Horoscop Zilnic, Raspunsuri la intrebari




 

Horoscop Zilnic, 2 octombrie 2009

Berbec

            Este o perioada destul de dificila in a va exprima ideile, in a va apara punctele de vedere si tot ceea ce vine din exterior poate fi interpretat drept o provocare pentru dvs. . S-ar putea sa aveti idei excentrice pentru gusturile celor din jur si din acest motiv lumea va va ocoli astazi, din cauza modului agresiv in care va manifestati. Nu va va pasa foarte  mult de abordarea psihologica a lucrurilor, de obiceiuri, de traditii, de valori. Astazi este o zi in care nu sunteti foarte confortabil, nici cu dvs., nici cu cei din jurul dvs. . Tot astazi veti da dovada de foarte mult simt practic si veti avea ocazia sa va organizati lucrurile atit la sevici cit si in viata personala. Atentie totusi la modul in care veti exprima punctul dvs. de vedere si atentie la incapatinarea de care puteti da dovada, dat fiind faptul ca sinteti un berbec veritabil, care renunta cu greu la propriul punct de vedere.

Taur

            Daca veti sti sa imbinati exprimarea coerenta si placuta si sa mai lasati si de la dvs., sa renuntati la incapatinarea de care puteti da dovada atunci cind vreti, s-ar putea sa aveti o serie de surprize deosebit de placute, in ceea ce priveste cariera, finantele, si prestigiul social. Altfel daca va veti incapatina, si va veti sustine orbeste punctul  de vedere, chiar daca acesta nu este cel mai corect, s-ar putea sa fiti dezamagit de atitudinea pe care o vor adopta cei din jurul dvs., privind modul dvs. de comportament. Deci sfatul nostru este sa va scoateti la lumina acea latura permisiva de care dati dovada atunci cind doriti, sa zimbiti celor din jur si sa va bucurati de lauda si aprecierile sefilor dvs. .

Gemeni

            Astazi nu este cea mai buna zi sa ascultati de sfaturile binevoitoare ale rudelor. Mai ales ale rudelor de sex feminin care va pot aduce multe prejudicii in ceea ce priveste investitiile, cariera, si prietenii dvs. . Deci astazi va sugeram sa fiti independent, sa va bazati pe instinctele dvs., de care puteti beneficia atit de bine, dat fiind ca sunteti niste persoane inteligente, introspective cu simtul masurii. Nu plecati urechile la sfaturile asa zis binevoitoare ale celor din jur, pentru ca sa stiti, nu intodeauna anturajul va doreste si binele. La capitolul relatii, nu veti sta foarte bine astazi, insa veti straluci in ceea ce priveste finantele si studiile. S-ar putea sa vi se ofere ocazia unor cursuri care sa va propulseze in cariera dvs. .

                                                               
Rac

            Astazi la servici s-ar putea sa aveti parte de o serie de tensiuni si chiar de conflicte deschise cu colegii mai ales. In egala masura nici la capitolul relatii nu stati foarte bine. Veti fi incapatinati, veti fi nervosi, veti avea o stare de lehamite si s-ar putea prin raspunsurile dvs. rastite, raspicate si inflexibile sa-i raniti pe cei din jurul dvs. . Insa daca va veti axa pe latura dvs. concilianta si va veti stradui sa scoateti la lumina partea de echilibru din dvs. , daca veti intelege ca nu toata lumea trebuie  sa zimbeasca si sa raspunda pozitiv la comanda voastra, s-ar putea sa reusiti sa aduceti un echilibru in aceasta zi plina de tensiune pe plan relational, si sa o depasiti cu bine fara a avea prea multe pierderi la capitolul relatii, prieteni, colegi de servici.

Leu

            Astazi aveti foarte mult de alergat. S-ar putea ca o serie de afaceri pe care le-ati neglijat in ultimul timp sa va dea batai de cap. Sa fi fost acte pe care nu le-ati semnat, sau telefoane pe care nu le-ati dat, si a sosit timpul scadentei cind sinteti luat la intrebari pentru activitatea prestata. Incercati sa nu va panicati, dat fiind ca veti trece printr-o serie de tensiuni astazi mai ales la locul de munca, si sa va pastrati calmul pentru a putea raspunde concis, echilibrat, la intreg interogatoriul la care veti fi supusi in aceasta zi. Va trebui sa explicati deciziile pe care le-ati luat, sa lamuriti incurcaturile care sau produs. Prin urmare noi nu va putem ura decit multa bafta la pus ordine in lucrurile dvs. .

Fecioara

            Chiar daca astazi inca de dimineata s-ar putea sa aveti o serie de confruntari sau controverse cu membrii familiei dvs., in ceea ce priveste serviciul si planul financiar veti fi dea dreptul sclipitor. Veti da raspunsul potrivit la momentul potrivit, lucru care va atrage pe de o parte protectia persoanelor inalte din anturajul dvs., pe de alta parte va va ajuta sa va largiti consistent cercul de prieteni si protectori. Este o zi in care stresul familial va alterna cu succesul in activitatea pe care o depuneti la servici sau  in viata profesionala.

Balanta

            Este o zi speciala pentru dvs., pe de o parte veti fi apreciati la servici, si vi se va oferi ocazia de a urca ierarhic. Insa in acelasi timp, tensiunile si problemele familiale va pun semne de intrebare asupra drumului pe care il aveti de urmat. Chiar daca sefii va apreciaza, va lauda si va  ofera ocazia sa progresati, s-ar putea totusi sa va aflati in conflict cu o serie de colegi de birou care, evident nu se vor bucura, si vor fi invidiosi pe succesul repurtat. La capitolul comunicare astazi nu straluciti, prin urmare incercati sa va temperati impulsurile de a va povesti viata primului venit.

Scorpion

            Evident, atunci cind cuiva ii merge bine pe plan financiar, prietenii nu se bucura intodeauna pentru succesele dvs. . Prin urmare astazi veti avea o serie de confruntari cu niste persoane pe care le-ati considerat prieteni de nadejde insa care va vor dezamagi. In acelasi timp, este timpul scadentei, al platilor, datoriilor, si daca in ultimul timp ati mai imprumutat bani de la diverse persoane, a sosit timpul sa ii returnati.

Sagetator

            Va aflati la strimtoare si nu stiti cum sa aduceti echilibrul intre viata familiala, servici, si cariera. Pe de o parte lucrurile merg destul de bine in ceea ce priveste serviciul, dar atunci cind lucrurile functioneaza intr-o parte, un alt element al vietii este neglijat. Iar acest element a fost familia si persoana de linga dvs., care in aceasta zi va deschide un subiect mai putin placut, si anume acela al atentiei acordate lor. S-ar putea sa fiti pusi in postura neplacuta de a va justifica, insa si cei din jurul dvs., ar trebui sa inteleaga ca nu sinteti decit un singur om care incearca sa-i multumeasca pe toti ceilalti.

Capricorn

            Astazi lucrurile se vor invirti numai in jurul persoanei dvs. . Elementul mai putin placut al zilei de 2 octombrie este faptul ca trebuie sa achitati niste sume de bani, si acestea va vor destabiliza putin in ceea ce piveste finantele. Insa in acelasi timp, stati foarte bine la capitolul relatii, si nu ne-ar surprinde daca ati primi vesti despre o posibila mostenire.

Varsator

            Astazi veti da dovada de incapatinare crincena in ceea ce priveste punctul de vedere, versus relatii, parteneri si prieteni. Daca ati concluzionat acum citeva zile ca este bine sa faceti ceva, iar toti ceilalti cauta sa va atraga atentia asupra unor posibile pericole, in care riscati sa intrati, dvs. o  veti tine numai pe partea dvs. . Veti argumenta ca sinteti suficient de matur pentru a lua propriile decizii si punctul lor de vedere nu mai conteaza. In acelasi timp veti fi comunicativ, veti vorbi cu ceilalti, insa astazi predomina elementul incapatinare.

Pesti

            Astazi veti fi foarte emotionali si veti raspunde tuturor stimulilor externi cu  promptitudine. La capitolul comunicare stati foarte bine si veti fi remarcati de niste persoane aflate in pozitii importante. La servici s-ar putea ca lucrurile sa nu mearga prea bine astazi si sa existe o serie de discutii. Insa cine trebuie sa va observe o va face, indiferent de pozitia in care veti fi pusi. Atentie la depresie, si incercati sa va odihniti pentru ca sinteti foarte obositi in ultima perioada, iar acest lucru va poate predispune fie spre niste probleme de sanatate, fie sa faceti niste greseli in actele de la birou.

 Raspunsuri la intrebari 


Oana , Constanta, 1978- Draga Oana, aceasta este harta ta. Casa a 7-a indica foarte clar ca unul din obiectivele vietii tale este sa te casatoresti. Dat fiind ca in opozitie cu casa a 7-a se afla casa 1 ,iar acolo se afla Saturn, lucrurile vor merge putin mai incet in privinta ta, insa cam in 2 ani de zile este o mare sansa sa se concretizeze aceasta dorinta . Si cu siguranta vei avea copii.


0 comments: