Compatibilitatea Leu-Berbec






Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, am inaugurat rubricile speciale ale zilelor de Luni, Miercuri si Vineri. Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra: roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- ORA Nasterii in format 0-24 si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil. Pentru raspunsuri complexe va invitam sa studiati rubrica de consultanta astrologica cu tarifele noastre.




Compatibilitatea Leu-Berbec



Ambii sunt zodii de foc, adica plini de energie, iau viata in piept si sunt gata sa strabata distante importante pentru a-si atinge scopurile. Ceea ce difera este modul in care aleg sa strabata aceasta distanta. Berbecul, naravas, o va lua la fuga in clipa in care a decis ca este momentul sa faca o miscare. Leul, impetuos si maiestuos va consulta probabil primul orar de zbor al celui mai apropiat aeroport, se va urca in avion si va pleca spre destinatia dorita.
Cam in acest mod privesc viata cei doi nativi. Leul iubeste organizarea si cauta metoda cea mai simpla pentru a ajunge la destinatie indiferent de cat de prins este el de ideea scopului sau. Berbecul se arunca inainte fara a gandi, fara a analiza, dupa care fie se plictiseste, fie cade rupt de oboseala la mijlocul drumului. Din punct de vedere relational, insa, sunt o pereche foarte simpatica si foarte potrivita. Ambii sunt dinamici si vor sa ajunga undeva in viata. Vor sa se faca cunoscuti si sa lase in urma lor ceva de care lumea sa-si aduca aminte si peste ani si ani. Berbecul este impetuos asemeni unui copil, pus pe sotii, gata oricand sa descopere ceva nou in orice lucru din jurul sau. Leul, maestuos si energic a venit sa schimbe lumea in folosul celorlalti si al sau. Berbecul vrea sa fie recunoscut drept un deschizator de drumuri. Leul vrea sa fie recunoscut ca liderul absolut si incontestatil al oricarei relatii.
Relatia poate functiona in termeni foarte buni si pentru mult timp cu doua conditii! Prima: Leul nostru sa nu devina prea dominator si sa nu se transforme intr-un despot, iar Berbecul sa renunte la incapatanarile care il caracterizeaza. Dat fiind ca amandoi sunt expansivi si deschisi, atunci cand va aparea o problema in cuplu o vor discuta cu cartile pe fata. Atat Leul cat si Berbecul considera sub demnitatea lor sa-si insele partenerul. Zodiile de foc isi inseala partenerii foarte rar si numai atunci cand relatia nu mai functioneaza si incearca sa iasa din ea. Trebuie sa stici ca multi Berbeci, Lei si Sagetatori, adica nativi ai zodiilor de foc incearca sa foloseasca metoda „cui pe cui se scoate” atunci cand vor sa puna punct unei relatii.
Prin urmare, cuplul format dintr-un nativ Leu si unul Berbec va fi unul exploziv! Iar aceste sentimente vor fi traite si in intimitate, viata lor sexuala fiind condimentata din plin de actiuni, pasiune, rezistenta, sportivitate si de fiecare data vor aduce un element de noutate care va condimenta acesta viata. Asadar, este o relatie benefica, buna, draguta iar cei doi nativi atata timp cat vor comunica, vor lasa la intrare egoismul si orgoliul, vor reusi sa functioneze foarte bine si sa ajunga exact acolo unde doresc. Pentru ca, pe langa dormitor si relatie, cei doi pot face si o echipa foarte buna in ceea ce priveste scopurile si interesele comune. Amandoi au energia de a pune in miscare rotile, iar Leul are capacitatea de a coordona actiunile Berbecului intr-o atat de mare masura incat sa ajunga amandoi in punctul dorit, adica in varful ierarhiei.

0 comments: