Compatibilitatea Rac-Leu




Totul sau nimic! Acesta este dictonul pe care il urmeaza atat Racul cat si Leul, numai ca abordarea difera. In viziunea Leului, acest
,, totul sau nimic” se refera la admiratia, supunerea si loialitatea celor din jur, care trebuie sa il ascute si sa il urmeze fara foarte multe comentarii. In cazul Racului, ,, totul sau nimic” se refera la profunzimea sentimentelor si dedicatia sa fata de cei din jur, neasteptand sa primeasca de la acestia decat siguranta ca nu ii vor parasi si ca vor fi mereu alaturi de el/ea.


Leul este o zodie e foc. Racul una de apa. Leul aduce dinamism, energie, pasiune. Racul vine cu o sensibilitate foarte mare,dar si cu instinctul de a-si proteja partenerul cu o dedicatie care nu are decat sa gadile orgoliul regelui zodiacului.
Atentie insa la accesele de incapatanare de care pot da dovada ambii nativi. Reul nu renunta sau nu cedeaza in cauza egou-lui sau prea mare, gandindu-se ca daca face o concesie va fi privit ca o persoana slaba pentru totdeauna. Racul nu renunta pentru ca........ei bine pentru ca Racul se ataseaza de orice, de bune si rele si cu greu accepta schimbarea. Din acest motiv este nevoie ca atunci cand apare o criza de cuplu, ambii parteneri sa o analizeze deschis, lucid, sa aduca argumente pro sau contra si sa gaseasca o metoda de compromis, fara a renunta nici unul dintre ei la punctul lor de vedere. Pur si simplu sa faca o concesie- leul cu eleganta marilor regi, Racul cu un oftat adanc,tipic marilor victime.


In dormitor lucrurile merg bine, cel putin la inceput. Racul, pudibond din fire, accepta intimitatea cu greu si are nevoie de timp pentru a se ajusta la gandul ca va trebui sa imparta patul cu cineva. Acest lucru il va incita pe nativul Leu, determinandu-l sa croiasca o multime de strategii si planuri pentru a reusi sa-si atinga telul. Iar la final va fi recompensat de capacitatea Racului de a se darui total, atat din punct de vedere emotional cat si trupesc.


Ambele semne sunt loiale prin definitie. Leul este loial datorita simtului onoarei pe care il poseda toate semnele de foc. Racul este loial prin golul emotional pe care doreste sa il umple in sufletul sau, asemeni semnelor de apa.
Deoarece abii au inclinatii comune si privesc in aceeasi directie, se completeaza unul pe celalalt foarte bine. Leul este capabil sa isi asume responsabilitati si chiar sa infrunte diverse provocari, in timp ce Racul aduce inventivitatea si simtul afacerilor, stimulandu-l pe partenerul sau sa dea ce e mai bun din el sau ea.

0 comments: