Definitii

......Si sa trecem la treaba........
Astazi ne vom ocupa de definitii.Apelam la definitii pentru a salva timp cu articole interminabile despre astrologie, zodiac, horoscop, pe care oricum, lumea oboseste sa le citeasca dupa primele trei randuri.

ASTROLOGÍE s.f. (În antichitate şi în evul mediu) Prezicere a viitorului pe baza studierii poziţiei şi mişcării aştrilor, a constelaţiilor sau a unor fenomene cereşti. – Din fr. astrologie, lat. astrologia. (Sursa: DEX '98 )

HOROSCÓP s.n. Prezicere astrologică a destinului după poziţia stelelor la naşterea cuiva; (p. ext.) prezicere. [Pl. -coape, -copuri. / <>


ZODIÁC, zodiace, s.n. 1. Zonă circulară a sferei cereşti în care se află cele douăsprezece constelaţii corespunzătoare lunilor anului şi prin faţa cărora trece drumul aparent al Soarelui în cursul unui an; fiecare dintre cele 12 sectoare ale acestei zone. 1. Semnele zodiacului sau zodiacele = figurile simbolice ale zodiacului reprezentând cele douăsprezece constelaţii. 2. Carte de astrologie cuprinzând preziceri asupra destinului oamenilor, potrivit zodiei în care s-au născut; carte de zodii. [Pr.: -di-ac] – Din ngr. [kíklos] zodhiakós. (Sursa: DEX '98 http://www.dex-online-ro.ro/search.php?cuv=zodiac)

(pt imagine multumiri http://www.cosmosul.ro/internet/horoscop.html)

Inceput de drum


Acest blog se vrea a fi un jurnal astrologic de viata. Ideea de a gusta aventura inceperii unui blog mi-a venit in minte acum cateva luni. Am observat ca tot mai multa lume este pasionata de astrologie. De asemenea sunt extrem de multi astrologi" specialisti" care isi ofera serviciile , dar din pacate, mult prea putini care sa fie si de buna calitate.

Si atunci m-am gandit sa pornesc un blog care sa se ocupe de astrologie. Facut cu profesionalism.Mai bine , numiti-l un dictionar de astrologie, unde veti gasi informatii pertinente, la obiect despre astrologie, planete, tranzite, aspecte,etc.

Va imbratisez cu drag pe toti cititorii si sa speram ca aceasta noua calatorie in care va invit sa porniti alaturi de mine sa fie interesanta,incitanta si plina de invataminte.