Horoscopul zilei . Raspunsuri la intrebari

Berbec

Dupa ziua de azi, care se anunta a fi foarte stresanta si solicitanta la servici-pentru cei care lucreaza in week-end- familia vi se va parea o oaza de liniste. Veti comunica foarte bine mai ales cu rudele de sex masculin din familia dvs., cu care va veti sfatui, si carora le veti cere opinia, punctul de vedere sau un sfat in privinta unei atitudini pe care doriti sa o aveti la serviciul dvs. . De asemenea prietenii va vor sprijini intr-o serie de demersuri privind viata dvs., profesionala. Cu toate acestea oboseala isi va spune cuvintul si pe data de 3 octombrie veti fi plictisiti, irascibili si fara multa energie. Va recomandam sa va odihniti cit mai mult, asta in cazul in care va puteti permite acest lux.

Taur

Astazi prioritatea dvs. nr. unu va fi siguranta materiala a familiei si a rudelor. Atentie la modul in care va veti exprima punctul de vedere in societate pentru ca s-ar putea sa nu fiti cel mai placut interlocutor astazi, iar aceasta atitudine va lasa urme adinci in ceea ce priveste relatiile de la servici cu colegii de birou. In acelasi timp va recomandam sa va ascultati instinctele si vocea interioara pentru ca astazi veti fi dea dreptul intuitivi.


Gemeni

Vesti bune in ceea ce priveste finantele dvs,s-ar putea fie sa primiti o marire de salar fie investitiile facute in ultimul timp sa dea roade. Lucrurile merg bine si in planul dragostei, insa atentie la o serie de tachinari, intepaturi, ironii, pe care le veti schimba cu persoane din anturajul dvs. In acelasi timp veti putea auzi o serie de birfe care au circulat pe seama dvs, lucru care nu va va incinta prea mult. Fruntea sus, este doar o perioada trecatoare in care comunicarea cu exteriorul, cu personale din jurul dvs, colegi de birou, sefi sa nu fie la cotele maxime.

Rac

Familia este principala dvs preocupare astazi si din acest motiv veti lasa serviciul, cariera, pe planul al doilea. Veti fi mustrat din aceasta cauza si vi se va cere sa gasiti o solutie in a rezolva problemele casnice, pentru ca altfel riscati sa aveti serioase probleme, piedici in viata profesionala. In acelasi timp apar o serie de ocazii legate de studiu, de extindere a cunostintelor dobindite. Profitati de orice oportunitate ivita in domeniul recalificarii profesionale sau a studiilor, deoarece va vor ajuta in viitor. Unii raci vor putea de asemenea primi niste confirmari care ii vor bucura foarte mult in ceea ce priveste o posibila plecare peste hotare.

Leu

La capitolul finante, servici si studii stati foarte bine. Mai putin bine insa stati la capitolul comunicare cu partenerul de viata. Exista o mare posibilitate de a aparea o serie de tensiuni in viata particulara si singura solutie pentru a iesi din acest impas este in primul rind sa acordati mai multa atentie persoanei iubite pe care in ultima vreme ati cam neglijat-o. De asemenea atunci cind simtiti ca lucrurile se tensioneaza, cel mai bine ar fi sa va exprimati diplomatic punctul de vedere, sa intrebati si partenerul de viata daca il nemultumeste ceva in atitudinea dumneavoastra. Dupa ce ii veti asculta punctul de vedere, va recomandam sa tineti cont de acesta, pentru ca uneori avem tendinta sa ne privim intr-o alta lumina decit ne vad ceilalti.

Fecioara

Astazi veti fi de-a dreptul zgircit in ceea ce priveste posesiunile materiale, finantele si vorbele pe care le adresati partenerilor dumneavoastra. Veti fi tacuti, veti fi inchisi in dvs, veti analiza situatia in care va aflati si veti trage o serie de concluzii. La servici veti fi apreciat, iar spiritul dvs, echilibrat, ponderat, moderat va fi apreciat de catre superiori. Mai putin insa de catre colegii dvs, care evident vor fi invidiosi pe laudele care vi se vor aduce.

Balanta

Cel mai greu va fi sa-i multumesti pe toti cei din jur. Astazi este una dintre acele zile in care bucuria se va combina cu tristetea. In primul rind la capitolul comunicare nu stati foarte bine. S-ar putea de asemenea sa primiti o serie de vesti mai putin placute. Insa pe de alta parte veti fi laudati la servici, si in eventualitatea unui control neasteptat, dumneavoastra nu veti avea nici o problema. De,asemenea in relatia cu persoana iubita se simte o revitalizare a flacarii iubirii.

Scorpion

Astazi este una dintre acele zile in care persoana iubita va intra in conflict direct cu prietenii dvs, si nu aveti ce sa faceti, pentru ca tineti la ambele tabere. Cea mai buna solutie este sa va retrageti, si sa urmariti spectacolul din imediata apropiere. In acelasi timp este o zi propice pentru diverse afaceri, pentru inscrierea la anumite cursuri de specialitate care va vor folosi in viitor. In privinta sanatatii, posibile migrene.


Sagetator

Daca in ultima perioada au existat o serie de tensiuni pe plan profesional, in sfirsit este o zi in care va veti exprima clar, concis si veti fi inteles asa cum trebuie de cei din jurul dvs. . Lucrurile merg bine si pe plan financiar, si de asemenea exista o serie de demersuri pentru a va impaca cu unul dintre membrii familiei dvs, cu care v-ati cam certat in ultima perioada.


Capricorn

Astazi va veti uimi colaboratorii si persoanele apropiate, prin impulsivitatea de care veti da dovada. Veti fi independent, nu veti accepta punctul de vedere al celorlalti cu foarte mare usurinta, si din acest motiv va exista un conflict interior intre politetea pe care trebuie sa o afisati si adevaratele sentimente care va anima. In cele din urma probabil ca va triumfa echilibrul semnelor de pamint din care faceti si dvs parte, si veti prefera o atitudine tacuta, retrasa in sine, in loc sa aruncati in fata celorlalti, cuvinte care i-ar putea rani.

Varsator

Astazi s-ar putea ca cineva sa va solicite un imprumut. Va recomandam sa nu faceti greseala sa-i imprumutati banii pe care ii doreste, pentru ca nu ii veti mai recupera atit de repede. Investitiile insa pe care le veti face in plan profesional, vor da roadele scontate in decurs de 4-5 luni. In acelasi timp va faceti remarcat in fata unei persoane influente, lucru care nu poate decit sa va bucure.


Pesti

In ultimul timp datorita stresului de la serviciu, ati cam evitat sa va relaxati, sa va alaturati grupului de prieteni. Acestia aproape ca au uitat si cum aratati, si adresa dumneavoastra. Din acest motiv, astazi va veti simti obligat intr-un fel sau altul sa-i contactati si sa iesiti la un pahar de vorba cu acestia. Lucrurile se reactiveaza intr-un mod placut si cu persoana iubita deoarece in sfirsit aveti timp sa ascultati, sa comunicati, sa schimbati pareri. Este de asemenea un moment potrivit sa va axati pe problemele familiale si sa adoptati o atitudine retrasa, tacuta, la servici, acolo unde exista o serie de probleme si tensiuni. Nu este momentul oportun sa iesiti in evidenta printr-o atitudine stridenta, sau sa incercati sa deveniti liderul de opinie al colegilor de birou, deoarece repercusiunile directe vor fi indreptate numai asupra dvs. .


Raspunsuri la intrebari

Diana , 01 09 1981 ora 22:13. Draga Diana, ai lilith la 3 grade si 45 minute Sagetator, casa a 6-a ,casa muncii. Deoarece este foarte aproape de scorpion, la doar 3 grade, din acest motiv resimti influentele scorpionului.Insa, tu ai multe planete in scorpion si din acest motiv te poti regasi emotional,afectiv, vibrational in Lilith in Scorpion Din punct de vedere astrologic, ai Lilith in SAGETATOR.In e-mail iti atasez si harta ta.
Horoscop Zilnic, Raspunsuri la intrebari
 

Horoscop Zilnic, 2 octombrie 2009

Berbec

            Este o perioada destul de dificila in a va exprima ideile, in a va apara punctele de vedere si tot ceea ce vine din exterior poate fi interpretat drept o provocare pentru dvs. . S-ar putea sa aveti idei excentrice pentru gusturile celor din jur si din acest motiv lumea va va ocoli astazi, din cauza modului agresiv in care va manifestati. Nu va va pasa foarte  mult de abordarea psihologica a lucrurilor, de obiceiuri, de traditii, de valori. Astazi este o zi in care nu sunteti foarte confortabil, nici cu dvs., nici cu cei din jurul dvs. . Tot astazi veti da dovada de foarte mult simt practic si veti avea ocazia sa va organizati lucrurile atit la sevici cit si in viata personala. Atentie totusi la modul in care veti exprima punctul dvs. de vedere si atentie la incapatinarea de care puteti da dovada, dat fiind faptul ca sinteti un berbec veritabil, care renunta cu greu la propriul punct de vedere.

Taur

            Daca veti sti sa imbinati exprimarea coerenta si placuta si sa mai lasati si de la dvs., sa renuntati la incapatinarea de care puteti da dovada atunci cind vreti, s-ar putea sa aveti o serie de surprize deosebit de placute, in ceea ce priveste cariera, finantele, si prestigiul social. Altfel daca va veti incapatina, si va veti sustine orbeste punctul  de vedere, chiar daca acesta nu este cel mai corect, s-ar putea sa fiti dezamagit de atitudinea pe care o vor adopta cei din jurul dvs., privind modul dvs. de comportament. Deci sfatul nostru este sa va scoateti la lumina acea latura permisiva de care dati dovada atunci cind doriti, sa zimbiti celor din jur si sa va bucurati de lauda si aprecierile sefilor dvs. .

Gemeni

            Astazi nu este cea mai buna zi sa ascultati de sfaturile binevoitoare ale rudelor. Mai ales ale rudelor de sex feminin care va pot aduce multe prejudicii in ceea ce priveste investitiile, cariera, si prietenii dvs. . Deci astazi va sugeram sa fiti independent, sa va bazati pe instinctele dvs., de care puteti beneficia atit de bine, dat fiind ca sunteti niste persoane inteligente, introspective cu simtul masurii. Nu plecati urechile la sfaturile asa zis binevoitoare ale celor din jur, pentru ca sa stiti, nu intodeauna anturajul va doreste si binele. La capitolul relatii, nu veti sta foarte bine astazi, insa veti straluci in ceea ce priveste finantele si studiile. S-ar putea sa vi se ofere ocazia unor cursuri care sa va propulseze in cariera dvs. .

                                                               
Rac

            Astazi la servici s-ar putea sa aveti parte de o serie de tensiuni si chiar de conflicte deschise cu colegii mai ales. In egala masura nici la capitolul relatii nu stati foarte bine. Veti fi incapatinati, veti fi nervosi, veti avea o stare de lehamite si s-ar putea prin raspunsurile dvs. rastite, raspicate si inflexibile sa-i raniti pe cei din jurul dvs. . Insa daca va veti axa pe latura dvs. concilianta si va veti stradui sa scoateti la lumina partea de echilibru din dvs. , daca veti intelege ca nu toata lumea trebuie  sa zimbeasca si sa raspunda pozitiv la comanda voastra, s-ar putea sa reusiti sa aduceti un echilibru in aceasta zi plina de tensiune pe plan relational, si sa o depasiti cu bine fara a avea prea multe pierderi la capitolul relatii, prieteni, colegi de servici.

Leu

            Astazi aveti foarte mult de alergat. S-ar putea ca o serie de afaceri pe care le-ati neglijat in ultimul timp sa va dea batai de cap. Sa fi fost acte pe care nu le-ati semnat, sau telefoane pe care nu le-ati dat, si a sosit timpul scadentei cind sinteti luat la intrebari pentru activitatea prestata. Incercati sa nu va panicati, dat fiind ca veti trece printr-o serie de tensiuni astazi mai ales la locul de munca, si sa va pastrati calmul pentru a putea raspunde concis, echilibrat, la intreg interogatoriul la care veti fi supusi in aceasta zi. Va trebui sa explicati deciziile pe care le-ati luat, sa lamuriti incurcaturile care sau produs. Prin urmare noi nu va putem ura decit multa bafta la pus ordine in lucrurile dvs. .

Fecioara

            Chiar daca astazi inca de dimineata s-ar putea sa aveti o serie de confruntari sau controverse cu membrii familiei dvs., in ceea ce priveste serviciul si planul financiar veti fi dea dreptul sclipitor. Veti da raspunsul potrivit la momentul potrivit, lucru care va atrage pe de o parte protectia persoanelor inalte din anturajul dvs., pe de alta parte va va ajuta sa va largiti consistent cercul de prieteni si protectori. Este o zi in care stresul familial va alterna cu succesul in activitatea pe care o depuneti la servici sau  in viata profesionala.

Balanta

            Este o zi speciala pentru dvs., pe de o parte veti fi apreciati la servici, si vi se va oferi ocazia de a urca ierarhic. Insa in acelasi timp, tensiunile si problemele familiale va pun semne de intrebare asupra drumului pe care il aveti de urmat. Chiar daca sefii va apreciaza, va lauda si va  ofera ocazia sa progresati, s-ar putea totusi sa va aflati in conflict cu o serie de colegi de birou care, evident nu se vor bucura, si vor fi invidiosi pe succesul repurtat. La capitolul comunicare astazi nu straluciti, prin urmare incercati sa va temperati impulsurile de a va povesti viata primului venit.

Scorpion

            Evident, atunci cind cuiva ii merge bine pe plan financiar, prietenii nu se bucura intodeauna pentru succesele dvs. . Prin urmare astazi veti avea o serie de confruntari cu niste persoane pe care le-ati considerat prieteni de nadejde insa care va vor dezamagi. In acelasi timp, este timpul scadentei, al platilor, datoriilor, si daca in ultimul timp ati mai imprumutat bani de la diverse persoane, a sosit timpul sa ii returnati.

Sagetator

            Va aflati la strimtoare si nu stiti cum sa aduceti echilibrul intre viata familiala, servici, si cariera. Pe de o parte lucrurile merg destul de bine in ceea ce priveste serviciul, dar atunci cind lucrurile functioneaza intr-o parte, un alt element al vietii este neglijat. Iar acest element a fost familia si persoana de linga dvs., care in aceasta zi va deschide un subiect mai putin placut, si anume acela al atentiei acordate lor. S-ar putea sa fiti pusi in postura neplacuta de a va justifica, insa si cei din jurul dvs., ar trebui sa inteleaga ca nu sinteti decit un singur om care incearca sa-i multumeasca pe toti ceilalti.

Capricorn

            Astazi lucrurile se vor invirti numai in jurul persoanei dvs. . Elementul mai putin placut al zilei de 2 octombrie este faptul ca trebuie sa achitati niste sume de bani, si acestea va vor destabiliza putin in ceea ce piveste finantele. Insa in acelasi timp, stati foarte bine la capitolul relatii, si nu ne-ar surprinde daca ati primi vesti despre o posibila mostenire.

Varsator

            Astazi veti da dovada de incapatinare crincena in ceea ce priveste punctul de vedere, versus relatii, parteneri si prieteni. Daca ati concluzionat acum citeva zile ca este bine sa faceti ceva, iar toti ceilalti cauta sa va atraga atentia asupra unor posibile pericole, in care riscati sa intrati, dvs. o  veti tine numai pe partea dvs. . Veti argumenta ca sinteti suficient de matur pentru a lua propriile decizii si punctul lor de vedere nu mai conteaza. In acelasi timp veti fi comunicativ, veti vorbi cu ceilalti, insa astazi predomina elementul incapatinare.

Pesti

            Astazi veti fi foarte emotionali si veti raspunde tuturor stimulilor externi cu  promptitudine. La capitolul comunicare stati foarte bine si veti fi remarcati de niste persoane aflate in pozitii importante. La servici s-ar putea ca lucrurile sa nu mearga prea bine astazi si sa existe o serie de discutii. Insa cine trebuie sa va observe o va face, indiferent de pozitia in care veti fi pusi. Atentie la depresie, si incercati sa va odihniti pentru ca sinteti foarte obositi in ultima perioada, iar acest lucru va poate predispune fie spre niste probleme de sanatate, fie sa faceti niste greseli in actele de la birou.

 Raspunsuri la intrebari 


Oana , Constanta, 1978- Draga Oana, aceasta este harta ta. Casa a 7-a indica foarte clar ca unul din obiectivele vietii tale este sa te casatoresti. Dat fiind ca in opozitie cu casa a 7-a se afla casa 1 ,iar acolo se afla Saturn, lucrurile vor merge putin mai incet in privinta ta, insa cam in 2 ani de zile este o mare sansa sa se concretizeze aceasta dorinta . Si cu siguranta vei avea copii.


Horoscop zilnic 1 octombrie 2009


Buna ziua tuturor. Ne bucuram sa ne intoarcem alaturi de dumneavoastra, dupa o absenta de cateva saptamani.Iata ca am revenit cu ,,garderoba" schimbata si,i n plus, cu un nou site: www.roastrolog.ro  pe care va invitam sa il vizitati.


Ne-am gandit sa introducem teme noi in blogul nostru, cum ar fi discutii cu cititorii, raspunsuri la intrebari si horoscopul zilnic. In weekend vom adauga si horoscopul saptamanal, asa cum v-am obisnuit.
De asemenea cei interesati ne pot adresa o singura intrebare, la care vor primi un singur raspuns. Pentru a primi raspunsul, trebuie sa ne trimiteti data nasterii - luna,ziua,anul- , ora nasterii in format 0-24  si locul nasterii. 
Berbec


O zi plina de evenimente, atat la servici, cat si in viata particulara. Comunicarea este la cote maxime si daca veti reusi sa va temperati, s-ar putea sa primiti informatii importante de la cei din jur, careva vor ajuta in planurie dumneavoastra de viitor. Veti petrece clipe placute in compania persoanei iubite, lucru care va va ridica moralul.
Taur


Veti primi ajutor nesperat din partea unor persoane importante. De asemenea, in cazul in care in ultima perioada ati cam fost cuprinsi de deprimare, prietenii nu vor astepta prea mult si va vor cauta pentru a va incuraja. Este momentul cel mai potrivit pentru a comunica, pentru a va exprima punctul de vedere, deoarece in aceasta perioada veti clarifica o serie de intrebari pentru care nu gaseati raspunsul


Gemeni


Intuitia este un element cheie pentru dumneavoastra astazi. Veti fi sensibil, saritor, prietenos.Veti intra in contact cu  noi persoane, care, in viitor, va vor ajuta in planurile dumneavoastra. Este o zi propice pentru a va pune in valoare calitatile artistice.


Rac


Astazi este o zi plina de energie, dedicata noilor inceputuri.Profitati de interventia unor persoane importante, binevoitoare,care isi ofera dezinteresat ajutorul.
Leu


            Sunteti plin de inspiratie, si sunteti axat pe traditii. In acelasi timp comunicarea este astazi la cote maxime , lucru care va va ajuta in incheierea unor relatii noi, sau a unor contracte, sau pentru a afla informatii importante de la niste cunostinte. Atentie insa la legaturile particulare la relatiile dvs., intime desi pot aparea niste conflicte. Nu investiti astazi, ci faceti doar prospectiuni, deoarece la aspectul financiar se anunta o serie de pierderi.
                                                     
Fecioara


            Sunteti carismatici, sunteti placuti si din acest motiv exista posibilitatea sa fiti remarcati astazi de sefii dvs. . Daca sinteti singuri va recomandam sa fiti atenti, deoarece s-ar putea sa cunoasteti pe cineva care sa va infierbinte imaginatia. Atentie insa la comunicare, si atentie la detaliile care va pot iesi in cale pentru ca va vor aduce niste informatii legate de investitiile pe care le planificati intr-un viitor mai apropiat. Nu contati pe sprijinul superiorilor dvs., astazi deoarece s-ar putea ca sub zimbetul generos pe care acestia il afiseaza sa se ascunda de fapt cu totul alte intentii.


Balanta


            Astazi s-ar putea sa  nu fiti chiar in cea mai buna forma, s-ar putea sa va simtiti obositi si sa va simtiti sub imperiul unei senzatii de neliniste pe care nu o puteti explica in nici un fel. Cu toate acestea stradaniile depuse in ultimul timp la servici dau roade si veti fi remarcati de catre sefii dvs. .In acelasi timp in viata particulara lucrurile stau bine, deoarece  persoana iubita va va da mai multa atentie,  va va cauta , va va lauda, va va alinta. Iar cind e vorba de persoana iubita , daca lucrurile stau bine aicea exista mare posibilitate ca talentele dvs., creative sa iasa la iveala si sa dati ce este mai bun din dvs. . In acelasi timp este o zi buna pentru a discuta despre afaceri cu potentiali investitori.


Scorpion


            Astazi s-ar putea sa simtiti pe pielea dvs., dojana membrilor familiei, care i-ati cam neglijat in ultimul timp punand pe primul loc mai ales serviciul. Insa chiar daca sunteti dojeniti acasa, lucrurile stau bine la locul de munca . Sunteti remarcati, sunteti apreciati si puteti obtine o serie de avantaje , facilitati, in aceasta perioada . Cu toate acestea nu va recomandam sa faceti speculatii financiare sau sa investiti in acest moment banii dvs., pentru ca nu este cea mai benefica zi pentru asfel de lucruri.


Sagetator


            Astazi va asteapta o serie de dezamagiri la servici. Persoane pe care le-ati creditat cu increderea dvs., s-ar putea sa va arate o cu totul alta fata. S-ar putea sa se rupa prietenii, diverse legaturi de camaraderie si lucrurile se vor amplifica chiar si in viata particulara, cind va trebui sa dati socoteala rudelor sau persoanelor apropiate pentru starea dvs., de spirit care in aceasta perioada este mai morocanoasa. Pe buna drepatate sunteti supus unui stres deosebit insa in curand aceasta perioada se va incheia. Pe de alta parte vestea buna este ca s-ar putea sa primiti niste informatii importante, despre cum sa va umpleti contul bancar intr-un viitor apropiat. Insa astazi nu sint recomandate nici un fel de investitii.


Capricorn


            Sa va exprimati punctul de vedere si pozitia fata de ceilalti nu va fi foarte usor astazi, si lucrurile vor tinde sa devina explozibile. Astazi veti pune pe planul al doilea viata sociala, deoarece in acest moment va preocupa cu maxima intensitate problemele de la servici si din viata personala ?


Varsator


            Aveti dificultati in a va armoniza sentimentele si emotiile mai ales fata de ceilalti. Punctul dvs., de vedere s-ar putea sa se afle intr-o pozitie diametral opusa fata de punctul de vedere al celorlalti, lucru care s-ar putea sa dea nastere la o serie de conflicte. Nu veti da dovada de rabdarea si de introspectia caracteristica varsatorului, si va veti arunca, in a va exprima punctul de vedere fara a-l trece inainte prin filtrul emotiilor. Atentie la servici si la sanatate deoarece aceasta zi stresanta s-ar putea sa provoace o serie de tulburari in ceea ce priveste tensiunea arteriala si din acest motiv va recomandam sa aveti grija la factorii de stres cu care va veti confrunta.


Pesti


            Astazi aveti parte de o multime de surprize. De la telefonul neasteptat care va zguduie din temelii increderea in sine in privinta locului de munca, pina la telefonul de amenintare, al unei foste cunostinte care da usa de perete si intra in viata dvs., pentru a-si impune punctul de vedere. Cert este ca va aflati oricum sub semnul surprizelor, si surprizele acestea nu sunt cele mai placute pentru dvs., nativii pesti. Singurul aspect placut al zilei acesteia, poate veni din partea unor prieteni care va vor incuraja si va vor sustine moral.