Lucruri bune si frumoase




Horoscopul zilinic

Berbec




Astazi, norocul va zambeste in ceea ce priveste sanatatea si finantele, insa s-ar putea sa fie nevoie sa achitati si o serie de datorii pe care le-ati acumulat in ultimul timp. Profitati de orice ocazie se iveste. Partea buna a zilei de astazi este ca cineva isi va aminti de dvs. si va va privi recunoscator pentru clipele in care l-ati ajutat cand a fost nevoie. Astazi se va intoarce spre dvs. si va va recompensa.






Taur




Uneori, sunt zile in care inca de dimineata, vorbele celor din jur vor avea un impact foarte puternic asupra dvs. Ei bine, astazi este una din acele zile in care orice cuvant, vorba sau orice privire mai lunga va poate rani si va veti pierde timpul intrebandu-va unde ati gresit sau ce ati facut de ati provocat aceasta reactie. Uneori este bine sa nu puneti intrebari, pur si simplu se intampla ca sa nu fiti pe aceeasi lungime de unda cu interlocutorul dvs. Este un lucru firesc, se intampla oricui.
Nu va faceti planuri mari pentru ziua de astazi, pentru ca speranta s-ar putea sa se transforme repede in dezamagire.






Gemeni






Astazi este o zi deosebita pentru dvs, cind veti lua decizii ce va vor influenta viata in urmatorii ani. Fiti pregatiti pentru momente importante. Si incercati sa ginditi lucid si sa actionati plini de energie.






Rac






Nu incercati sa va faceti foarte multe planuri de viitor, pentru ca astazi, sunteti plini de energie, plini de vitalitate, insa nu se poate sti in zilele urmatoare ce urmeaza sa se intimple. Incercati mai degraba sa planificati urmatorul pas, si asfel veti putea evita situatiile in care nu va veti mai putea tine de cuvint. In acelasi timp incercati sa va acceptati asa cum sunteti,si sa nu fiti foarte critic cu dvs. Se mai intimpla uneori sa mai luam si decizii gresite, insa atita vreme cit nu-i afecteaza foarte mult pe cei din jurul nostrum, nu trebuie san e judecam foarte aspru. Din greseli se poate invata intodeauna.


Leu






Astazi este un moment propice pentru discutii in familie, pentru a aplana conflictele care au aparut in ultimul timp, pentru a va exprima punctul de vedere si pentru a va face cat mai bine intelesi de catre rudele dvs. Este momentul in care puteti incepe o noua serie de afaceri, in cazul in care sunteti preocupat de acest domeniu. In cazul in care nu aveti acest fel de inclinatii, este un moment bun pentru discutii, pentru planuri.



Fecioara






Astazi este o zi foarte importanta deoarece ideile, proiectele pe care le incepeti, vor dura vreme de 2 ani si consecintele sociale ale acestora se vor extinde pe aceeasi durata de timp. Atentie ce alegeri faceti, deoarece daca acceptati sa ramaneti intr-o situatie neplacuta, aceasta va continua 2 ani de zile.


In cazul in care nu va convine ceva sau va nemultumeste atitudinea celor din jur, ati face foarte bine daca va exprimati opinia, daca va veti pune punctul de vedere.



Balanta






Este o zi decisiva pentru dvs, cind trebuie sa renuntati la trecut si sa pasiti curajosi spre un viitor promitator dar nesigur. Veti in centrul atentiei tuturor, veti fi plini de energie astazi, si veti avea capacitatea de a privi cu atentie, cu profunzime, la lucrurile serioase care se intimpla in jurul dvs.



Scorpion






Este momentul potrivit pentru a face ordine in casa, pentru a face curatenie, dar in egala masura, pentru a impune punctul de vedere si asupra membrilor familiei. Este timpul sa faceti un orar, sa faceti noi reguli de conduita in casa, pentru ca in ultimul timp, pozitia dvs. a fost subminata si nu mai sunteti luati in serios de toti cei din jurul dvs.








Sagetator






Astazi pret de citeva ore veti beneficia de admiratia, de laudele, de complimentele celor din jur. Insa, atentie oricit de bine v-ati fi facut treaba, incit ati meritat aceste laude, daca nu va veti stradui, si nu veti continua in ritmul inceput s-ar putea sa nu fie foarte bine pentru dvs. Nu uitati ca oamenii au abilitatea de a-si schimba parerea si punctul de vedere in functie de bataia vintului. Deci daca nu ramineti pe val atunci cind ati reusit sa prindeti unul bun, cind ati cazut in uitare nimeni nu se va mai uita la dvs.






Capricorn


In ultimii ani, ati acumulat foarte multa experienta de viata, datorita evenimentelor prin care ati trecut. Acum este momentul sa treceti la un nou nivel spiritual. Din acest motiv, in aceasta perioada veti fi plini de inspiratie, veti avea vise intense, veti trece prin senzatii interesante.


Una peste alta, va simtiti altfel si aceasta stare va poate nelinisti. Nu este nimic deosebit, insa urmeaza sa treceti printr-o serie de evenimente care va vor deschide noi usi in evolutia dvs. ca persoana.






Varsator






Confortul zilei de astazi va fi oferit de catre familie. Va veti aminti de radacini, de rude, de stramosi si acest lucru va va oferi, pe de o parte, stabilitate, pe de alta parte, incrdere in puterile dvs. Sunteti placuti, sunteti linistiti, sunteti calmi si este o zi buna pentru a va relaxa, pentru a lasa grijile zilei de maine deoparte si de a va ocupa putin de dvs.


Doamnele varsator nu ar face rau sa se rasfete astazi cu o vizita la cosmetica sau la o sala de sport.






Pesti






Este un moment propice astazi sa va relaxati si sa-i lasati pe altii sa se ocupe de treburile importante. Dvs aveti nevoie de odihna. Incercind sa dati din coate pentru a prinde un loc cit mai in fata, mai ales astazi va fi dificil si va va pune uneori in posturi ridicole, asa ca mai bine lasati pe altii sa ocupe acest loc.


Raspunsuri la intrebari 


  Stimata doamna Elena, aveti Lilith in casa a 11-a, in  Fecioara. Casa a 11-a este casa prietenilor, a protectiei persoanelor inalte si/sau a asociatiilor, a muncii voluntare, a grupurilor. Prin urmare, aici pot aparea niste mici puncte stresante in harta si trebuie sa depasiti aceste piedici. Dat fiind ca este in Fecioara, trebuie sa invatati sa aveti pretentii numai de la dumneavoastra, iar pe cei din jur sa-i acceptati asa cum sunt . Nu putem sa schimbam lumea, ci putem sa ne schimbam doar pe noi. Si nu uitati: nu putem fi raniti, decat daca permitem acest lucru!

0 comments: