Horoscopul zilei si raspunsuri la intrebari

Buna ziua tuturor. Am postat horoscopul zilei si raspunsuri la intrebari.Insa am o rugaminte adresata tuturor cititorilor mei. Dat fiind ca  pe zi primesc minim 50-60 mesaje cu intrebari, va imaginati,e foarte dificil sa raspund la toate! Insa, va promit ca voi raspunde tuturor, in timp. 




HOROSCOPUL ZILEI DE 10 OCTOMBRIE





BERBEC



Astazi va fi o zi mai dificila si emotiile vor fi dintre cele mai neplacute. Incercati sa va tineti departe de provocari, incercati sa nu raspundeti celor care va vor irita, celor care va vor ironiza sau celor care vor avea o atitudine agresiva fata de dvs.De asemenea, nu este o zi buna pentru noi inceputuri, prin urmare, daca aveati de gand sa incepeti o noua afacere, sa cautati un nou loc de munca sau sa demarati un plan la care v-ati gandit in ultimul timp, incercati sa evitati acest lucru astazi. 





TAUR


O zi in care sentimentele sunt confuze. Exact ca in cantecul: „dute-ncolo, vino-ncoace, lasa-ma si nu-mi da pace”, nu veti sti exact unde va aflati si mai exact, nu veti nici macar ce doriti de la cei din jurul dvs. este momentul sa luati o pauza de la tot ceea ce faceti intr-un mod mult prea serios, si sa asteptati sa treaca ziua de astazi pentru a redeveni taurul lucid, cu care suntem cu totii obisnuiti. Atentie la barfele care pot aparea astazi la birou. Toata lunea vorbeste, toata lumea comenteaza, insa este o mare sansa sa cadeti drept victima atunci cand se va cauta persoana care a lansat un zvon. Cel mai bine este sa va vedeti de treaba.





GEMENI


Ei bine, astazi este un moment bun pentru a incheia o serie de armistitii, pentru a va cere scuze in cazul in care in ultimile zile ati sarit calul cu cei din jurul dvs. In acelasi timp nu plecati urechea la toate zvonurile pe care le auziti pentru ca pot fi lansate de catre cineva care nu va doreste chiar tot binele.





RAC


Nu lasati sa fiti influentati de vorbele rautacioase ale celor din jurul dvs. Acestea nu au decit un singur scop : acela de a va face sa va pierdeti incredera in sine, sis a nu mai actionati asa cum o faceati pina acum. Continuati pe drumul pe care ati pornit, mai ales daca simtiti ca faceti ceea ce trebuie.





LEU


Astazi sentimentele si emotiile vor fi la cote inalte, mai ales datorita unor persoane care va vor stimula. Veti incerca sa dati tot ce este mai bun din dvs. pentru a demonstra ca lumea nu poate exista fara dvs. incercati totusi sa nu va straduiti prea mult sa demonstrati ceea ce puteti, pentru ca riscati sa cadeti in ridicol.





FECIOARA


Nu va lasati demoralizati de atitudinea celor din jur. De multe ori, oamenii vorbesc urat, sunt ironici, tocmai pentru ca sunt nesiguri, pentru ca se simt inferiori fata de dvs
Veti avea sentimente contradictorii si incercati sa nu fortati mana celor din jur pentru a obtine ceea ce doriti dvs. S-ar putea sa va ciocniti de un raspuns negativ, categoric.



BALANTA


Vi se vor transmite o serie  de mesaje subtile privind tot ceea ce faceti. Vor fi aluzii, vor fi cite un usor zimbet precar in coltul buzelor celorlalti. Important este ca dvs sa prindeti din zbor aluzia si sa profitati de ea la maxim. Sunteti axati pe gindirea logica astazi, insa energia nu va fi pe masura cerintelor dvs. Incercati sa va odihniti mai mult pentru a va reincarca bateriile, pentru saptamina viitoare.



SCORPION


Astazi lucrurile nu vor fi foarte placute, mai ales in familie, pentru ca veti descoperi lipsa de sinceritate a unuia din membrii familiei dvs. Acest lucru va va irita atat de mult, incat veti avea o izbucnire neasteptata si veti arunca vorbe grele si usturatoare vinovatului.





SAGETATOR


Este un moment propice pentru a lamuri o serie de intrebari pe care le aveti vis-à-vis de colegii de la service sau anumite persoane din viata particulara care vi se pare ca nu joaca foarte correct. Cu toate acestea astazi, datorita cvadraturii Luna, planeta sentimentelor si Mercur, planeta comunicarii s-ar putea sa trageti concluzii pripite si sa actionati mai mult instinctiv decit din logica, analiza clara, obiectiva. Este bine ca vreti sa lamuriti lucrurile, insa in acelasi timp dati ocazia si interlocutorului dvs sa se justifice.





CAPRICORN


Urcusurile si coborasurile sunt un lucru normal in viata, asa ca nu va simtiti deziluzionat pentru ca primiti vesti proaste sau lucrurile nu merg in directia in care credeati ca vor merge. Nu este nimic. Vi se testeaza astazi doar incapatanarea de a continua si de a persevera. Deci nu va panicati si ramaneti la planul stabilit dinainte.





VARSATOR


Daca doriti ca planurile sa se dezvolte si sa evoluati grandios, acum este momentul potrivit sa le puneti pe masa. Imaginatia si inspiratia merg mana in mana cu motivatia si coordonarea, astfel incat veti reusi sa-i aduceti pe toti la acelasi numitor comun si sa va faceti echipa sa priveasca in aceeasi directie in care priviti si dvs.





PESTI


Este un moment propice pentru toti participantii la un proiect sa se detaseze si sa  analizeze daca lucrurile sunt chiar asa cum credeau. Iar nativi pesti vor contribui din plin la lamurirea unei situatii si la clarificarea tuturor semnelor de intrebare aparute.


Raspunsuri la intrebari


     ioana


Data nasterii :          02-12-1981
Ora nasterii :          2.30
Locul nasterii :          Roman

 

voi gasi un barbat care sa ma iubeasca cu adevarat?

Draga Ioana,  in momentul in care nu vei mai avea pretentii si vei reusi sa iti imblanzesti posesivitatea da, ai mari sanse sa cunosti pe cineva care sa te iubeasca.

      Victoria


Data nasterii :         20.01.1991
Ora nasterii :          7 30
Locul nasterii :          Cluj

 

LA ce varsta ma voi casatori? Cu ce litera incepe numele sortitului meu?

Draga Victoria in primul rand nu am cum sa zic litera sortitului tau, pentru ca nu sunt ghicitoare. Insa conform hartii tale astrale ai mari sanse sa te casatoresti fie in jurul varstei de 26-27 de ani, fie 31-32 de ani.

 

Ramona

Data nasterii :          16.05.197`
Ora nasterii :          1.30
Locul nasterii :          Barlad


sunt la inceputul relatiei cu Geo nascut in 18.06.1962, asi dori sa stiu daca vom avea o relatie de lunga durata , bazata pe dragoste....multumesc

Draga Ramona, este o relatie frumoasa si interesanta, in care amandoi veti avea de reglat probleme karmice. Atentie insa la dependente! ( alcool,tutun,etc). Acestea pot aduce anumite probleme in relatia voastra.In rest lucrurile sunt bune pentru voi.

Gina

Data nasterii :          27 martie 1994
Ora nasterii :          9 45
Locul nasterii :          Ploiesti

La cati ani ma voi marita?

In jurul varstei de 27 de ani sunt sanse de casatorie.Nu recomand mai devreme ,pentru ca pot surveni separari,despartiri,etc.

0 comments: