Horoscopul zilei . Raspunsuri la intrebari





Berbec

Dupa ziua de azi, care se anunta a fi foarte stresanta si solicitanta la servici-pentru cei care lucreaza in week-end- familia vi se va parea o oaza de liniste. Veti comunica foarte bine mai ales cu rudele de sex masculin din familia dvs., cu care va veti sfatui, si carora le veti cere opinia, punctul de vedere sau un sfat in privinta unei atitudini pe care doriti sa o aveti la serviciul dvs. . De asemenea prietenii va vor sprijini intr-o serie de demersuri privind viata dvs., profesionala. Cu toate acestea oboseala isi va spune cuvintul si pe data de 3 octombrie veti fi plictisiti, irascibili si fara multa energie. Va recomandam sa va odihniti cit mai mult, asta in cazul in care va puteti permite acest lux.

Taur

Astazi prioritatea dvs. nr. unu va fi siguranta materiala a familiei si a rudelor. Atentie la modul in care va veti exprima punctul de vedere in societate pentru ca s-ar putea sa nu fiti cel mai placut interlocutor astazi, iar aceasta atitudine va lasa urme adinci in ceea ce priveste relatiile de la servici cu colegii de birou. In acelasi timp va recomandam sa va ascultati instinctele si vocea interioara pentru ca astazi veti fi dea dreptul intuitivi.


Gemeni

Vesti bune in ceea ce priveste finantele dvs,s-ar putea fie sa primiti o marire de salar fie investitiile facute in ultimul timp sa dea roade. Lucrurile merg bine si in planul dragostei, insa atentie la o serie de tachinari, intepaturi, ironii, pe care le veti schimba cu persoane din anturajul dvs. In acelasi timp veti putea auzi o serie de birfe care au circulat pe seama dvs, lucru care nu va va incinta prea mult. Fruntea sus, este doar o perioada trecatoare in care comunicarea cu exteriorul, cu personale din jurul dvs, colegi de birou, sefi sa nu fie la cotele maxime.

Rac

Familia este principala dvs preocupare astazi si din acest motiv veti lasa serviciul, cariera, pe planul al doilea. Veti fi mustrat din aceasta cauza si vi se va cere sa gasiti o solutie in a rezolva problemele casnice, pentru ca altfel riscati sa aveti serioase probleme, piedici in viata profesionala. In acelasi timp apar o serie de ocazii legate de studiu, de extindere a cunostintelor dobindite. Profitati de orice oportunitate ivita in domeniul recalificarii profesionale sau a studiilor, deoarece va vor ajuta in viitor. Unii raci vor putea de asemenea primi niste confirmari care ii vor bucura foarte mult in ceea ce priveste o posibila plecare peste hotare.

Leu

La capitolul finante, servici si studii stati foarte bine. Mai putin bine insa stati la capitolul comunicare cu partenerul de viata. Exista o mare posibilitate de a aparea o serie de tensiuni in viata particulara si singura solutie pentru a iesi din acest impas este in primul rind sa acordati mai multa atentie persoanei iubite pe care in ultima vreme ati cam neglijat-o. De asemenea atunci cind simtiti ca lucrurile se tensioneaza, cel mai bine ar fi sa va exprimati diplomatic punctul de vedere, sa intrebati si partenerul de viata daca il nemultumeste ceva in atitudinea dumneavoastra. Dupa ce ii veti asculta punctul de vedere, va recomandam sa tineti cont de acesta, pentru ca uneori avem tendinta sa ne privim intr-o alta lumina decit ne vad ceilalti.

Fecioara

Astazi veti fi de-a dreptul zgircit in ceea ce priveste posesiunile materiale, finantele si vorbele pe care le adresati partenerilor dumneavoastra. Veti fi tacuti, veti fi inchisi in dvs, veti analiza situatia in care va aflati si veti trage o serie de concluzii. La servici veti fi apreciat, iar spiritul dvs, echilibrat, ponderat, moderat va fi apreciat de catre superiori. Mai putin insa de catre colegii dvs, care evident vor fi invidiosi pe laudele care vi se vor aduce.

Balanta

Cel mai greu va fi sa-i multumesti pe toti cei din jur. Astazi este una dintre acele zile in care bucuria se va combina cu tristetea. In primul rind la capitolul comunicare nu stati foarte bine. S-ar putea de asemenea sa primiti o serie de vesti mai putin placute. Insa pe de alta parte veti fi laudati la servici, si in eventualitatea unui control neasteptat, dumneavoastra nu veti avea nici o problema. De,asemenea in relatia cu persoana iubita se simte o revitalizare a flacarii iubirii.

Scorpion

Astazi este una dintre acele zile in care persoana iubita va intra in conflict direct cu prietenii dvs, si nu aveti ce sa faceti, pentru ca tineti la ambele tabere. Cea mai buna solutie este sa va retrageti, si sa urmariti spectacolul din imediata apropiere. In acelasi timp este o zi propice pentru diverse afaceri, pentru inscrierea la anumite cursuri de specialitate care va vor folosi in viitor. In privinta sanatatii, posibile migrene.


Sagetator

Daca in ultima perioada au existat o serie de tensiuni pe plan profesional, in sfirsit este o zi in care va veti exprima clar, concis si veti fi inteles asa cum trebuie de cei din jurul dvs. . Lucrurile merg bine si pe plan financiar, si de asemenea exista o serie de demersuri pentru a va impaca cu unul dintre membrii familiei dvs, cu care v-ati cam certat in ultima perioada.


Capricorn

Astazi va veti uimi colaboratorii si persoanele apropiate, prin impulsivitatea de care veti da dovada. Veti fi independent, nu veti accepta punctul de vedere al celorlalti cu foarte mare usurinta, si din acest motiv va exista un conflict interior intre politetea pe care trebuie sa o afisati si adevaratele sentimente care va anima. In cele din urma probabil ca va triumfa echilibrul semnelor de pamint din care faceti si dvs parte, si veti prefera o atitudine tacuta, retrasa in sine, in loc sa aruncati in fata celorlalti, cuvinte care i-ar putea rani.

Varsator

Astazi s-ar putea ca cineva sa va solicite un imprumut. Va recomandam sa nu faceti greseala sa-i imprumutati banii pe care ii doreste, pentru ca nu ii veti mai recupera atit de repede. Investitiile insa pe care le veti face in plan profesional, vor da roadele scontate in decurs de 4-5 luni. In acelasi timp va faceti remarcat in fata unei persoane influente, lucru care nu poate decit sa va bucure.


Pesti

In ultimul timp datorita stresului de la serviciu, ati cam evitat sa va relaxati, sa va alaturati grupului de prieteni. Acestia aproape ca au uitat si cum aratati, si adresa dumneavoastra. Din acest motiv, astazi va veti simti obligat intr-un fel sau altul sa-i contactati si sa iesiti la un pahar de vorba cu acestia. Lucrurile se reactiveaza intr-un mod placut si cu persoana iubita deoarece in sfirsit aveti timp sa ascultati, sa comunicati, sa schimbati pareri. Este de asemenea un moment potrivit sa va axati pe problemele familiale si sa adoptati o atitudine retrasa, tacuta, la servici, acolo unde exista o serie de probleme si tensiuni. Nu este momentul oportun sa iesiti in evidenta printr-o atitudine stridenta, sau sa incercati sa deveniti liderul de opinie al colegilor de birou, deoarece repercusiunile directe vor fi indreptate numai asupra dvs. .


Raspunsuri la intrebari

Diana , 01 09 1981 ora 22:13. Draga Diana, ai lilith la 3 grade si 45 minute Sagetator, casa a 6-a ,casa muncii. Deoarece este foarte aproape de scorpion, la doar 3 grade, din acest motiv resimti influentele scorpionului.Insa, tu ai multe planete in scorpion si din acest motiv te poti regasi emotional,afectiv, vibrational in Lilith in Scorpion Din punct de vedere astrologic, ai Lilith in SAGETATOR.In e-mail iti atasez si harta ta.




0 comments: