Compatibilitatea Rac-Rac



Stiti si voi proverbul: cine seamana se aduna. Racii au limbajul lor comun. Ambii parteneri fiind guvernati de Luna, se vor scufunda in aceasta relatie ca intr-o mare de emotii. Vor experimenta trairi comune, senzatii comune, ganduri comune si o multime de fenomene la granita dintre real si fantastic. Mai exact de multe ori se vor intelege din priviri, vor avea aceleasi gusturi si nu va fi nevoie de multe cuvinte pentru a se clarifica o situatie sau a se lua o decizie.
Ambii nativi au nevoie de siguranta emotionala, iar lucrul extraordinar este ca partenerul lor chiar intelege si raspunde pe masura!
Insa ne intrebam noi retoric, daca mananci de zece ori pe zi zahar, care e probabilitatea ca sa faci diabet?
Problemele pot aparea din cauza memoriei deosebite pe care o au amandoi ( racii au capacitatea neomeneasca de a-si aminti detalii din prima glaciatiune. Nu uita nici un detaliu si cand sunt provocati incep sa insire cu lux de amanunte toate etapele care au condus la rabufnirea nemultumirii interioare). La fel, la capitolul introvertire racii sunt campioni absoluti. Racul tine in el nemultumirile mult timp, pana cand acestea ajung sa il sufoce, sa il obsedeze, sa ii consume toata energia. Abia atunci izbucneste intr-o rafala de plangeri si acuze. Imaginati-va ca intr-o relatie in care ambii parteneri sunt raci, retragerea in sine va fi la ea acasa. Cel mai bine ar fi, pentru succesul relatiei lor, ca atunci cand sunt nemultumiti sa spuna imediat si motivele care au produs acea stare. Altfel se pot crea multe confuzii.
Influentati de luna, care este atat de schimbatoare, si starile lor emotionale variaza de la ora la ora, de la o zi la alta. Daca intr-un cuplu unul dintre parteneri este rac, echilibrul se restabileste prin intermediul celuilalt partener. Insa in cazul in care ambii sunt raci? Cand amandoi sunt plini de toane si rabufnesc? Noi nu vream sa fim prin preajma lor, cu siguranta.
De asemenea racul, tipic zodiilor de apa, ce prinde in clesti cu greu lasa jos. Iar o relatie cu un partener asemeni lui poate conduce la o codependenta totala.
Relatia, dupa ce depaseste euforia inceputului, are mari sanse sa dureze doar daca ascendentul partenerului sau luna se afla intr-un semn care sa aduca echilibrul si stabilitatea relatiei.

0 comments: