Compatibilitatea Rac- Gemeni


vizitati si site-ul nostru: www.roastrolog.webs.com


Cand un Rac si un Geaman formeaza un cuplu, prietenii celor doi vor ridica din umeri si isi vor cumpara bilete in primele randuri pentru a urmari mai bine piesa deteatru tragi-comica ce urmeaza sa se desfasoare.

Racul, semn de apa, introvertit, emotional are probleme de comunicare serioase: ori tace si nu exprima ce simte, ori cand vorbeste are ,, bunul” obicei de a-i rani pe toti din jurul sau. Geamanul, semn de aer curios peste masura este de o limbutie neobisnuit, de multe ori vorbind ca o moara stricata, fara oprire. Geamanul il poate invata pe Rac sa iasa din carapacea sa si sa se exprime liber. Racul il poate invata pe Geaman sa taca uneori si sa priveasca lumea, nu doar sa considere viata ca o cursa contra cronometru.

Cei doi nativi au , fiecare dintre ei, o perspectiva atat de diferita despre lume, incat atunci cand formeaza un cuplu trebuie in primul randsa invete lectia compromisului si a acceptari individualitatii partenerului. Cand Racul porneste la drum cu un Geaman, trebuie sa inteleaga ca se va sui intr-un carusel care il va purta intr-o realitate pestrita, in care va cunoaste oameni din toate categoriile sociale, va participa la tot felul de evenimente si zilele vor trece una dupa alta, cu viteza luminii. De fapt i se va parea la un moment dat ca viata alaturi de partenerul sau Geaman e asemanatoare cu provocarea de a lua parte zi de zi, ora de ora, la Carnavalul de la Rio. E doar o chestiune de timp pana cand Racul nostru va cadea epuizat, cu ochii dati peste cap, de prea multa energie vehiculata in jurul sau.
Geamanul are nevoie de comunicare si o viata cat mai activa. Racul are nevoie de stabilitate emotionala, de intimitatea casei sale, de linistea sa sufleteasca. Geamanul sare vesel dintr-o relatie in alta ,de dragul studiului naturii umane. Racul se va simti frustrat de nesiguranta oferita de Geaman si va incepe sa scoata clestii.Geamanul va face adevarate crize teatrale iar emotionalul Rac se va bloca, nestiind cum sa reactioneze. De aici pana la o criza de cuplu nu este decat un pas. Iar de la o criza de cuplu pana la a umple buzunarele unui psiholog specializat in problemele de cuplu nu este decat o chestiune de timp.
Viata amoroasa va fi interesanta la inceput. Seanzualul rac va da tot ce are mai bun din el sau din ea. Geamanul va fi extatic pentru ca va fi coplesit de emotia si pasiunea cu care se daruieste partenerul sau. Insa la fel de repede cum este cuprins de pasiune, dupa ce va fi invatat si admirat tot ce era de admirat la partenerul Rac, va porni spre alte zari, spre alte castele de cucerit.
Relatia este dificila si reprezinta o provocare pentru ambii parteneri.Daca acestia vor avea ambitia de a accepta compromisurile ce vor trebui facute , lucrurile au sanse sa se indrepte
intr-o directie pozitiva.

0 comments: