabile care sa va mai scoata prin lume.

In ceea ce priveste planul financiar, saptamana nu debuteaza in parametrii maximi. Veti fi mai linistiti, mai putin dinamici decat sunteti de obicei si cheful de a face afaceri si bani va fi mult, mult diminuat. Insa, incepand de Joi si pana in week-end s-ar putea sa apara o serie de ocazii si de oportunitati deosebit de interesante si atractive in ceea ce priveste planul financiar. Deci saptamana aceasta, oricat de plicticoasa, obositoare si monotona vi s-ar parea la inceput sa stiti ca se va dinamiza din a doua sa parte. Noi va dorim bafta si va sugeram sa prindeti ocaziile din zbor. S-ar putea sa nu va mai intalniti cu astfel de oportunitati.


Taur

Este bine sa traim momentele placute din trecut, sa le rememoram, sa ne scufundam in reverie insa, sa stiti ca viata bate la usa si va asteapta foarte mult lucruri de rezolvat in prezent. In prima parte a saptamanii va recomandam sa puneti de-o parte starea de suparare si de nemultumire interioara care va poate cuprinde fara nici un fel de justificare si sa apreciati mai mult ceea ce aveti acum in jurul dvs. Daca veti avea o atitudine pozitiva s-ar putea foarte repede catre a doua jumatate a saptamanii sa primiti si recompensa pentru optimismul dvs. Prin urmare, daca privi numai jumatatea goala a paharului nu vom ajunge niciodata nicaieri, iar acest lucru se va vedea din plin saptamana aceasta. Spre sfarsitul saptamanii, mai exact in week-end, este un moment propice pentru a va ocupa de treburile domestice.

In privinta vietii romantice, este ceva care pluteste in aer de la inceputul saptamanii. Nu stiti inca despre ce este vorba, sunteti putin confuz, insa in a doua parte a saptamanii, mai exact Miercuri, Joi si Vineri este o foarte mare probabilitatea de a stabili un contact si de a impartasi sentimente alaturi de o persoana de sex opus care este dipusa sa va asculte si sa va acorde toata atentia necesara. Va recomandam sa fiti cat mai sociabili pentru ca fiecare interactiune din acest moment se poate sfarsi intr-o relatie de lunga durata. Asadar, dragi Tauri fiti deschisi tuturor oportunitatilor!

In ceea ce priveste partea financiara a Taurilor, Luni veti incepe in forta si chiar va recomandam sa aveti o atitutine mai puternica, mai inversunata si mai dinamica. Mergeti la banca si vedeti pe unde va aflati: daca v-ati platitit toate imprumuturile, daca ati achitat ratele si daca aveti hartiile puse in ordine. Altfel, s-ar putea sa aveti mai tarziu surprize. Deci, la inceputul saptamanii ocupati-va de aspectele financiare ale vietii dvs. si puneti-le in ordine. In zilele de Marti si Miercuri va recomandam sa fiti calmi in ceea ce priveste atitudinea la locul de munca. S-ar putea sa va ciocniti de diverse provocari sau persoane mai putin politicoase. Si dupa cum stim Taurii pot reactiona destul de violent atunci cand sunt calcati pe nervi. Deci, nu intrati in polemici si nu porniti o cearta cu colegii de la serviciu sau cu persoanele care apeleaza la serviciile dvs. pentru ca s-ar putea sa aiba un sfarsit neplacut. In week-end va veti axa pe afaceri ce tin mai mult de treburi legate de pamant, de agricultura sau de vanzari imobiliare ce tin de achizitionarea unor case sau pamanturi sau pur si simplu de a discuta despre eventuale afaceri legate de acest domeniu.


Gemeni

Saptamana aceasta veti avea de trecut un test al sinceritatii vis-a-vis de propria persoana. Veti avea supriza ca la inceputul saptamanii sa fiti laudati si ridicati in slavi si sa vi se spune ca fara dvs. lucrurile nu ar putea merge . Apoi, este o mare probabilitate sa fiti invitati pe un ton foarte politicos si admirativ sa demarati o serie de actiuni. Insa, daca veti privi cu ochii mintii lucizi, neadumbriti de mandrie si ego-gadilat, veti vedea ca cei din jur se folosesc intr-un mod admirabil de dvs. si va manipuleaza. Daca veti ramane cu capul pe umeri veti putea spune: „Stiti ce? Ok, sunt cel mai bun! Haideti sa lucram in echipa! Eu va coordonez si voi faceti treaba!”. Ar fi probabil raspunsul la care nu s-ar astepta nimeni. Cam acesta ar fi debutul saptamanii acesteia.

Va recomandam sa va pastrati capul pe umeri si sa ramaneti realist! Macar in prima parte a saptamanii. In cea de-a doua parte este momentul unor schimbari, a unor noi decizii si a unor noi drumuri. Este un lucru grozav si chiar aveti sansa de a beneficia de noi ocazii de a porni pe un drum. Atentie insa la modul in care va exprimati pentru ca multa lume s-ar putea sa nu inteleaga exact sensul pe care vreti sa-l transmiteti. Din acest motiv este o mare sansa sa va inteleaga prost, lucru care ar putea duce la confuzii si polemici. Prin urmare, incercati sa faceti propozitii clare, scurte si concise.

In privinta dragostei este timpul sa va ganditi daca merita sa va aruncati in corabia dragostei cu persoana pe care ati pus ochii in ultimul timp. Oare nu cumva este o persoana falsa care va prezinta ceea ce vreti dvs. sa vedeti si sa auziti ca la final, dupa ce a pus mana pe dvs., sa va foloseasca foarte mult? Noi va recomandam prudenta si daca vreti sa o faceti pe Sherlock Holmes, pe seful detectivilor, va recomandam zilele de Miercuri, Joi si Vineri .Atunci este momentul oportun cand puteti incepe o serie de intrebari in anturajul dvs. si al persoanei iubite pentru a afla cam cum stau lucrurile si a cere si o opinie suplimentara. In week-end totul depinde de dvs., daca vreti sa va alaturati gloatei de prieteni pe care orice Geaman care se respecta o are sau daca veti prefera linistea caminului propriu.

In privinta banilor si a finantelor, Luni veti fi in priza: veti gandi mult, veti planifica mult si veti avea niste idei geniale. Notati-le pe o hartie pentru a le putea pune in practica mai tarziu. Joi si Vineri va recomandam foarte mult lucrul in echipa. Puteti fi creierul din spatele mainilor care vor lucra pentru dvs. pentru ca aveti rezultate foarte bune pe cale sa se intample. In rest, totul este in ordine saptamana acesta si noi va dorim multa putere de munca.


Rac

Saptamana aceasta veti fi de-a dreptul irezistibili. Veti fi magnifici, veti fi stralucitori si lumea va va fi la picioare. Insa sa stiti ca daca vreti sa obtineti ceva in aceasta perioada va trebui sa faceti o serie de eforturi mai mari pentru a pune in miscare rotitele ce vor duce la succesul pe care il doriti. In ceea ce priveste atingerea unui scop va recomandam sa faceti o lista si un plan si sa vedeti de unde pana unde puteti merge si ce strategie adopai pentru ca altfel nu aveti mari sanse de reusita pentru ca va veti disipa si nu pentru ca sansa nu este de partea dvs. Miercuri si joi va recomadam sa fiti atenti la ceea ce spuneti pentru ca veti fi subiectul unor barfe extraordinare sau veti fi acuzat ca dvs. ati pornit o barfa. Deci va recomandam pentru saptamana aceasta, pentru siguranta, parerile proprii. Dezacordul privind alte persoane sa-l tineti numai si numai pentru dvs. Ar fi mai simplu si v-ar scuti de multe complicatii.

In ceea e priveste dragostea veti fi foarte dinamici, veti alerga din stanga in dreapta si veti fi dispus pentru noi cuceriri, noi intalniri si noi aventuri. Insa, stiti ce va recomandam? Mai bine luati lucrurile mai incet, asteptati si vedeti ce urmeaza sa se intample. Miercuri, joi si vineri aveti marea sansa de a va face o analiza a sentimentelor si de a vedea cu luciditate in ce relatie va aflati sau in ce relatie vreti sa intrati. Ve recomandam sa ganditi bine si sa profitati de instinctele pe care le aveti pentru ca abia ele va dau adevarata dimensiune a situatiei in care va aflati. Daca nu va convine persoana cu care sunteti si daca va creeaza discomfort mai bine renuntati la ea. Aveti mari sanse sa cunoasteti pe altcineva in scurt timp. In week-end veti fi curpins de dinamism si veti avea chef de multe nebunii. Ar fi cazul sa-i dati drumul la distractie pentru ca toata saptamana a fost nevoie sa va cenzurati sentimentele si noi v-am recomandat calm si rabdare desi starea dvs. interioara v-ar fi impus altceva. Deci vineri, sambata si duminica aveti ocazia sa recuperati perioada de auto-constrangere de saptamana aceasta. Aveti liber la distractie, insa, nu faceti nimic din ce nu am face si noi.

In ceea ce priveste partea financiara profitati de instinctele pa care le aveti, mai ales luni. Va sugeram sa va treceti toate ideile care va vin acum pe o hartiuta pentru a putea profita de ele mai tarziu pentru ca veti fi plini de noi planuri si plini de o stare de energie de nou inceput. Mai ales marti si miercuri veti fi la parametri maximi in ceea ce priveste anticiparea finaciara si deschiderea pentru noile oportunitati. In zilele de joi si vineri va sugeram sa lasati cateva ore libere pentru a va putea odihni. S-ar putea sa aveti o cadere fizica si sa trebuiasca sa va odihniti pentru ca la inceputul saptamanii ati investit destul de multa energie in tot ceea ce faceati. Va dorim multa bafta, dragi Raci!

Leu

Incepem analiza horoscopului saptamanii pentru nativii Leu dand un sfat cunostintelor acestora: saptamana aceasta domnii si doamnele Lei vor imbratisa cu patos latura filozofica a vietii,.. Vor gandi, vor analiza, vor medita si vor avea o figura ineresanta si profunda si unori chiar inspaimantatoare pentru ca Leii, zodii de foc, zodii puternice au o postura foarte impozanta care impune respect. Iar un Leu care mediteaza este de-a dreptul inspaimantator. Nu spunem ca nu ar gandi Leii, ci spunem ca atitudinea maestuoasa ii va impresiona pe toti cei din jur. Insa, stiti ce va recomandam? Este foarte bine sa ganditi dar trebuie sa puneti si osul la treaba, sa puneti umarul si sa va implicati activ la nivel fizic in ceea ce doriti sa intreprindeti. Mai ales luni, marti si miercuri! Joi si vineri veti afla niste vesti de-a dreptul exotice care va vor suprinde si care vor pune la incercare capacitatea dvs. de a accepta ca cei din jur pot si diferiti de dvs. Deci veti vedea cat de larg sunteti in idei si cat de dispus sunteti sa acceptati ca lumea se poate invarti si altfel decat dupa ritmul impus de dvs. In week-end creativitatea Leilor va atinge cote maxime.

In privinta dragostei putem spune ca Leii vor fi misteriosi, profunzi si impresionabili. Le recomandam totusi sa asculte de instinctul care ii stapaneste pentru ca acela va dicta adevarata dimensiune a lucrurilor. Miercuri joi si vineri s-ar putea sa luati parte fie la niste nunti, botezuri, celebrari sau zile de nastere. In orice caz, socializare si distractie maxima. In ceea ce priveste iesitul cu persoana iubia in oras, ar fi bine sa le spuneti partenerilor dvs. de planurile pe care le aveti inca de saptamana aceasta pentru a nu avea parte de un refuz sau de o surpriza in sensul ca acestia s-ar putea sa aiba altceva de facut decat sa va dea atentie. In week-end amintiti-va ca dragostea nu inseamna sa alergi cu disperare asemeni unei caracatite ca sa prinzi un partener. Dragostea inseamna sa fii relaxat si sa fii deschis pentru noi cunostinte si la lasi o relatie sa demareze incet. Nu in ritm de racheta care merge cu un milion de km pe ora. Luati-o usor, luati lucrurile relaxat si veti vedea ca veti avea parte de rezultate maxime.

In privinta banilor, Leii nostrii vor fi mai preocupati de problemele familiale in prima parte a saptamanii. Fie vor primi telefoane in care vor fi solicitati sa remedieze si sa aplaneze diverse conflicte care au putut izbucni in familie si nu vor mai avea timp sa se ocupe de chestiunile financiare sau de afacerile pe care le deruleaza. Va recomandam sa nu va aruncati cu capul inainte si sa o tineti numai pe a dvs. De asemenea, fiti deschisi si in ceea priveste sfaturile colaboritorilor dvs. pentru ca s-ar putea sa primiti sfaturi foarte bune legate de activitatile pe care le faceti.


Fecioara

Va recomandam cu mare caldura sa incercati sa fiti diplomati, sa fiti plini de tact in a va exprima ideile, dar sa si punctati lucrurile care va deranjeaza. Stiti ca este un proverb care spune in felul urmator: „Copilul care nu plange si nu tipa moare de foame!”. Acelasi lucru vi-l spunem si dvs. Daca veti fi prea domni sau doamne cu persoanele care nu merita veti avea doar de pierdut. Stim ca sunteti foarte politicosi si rezervati, insa puteti puncta anumite lucruri care v-au deranjat in ultimul timp si sa le exprimati si sa le puneti pe masa. Marti, miercuri si joi va recomandam sa aveti un exercitiu de sinceritate cu dvs. si sa va analizati perspectivele si situatia in care va aflati in momentul de fata. Sa aveti un dialog interior pe care nu-l poate asculta nimeni din jur si sa vedeti ca drumul pe care ati pornit in ultimul timp nu este cel mai bun si este momentul sa faceti o schimbare in viata dvs.

In privinta dragostei veti suprinsi de-a dreptul de cate telefoane veti primi sau cate oportunitati de a cunoaste noi persoane veti avea. Cel putin doua-trei se vor ivi saptamana aceasta sau cineva va va privi mai adanc in ochi. Insa, va recomandam sa nu va indragostiti din prima secunda! Aveti suficienta experienta in urma dvs. in care de multe ori ati pus sufletul si nu a fost tratat cu respectul cuvenit si consideratia pe care o meritati. Deci adoptati mai degraba politica pasilor marunti in demararea unei relatii. Miercuri, joi si vineri veti avea ocazia sa aflati niste lucruri interesante despre persoanele din jurul dvs., rude sau persoana pe care o iubiti. Aveti grija sa nu fiti dvs. cel foarte, foarte surprins si orice veste ati afla incercati sa intelegeti ca nu toata lumea poate gandi strict, corect si drept ca dvs. si sa adoptati o atitudine mai flexibila.

In ceea ce priveste partea financiara veti fi cuprins de o energie fara capat luni, marti si miercuri. Insa, tot miercuri va recomandam sa priviti lucrurile detasat si sa vedeti daca chiar merita efortul pe care il depuneti in favoarea celorlalti si daca nu cumva ei va cam folosesc atat in activitatile fizice cat si la cele mentale. Faceti un exercitiu de constiinta si daca nu va convine ce rezultate va avea folositi tactul pe care il aveti din plin si spuneti ca nu va convine situatia. S-ar putea sa primiti un raspuns pozitiv si lucrurile sa se schimbe pentru ca foarte multa lume s-ar putea sa nu inteleaga limbajul semnelor sau un comportament imbufnat pe care il puteti adopta si un cuvant sa-i lamureasca pe deplin in ceea ce priveste punctul dvs. de vedere. Este o saptamana in care, din punct de vedere financiar, mai degraba va puneti ordine in lucruri decat sa faceti planuri.


Balanta

Veti fi foarte empatici si atenti la ceea ce ganditi pentru ca aveti un soi de comunicare speciala cu fortele de dincolo. Si orice va puneti in cap, bun sau rau, poate sa se intample in proportie de suta la suta. Prin urmare, daca va plangeti de mila si va ganditi ca viata este neagra si trista s-ar putea sa aveti surpriza neplacuta sa constatati ca negru poate fi chiar si mai negru decat credeati si ca tristetea poate sa se transforme chiar intr-o tragedie antica.

De aceea va recomandam in loc sa aveti o atitudine negativa si imbufnata, sa fiti deschisi, sa fiti optimisti si increzatori in viitor si veti vedea ca lucrurile bune se vor intampla in cel mai scurt timp. Joi si vineri veti avea ocazia sa va aflati fata in fata cu propriul dvs. eu si sa analizati foarte clar daca merita unde va aflati si drumul pe care il parcurgeti chiar va da roadele pe care le anticipati. Daca simtiti ca lucrurile nu merg pe calea cea buna puteti sa renuntati in secunda urmatoare la ceea ce faceti pentru ca simtiti exact cum trebuie. Ascultati-va instinctele saptamana aceasta pentru ca veti avea numai si numai de castigat de pe urma lor.

In ceea ce priveste viata romantica si dragostea va recomandam sa incercati sa nu mai fiti fluturasul de noapte pe care l-ati tot afisat in ultimul timp ca atitutine. Incercati sa fiti mai seriosi si mai axati pe realitate. Lucrurile nu vor mai continua in ritmul acesta de distractii. Vacanta incepe sa se sfarseasca si e timpul sa va faceti proiecte de viitor. Miercuri, joi si vineri va recomandam sa va pastrati ochii foarte deschisi si simturile ascutite pentru ca s-ar putea sa intalniti pe acea persoana speciala pe care o asteptati de multa, multa, multa vreme. In week-end atentie la deprimare si tristete. S-ar putea sa treceti prin niste stari contradictorii si cand experimentati astfel de senzatii cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa puneti mana pe un telefon si sa sunati un prieten pentru a iesi in oras si a nu mai da atentie deprimarii.

In ceea ce priveste partea finaciara si lucrurile de la serviciu, luni veti fi pusi la treaba foarte, foarte mult. Aveti de pus ordine in hartii, de citit acte, de vazut, de analizat, de calculat. In zilele de marti si miercuri va recomandam sa achitati datoriile pentru ca daca nu o faceti pana atunci, dupa aceea va fi mult mai dificil sa va realizati planurile. Joi si vineri va recomandam ceva munca de teren. Sa analizati, sa iesiti in piata si sa vedeti cam care este pulsul dezvoltarii economice in cazul in care vreti sa faceti niste afaceri. Nu va bazati numai pe cifre seci din hartii si rapoarte ci vedeti cu ochii dvs. unde va aflati in ceea ce priveste demersurile dvs. financiare.


Scorpion

Saptamana aceasta va trebui sa treceti prin testul constiineti si al discutiei cu propriul dvs. eu si cu proprile dvs. planuri. Iar aceasta discutie este una dintre cele mai intime si mai serioase dintre cele pe care le aveti in ultima perioada. In prima jumatate a saptamanii aveti ocazia de a lucra la imbunatatirea propriei imagini, de a vedea daca drumul pe care ati pornit este chiar cel potrivit si dupa ce veti trage concluziile necesare, in a doua parte a saptamanii veti avea ocazia sa e si puneti in practica, cand veti stabili noi granite de depasit si noi idealuri de atins. Este momentul unui nou inceput si week-endul viitor este momentul in care veti da start unei noi vieti.

In privinta dragostei veti fi de-a dreptul fascinanti la inceputul saptamanii si orice va puneti in cap veti atinge. Atentie insa sa nu abuzati de aceste avantaje. Stim foarte bine ca Scorpionii au un aer hipnotic si sunt printre cei mai buni amanti sau amante. Incercati sa nu fortati nota pentru ca intotdeauna exista si un revers al medaliei. Daca vreti sa obtineti ceva din partea partenerului dupa ce va veti plictisi veti avea neplacuta supriza sa vedeti ca acesta s-a atasat intr-un mod exagerat de dvs. si va fi foarte greu sa scapati de el. In ceea ce priveste ziua de miercuri, urmata de joi si vineri veti vedea ca fraiele relatiei vor fi mai degraba tinute de partener si nu de dvs. Insa, nici o grija! Un Scorpion niciodata nu se lasa a fi vulnerabil prea mult timp. De vineri veti reusi sa restabiliti balanta in favoara dvs. In week-end va recomandam sa iesiti afara, fie la restaurant,fie intr/un parc sau la cinematograf si sa va relaxati alaturi de persoana iubita.

In privinta banilor, luni veti fi cuprinsi de energie si veti avea noi oprtunitati si un nas special pentru noi ocazii de afaceri. Bucurati-va de acest lucru si incercati cat mai repede sa puneti in practica toate instinctele pe care le aveti pentru ca veti vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Se stie foarte bine ca unii dintre dvs. vor spune: „Ok! Vrem sa punem in practica gandurile, visele si sperantele, dar cu ce?”. Raspunsul il aflati in aceasta perioada pentru ca Universul comploteaza sa va implineasca dorintele. Insa este foarte, foarte important sa vreti cu adevarat ca acest lucru sa se intample. Daca vreti cu adevarat sa va iasa o afacere sau sa aveti o sursa suplimentara de venit, daca va veti concentra pe acest lucru veti avea supriza placuta sa vedeti ca veti intalni si oamenii si veti avea si mijloacele necesare pentru a pune in practica planurile.


Sagetator

In ultima perioada ati avut tendinta sa negati realitatea si sa va scufundati intr-o lume ideala in care lucrurile par sa mearga de minune, iar in acest timp in lumea exterioara lucrurile sa se intoarca cu susul in jos. Ese momentul, incepand de luni si pana miercuri sa va analizati punctul de vedere si pozitia pe care o aveti . Joi este momentul cel mai benefic sa incepeti sa actionati in directia redresarii situatiei pentru ca, sincer, lucrurile au ajuns intr-un punct in care nu mai aveti control asupra lor si s-ar putea sa ajungeti intr-o serie de situatii neplacute. Deci daca aveti parteneri care nu sunt cum trebuie, daca sunteti implicati in tot felul de activitati care nu va convin ar fi timpul sa luati o decizie pentru ca asa nu mai functioneaza nimic.

In ceea ce priveste viata amoroasa veti fi de-a dreptul ciudati saptamana aceasta. Este ca si cum cine v-ar aduce ghinion, ca si cum v-ar trage in spate si v-ar impiedica demersurile pe care le aveti in a gasi o persoana potrivita pentru dvs. sau in a continua o relatie care vi se pare potrivita. Insa, solutia este sa incercati sa va gasiti curajul interior si sa va exprimati clar punctul de vedere pentru a vedea reactia celuilalt. Daca va nemultumeste ceva trebuie sa o spuneti pentru ca cei din jur nu au cum sa va citeasca gandurile. Si tocmai de aici apare acea senzatie de tragere inapoi, intrucat ceilalti merg intr-o directie in care dvs. nu va place iar ei nu stiu ca acest lucru va afecteaza. Miercuri, joi si vineri incercati sa vedeti lucrurile dintr-o noua perspectiva. In cazul in care vreti sa puneti punct unei relatii, ganditi-va ca nu singuratatea este marea problema pe care o puteti infrunta, ci o singuratate in doi si o nemultumire vesnica alaturi de un partener care nu va intelege. Mai bine este uneori sa puneti punct si sa ramaneti in relatii amiabile si de bun-simt decat sa continuati pe un drum care oricum va duce intr-un punct mort si sa va incheiati relatia ca doi dusmani. Pentru cei care doresc o noua relatie le recomandam calduros ca in acest week-end sa aleaga locatii in care nu au mai fost. Deci sa incerce sa aduca ceva nou in viata lor si tocmai in acel punct in care merg sa experimenteze pentru prima oara s-ar putea sa intalneasca o persoana speciala.

La capitolul finaciar va veti confrunta cu o multime de lucruri de rezolvat luni, insa chiar daca sunt multe veti avea chef de lucru si va va placea foarte mult sa le finalizati. Incercati totusi sa va faceti un orar pentru a nu ajunge epuizati la finalizarea orelor de lucru. Combinati munca cu pauzele de rigoare si cu exercitiile de relaxare pentru a putea lucra cat mai optim. Joi si vineri veti avea diverse intalniri interesante si profitabile, in care se vor vehicula idei de ineteres si pentru dvs. si care merita sa fie puse in practica. In rest va dorim multa putere de munca pentru ca, dragi Sagetatori, saptamana aceasta chiar veti avea de lucru.


Capricorn

Este o perioada in care faceti curatenie in urma dvs. si in urma altora, iar de luni pana miercuri sunteti pusi in pozitia in care va trebui sa separati lucrurile bune de cele rele. Nu va permiteti insa luxul sa lasati anumite lucruri acoperite de praf sau cu o nuanta intemediara de gri pentru ele trebuie sa fie foarte clare: bun – rau, alb – negru, sus – jos, stanga – dreapta! Nu exista cale de mijloc! Trebuie sa va faceti un plan coerent si sa nu fiti dispusi sa faceti nici un compromis pentru ca nu este in favoarea dvs. in aceasta perioada. Va recomandam sa adoptati o atitudine rezervata la divesre promisiuni ce vi se pot face si sa nu credeti foarte mult in vorbele celor din jur.

In ceea ce priveste viata legata de afaceri, luni veti incepe lucrul cu o noua perspectiva in care va trebui sa va reevaluati pozitia si scopurile. Vedeti lucrurile cu alti ochi in acest moment si va aflati intr-un context cu totul nou in care, poate figurile vi se par cunoscute, locrurile la fel insa, ceea ce se demareaza si ceea ce se inatampla este cu totul necunoscut si este pe un taram nou. Va recomandam, de asemenea, ca in aceasta perioada sa renuntati la atasamentele personale si la orgoliu si sa actionati lucid si fara sentimente marti si miercuri. Va fi momentul in care va trebui sa va luati ramas-bun de la o serie de colaboratori si sa ii primiti pe altii noi in viata dvs. Atasamentul nu este bun! Exact ca atunci cand un membru este bolnav si trebuie indepartat din corp pentru ca intreg organismul sa supravietuiasaca, acelasi lucru trebuie sa-l faceti si dvs. saptamana aceasta. Joi si vineri, s-ar putea sa fiti mai lipsiti de obiectivitate decat de obicei. Deci, daca vreti sa intreprindeti ceva realist si cu sorti de izbanda faceti acelt lucru pana joi. Joi si vineri sa sugeram sa va ocupati de lucruri de rutina, obisnuite care sa nu impuna multa implicare fizica si emotionala.

In ceea e priveste dragostea veti fi axati pe lucruri de detaliu. Veti remarca cum partenerul si-a schimbat culoarea parului sau tunsoarea, fie a achizitionat un nou obiect vestimentar. Aceasta perspicacitate de care veti da dovada i-ar putea surprinde si pe cei din jur. La capitoul romantism puteti face eforturi pentru a seduce o persoana pe care o placeti si de a o atrage catre dvs. miecuri, joi si vineri. In week-end este o perioada de liniste, de discutie, si chiar v-ar prinde bine putina odihna.


Varsator

Amintiti-va ca in acesta perioada puteti intreprinde si convinge de partea dvs. pe toti cei din jur. Cel putin luni, marti si miercuri veti fi atat de convingatori in demersurile dvs. incat veti putea sa il aduceti de partea dvs. chiar si pe cel mai inversunat opozant. Insa, pastrati-va o atitudine relaxata si nu uitati ca si ceilalti au dreptul la o opinie chiar daca dvs. veti tine cont de ea mai mult sau mai putin. In aceste zile este dificil sa va angrenati in discutii contradictorii si din acest motiv mai bine adoptati atitudinea unei persoane care asculta cu interes interlocutorul desi gandurile dvs. vor fi departe. In aceasta perioada veti da dovada de foarte multa incapatanare si nu va veti asculta decat propriul dvs. instinct.

In privinta dragostei veti fi cuprins de nostalgie si de reverie. Mai degraba veti cauta sa iesiti cu prietenii si sa uitati o poveste trista de dragoste decat sa va plangeti de mila in casa. Datorita circumstantelor astrologice ale acestui moment, va recomandam sa analizati si sa vedeti ce lucruri au condus la ruperea relatiei pentru a putea imbunatati atitudinea dvs. in viitor. Va veti intoarce din nou in lumina reflectoarelor incepand cu ziua de miercuri si veti straluci pe parcursul zilei de joi si vineri atragand atentia supra dvs. Este momentul marii cuceriri si a posibilitatii de a prinde o relatie buna si de durata. Acest lucru il puteti realiza numai daca veti iesi cat mai mult afara din casa. Dragostea nu vine daca stati claustrat ca un calugar intre patru pereti.

In privinta finantelor este o perioada in care va recomandam sa lucrati sigur si sa nu va implicati in proiecte de grup. Aveti idei bune, puteti iesi in evidenta, iar daca veti lucra in grup, s-ar putea ca altcineva sa se impauneze cu rezultatele muncii dvs. Lucrurile se vor reechilibra joi si vineri cand veti fi pus in situatia de a consilia si de a da niste sfaturi unor subalterni sau unor persoane care sunt implicate in diverse activitati financiare. In week-ned este momentul sa va faceti o serie de planuri privind viitorul dvs. finaciar. Studiati cotatiile de la bursa si ceea ce se intampla in lume si dupa aceea puteti trece la treaba.


Pesti

In ultima perioada v-ati cam plans de mila si v-ati cam aruncat in munca pentru a uita de problemele care va inconjoara. Este timpul sa opriti aceasta atitudine defensiva si de persoana care prefera sa iasa intotdeauna pe locul doi si sa priviti realitatea in fata. Oricat de greu v-ar fi este timpul sa luati o decizie, sa va analizati pozitia de care va aflati si sa demarati ceva in directia imbunatatirii starii generale. In prima jumatate a saptamanii este o perioada excelenta pentru a discuta cu prietenii sau cu superiorii dvs. Va recomandam sa-i lasati pe ei sa vorbeasca mai mult si sa vedeti in ce directie duce discutia. Veti observa si veti obtine foarte mult observatii facand astfel si cand discutia poate sa ajunga mai intima puteti chiar intreba ce lucruri au sa va reproseze si ce posibilitate ar vedea pentru a va imbunatati performantele la locul de munca sau atitudinea sociala. Este momentul sa incepeti o viata nou si acest lucru nu se poate daca nu veti matura praful care s-a asezat in locuinta. Deci, este ziua marilor schimbari de atitudine, de infatisare sau de gandire interioara.

In ceea ce priveste dragostea este o perioada propice pentru a incepe o relatie insa nu va recomandam sa fortati partenerul sau persoana pe care o placeti sa faca numai si numai ce doriti dvs. Incercati sa fiti mai concilianti si sa vedeti si punctul lor de vedere pentru a vedea ce gandesc si ce gusturi au sau chiar ce vise au. De multe ori Pestii asculta propriile lor probleme si sunt proprii lor judecatori. Sunt mai mult axati pe interior decat pe exterior. Prin urmare sunt mai mult axati pe atitudine si pe redirectionarea perspectivei dinspre interior catre exterior. Miercuri, joi si vineri veti avea o stare de romantism. Este o stare foarte buna pentru ca veti fi asemeni unei antene care atrage toate semnalele propice. Veti atrage atentia celor din jur asupra dvs. si aveti mari sanse de a cunoaste pe cineva in aceasta perioada. In week-end s-ar putea sa va ocupati mai mult de probleme domestice sau de probleme ale unor prieteni care va solicita ajutorul.

La capitolul finante este momentul unei revitalizari: sa faceti ordine in hartii, sa vedeti daca mai aveti de semnat acte si sa le revizuiti pe cele de pana acum si, in cazul in care trebuie operate niste schimbari sa o faceti in acest moment. Este cea mai buna clipa pentru a incheia vechile proiecte si a demara altele noi. Joi si vineri va recomadam sa va pastrati calmul si sa va puneti un lacat la gura. S-ar putea sa va enervati fie pe sef, fie pe colegii de munca, iar recatiile dvs. nu or sa va aduca prieteni, ci s-ar putea sa castigati cativa dusmani in plus. Solutia care se impune pentru evitarea uniu astfel de conflict este sa ii lasati pe cei din jurul dvs. sa spuna ce au de spus, iar dvs. sa va vedeti de treaba. Nu va incapatanati in a avea o atitudin negativa si recalcitranta pentru ca numai dvs. veti avea de pierdut.

0 comments: