Lilith- intunericul din fiecare zodie (Pesti)




(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua, luna, anul- ora nasterii in format 0-24 si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)

Lilith in Pesti

Sub acest aspect se nasc visatorii, cei care traiesc departe de freamatul zilei. Din cauza ca suntem prinsi in trupurile noastre ca intr-o cusca, datorita faptului ca trebuie sa ne supunem regulilor societatii- in caz contrar putem fi pedepsiti sau restrictionati intr-un mod sau altul- nu ne mai ramane decat capacitatea de a visa ca unica forma de evadare. Sub acest aspect se regasesc cei mai multi clarvazatori, mediumuri, telepati. Zodia Pestilor este ea insasi o zodie speciala, in care nativii comunica altfel cu universul, intr-o maniera greu de inteles de catre toate celelalte semne ale zodiacului. Pentru ei ideea de sacrificiu pentru binele celorlalti se combina cu dragostea universala si respectul pentru Dumnezeu. Gasim foarte putini atei printre cei nascuti cu Lilith in Pesti.

Acest aspect astral da nastere la un paradox. Aceste persoane pot rezona cu durerea celorlalti, dar totusi nu o pot intelege in totalitate. Pentru ei durerea este o metoda de transcedere in alt plan si de multe ori cred ca fiecare dintre noi a venit in aceasta viata pentru a-si indeplini misiunea. Si ceea ce ni se intampla fie este o purificare karmica, fie este o reactie rapida, imediata, la comportamentul nostru din viata de zi cu zi.

Incapacitatea de a lua o decizie, amanarea ei pana in clipa in care sunt pusi in fata faptului implinit este unul din punctele lor slabe. Nu iau decizia pentru ca nu pot, ci pentru ca nu vor sa se complice, sa le fie tulburata linistea de sentimentul responsabilitatii. De aceea de multe ori prefera sa accepte deciziile celor din jur.

In relatiile intime conteaza cel mai mult preludiul.Lilith in Pesti da nastere unor persoane de o mare senzualitate- atribut specific zodiilor de apa- care totusi se afla in letargie, amintind de mitul Frumoasei adormite care asteapta sarutul printului sau pentu a reveni la viata. Si pentru a scoate la lumina natura lor profund sexuala, trebuie sa aiba in primul rand sentimentul sigurantei si al comfortului.

Celebritati cu Lilith in Pesti: Angelina Jolie, Al Pacino, Gerard Depardieu, Salvador Dali, Eva Longoria, Salma Hayek, Tina Turner.

0 comments: