Horoscopul zilnic, Horoscopul saptamanii si raspunsuri la intrebari










Dragii mei cititori, azi avem treaba! In primul rand puteti citi horoscopul zilnic, apoi horoscopul saptamanal si la sfarsit, ca de obicei, avem raspunsurile la intrebari.


Horoscopul Zilei de 4 Octombrie

Berbec

            Astazi sunteti pus pe harta. Sunteti impulsiv, si exista mari sanse sa intrati in conflict cu autoritatile, mai ales cu sefii dvs. . De asemenea acest lucru se va resimti in familie. Veti fi artagosi si exista serioase posibilitati sa va certati cu o persoana de sex feminin. Va recomandam sa va axati pe lucruri de rutina, deoarece orice noutate aparuta astazi, va va stirni si mai mult iritarea.

Taur

            Stiti cum se spune intodeauna, in gradina ta nu esti apreciat, insa in oras toata lumea intoarce capul dupa tine. Acelasi lucru se va intimpla si cu dvs, astazi mai ales la locul de munca. Colegii vor ridica mirati din umeri, insa sefii va vor lauda pentru treaba facuta, si pentru zilele de munca pe care le-ati realizat. Deasemenea veti avea spijinul acestora intr-o eventuala avansare. Atentie insa la tonul pe care il folositi cu seful dumeavoastra. Daca va laudat nu inseamna ca trebuie sa deveniti arogant. Prin urmare calea cea mai sigura catre un succes imediat la locul de munca este sa fiti impaciuitor si sa va temperati accesele de egocentrism si incapatinare. Atentie la starea de sanatate. Poate ar fi bine sa va odihniti mai mult mai ales ca in ultima perioada ati fost foarte stresati. In dragoste pot aparea o serie de mici conflicte, care daca va stapiniti reusiti sa le tineti sub control.

Gemeni

            Astazi lucrurile se vor invirti in jurul tensiunilor familiale si a unor eventuale rupturi de relatii. Persoana iubita a emis in ultimul timp atatea pretentii incit va este si frica sa mai mergeti acasa, pentru ca stiti ca din nou va spune inca un lucru mai rautacios. Ceea ce este mai rau, este faptul ca si prietenii vostri au facut front comun cu partenerul. Prin urmare astazi veti fi destul de suparati in privinta bunului mers al relatiei dvs. In acelasi timp insa in ceea ce priveste studiul si investitiile financiare pe care le faceti, lucrurile stau bine. Deci una calda una rece, oricum va recomandam sa nu faceti comentarii ironice la adresa partenerului pentru ca vor iesi scintei.

Rac

            La capitolul comunicare astazi nu veti sta foarte bine. Veti fi incapatinati, veti fi irascibili si partea cea mai trista este ca aveti dreptate. Lucrurile se vor complica nu prin faptul ca aveti dreptate, ci prin modul in care va exprimati punctul de vedere si care ii poate rani pe cei din jurul dvs. In ultima perioada ati cam observat ca lucrurile nu functioneaza foarte bine, si incercati sa trageti un semnal de alarma celor din jur. Este un lucru laudabil aceasta idee, insa modul in care este exprimata este mai putin bun. Daca veti gasi cuvintele potrivite si nu veti pune patos in vorbele dvs., atuncea s-ar putea ca demersul sa fie incununat de succes. Insa la capitolul studii si calatorii stati foarte bine. Prin urmare s-ar putea sa primiti o serie de vesti prin intermediul telefonului sau  mijloace electronice cum ar fi e-mail, fax, legate fie de rude care se afla in strainatate, fie de o calatorie pe care va trebui sa o faceti peste hotare.

Leu

            La capitolul relatii, negocieri, incheieri de contracte, dragi nativi Leu stati minunat astazi. Lucrurile sint de partea dvs, si prin urmare daca doriti sa exprimati punctul de vedere, sa-i convingeti pe ceilalti de oportunitatea planurilor dvs, sau daca vreti sa candidati pentru o slujba sau o bursa in strainatate, este cel mai potrivit moment sa o faceti. Incercati totusi in familie si mai ales cu persoana iubita sa pastrati un ton moderat, chiar daca partenerul va incerca sa va provoace la o discutie in contradictoriu, nu-i dati atentie. Ziua este mult prea buna si ar fi pacat sa o stricati cu discutii aprinse care nu vor face decit sa va enerveze si sa va strice cheful de viata. Bucurati-va de oportunitatile aparute pe planul studiului, pe planul calatoriilor in strainatate, si faceti tot ceea ce puteti pentru a va indeplini cu succes misiunea.

Fecioara

            La servici lucrurile stau foarte bine astazi. Cu planeta norocului pe casa muncii, nu puteti decit sa faceti lucruri bune si frumoase. De asemenea, daca vreti sa faceti o serie de investitii, in domeniul pe care il practicati, este un moment prielnic sa luati in considerare toate aspectele acestei probleme. Recomandam doamnelor Fecioara sa armonizeze latura lor feminina. Astazi vor fi mai incapatinate, mai masculine in modul de exprimare si uneori este bine sa invatam ca atunci cind esti femeie, flexibilitatea si o usoara alintare va poate aduce mult mai multe decit daca incercati sa dati cu pumnul in masa pentru a rezolva o problema. Prietenii va stau in preajma si sint gata oricind sa va dea o mina de ajutor.

Balanta

            Astazi este o zi foarte buna pentru o discutie in familie. Discutii productive mai ales cu o persoana de sex masculin tata, frate, bunici, unchi. Veti reusi sa lamuriti o serie de intrebari pe cate vi le-ati ridicat in ultima perioada si profitati de aceasta zi pentru a impaca, a armoniza relatiile familiale. La servici lucrurile stau destul de bine, cu o singura conditie. Nu incercati sa va implicati in birfele de la birou, deoarece s-ar purea sa fti acuzati mai tirziu ca ati dus vorba dintr-o parte in alta.

Scorpion

            Scorpionii nostri astazi vor face lucruri importante. Chiar daca ziua va debuta mai dificil, si vi se va parea ca exista o multime de piedici in calea dvs, veti fi uimiti dupa prinz sa vedeti cum lucrurile se relaxeaza, se destind. Este o zi foarte buna pentru comunicare, pentru studiu, pentru impacarea cu diverse rude cu care v-ati certat in ultima perioada, si pentru a aplica pentru o bursa sau pentru un loc de munca in strainatate. Nu renuntati la ceea ce faceti, chiar daca in ultima perioada lucrurile nu au stat foarte bine pentru dvs. Ar fi pacat, deoarece astrele va surid. Orice piedica aparuta in drumul dvs, nu este decit o modalitate de a va testa ambitia, determinarea, vointa si logica gindirii.

Sagetator

            Este o zi in care nu veti fi foarte confortabil cu propriul eu interior. Este pacat pentru ca la capitolul bani in curind vor fi vesti bune, iar la capitolul comunicare si studii stati foarte bine deoarece. Studiile pe care le faceti acum vor  avea un cuvint greu de spus in cariera dvs. Singura mica, mare problema poate aparea intr-o controversa cu un sef, sau cu un reprezentant al autoritatilor. Aceasta discutie in contradictoriu s-ar putea sa va strice cheful de viata pe ziua de azi. Incercati totusi sa faceti un efort de vointa si sa vedeti jumatatea plina a paharului, pentru ca sint multe lucruri bune, si mai ales pentru cei care au negocieri cu strainatatea, sau planifica sa urmeze cursuri de perfectionare, s-ar putea sa apara o serie de ocazii bune pentru a-si pune in practica planurile.

Capricorn

            Lucrurile stau cam asa: in cazul in care ati imprumutat bani unor rude de-ale dvs, sau de-ale partenerului de viata, nu va mai faceti vise si iluzii. Banii ii veti vedea, daca ii veti vedea, intr-un viitor foarte, foarte indepartat. Dar daca ati facut o serie de investitii in plan personal, si ati avut parteneri de afaceri de sex masculin, atunci lucrurile stau bine, si in curind s-ar putea sa vedeti roadele muncii dvs. . Posibile vesti proaste de la rude, si cu toate ca va vor afecta, nu va vor impiedica in munca pe care o depuneti in aceste zile.

Varsator

            De ceva timp nu prea va place directia in care merge un prieten in relatiile sale. S-ar putea ca astazi sa va luati inima in dinti, sa-i atrageti atentia asupra acestui lucru. Nu va asteptati insa sa vi se multumeasca, si sa fiti laudat, pentru interventia pe care o faceti, deoarece nimanui nu-i place sa i se puna degetul pe rana intr-o problema sensibila. Insa dvs puteti sta de acum cu sufletul impacat, pentru ca ati tras semnalul de alarma necesar.

Pesti

            Astazi ne adresam in special doamnelor pesti. Le atragem atentia, ca au ocazia sa urmeze o serie de cursuri care sa le vor propulsa pe scara sociala, sau le vor ajuta la servici. Insa s-ar putea ca cea mai indirjita opozitie sa o aiba acasa. Partenerul lor sa nu fie de acord cu acest lucru, si sa conduca la o serie de discutii. Nu putem sa va spunem in ce directie sa o luati dar va putem da un sfat prietenesc: ascultati sufletul dvs, si alegeti cu inima. Puneti in balanta ce este mai profitabil sa evoluati, sa aveti oportunitatea sa cistigati niste bani suplimentari, care vor ajuta mult in viata dvs familiala sau sa aplecati urechea la vorbele unui partener gelos si nesigur. Dar pentru a nu-i lasa pe domnii pesti cu semnul intrebarii, deoarece ne-am adresat numai doamnelor la inceput, le putem spune ca si ei vor beneficia de sprijinul unor persoane influente astazi, prin urmare ar fi bine sa aiba grija la modul cum se imbraca, la ce vorbesc, pentru a trage toate foloasele si a impresiona audienta prin aspectul lor exterior.




HOROSCOPUL SAPTAMANII 5-11 OCTOMBRIE 


BERBEC
TENDINTE GENERALE
Astrele va trasmit un mesaj clar si simplu pentru saptamana ce urmeaza sa se deruleze. Incercati sa va mai relaxati. Nu mai puneti atata patima in tot ceea ce faceti. Incercati sa va pastrati calmul si sa nu raspundeti provocarilor, pentru ca nu veti face decat sa va enervati si sa va afectati sanatatea.
Aveti sentimente serioase pentru o persoana din viata dvs. insa aveti grija cum le veti exprima.
FINANTE
Saptamana aceasta sunteti plini de idei noi, de energie si vestile vor curge din toate partile. Comunicarea va fi foarte buna si veti fi foarte activi in orice camp tine de informatii primite sau oferite prin mijloace electronice: e-mail, fax, telefon.
Atentie la planurile pe care le croiti in aceasta perioada. Fiti siguri ca sunt bune, sunt corecte si verificati de doua ori inainte.
Miercuri nu va recomandam sa faceti lucruri noi, deoarece productivitatea dvs. si abilitatea de concentrare, vor fi destul de scazute. Va veti gandi la alte lucruri, ar aceasta va conduce la o serie de erori care va trebui sa le reparati int-un viitor destul de apropiat.
In week-end veti fi ocupati cu problemele in familie pe care veti incerca sa le rezolvati.
DRAGOSTE
Luni si marti, veti fi in verva maxima, veti fi indragostiti pana peste cap. Insa, o serie de evenimente ivite spre ziua de marti, vor diminua din avantul dvs. Va trebui sa va focalizati pe alte lucruri si sa evitati pentru o vreme, persoana iubita. Asta nu va tine mult, va tine pana miercuri serara, cand veti redeveni romanticul focos, cum v-ati obisnuit anturajul dvs.
In week-end, s-ar putea sa iesiti cu persoana iubita, sau cu grupul de prieteni, afara, pentru a va mai relaxa dupa o saptamana plina.

TAUR
TENDINTE GENERALE
           
           Stiti proverbul vorba dulce mult aduce? Ei bine saptamina aceasta vor spune cu totii ca dvs, ati fost inventatorul sau pentru ca veti da dovada de atita putere de convingere incit lucrurile nu vor avea alta solutie decit sa se desfasoare conform ritmului, impus de dvs. Lururile devin mai serioase spre ziua de miercuri ,cind va trebui sa dati o explicatie despre un raport sau despre o decizie luata cu mult timp in urma, si care nu sa dovedit cea mai buna alegere pentru serviciul dvs. In rest, in zilele care urmeaza se anunta a fi pline de activitati, insa nu vor fi tulburate de lucruri prea serioase. Duminica atentie la modul in care va veti exprima punctele de vedere deoarece s-ar putea sa fiti prost intelesi.
Finante 
Veti fi placuti, veti fi laudati,veti fi admirati si in egala masura veti fi si invidiati pentru modul in care va desfasurati activitatea saptamina aceasta. Nu incercati sa raspundeti provocarilor pentru ca nu aveti sanse prea mari de cistig , si veti da dovada de mult lai multa diplomatie daca veti tacea din gura. Dupa prima jumatate a saptaminii, veti deveni mai comunicativi, si veti dori sa va imbogatiti cercul de cunostinte. Miercuri, joi, si vineri , vor fi zile pline de activitate in care va trebui sa alternati problemele familiale cu cele de la serviciu. In week-end aveti ocazia de a va consolida pozitia in cadrul serviciului dvs, si de a incheia o serie de contracte, acorduri cu persoane importante care va vor sprijini in proiectele dvs de viitor. 
Dragoste
 Luni si marti s-ar putea  sa aveti chef de cheltuiala. Sa luati persoana iubita , partenerul dvs la o plimbare, si sa aruncati cu banii in stinga si in dreapta. Atentie la ceea ce faceti pentru ca s-ar putea sa va afecteze contul bancar.
            Miercuri, joi si vineri, pe primul loc se vor afla obligatiile de serviciu, prin urmare familia si partenerul se vor simti neglijati, si isi vor exprima dezacordul cu voce tare
            Simbata si duminica aveti ocazia sa refaceti tot ceea ce ati neglijat in aceasta saptamina  si sa invitati persoana iubita la o cina romantica , sau la o plimbare. In week-end se anunta canicula si nopti fierbinti in dormitor.


GEMENI
TENDINTE GENERALE

            Cum sa iesiti dintr-o situatie mai putin placuta saptamina aceasta ? Pur si simplu fix natural, incercati sa va purtati firesc si sa nu  apelati la intrepretarea unui rol care nu vi se potriveste. Atunci cind sunteti incoltiti cea mai buna replica este atacul si daca veti reusi sa va pastrati singele rece, pe intreaga durata a confruntarii, s-ar putea sa iesiti cistigator.
            Saptamina se anunta una plina de evenimente. Aveti mult de alergat, aveti de munca, de rezolvat sarcini pe care le-ati tot aminat , si iata ca a sosit momentul scadentei. Miecuri sau joi s-ar putea sa primiti o serie de informatii despre niste probleme financiare pe care nu va asteptati sa le aveti. Nu le ignorati si incercati sa le rezolvati cit mai repede, inainte de a se complica lucrurile si mai mult. Week-end-ul se anunta  linistit , inconjurat de prieteni, sau de persoana iubita.
  FINANTE
            Ca orice geaman care se respecta si care este plin de initiativa, idei, si energie, aveti o multime de planuri si de solutii salvatoare pentru iesirea din criza in care va aflati. Tot ceea ce trebuie sa mai adaugati, pentru a gasi ingredientul perfect, este sa gasiti persoanele care sa duca a indeplinire planurile dvs. pentru ca va fi nevoie de munca in echipa si cea mai buna pozitie pe care puteti sa o aveti este aceea de conducator.
Miercuri, joi sau vineri, s-ar putea sa primiti o veste mai putin placuta in ceea ce priveste situatia conturilor dvs. bancare, si va recomandam sa dati o fuga pe la banca pentru a vedea cum stau lucrurile la fata locului.
Verificati de mai multe ori actele pe care le semnati saptamana aceasta, deoarece s-ar putea sa se incerce sa se profite de neatentia de care puteti uneori sa dati dovada.
In week-end veti incerca sa gasiti solutiile cele mai bune pentru solutiile de a iesi din criza in care va aflati. 
DRAGOSTE
Luni si marti sa-ar sa aveti parte de ceva tensiuni in plan familial, insa daca veti reusi sa va pastrati calmul si sa ganditi lucid, s-ar putea sa iesiti cu bine din aceste confruntari.
Miercuri si joi veti incerca sa gasiti o cale de comunicare si de aplanare a conflictelor noi aparute intre dvs. si partener.
Vineri, sambata si duminica veti cere ajutorul partenerului dvs. pentru a gasi o solutie pentru iesirea din criza financiara despre care tocmai ati aflat saptamana aceasta. Atentie ca in aceasta saptamana, relatia dvs. v-a suferi o transformare. Nu putem spune insa daca pozitiva sau negativa. Aceasta depinde numai de abilitatea dvs. de a controla situatia. 


RAC
Tendinte generale
            Saptamina sta sub semnul negocierilor. Cu seful, cu persoana iubita, cu rudele, cu prietenii, totul este asemeni unui tirg in care cine ofera mai mult cistiga atentia celuilalt. Graba va va domina toate aspectele vietii si veti avea adevarate crize de nervi, pentru ca veti fi pusi in postura de a astepta. Lucrurile se precipita miercuri si joi cind veti fi extrem de ocupati si coplesiti de multitudinea de sarcini care le aveti de indeplinit va veti pierde rabdarea. Nu renuntati la ceea ce faceti, fiindca acum este momentul sa bateti fierul cit este cald. Vineri, simbata si duminica veti fi plini de energie si veti avea ocazia sa cunoasteti niste personae importante, care va vor ajuta in viitor.
FINANTE
            Inca de luni veti fi coplesiti de multitudinea de sarcini pe care le aveti de indeplinit. Nu este indicat sa incercati acest lucruri pentru ca muntele de dosare si de hirtii pe care le aveti in fata nu se va micsora, daca le veti  amina sa le solutionati. Avintati-va in munca, si cel mai bine este sa incepeti cu o lista de prioritati. De miercuri pina vineri va aflati intr-o forma minunata si este momentul potrivit pentru a trece la actiune si pentru a va consolida locul de munca. Daca doriti sa va impresionati seful actionati miercuri, joi, sau vineri. In week-end veti planifica o serie de actiuni viitoare.
DRAGOSTE
            Este o saptamina plina de fantezie, sunteti energici si s-ar putea sa cunoasteti pe cineva special luni sau marti.miercuri si joi , nu mai aminati lucrurile si treceti la atac. In cazul in care cineva va atras atentia, puteti sparge gheata , si sa invitati persoana respectiva la masa, in oras, sau macar la o plimbare. Vineri, simbata si duminica, veti gasi calea perfecta pentru a ajunge la inima partenerului, pentru a obtine tot ce doriti de la acesta.


LEU
TENDINTE GENERALE

Saptamana aceasta va recomandam moderatia. Chiar daca sunteti un semn de foc si aveti terndinta de a face o multime de lucruri in acelasi timp, pentru a va consuma energia in exces, uneori acest lucru poate dauna sanatatii. Incercati sa alegeti calea de mijloc calea compromisului, atat in sarcinile de la serviciu, cat si in discutiile care pot aparea in familie sau cu persoana iubita.
In week-end veti avea parte de o multime de surprize placute. 
FINANTE
Saptamana aceasta, veti fi preocupati de studiu, de largirea orizontului. Prin urmare, daca aveti ocazia sa participati la un seminar, la un curs de pregatire profesionala, ar fi pacat sa ratati aceasta ocazie. Sunteti foarte logic in aceasta perioada si veti acumula informatiile pe care le primiti cu usurinta. Incepand cu ziua de miercuri si pana vineri, va trebui sa convingeti pe cei de la serviciu sa va asculte, sa va urmeze, dar va trebui sa duceti o munca de convingere suplimentara. Va trebui sa vorbiti mult si sa va explicati punctul de vedere detaliat. Acest lucru va va obosi si i week-end veti simti nevoie sa va reincarcati bateriile alaturi de familie. 
 

DRAGOSTE
Vor aparea o serie de confruntari in cuplu mai ales luni si marti, mai ales incapatanarii dvs si dorintei de a nu face nici un compromis, s-ar putea ca situatia sa ajunga de-a dreptul exploziva. Miercuri si joi, dupa ce veti vedea ca nici partenerul nu da semne de flexibilitate, sa va indulciti putin si sa deveniti mai maleabil. Lucrurile se vor linisti de-a dreptul vineri si pana duminica veti fi intr-un paradis romantic.


FECIOARA
Tendinte generale
Ca un adevarat reprezentant al semnelor de pamint sunteti foarte atenti la detalii. De multe ori datorita copacilor nu se vede padurea. Prin urmare s-ar putea sa pierdeti imaginea de ansamblu axindu-va pe detaliu. Lucru care va poate dauna. Va recomandam ca in aceasta saptamina sa va detasati cu minuziotitate sau detalii exagerate si sa incercati sa descoperiti imaginea globala. Se poate atunci cind va veti fi pornit la drum sa fi uitat scopul si destinatia, in favoarea observarii lucrurilor mici, marunte. Iar dvs, totusi trebuie sa ajungeti la destinatie. Prin urmare, saptamina viitoare trebuie sa va focalizati pe imaginea de ansamblu si pe  contextul general.
FINANTE
Sunteti extreme de logici inca de la inceputul saptaminii, Insa s-ar putea sa aveti o serie de probleme de comunicare. S-ar putea sa fiti intelesi gresit, si deasemenea cei din jur sa se uite ciudat la dvs, pentru insistenta de care dati dovada in vederea obtinerii scopului propus. Dupa ziua de vineri va trebui sa va readaptati si sa va reintegrati in echipa. Chiar daca pe umerii dvs, va fi asezata responsabilitatea cea mai importanta a lucrului pe care trebuie sa-l duceti la bun sfirsit, veti reusi sa ii ajutati si pe cei din jurul dvs, sa-si duca sarcinile la indeplinire. In week-end incercati sa nu va faceti prea multe planuri, pentru ca s-ar putea sa apara o surpriza de ultim moment.
DRAGOSTE 
Luni si marti veti diseca cu partenerul dvs, problemele care va framinta cel mai mult.Este un lucru bun sa reincercati comunicarea pe care in ultimul timp ati cam lasat-o deoparte. Saptamina aceasta va veti bucura de unul compania celuilalt, si veti discuta foarte multe probleme. Miercuru si joi s-ar putea prin incapatinarea de care dati dovada sa fiti prost intelesi, si sa  trebuiasca sa explicate de 2-3 ori, pentru a lamuri lucrurile. In week-end femeile vor fi dea dreptul stralucitoare, prin urmare nativele fecioara, care nu sunt implicate intr-o relatie au toate sansele sa cunoasca un nou partener, cu o singura conditie: sa iasa in public.


BALANTA 
TENDINTE GENERALE

Saptamana aceasta s-ar putea sa credeti ca vorbiti in desert, ca nimeni nu va intelege si orice ati spune, ramane fara ecou. Insa, daca observati ca toata lumea are aceeasi problema de comunicare ca dvs., sa stiti ca nu mai este vina lor, ci ar trebui sa vedeti unde gresiti si din cea cauza se ajunge la aceste confuzii.
In zilele de miercuri si joi s-ar putea sa fiti prinsi la mijlocul unor confruntari dintre doua tabere adverse. Va recoandam sa ramaneti impartial si sa nu incercati sa potoliti spiritele. De multe ori, cei care au cele mai bune intentii platesc cel mai mult intr-o astfel de situatie.
In cazul in care vi se solicita punctul de vedere, mai cereti o opinie unei cunostinte, pentru a vedea si parerea unei persoane ce nu poate fi implicate in acest subiect.
FINANTE
Uneori este nevoie sa faci si niste compromisuri pentru a putea avansa. Saptamana aceasta, seful sau superiorul dvs. s-ar putea sa va dea niste sarcini pentru care sa nu fiti platiti, deci s-ar putea sa jucati rolul bunului samaritean si scrasnind din dinti sa va ocupati de aceste sarcini neasteptate. Nu refuzati aceasta oferta pentru ca este o ocazie foarte buna sa va faeti remacat de catre cei din jurul dvs.
Miercuri s-ar putea sa primiti o veste proasta, care va va scoate din ritm si demoraliza. Va trebui sa va repliati pana vineri, cand in sfarsit va veti recupera stara de spirit optimista de care dati dovada atat de des.
In week-end, va intoarceti la lucru, pentru ca nu ati reusit sa terminati toate sarcinile pe care le aveati de indeplinit.
DRAGOSTE
Este o perioada buna pentru inceperea unei noi diete sau a unui nou mod de viata mai sanatos. Zilele propice pentru acest demers sunt: luni si marti si daca veti asculta de acest sfat, veti vedea ca sunteti plin de energie si veti emana o lumina noua, care va atrage atentia tuturor.
Miercusi si joi, impreuna cu partenerul veti face planuri de vacanta sau veti discuta niste chestiuni importante, care privesc mersul relatiei dvs.
Vineri, sambata si duminica, din pacate, veti avea de rezolvat niste probleme profesionale, prin urmare, partenerul si relatia dvs. vor intra pe planul al doilea.



SCORPION
Tendinte generale
            Saptamina aceasta sunteti focalizat pe un singur lucru, incit nu veti maid a nici cea mai mica atentie semnalelor care vi se transmit. S-ar putea sa fie unul din putinele cazuri, in care cineva sa va pacaleasca. Dupa cum bine stim nativi scorpion sunt foarte intuitive, cu abilitati de clarviziune, si foarte greu cei din jur pot sa-I induca in eroare. Ei bine saptamina aceasta ii va prinde cu garda jos si vor fi foarte usor inselati. Asteptati mai degraba pina miercuri sau joi, orice promisiune ati dori sa faceti, si orice lucru pe care ati dori sa-l incepeti , doarece, abia spre dupa-amiaza zilei de miercuri, veti incepe sa vedeti lucrurile in adevarata lor lumina. De vineri si pina la sfirsitul week-end-ului, veti fi preocupati de problemele familiale.
FINANTE
            Inca de luni aveti un sentiment special. Stiti ca lucrurile parca nu sunt in adevarata lumina care se prezinta in acest moment, dar in acelasi timp nici nu aveti puterea sa faceti o schimbare. Va recomandam sa ascultati acea voce interioara care trage semnalul de alarma, si nu plecati urechea la zvonurile pe care le prindeti din zbor. Incepind cu ziua de miercuri, astrele vor complota intr-o directie pozitiva pentru a va inarma cu tot arsenalul necesar ducerii la bun sfirsit al planurilor pe care le aveti. Joi si vineri veti avea o putere de convingere impresionanta, asfel incit pina si seful va asculta de sugestiile dvs. Vineri s-ar putea sa auziti un zvon, o birfa, o discutie care va va pune pe jaratec la servici, si va va da prilej de gindire pe intreaga durata a zilei de simbata si se va extinde pina duminica.
DRAGOSTE
            Saptamana incepe sub semnul amorului total. Luni si marti veti face o escapada cu partenerul , si va veti redescoperi unul pe celalalt. Este important sa comunicati in aceasta perioada. Miercuri si joi s-ar putea sa faceti niste cheltuieli suplimentare, si veti achizitiona ceva care va va fi de folos in familie, pentru casa, pentru cuibusorul dvs. Vineri si simbata este un moment prielnic pentru reintetirea flacarii iubirii. Incercati sa iesiti cu partenerul, incercati sa discutati, sa fiti mai romantici, pentru a reincalzi atmosfera dintre voi.


SAGETATOR
Tendinte generale
Ei bine saptamina asta veti reusi o performanta deosebita. Aceea de a enerva pe toata lumea. In primul rind veti promite o multime de lucruri, si nu veti fi in stare sa realizati nici unul. Sfatul nostru pentru a iesi din aceasta problema: incercati sa nu va incarcati programul excesiv, si atunci cind vedeti ca nu puteti sa tineti ritmul, anuntati persoanele care beneficiaza de serviciul dvs, ca va mai dura putin pina le rezolvati dorintele. Miercuri si joi veti avea o serie de discutii foarte importante, care vor avea un impact puternic asupra dvs. Chiar daca nu va convine ceea ce auziti ar fi bine sa tineti cont de parerea interlocutorilor, pentru ca observatiile care vi se aduc sunt numai pentru imbunatatirea prestatiei dvs. Week-end-ul se anunta vesel, frumos si relaxant. Prin urmare problemele saptaminii  vor fi  date deoparte.
FINANTE
    In cazul in care va cautati un nou serviciu, veti avea parte de la inceputul saptaminii, de o multime de promisiuni. Insa la capitolul fapte veti sta mai prost. Cei care va spun ca va vor ajuta, mai degraba se lauda decit sa faca ceva concret. Incepind cu ziua de miercuri, veti avea ocazia sa va implicate intr-un proiect la service sis a obtineti postul de lider absolut al grupului in care va desfasurati activitatea. In egala masura pe linga faptul ca vi se va recunoaste autoritatea in domeniu, veti avea si o relatie buna, comunicativa, destinsa cu cei care sunt implicati in desfasurarea muncii respective.


DRAGOSTE
La inceputul saptaminii veti depune eforturi considerabile pentru a invita o anumita persoana care va atras atentia, la o intilnire. Veti da telefoane, veti insista, si noi va spunem ca foarte bine faceti ca insistati, pentru ca veti primi raspunsul pe care il asteptati. Miercuri si joi sunt zile furstrante, in care veti fi aplecati spre laturile mai intunecate ale vietii. Veti fi pesimisti si veti avea o figura trista. Conversatia va fi monotona si veti raspunde monosilabic, lucru care va enerva cu siguranta partenerii dvs. Vineri si simbata vor fi discutii serioase, privind drumul pe care il are de urmat relatia dvs. Prin urmare week-end-ul se anunta unul al introspectiei si al analizei profunde.



CAPRICORN
TENDINTE GENERALE
Saptamina aceasta sunteti plini de initiativa, si veti fi energici atit la lucru cit si in viata particulara. Veti fi surprins cit de multe puteti obtine, daca veti folosi cuvintele sincer din inima. Miercuri si joi exista o posibilitate de a avea o discutie mai serioasa cu cineva din anturajul vostru. In ultimul timp ati cam neglijat un anume aspect al indatoririlor dvs, fie familiale, fie profesionale, si a sosit momentul sa fiti putin trasi de urechi, pentru neatentia de care ati dat dovada. Insa moralul va reveni la cote inalte, incepind cu ziua de vineri si pe intreaga durata a week-end-ului.
FINANTE
  Ei bine, saptamina aceasta la capitolul finante, va trebui sa duceti munca de lamurire cu rudele sau cu partenerul dvs, care fac niste cheltuieli nesabuite si nefolositoare. Dvs, zodie de pamint fixa, stiti foarte bine ce vreti ,si ce este mai bun la capitolul investitii si achizitii. Prin urmare gestul de a arunca bani pe fereastra de catre ceilalti vi se pare inadmisibil si veti lua atitudine. Miercuri veti fi confruntati cu schimbari de atitudine: cind veti fi pesimisti, cind veti fi optimisti, nici dvs. Nu veti sti unde va aflati. Insa in acelasi timp, sanatatea s-ar putea sa va dea putin de furca. Incercati sa mincati sanatos, sa dormiti numarul necesar de ore, sis a nu va enervati, pentru ca riscati sa faceti o cadere energetica. In week-end veti avea mult de lucru pentru a reintra in ritmul obisnuit de serviciu.
DRAGOSTE
In dragoste incepind cu ziua de luni si pina miercuri veti fi creativi, veti fi romantici, veti fi o sursa de inspiratie  pentru partener. Veti spune tot ceea ce simtiti intr-un mod placut, si este foarte bine ca faceti asa , deoarece in ultima perioada nu prea ati dat atentia necesara partenerului dvs. Miercuri si joi dat fiind ca apar o serie de probleme la serviciu, s-ar putea sa adoptati o fata foarte serioasa in familie si acest lucru ii va ingrijora pe cei din jurul dvs. Insa este pur si simplu o toana, si lucrurile vor reintra in normal , incepind cu ziua de vineri. In week-end, veti fi nedespartiti, iar cei din jurul dvs., vor invidia acest cuplu perfect. Insa in acelasi timp in familie se vor duce o serie de discutii si veti lamuri unele aspecte mai putin placute ale relatiei dvs. Este un moment bun pentru a clarifica pozitia partenerului fata de dvs, insa incercati sa nu puneti la inima reprosurile care vi se vor aduce.


VARSATOR
Tendinte generale
Saptamina aceasta, daca va propuneti sa faceti niste planuri de viitor, mai bin ear fi sa cereti parerea celor din jur. Pentru ca oricit de multe si bune intentii ati avea, nu insemna ca puteti da dovada si de luciditatea necesara pentru a gasi cea mai buna solutie. Ati oboist, ati trecut prin multe, si acest lucru incepe sa se resimta chiar si in viata de zi cu zi. Miercuri si joi va recomandam sa va axati pe aici si acum. Si sa lasati visele si fanteziile deoparte. Vineri s-ar putea sa intilniti o persoana din trecutul dvs, care va va stirni niste amintiri.
FINANTE
Saptamina aceasta lucrurile sunt confuse, si dvs, s-ar putea sa aveti un plan bine gindit si pus deoparte, intr-un sertar al mintii pe care il veti scoate la iveala. Cind veti propune solutia de criza celor din jurul dvs, acestia vor ramine impresionati de ideile pe care le veti avea. Incepind cu ziua de miercuri, s-ar putea totusi sa intervina o situatie de criza la serviciu. Va recomandam sa va focalizati pe ea, si sa nu aplicati politica strutului. Adica sa bagati capul in nisip si sa pretindeti ca totul merge bine. Nu . Miercuri lucrurile chiar nu merg bine si incercati sa gasiti punctul unde ati gresit si punctul de unde a pornit intreg haosul acesta. La sfirsitul saptaminii puneti accent pe latura creative, si  s-ar putea sa aveti niste idei geniale vor uimi colegii de birou, si in special pe persoana care va intereseaza cel mai mult: seful dvs.
DRAGOSTE
Ei bine, luni si marti va veti juca dea detectivul si veti studia ceea ce face persoana iubita. Lucrurile va cam dau de banuit in ultima perioada si la inceputul saptaminii vreti sa clarificati dubiile pe care le aveti. Evident in cazul in care descoperiti ca a fost o alarma falsa, va veti simti vinovat si miercuri si joi veti deveni brusc iubitor, romantic, sensibil. Veti incerca sa va spalati pacatul de anu avea incredere in partener, purtindu-va dragut si chiar cheltuind niste bani pentru un cadou. Vineri, simbata si duminica, nu vor fi insa niste zile in care dragostea va merge la cote maxime. Veti fi obositi, veti fi cu toane, nu veti avea chef de vorba, prin urmare partenerul dvs, va alege sa va lase in lumea dvs, si cu toanele dvs.


PESTI
Tendinte generale
Este laudabil sa indepliniti cu strictete toate obligatiile saptamina aceasta. Insa, riscati sa cadeti prada epuizarii fizice si nervoase. Acceptati invitatia prietenilor de a iesi si de a va mai racori. Miercuri si joi s-ar putea ca cineva din anturajul dvs sa va dezamageasca prin atitutinea si modul sau de comportament. Atentie la ce vorbiti si la ce spuneti, saptamina aceasta, dar mai ales vineri, pentru ca exista o mare sansa sa fiti aratat cu degetul sis a fiti acuzati ca duceti vorba. Cel mai bine este sa va pastrati parerile pentru sufletul dvs, si atunci cind cineva va provoaca sa va exprimati punctual de vedere vis-à-vis de o terta persoana, sa ridicati din umeri si sa va departati cit mai repede de subiect. In week-end veti avea ocazi sa va relaxati.
FINANTE
Lucrurile s-au cam impotmolit la servici, si bate vintul schimbarii. Daca nu veti veni repede cu o solutie la problema ivita s-ar putea sa faceti coada la biroul de somaj, in cautarea unui alt serviciu.
Incepind cu ziua de miercuri si pina vineri, veti reusi sa redresati lucrurile in favoarea dvs.
Veti veni cu o idée sclipitoare care va primi laudele tuturor, si care va va consolida pozitia un pic subrezita , si va va curata imaginea usor prafuita. Va recomandam sa va reorganizati lucrul si sa urmati un program strict si sever, pentru a nu mai trece prin emotiile cauzate de neconcordanta dintre munca care trebuia sa o faceti si lucrurile pe care le-ati tot aminat pina au devenit un punct fierbinte in detrimentul dvs. In week-end va recomandam sa va puneti ordine in dosarele de la birou.
DRAGOSTE
Marti si miercuri veti fi foarte dragastosi. Veti fi saritori, veti fi gata sa dati o mina de ajutor partenerului sau persoanei care va place. Evident acest lucru va fi apreciat, si s-ar putea ca romantismul dvs sa fie excesiv, si sa faceti gesturi deosebite care va vor impresiona audienta.
    S-ar putea sa fie saptamina in care o cina romantica la lumina luminarilor, sa aduca acea briza de relaxare pe care simtiti nevoia sa o aveti, pentru ca la service este o saptamina tensionata, incordata, si ultimul lucru de care aveti nevoie este, sa aveti probleme si acasa.
    Deci, lasati-va pe mina romantismului, pentru ca acesta nu va da niciodata gres.


RASPUNSURI LA INTREBARI




GEO, NASCUTA PE 01.07.1984 ORA 00.20 LA GALATI: draga geo, din pacate nu aduc vesti foarte bune. In stanga este sinastria ta si a partenerului tau. Mai exact acest tabel indica punctele forte si punctele slabe ale relatiei tale. Sincer nu imi plac cateva aspecte: opozitia luna- luna, care indica o dificultate a armonizarii emotiilor .Cand unul zice da, altul zice nu, si de aici pot iesi controverse. Jupiter cuadratura Marte, adica va pierdeti vremea argumentand si luptandu-va care are mai multa dreptate, ca apoi sa constatati ca amandoi vorbeati despre acelasi lucru si aceeasi directie. Lista paote continua, cert este ca e o relatie care mai mult scartiie decat canta. Zodii potrivite tie: balanta,varsator, poti incerca cu scorpionul dar s-ar putea sa fie prea posesiv pt  gusturile tale.





0 comments: