Horoscop zilnic 1 octombrie 2009


Buna ziua tuturor. Ne bucuram sa ne intoarcem alaturi de dumneavoastra, dupa o absenta de cateva saptamani.Iata ca am revenit cu ,,garderoba" schimbata si,i n plus, cu un nou site: www.roastrolog.ro  pe care va invitam sa il vizitati.


Ne-am gandit sa introducem teme noi in blogul nostru, cum ar fi discutii cu cititorii, raspunsuri la intrebari si horoscopul zilnic. In weekend vom adauga si horoscopul saptamanal, asa cum v-am obisnuit.
De asemenea cei interesati ne pot adresa o singura intrebare, la care vor primi un singur raspuns. Pentru a primi raspunsul, trebuie sa ne trimiteti data nasterii - luna,ziua,anul- , ora nasterii in format 0-24  si locul nasterii. 




Berbec


O zi plina de evenimente, atat la servici, cat si in viata particulara. Comunicarea este la cote maxime si daca veti reusi sa va temperati, s-ar putea sa primiti informatii importante de la cei din jur, careva vor ajuta in planurie dumneavoastra de viitor. Veti petrece clipe placute in compania persoanei iubite, lucru care va va ridica moralul.




Taur


Veti primi ajutor nesperat din partea unor persoane importante. De asemenea, in cazul in care in ultima perioada ati cam fost cuprinsi de deprimare, prietenii nu vor astepta prea mult si va vor cauta pentru a va incuraja. Este momentul cel mai potrivit pentru a comunica, pentru a va exprima punctul de vedere, deoarece in aceasta perioada veti clarifica o serie de intrebari pentru care nu gaseati raspunsul


Gemeni


Intuitia este un element cheie pentru dumneavoastra astazi. Veti fi sensibil, saritor, prietenos.Veti intra in contact cu  noi persoane, care, in viitor, va vor ajuta in planurile dumneavoastra. Este o zi propice pentru a va pune in valoare calitatile artistice.


Rac


Astazi este o zi plina de energie, dedicata noilor inceputuri.Profitati de interventia unor persoane importante, binevoitoare,care isi ofera dezinteresat ajutorul.




Leu


            Sunteti plin de inspiratie, si sunteti axat pe traditii. In acelasi timp comunicarea este astazi la cote maxime , lucru care va va ajuta in incheierea unor relatii noi, sau a unor contracte, sau pentru a afla informatii importante de la niste cunostinte. Atentie insa la legaturile particulare la relatiile dvs., intime desi pot aparea niste conflicte. Nu investiti astazi, ci faceti doar prospectiuni, deoarece la aspectul financiar se anunta o serie de pierderi.
                                                     
Fecioara


            Sunteti carismatici, sunteti placuti si din acest motiv exista posibilitatea sa fiti remarcati astazi de sefii dvs. . Daca sinteti singuri va recomandam sa fiti atenti, deoarece s-ar putea sa cunoasteti pe cineva care sa va infierbinte imaginatia. Atentie insa la comunicare, si atentie la detaliile care va pot iesi in cale pentru ca va vor aduce niste informatii legate de investitiile pe care le planificati intr-un viitor mai apropiat. Nu contati pe sprijinul superiorilor dvs., astazi deoarece s-ar putea ca sub zimbetul generos pe care acestia il afiseaza sa se ascunda de fapt cu totul alte intentii.


Balanta


            Astazi s-ar putea sa  nu fiti chiar in cea mai buna forma, s-ar putea sa va simtiti obositi si sa va simtiti sub imperiul unei senzatii de neliniste pe care nu o puteti explica in nici un fel. Cu toate acestea stradaniile depuse in ultimul timp la servici dau roade si veti fi remarcati de catre sefii dvs. .In acelasi timp in viata particulara lucrurile stau bine, deoarece  persoana iubita va va da mai multa atentie,  va va cauta , va va lauda, va va alinta. Iar cind e vorba de persoana iubita , daca lucrurile stau bine aicea exista mare posibilitate ca talentele dvs., creative sa iasa la iveala si sa dati ce este mai bun din dvs. . In acelasi timp este o zi buna pentru a discuta despre afaceri cu potentiali investitori.


Scorpion


            Astazi s-ar putea sa simtiti pe pielea dvs., dojana membrilor familiei, care i-ati cam neglijat in ultimul timp punand pe primul loc mai ales serviciul. Insa chiar daca sunteti dojeniti acasa, lucrurile stau bine la locul de munca . Sunteti remarcati, sunteti apreciati si puteti obtine o serie de avantaje , facilitati, in aceasta perioada . Cu toate acestea nu va recomandam sa faceti speculatii financiare sau sa investiti in acest moment banii dvs., pentru ca nu este cea mai benefica zi pentru asfel de lucruri.


Sagetator


            Astazi va asteapta o serie de dezamagiri la servici. Persoane pe care le-ati creditat cu increderea dvs., s-ar putea sa va arate o cu totul alta fata. S-ar putea sa se rupa prietenii, diverse legaturi de camaraderie si lucrurile se vor amplifica chiar si in viata particulara, cind va trebui sa dati socoteala rudelor sau persoanelor apropiate pentru starea dvs., de spirit care in aceasta perioada este mai morocanoasa. Pe buna drepatate sunteti supus unui stres deosebit insa in curand aceasta perioada se va incheia. Pe de alta parte vestea buna este ca s-ar putea sa primiti niste informatii importante, despre cum sa va umpleti contul bancar intr-un viitor apropiat. Insa astazi nu sint recomandate nici un fel de investitii.


Capricorn


            Sa va exprimati punctul de vedere si pozitia fata de ceilalti nu va fi foarte usor astazi, si lucrurile vor tinde sa devina explozibile. Astazi veti pune pe planul al doilea viata sociala, deoarece in acest moment va preocupa cu maxima intensitate problemele de la servici si din viata personala ?


Varsator


            Aveti dificultati in a va armoniza sentimentele si emotiile mai ales fata de ceilalti. Punctul dvs., de vedere s-ar putea sa se afle intr-o pozitie diametral opusa fata de punctul de vedere al celorlalti, lucru care s-ar putea sa dea nastere la o serie de conflicte. Nu veti da dovada de rabdarea si de introspectia caracteristica varsatorului, si va veti arunca, in a va exprima punctul de vedere fara a-l trece inainte prin filtrul emotiilor. Atentie la servici si la sanatate deoarece aceasta zi stresanta s-ar putea sa provoace o serie de tulburari in ceea ce priveste tensiunea arteriala si din acest motiv va recomandam sa aveti grija la factorii de stres cu care va veti confrunta.


Pesti


            Astazi aveti parte de o multime de surprize. De la telefonul neasteptat care va zguduie din temelii increderea in sine in privinta locului de munca, pina la telefonul de amenintare, al unei foste cunostinte care da usa de perete si intra in viata dvs., pentru a-si impune punctul de vedere. Cert este ca va aflati oricum sub semnul surprizelor, si surprizele acestea nu sunt cele mai placute pentru dvs., nativii pesti. Singurul aspect placut al zilei acesteia, poate veni din partea unor prieteni care va vor incuraja si va vor sustine moral.

0 comments: