Compatibilitatea Leu -Taur ; raspunsuri la intrebari




Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, am inaugurat rubricile speciale ale zilelor de Luni, Miercuri si Vineri. Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra: roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- ORA Nasterii in format 0-24 si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil. Pentru raspunsuri complexe va invitam sa studiati rubrica de consultanta astrologica cu tarifele noastre.


Compatibilitatea Leu-Taur


Leul este un semn de foc, maiestuos, orgolios, liderul incontestabil al zodiacului si ii place sa fie recunoscut ca atare. Taurul, semn de pamant, incapatanat, centrat pe idei fixe, renunta cu greu la planurile sale in favoarea partenerului. Ambele semne iubesc statutul social si siguranta materiala sau posesiunile materiale. Ei apreciaza din plin confortul fizic si locuinta lor intotdeauna va fi asementoarea unui cuib confortabil.
Leul este atent intotdeauna la micile detalii, iar acest lucru il va incanta pe Taur care apreciaza foarte mult partea materiala a vietii. Amandoi pot lucra foarte bine ca parteneri de echipa, intrucat au capacitatea de lucru foarte bine dezvoltata. Taurul, atunci cand intelege scopul, destinatia se recompensa demersurilor sale este in stare sa petreaca ore nesfarsite in fata mesei de lucru sau in natura pentru a-si duce la indeplinire planul. Acelasi lucru il face si Leul cu conditia sa-i fie recunoscuta pozitia de lider in orice demers intreprinde.
Relatia este bazata, totusi, pe concurenta intre rabdare si pasiune, intre senzualitate si pasiune, intre dramatism si incapatanare. Leului ii place sa fie admirat, Taurului ii place sa fie apreciat. Este o mare diferenta! Partenerul dvs. Taur doreste siguranta, stabilitate, caci este o zodie de pamant, si afectiune, fiind guvernat de Venus. In timp ce dvs. aveti nevoie de atentie (sunteti un semn de foc), si admiratie, fiind guvernat de Soare. Leul are tendinta de a dramatiza lucrurile, de a lua ofensele mult prea in serios si de a rectiona pe masura. Taurul este ancorat in realitate si foarte sensibil. Leul vrea sa traiasca intens, Taurul tinde sa planuiasca si munceste mult pentru a-si asigura siguranta si confortul zilei de maine.
Taurul si Leul au in comun un singur lucru: sunt semne fixe si asta inseamna ca sunt foarte incapatanate. Iar cand acesti doi nativi nu cad de comun acord asupra unei probleme, ei bine, avem o probleme in Paradis pentru ca nici unul din ei nu va renunta la punctul sau de vedere. In egala masura, ambii pot fi posesivi si gelosi si apreciaza mult loialitatea intr-o relatie. Un alt punct care ii poate apropia este placerea pentru confortul material. Taurul este usor zgarcit si isi tine banii pentru zile negre, dar ii iubeste. Leul iubeste si el banii, insa din cu totul alta perspectiva: el vrea sa traiasca pe picior mare, sa impresioneze anturajul cu generozitatea sa. Prin urmare, are nevoie de bani pentru a-i cheltui si a se bucura de ei.
Leul, ca orice zodie de foc, este un personaj social cu un grup larg de prieteni. Taurul este mai mult stilul clasic, casnic si viata dezlantuita il poate obosi. Este un partener practic, care il mai poate aduce pe Leul nostru cu picioarele pe pamant. Taurul, guvernat de Venus este un semn senzual, sexual in timp ce Leul, guvernat de Soare si de focul care il mistuie pune pasiune in tot ceea ce face, mai ales in pat! Aici Taurul se poate plange pentru ca Leul va pune mai mult placerea fizica inaintea emotiilor si romantismului.
Prin urmare este o relatie intensa care poate functiona numai in cazul in care amandoi au teluri comune sau impartasesc aceleasi pasiuni. Altfel incapatanarea si egocentrismul de care pot da dovada cei doi s-ar putea sa la creeze mai mut dureri de cap decat placeri.



Raspunsuri la intrebari


Grim , 29 mai , ora 4.45 am , bucuresti


Buna ziua, aveti lilith pe casa a 6-a in balanta. In cazul dumneavoastra beneficiati de aspectele bune, pozitive ale lui lilith. Aceasta va coordoneaza in munca, va da capacitatea de a va rupe atunci cand nu va convine ceva si cand va simtiti folosit. de asemenea va da incapatanarea necesara de a ajunge acolo unde doriti si de a realiza ceea ce va puneti in cap .



Adrian Alin nascut la Turda, Cluj
1974 iulie 19


Buna ziua domnule Alin. Am verificat cu doua programe de astrologie. Deci rezultatul este identic. DA, aveti Lilith in Varsator si NU, NU AVETI LILITH IN CASA 10.In cazul dumneavoastra lilith este in casa a 9-a .Deci problemele de rezolvat tin de studii inalte, calatorii in strainatate si abordare religioasa.


Simona 23.06.1975 ora 09.10


Buna ziua, aveti Pluton in tranzit pe casa a 5-a . Casa a 5-a se ocupa de copii, aste, petrecerea timpului liber si relatii care nu sunt certificate printr-un act la primarie. In urmatorul an veti trece printr-o serie de transformari majore, care va va conduce de la superficialitate la maturizare, de la abordarea neserioasa a vietii la probleme ce tin de responsabilitate.

0 comments: