O zi minunata tuturor!




Buna ziua, dupa tacerea de ieri, revin cu horoscopul zilei si cu noi raspunsuri la intrebari. In curand voi aduce noi si noi articole,atat in blog,cat si in site. Insa mi-ar placea daca am comunica cat mai mult unii cu altii.Nu puteti primi informatiile pe care le doriti, daca nu-mi transmiteti ce curiozitati legate de astrologie aveti,  ce lucruri va nedumiresc, ce lucruri va supara sau va bucura. Astazi lansez o intrebare: ce parere aveti despre zodiacele din reviste,ziare, televizor, radio? Cei doritori pot raspunde pe adresele : roastrolog.ro@gmail.com sau roastrolog@yahoo.com

Berbec





Cuvintele si mesajele bune vor curge din toate partile si este o perioada propice pentru a incheia noi contracte, pentru a lega noi prietenii, pentru a le reactiva pe cele vechi pe care stiti ca le-ati cam lasat in umbra uitarii in ultimul timp. Este momentul in care va exprimati cum trebuie si puteti obtine de la cei din jur ce doriti daca veti sti sa folositi cuvintele potrivite, fara nervi si fara graba.







Taur




Astazi este un moment bun pentru a va face remarcat, pentru a produce schimbari pozitive, atat in viata particulara, cat si in cea profesionala. Veti fi ocupati, asa ca faceti-va mai mult loc in agenda, deoarece s-ar putea sa primiti niste sarcini neasteptate de rezolvat. Sunteti in lumina reflectoarelor, asa incat nu aveti decat sa urcati pe scena si sa fiti stralucitori.







Gemeni




Ei bine astazi demarajul va merge mai greu, insa odata ce ati intrat in ritm cu greu va veti mai putea opri. Sunteti atenti la detalii si veti urmari cu atentie fiecare cuvint pe care il veti rosti. Veti fi un adevarat model pentru cei din jurul dvs pentru precizia cu care va exprimati, si pentru logica actiunilor pe care le faceti.







Rac




Cineva , un prieten, un coleg, un superior va va lauda. Vorbele sale va vor ajunge la urechi , iar ele va vor creste moralul . In cazul in care veti intilni persoane care va irita, care va displac, incercati sa pastrati o distanta amiabila fata de acestia, si sa lasati loc de buna ziua pentru ca nu se stie niciodata unde ne duce viata si unde ajunge fiecare. Prin urmare ziua de astazi este sub semnul unei energii placute , benefice. Veti fi laudati, veti fi admirati, si daca veti reusi sa dati dovada de cumpatare s-ar putea sa si evitati sa va faceti niste dusmani puternici.







Leu




Nesiguranta si schimbarile bruste vor marca ziua de astazi, iar recastigarea increderii pierdute ca urmare a unor evenimente mai putin placute, va fi o adevarata provocare pentru dvs.




Nu este momentul oportun sa deschideti subiecte sensibile astazi, mai ales cu persoane care sunt irascibile, care pot reactiona agresiv. Incercati sa faceti o serie de compromisuri pentru a evita eventualele izbucniri de manie. Insa este o zi buna pentru a citi, pentru a studia, pentru a va retrage de toti din jurul dvs., pentru a avea un examen de constiinta cu propriul eu, pentru a vedea ce drum ati parcurs si ce mai aveti de facut de acum inainte.







Fecioara




Este momentul foarte bun pentru a va face remarcati, pentru a incepe noi activitati. Atentie insa, lucrati foarte mult si va epuizati nervos. Ati face foarte bine daca v-ati odihni.







Balanta




Veti fi plini de energie astazi si de asemenea, increderea va atinge cote maxime. Este un moment oportun pentru a deschide o serie de negocieri, pentru a cere ajutorul celor din jur, si pentru a obtine protectia persoanelor importante. Va simtiti stapinul lumii, si sunteti gata sa cuceriti orice reduta inaccesibila, mai ales in dragoste.







Scorpion




Multa vorbarie astazi, si in acelasi timp multe tachinari mai putin placute la serviciu. Pe de o parte vreti sa va faceti remarcati, pe de alta parte, vreti sa faceti ordine in lucruri, sa va faceti treaba, dar nu veti reusi sa armonizati amblele lucruri in acelasi timp. Nu va asteptati la cele mai bune si mai pompoase cuvinte de lauda, insa daca veti avea rabdare sa faceti cate un pas dupa celalalt, lucrurile vor intra in fagasul normal.




Seara insa, atentie la o serie de discutii in familie.







Sagetator




Astazi luna se va afla sub semnul dvs si veti fi plini de energie, de voie buna. Nici nu va veti mai aminti zilele trecute cind va aflati la granita disperarii. Astazi veti fi atat de energici incit nu ne-ar surprinde daca va-ti repezi la o sala de sport pentru a mai consuma putin din caloriile pe care le-ati acumulat in cursul zilei. In rest ziua nu se anunta cu evenimente speciale, in afara de starea de bine de care va bucurati.







Capricorn




Mesajele vor curge in toate partile in ziua de astazi. Veti primi informatii, veti da informatii si nu am fi surprinsi daca veti fi implicati si in mica barfa de la serviciu. Pe seara, s-ar putea sa va treziti cu vizita unor prieteni sau a unor rude, care s-au anuntat dinainte.







Varsator



La fel cum am spus si celorlalte zodii, azi este o zi a comunicarii. Ceea ce va comunicam dvs. nativilor varsatori este sa va canalizati energiile spre interior si sa faceti putina ordine in viata dvs.




In cazul in care sunteti inconjurati de persoane cu care nu va intelegeti, este timpul sa puneti piciorul in prag si sa incheiati colaborarile acestea care nu va duc nicaieri.




Nu puteti sa atingeti scopul dorit atata vreme cat alergati cu pietre de moara legate de picioare, de aceea, luati o decizie si tineti-va de ea.







Pesti




Va va fi destul de greu sa demarati lucrurile astazi. Chiar din primul minut al trezirii, parca nici macar nu ati vrea decit sa va dati jos din pat si ati prefera sa mai leneviti putin in asternutul cald. Astazi totusi trebuie sa faceti un efort de vointa pentru ca aveti multe lucruri de rezolvat, iar logica si intuitia se afla la cote foarte inalte prin urmare ar fi bine sa va apucati cit mai grabnic de treaba.

Raspunsuri la intrebari
 





Sunt nascuta pe 8 martie 1987 la ora 13:30 in Bucuresti.


Problema care ma framanta: cand ma voi casatori ?

Draga Alexandra, atunci cand ne uitam pe harta unei persoane de sex feminin care ridica o astfel de intrebare, urmarim 3 elemente in principal, si ne raportam la aspectul global, in general. Aceste elemente sunt: Soarele ,care ne indica tipul de prestanta sociala pe care il cauti in partener, Marte, care indica tipul de sexualitate pe care il preferi si Juno, care ne indica predispozitia astrala asupra unui partener.
In cazul tau esti atrasa de un partener care sa fie atras fie de misticism, fie sa aiba o atitudine permisiva fata de religie,ezoterism. Conteaza mult pentru tine ideea sigurantei oferita de partener, educatia lui, studiille sau macar experienta de viata si ca acesta sa fie o persoana care sa iti ofera comfort,caldura ,intelegere fiind mereu alaturi de tine. Juno este asezata pe casa casatoriei,in varsator, ceea ce va predispune spre alegerea unui partener ,, mai altfel": inteligent, dar cu experienta de viata, care sa iubeasca libertatea . Doresc sa precizez ca ai casa casatoriei asezata in prima parte pe capricorn,ceea ce predispune spre casatorii mai tarzii sau cu un partener mai in varsta. Nu am sa-ti ascund faptul ca vei avea parte de o serie de tensiuni atat la capitolul relationari cu cei din jur,cat si relationari cu partenerul. Iti recomand sa inveti sa tii cont si de sentimentele si opiniile celor din jur, sa nu te incapatanezi excesiv si sa le dai si lor dreptul sa-si exprime punctul de vedere. In acelasi timp, incearca sa gasesti o cale de armonizare a relatiilor cu munca pe care o vei face, si nu uita,excesele nu sunt bune!

0 comments: