Horoscopul saptamanii 20-26 Iulie

vizitati si noul nostru site: www.roastrolog.webs.com


Berbec


Incercati sa fiti cat mai activi la inceputul saptamanii! Luni si marti veti fi chiar suprinsi de energia de care veti da dovada, insa sfatul nostru este sa nu va mai puneti o mie si una de intrebari ci sa treceti la fapte profitand de aceasta stare pe care o aveti. Miercuri, joi si vineri veti fi mult mai mult decat energici, veti avea incredere foarte mare in dvs. si veti fi gata sa demarati actiuni si planuri noi. Nu va faceti griji in privinta succesului. De multe ori se spune ca o calatorie de o mie de mile incepe cu primul pas si aceasta este situatia in care va aflati dvs. Aveti energia data de planete si aveti curajul dat de zodia dvs. Aveti insa determinarea de a porni in drumul pe care tocmai l-ati planificat? Noi va spunem ca ar fi bine sa incercati pentru ca astfel veti castiga multa experienta. Intreaga saptamana va fi marcata de responsabilitatile pe care va trebui sa vi le asumati de acum inainte. Incercati sa fiti cinstit, sa jucati corect si sa nu va laudati cu meritele altora pentru ca in aceasta saptamana Berbecii au tendinta de a exagera in calitatile pe care le au pentru a-i impresiona pe ceilalti din jur.
In privinta dragostei, sapatamana aceasta, veti fi axati pe munca. In prima parte a saptamanii veti lasa dragostea pe planul al doilea si abia miercuri veti avea sansa fie sa va indragostiti si sa fiti cuprinsi de pasiuni inexplicabile. Miercuri este timpul sa faceti un plan romantic in privinta unei escapade, a unui picnic, a unei cine romantice si sa-i faceti o surpriza placuta partenerului dvs. Joi, vineri si sambata veti trece chiar la fapte. Incepand cu sambata seara veti avea parte de un nou inceput: fie va aparea cineva cu totul nou in viata dvs., fie va veti reimpaca cu o persoana cu care v-ati certat. Deci, se afla noutatea la piciorele dvs. Dar veti sti sa folositi acest lucru in favoarea dvs.?
In privinta banilor, pentru domnii si doamnele Berbec, luni si marti veti fi foarte energici, asa cum am mai spus si in prezentarea generala, si din acest motiv veti atrage atentia sefilor, iar la mijlocul saptamanii exista posibilitatea unor discutii legate de salarizare, de compensatii, cupoane sau orice alta situatie in care veti putea sa va expuneti calitatile si abilitatile si sa fiti recompensati pentru energia pe care ati investit-o in munca dvs. Atentie, insa, sa nu aveti o serie de discutii contradictorii pe tema banilor joi si vineri datorita energiei pe care o vom resimti cu totii ca repercusiune a intrarii Soarelui in semnul Leului. De asemenea, in privinta finaciara saptamana va fi axata pe obligatii de familie, pe resposabilitati si anumite investitii sau planuri care vizeaza familia.
In privinta sanatatii, Berbecii vor trebui sa fie atenti la epuizare. Deci dragi Berbeci, aveti grija cat munciti si cat dormiti ca sa pastrati un echilibru intre aceste dimensiuni ale vietii dvs. pentru ca altfel s-ar putea fie sa suferiti de insomnii, fie de epuizare nervoasa. Incercati si la capitolul comunicare sa fiti corecti si sa spuneti ce va supara direct persoanelor pe care le vizati. Daca va veti exprima liber veti evita cresterea tensiunii si crizele cardiace care pot aparea pe acest fundal de saptamana incarcata.


Taur


La locul de munca asteptati-va la intalniri neasteptate si incercati sa va pastrati masura la ce si cat veti spune pentru ca luni si marti veti fi foarte vorbareti si veti fi in stare sa va impartasiti ideile tuturor celor care sunt dispusi sa va asculte. Atentie sa nu ii plictisiti pe cei din jur cu prea multa vorbarie. Miercuri, joi si vineri vor fi niste zile mai dificile pentru Tauri. Adica vor fi prea egocentrici, vor fi centrati pe evolutia lor si cu greu vor sta sa-i asculte pe ceilalti. Cu greu vor accepta ca au si ei dreptul la un alt punct de vedere diferit de al lor. In cazul in care nu veti reusi sa va tineti in frau aceste manifestari pregatiti-va cu o armura foarte buna pentru ca si cei din jur pot la fel de bine sa va raspunda pe masura. Incepand cu ziua de vineri, din adoua jumatate si pe intreg parcursul week-endului veti fi plini de dragoste si romantism si veti promite o mie si una de lucruri, iar pentru cei singuri ar fi mari sanse de a intalni pe cineva nou in viata lor.
In privinta banilor veti fi surprinsi ca toate incercarile dvs. de a-i convinge pe cei din jur de anumite demersuri pe care vreti sa le faceti, fie imprumuturi, fie schimburi valutare, fie achizitii de obiecte nu or sa aiba efectul pe care il sperati. In cazul in care mergeti la banca pentru a face un imprumut s-ar putea sa fiti refuzati gratios, iar in cazul in care cereti niste bani de la niste prieteni s-ar putea sa va trateze cu spatele. In zilele de miercuri si joi chiar s-ar putea sa aveti anumite discutii in contradictoriu, mai puternice, legate de acest aspect, insa abia vineri veti fi in stare sa ii convingeti pe cei din jur ca ar fi bine sa aiba mai multa incredere in dvs. in ceea ce priveste aspectul financiar: sa va finanteze, sa va spirjine sau sa va mareasca salariul. Lasati pentru ziua de vineri si week-end aceste discutii si nu incercati sa plusati mai mult decat trebuie in prima parte a saptamanii.
La capitolul sanatate, pentru domnii si doamnele Taur, isi vor face aparitia vechile boli cronice: artrita, dureri de oase, dureri de spate; cei care stiu ca sufera de migrene vor avea parte de ele, cei care au spasmofilie se vor putea confrunta si cu astfel de aspecte. Deci bolile cronice de care stiati dinainte ca suferiti vor iesi la lumina si va vor necaji putin saptamana aceasta.


Gemeni


Se precipita lucrurile la capitolul finante. Sunt putini bani si perspectiva de a capata altii este aproape infima. Din acest motiv incercati sa va stapaniti nervii luni si marti pentru ca se stie ca atunci cand nu ai bani esti si mai irascibil si mai nervos. Ce puteti face in acest moment este sa aveti rabdare pana la jumtatea saptamanii, adica pana miercuri cand lucrurile vor incepe sa se detensioneze. S-ar putea sa reusiti sa scapati de gandurile negre legate de bugetul care este foarte stramtorat in aceasta perioada prin iesit la iarba cu prietenii sau prin discutii la un pahar de vorba, in oras, tot cu gasca de prieteni. Pregatiti-va, asadar, in a doua parte a saptamanii de multe discutii, vorbarie, promosiuni care nu sunt totdeauna facute corect. Nu va bazati pe cuvinte, nu va bazati pe vorbe in vant in a doua parte a acestei saptamani. Vineri si pe intreaga durata a week-endului veti fi foarte interesati de orice detaliu legat de cei din anturajul dvs. Veti rerca cum X si-a schimbat coafura, cum Y si-a luat o noua pereche de pantaloni.
In dragoste saptamana va debuta cu o stare de spirit mai putin optimista. Luni veti fi cu toane, schimbator si usor nervos, iar irascibilitatea abia asteapta sa faca loc furiei si agresivitatii verbale in cazul in care li se da prilejul. Marti si miercuri va veti replia si veti incerca sa fiti mai atent la ce se intampla in jurul dvs. Mai ales la capitolul dragoste veti fi foarte atent la detalii si veti fi gata sa demarati noi discutii sau sa dati o sansa unei persoane. In week-end veti fi de-a dreptul stralucitori, iar cei care sunt singuri vor pune la cale o seara in care cand ies pe usa indreptandu-se spre un club, vor spune: „In seara asta nu ma intorc singur acasa!”. Deci intalnirile firbinti vor fi pe primul loc in week-end pentru Gemeni.
In privinta banilor, asa cum ma mai spus, saptamana debuteaza trist. Vor fi cheltuieli sau nu vor fi bani suficienti sau va fi nevoie sa se restranga bugetul pentru ca urmeaza o serie de cheltuieli mai mari. Atentie la niste oportunitati miercuri si joi cand veti fi consultati in privinta unui plan fie de afaceri sau legat de niste investitii viitoare. Nu trebuie sa le faceti dvs., doar sa veniti cu ideea si ceilalti voar asculta. Veti fi de-a dreptul stralucitori si persoanele care va consulta vor tine cont de dvs. in viitor. Incercati, asadar, sa fiti atenti la ceea ce veti spune si sa fiti cat mai odihniti pentru a veni cu ideile oportune pentru a atrage atentia celor din jur in ceea ce priveste castigul financiar.
In privinta sanatatii se anunta o saptamana marcata de o stare de oboseala, somnolenta sau dimpotriva o saptamana foarte agitata si dat fiind ca ziua alergati in toate partile, seara va gaseste foarte obositi si cu greu va tarati in pat sa prindeti o ora-doua de somn. Atentie si la cineva din familie care s-ar putea sa cada racit sau sa aiba mici probleme de sanatate si sa nu trebuiasca sa il plimbati pe la diferite spitale. Asadar, atentie nu la dvs. in primul rand ci la membrii familiei dvs.


Rac
Doamnele si domnii Rac vor debuta saptamana plini de energie, vor fi chiar ei surprinsi de modul in care incearca sa isi rezolva problemele. Daca inainite dura pana se hotarau, pana luau o decizie, pana intrau pe fagas si mai ales era o adevarata tortura sa duca la capat ceea ce au inceput, de data aceasta, saptamana incepe in forta. Iar faptul ca sunteti atat de pozitivi si optimisti va atrage si atentia celor din jur, care va vor lauda pentru acest lucru. Miercuri, joi si in prima parte a zilei de vineri veti fi foarte tentati sa va purtati neobisnuit, sa iesiti din matca dvs., sa faceti lucruri pe care nu le-ati mai facut si sa incercati noi directii pe care nu ati mai intrat pana acum. Intr-adevar acesta este chiar momentul in care trebuie sa faceti o miscare diferita de ceea ce ati ales sau facut pana in acest moment. Mai ales in week-end profitati de energia cu care ati inceput saptamana si de excentricitatea sau inovatia de care dati dovada in a doua parte a saptamanii si combinati-o cu o abilitate deosebita de a vorbi. Trebuie sa profitati de aceste avantaje pentru a-i convinge pe cei din jurul dvs. de abilitatile de care beneficiati.
In privinta banilor este un moment propice pentru discutii legate de investitii, de semnat acte, de cerut maririri de salariu sau pur si simplu va veti bucura de niste bani pe care ii veti primi. Mai ales miercuri si joi veti fi plini de inspiratie, energie si va veti bucura de avantaje financiare. Atentie in week-end sa nu fiti tentati sa faceti chetuieli neasteptate.
In prvinta dragostei, luni veti fi foarte romantici. Inima va va da putin peste cap modul de a privi lucrurile. Luati-o ca atare si ganditi-va ca nu traim decat o data, iar pe fata noastra se asterne o eternitate de somn vesnic. Prin urmare, profitati acum de senzatiile si oportunitatile care apar si nu pierdeti ocazia de a va indragosti sau de a va exprima dragostea fata de cei din jurul dvs. Marti si miercuri fiti atenti la vorbele mieroase si bine condimentate a unei persoane care incearca sa abuzeze de deschiderea si bunatatea dvs. pentru a obtine anumite avantaje. In week-end veti fi plini de imaginetie, sensibilitate si romantism. Asadar pentru dvs. se anunta o saptamana buna.
In privinta sanatatii pot aparea niste dureri musculare, insa nu se anunta nimic periculos. Atentie pentru cei care practica sporturi extreme sa nu aiba parte de lucruri putin mai serioase in zona oaselor si muschilor, de genul: luxatii, entorse si fracturi. Dar, asa cum am precizat, aceasta este o recomandare numai pentru Racii care practica sporturi extreme cum ar fi: alpinism, sarituri cu coarda elastica, mers cu ATV-urile pe munti, sau skateboard.


Leu


Saptamana debuteaza pentru Lei sub auspicii foarte bune. Leii se vor afla intr-o situatie in care vor beneficia de niste instincte deosebite pentru care vor trebui sa se autofelicite. Luni si marti, asa cum am spus, instinctele va vor feri de diferite primejdii si sunt zile foarte bune de a incepe ceva nou si de a pune in practica lucrurile pe care le visati de mai multa vreme. Miercuri, joi si vineri veti fi foarte buni oratori si veti reusi sa indepliniti o misiune consinderata de ceilalti imposibila. Sunteti increzatori, carismatici si reusiti sa-i atrageti de partea dvs. pe cei din anturaj. Veti fi de-a dreptul liderul lor de necontestat. Cei din jur nu au decat sa se imparta in doua categorii: ori in admiratorii de necontestat ai actelor dvs., ori in invidiosi. Un lucru este clar, insa – grupul admiratorilor va fi mult mai mare decat cel al invidiosilor. Vineri seara si pe intreaga durata a week-endului este momentul propice sa ganditi la dimensiuni mari, sa aveti curajul sa planificati lucruri cu adevarat importante.
Si daca tot spuneam ca saptamana se invarte in sfera stralucirii, trebuie sa va spunem ce se intampla si la capitolul financiar. Este timpul sa aratati de ce sunteti in stare. Luni si miercuri aveti posibilitatea si capacitatea de a fi insistenti dar profunzi in demersurile dvs. Asadar, Leii care au de inchiriat afaceri, contracte sau sume de bani, luni si marti se afla pe val. Interesanta se anunta partea a doua a saptamanii in domeniul financiar cand veti ajunge sa va autoanalizati ca sa stiti daca va aflati pe drumul cel bun sau daca sunteti pe o poteca care duce la o fundatura. Ar fi bine daca tot sunteti in momentul in care analizati avantajele pro si contra a demersurilor dvs. sa anahilitati tot ceea ce nu va convine si sa trageti un semnal de alarma la ceea ce se anunta destul de primejdios. Beneficiati de niste instincte speciale saptamana aceasta si este pacat sa nu le valorificati. Deci tot ce este primejdios sau simtiti ca nu este in regula legat de investitiile pe care vreti sa le faceti, mai bine renuntati in acest moment la acel aspect sau persoana care nu va place pentru ca mai tarziu va veti bucura ca ati procedat in acest fel.
In dragoste veti fi foarte atent la tot ce tine de detalii. Veti urmari cum este imbracata persoana cu care vorbiti sau de care sunteti atrasi, veti nota punctele slabe si cele forte ale exteriorului. Este un moment potrivit pentru dragoste, dar atentie marti seara si pe intreaga durata a zilei de miercuri pentru ca s-ar putea sa va aruncati cu capul intr-o relatie care sa fie doar efemera. In week-end, incepand cu ziua de vineri, sunteti un adevarat magnet pentru cei din jur.
La capitolul sanatate aveti grijsa la tensiune. Nu va enervati si nu va epuizati in demersurile pe care le faceti. Asadar mare atentie pentru cei cardiaci si cei care stiu ca au probleme cu circulatia sangelui. De asemenea, aveti grija si la arsuri, curentari, electrocutari. Deci, dragi Lei, tineti-va departe de aragaz saptamana aceasta pentru ca pot aparea anumite surprize neplacute.


Fecioara


Saptamana debuteaza cu o dorinta de nestavilit de a iesi in lume. Fecioarele, de regula, prefera compania celor patru pereti in care isi duc viata monahala insa, de data aceasta, chiar simt nevoia sa iasa, sa mai vada oameni, sa vorbeasca cu ei si mai ales sa ceara parerea unor amici. Luni si marti Fecioarele vor fi optimiste, lucru mai rar pentru o Fecioara pentru ca ei sunt realisti si nu neparat plini de sparanta. Asadar, vor fi energici, colegi de echipa adorabili si vor da dovada de capacitati oragnizatorile de invidiat. Miercuri si joi vrem sa le reamintim Fecioarelor sa fie ponderati si sa nu urmeze numai linia propriilor initiative. Ar fi bine sa fie flexibili si sa asculte si de parerea celorlati pentru ca, uneori, cei din jur ne pot da sfaturi bune sau pot veni cu idei bune. In week-end veti fi plini de energie si veti vrea sa-i ajutati pe toti din jur asumandu-va rolul bunului samaritean. Va siguram ca toate vor iesi de minune si noi deja va dam un Oscar pentru aceste calitati de care dati dovada.
In privinta banilor, la inceputul saptamanii, vor fi niste consultari cu sefii, colegii de lucru sau cu grupul de prieteni. In timpul consultarilor va vor veni dvs., personal, niste idei pe care veti vrea sa le puneti si in practica. In week-end exista mari posibilitati de a merge la cumparaturi si de a va imbogati fie garderoba, fie sa va redecorati camera, casa sau masina sau daca nu sa va oferiti un rasfat cosmetic sau culinar. Asadar, in week-end veti fi tentati sa va achizitionati ceva.
In dragoste va veti petrece inceputul saptamanii in compania celor dragi – grupul de prieteni. Veti fi intr-o intr-o stare foarte buna, optimista si plina de dezinvoltura. Marti si miercuri s-ar putea sa fiti agasati de plansetele celor din jur care va gasesc drept persoana ideala pentru a-si impartasi suferintele emotionale. Insa, dvs. cum nu vreti sa jucati rolul psihologului de serviciu, ii veti asculta dand din cap si cu un zambet plin de compasiune pentru suferintele celorlalti, dar gandurile va vor zbura mult prea departe de acestia.
In dragoste, incepand cu ziua de vineri, lucrurile se anunta foarte bune si nu ne-ar mira daca veti trece la un alt nivel de perceptie a dragostei sau a partenerului caruia ii dati toata atentia.
La capitolul sanatate va atragem atentia ca bolile mai vechi va dau ceva de furca si s-ar putea ca saptamana aceasta sa faceti niste controale pe la medici: fie pentru electrocardiograme, fie tomografe, fie orice alt control care tine de aparatura moderna de urltima generatie. Prin urmare, saptamana este energica cu cateva zile in care s-ar putea sa va ocupati de sanatate si cu o trecere la o noua etapa a relatiilor dvs.


Balanta
Le recomnadam ca saptamana aceasta sa incerce sa ramana cu picioarele pe pamant. Viata le trimite tot felul de mesaje confuze si vor avea un comportament usor haotic. Din acest motiv le recomandam ca marti si miercuri sa nu-si propuna sa urce Everestul, ci mai degraba sa abordeze problemele zi de zi in rimtul baby-step, adica pasi de copil, pasi marunti de furnica care vor duce la o buna finalizare a lucrurilor. Aceasta stare de confuzie dureaza fix pana miercuri, cand norii se duc de pe cer si va aparea din nou soarele si in jurul dvs. si veti putea sa percepeti clar toate semnalele pe care vi le transmite societatea. Mai ales in a doua parte a saptamanii va recomandam sa fiti foarte optimisti in privinta serviciului pentru ca puteti sa realizati o multime de lucruri intersante. Veti fi foarte inovatori si veti avea idei foarte bune pe care ceilalti se vor grabi sa le puna in practica. Incepanad cu ziua de vineri si pe intreaga durata a week-endului veti avea parte de iesit cu prietenii, de vorbit mult si de cunoscut multi oameni. Asadar, partea a doua sa saptamanii se anunta mai buna, mai activa, mai dinamica.
In privinta banilor aveti grija luni si marti unde va puneti portofelul si ce cheltuieli veti face pentru ca veti fi usor zapaciti si s-ar putea sa dati mult mai multi bani pe un lucru decat valoreaza el in realitate. In zilele de miercuri si joi, veti fi foarte creativi si veti avea idei de afaceri foarte bune in week-end s-ar putea sa puneti in ordine niste aspecte financiare: fie sa va achitati niste datorii, fie cei din jurul dvs. sa-si achite datoriile pe care le aveau la dvs. in orice caz problema financiara se regleaza inspre a doua parte a saptamanii.
In dragoste incercati luni si marti sa fiti mai relaxati, sa va preocupati mai mut de dvs. si de imaginea dvs. decat de cei din jur. La sfarsitul saptamanii se anunta lucruri noi, interesante si s-ar putea sa va placa sau sa va atraga atentia cineva cu care veti dezvolta in viitor o relatie de durata. Deci, ochii bine deschisi in week-end pentru ca veti avea sansa de a cunoaste pe cineva si de a intra intr-o relatie noua.
La capitolul sanatate pot aparea usoare probleme legate de migrene, dureri de cap, usoare stari de discomfort, insa nu este nimic serios si cu un analgezic se rezolva toate foarte usor. Va recomandam ca in aceasta perioada sa nu va planificati nici o interventie chirurgicala pentru ca ranile sau operatiile le vor vindeca mai greu.


Scorpion
Domnii si doamnele Scorpion vor debuta saptamana in forta. Daca vor vrea ceva vor trebui numai sa arate cu degetul si vor obtine. Asa depinde insa numai de credinta care o au in ei, conform careia atunci cand doresti ceva cu adevarat, Universul conspira ca sa-ti indeplineasca gandurile. Marti si miercuri sunt zile foarte bune pentru nativii Scorpioni de a-si urma intuitia si de a incerca sa demareze o actiune, un plan sau afacere. Miercui, joi si o buna parte din ziua de vineri s-ar putea sa fiti tentati sa puneti ego-ul pe primul plan si sa considerati ca sunteti centrul universului, insa gandind in acest mod veti produce un dezechilibru energetic si evident ca Universul va replica la randul sau punandu-va pe pozitia pe care o meritati. Deci, miercuri, joi si vineri ego-ul si mandria dvs. vor fi zguduite din temelii ca urmare a reactiilor celor din jur si veti fi readus cu picioarele pe pamant in cazul in care va considerati mai bun decat altii. Prin urmare incercati sa evitati confruntarile de idei cu autoritatile, cu sefii si cu colegii de serviciu pentru ca s-ar putea sa aveti surprize mai putin placute. In week-end veti iesi impreuna cu prietenii in oras si sa nu va aratati surpris daca veti fi pus la punct cu ultimele detalii legate de viata amoroasa a tuturor celor din jur.
In privinta banilor s-ar putea sa aveti o intalnire importanta in prima parte a saptamanii care va va ocupa intreaga zi, fie cea de luni, fie cea de marti. Veti descoperi noi dimensiuni ale puterii dvs. de convingere asupra celor din jur si acest lucru va atrage aprecierile superiorilor dvs. care s-ar putea sa va recompenseze pe masura. Atentie miercuri si joi sa nu instaurati o stare de tensiune intre dvs. si seful dvs. pentru ca veti avea de pierdut numai si numai dvs.
In dragoste veti fi atras de tot ceea ce tine de bunavoie, amuzament si comedie si nu ar fi de mirare daca saptamana viitoare nu va veti invita partenera la cinematrograf. Am auzit noi asa ca ar rula ceva filme bune prin targ asa ca profitati de ocazie si iesiti undeva cu perechea dvs. unde sa fiti numai voi doi, sa va distrati de minune si sa dati frau liber inceperii unui nou pas in relatia dvs. Joi, vineri si sambata veti fi centrat pe dvs. si veti fi mai greu de satisfacut, insa daca acel cineva special se straduie mai mult s-ar putea sa va intre cu adevarat in gratii si sa beneficieze de un sfarsit de saptamana plin de sexualitate.
In privinta sanatatii nu se anunta lucruri speciale la orizont. Atentie la niste mici-mici probleme digestive care s-ar putea sa va deranjeze putin in prima parte a sapatamanii. E si normal pentru ca sunteti extrem de stresati in perioada aceasta, iar stomacul are si el dreptul sa reactioneze la toate aceste influente din afara.


Sagetator
Saptamana debuteaza plina de energii care pot sa duca in puncte destul de nepotrivite pentru nativii Sagetatori. Din aceste motive le racomandam ca luni si marti sa adopte o atitudine pasiva la locul de munca si sa se ocupe mai degraba de lucrurile de rutina decat sa inceapa lucruri noi, pentru ca s-ar putea sa aiba un efect mai putin scontat orice demers intr-o directie inovatoare. Atentie la reactiile celor din jur care s-ar puetea sa fie usor agresive vis-a-vis de dvs. Incercati sa intelegeti ca va aflati intr-o perioada mai tulbure din punct de vedere emotional si ceea ce ganditi, ceea ce simtiti se reflecta in comportamentul celor din exterior. Prin urmare daca cineva va raspunde ironic sau agresiv, ganditi-va ca aceasta agresivitate o aveti de fapt in dvs., iar ceilalti din fata dvs. sunt doar o oglinda care reflecta interiorul. Miercuri, joi si vineri veti avea subita inspiratie de a trece la fapte mari si de a demara lucruri noi. Atentie insa sa nu cadeti in ridicol pentru ca ar fi echivalentul unui demers pe care il face o furnica atunci cand incearca sa ridica un cub de zahar in spate. Evident ea este mult prea mica pentru a duce toata sarcina singura inspre musuroi si are nevoie de ajutorul celorlalte furnici pentru ca lucrurile sa fie puse in ordine asa cum trebuie. Exact in pozitia furnicii care incearca sa miste cubul de zahar va aflati dvs. cand va sumati riscuri inutile. Atentie si la partea de lipsa de noroc pe care v-o aduce saptamana aceasta. Incercati mai bine sa va ocupati de lucrurile pe care le faceati de obicei, cele de rutina cum sunt hartiile si actele pe care le semnati in mod curent si nu incercati sa va asumati responsabilitati noi care nu vor duce la nici un bun sfarsit.
In privinta banilor este o perioada in care trebuie sa priviti finantele cu multa seriozitate. Luni si marti va veti ocupa de conturile dvs. bancare si ar fi bine sa faceti o vizita pe la banca pentru ca s-ar putea sa aveti anumite probleme legate de achitatea unor datorii, de primirea unor dobanzi sau de semnarea unor hartii.
Si ca toate lucrurile sa fie in acealasi ton saptamana viitoare si la capitolul dragoste avem cam aceleasi lucruri de spus. Simtiti de ceva timp ca este ceva in relatia dvs. care scartaie, iar daca luni veti simti mult mai agresiv acest lucru sa stiti ca daca veti alege atitudinea de „inchid ochii” si lucrurile se rezolva de la sine nu este cea mai buna solutie. Prin urmare acordati-va timpul necesar saptamana aceasta sa puneti ordine in viata personala. Si cum orice saptamana incepe cu ziua de luni acelasi lucru ar fi bine sa faceti si dvs.: sa apucati taurul de coarne inca de luni si sa discutati cu partnerul despre problemele care va framanta. Marti si miercuri problemele se mai atenueaza si lucrurile se mai clarifica asa incat joi, vineri si sambata veti fi mai destinsi, mai relaxati la capitolul dragoste pentru ca ati clarificat anumite aspecte si stiti exact unde, cand si cum, dar si pe ce pozitie va aflati.


Capricorn
Capricornii vor avea parte de noutati la inceputul saptamanii. Luni si marti veti fi cautati de noi persoane sau de persoane deja cunoscute care vor veni cu noi oferte. Este momentul sa iesiti in lume si veti beneficia de energie din plin pentru a va pune in practica si demersurile pe care vreti sa le faceti. Miercuri, joi si vineri veti avea nevoie de mult calm si multa atentie in ceea ce intreprindeti. Va recomandam sa cantariti bine orice demers doriti sa faceti in aceasta perioada, adica incepand cu ziua de miercuri. Prin urmare, pe plan general va recomandam sa profitati din plin de ziua de luni si de cea de marti insa in urmatoarea parte a saptamanii, adica miercuri, joi si vineri sa fiti mai precaut in tot ceea ce vi se ofera sau in toate promisiunile care vi se fac.
In privinta banilor luni s-ar putea sa dati dovada de foarte multa inventivitate in ceea ce priveste o serie de afaceri care se vor incununa cu castiguri finaciare. Prin urmare, daca veti trece la fapte luni si marti va fi foarte bine. Miercuri si joi s-ar putea sa fiti distras de anumite complicatii care pot aparea in domeniul contabil si al afacerilor legate strict de investitiile dvs. in cazul in care le aveti. Daca nu aveti investitii, daca nu sunteti oameni de afaceri va recomandam o vizita la banca sa vedeti daca conturile dvs. sunt in regula si daca nu aveti cumva de platit niste taxe.
In dragoste lucrurile se bazeaza pe stabilitate si nu apar schimbari deosebite mai ales in prima parte a saptamanii. Joi abia lucrurile se mai anima, prind contur si veti fi cuprinsi brusc de pasiuni de care nu credeati ca sunteti in stare sa le dezvoltati. In week-end veti da dovada de foarte multa inventivitate la acest capitol.
In privinta sanatatii, va recomandam sa fiti atenti la raceli de diverse forme: fie veti sta in curent si veti face o otita sau conjunctivita, si la visursi care circula din toate partile. Deci saptamana aceasta o atentie speciala la igiena corporala si la spalat pe maini cat mai des pentru ca sunteti predispusi la o serie de gripe neasteptate care s-ar putea sa va dea anumite planuri peste cap.


Varsator
Saptamana se anunta una plina. Veti fi coplesiti nu de munci ci de o activitate care va avea un milion de detalii, lucru care va va scoate de-a dreptul din sminti. Va trebui sa numarati cate puncte sunt pe o foaie de hartie, cate patratele sunt pe un caiet si asa mai departe. Deci detalii de acest gen care merg pana in minutiozitate absoluta. Incercati sa ramaneti flexibil si sa pastrati acea doza de filozofie cu care v-ati nascut. Viata nu este asa cum vrem si atunci cand un pahar este plin pe jumatate trebuie sa privim partea care este plina si sa nu ne axam pe detalii care sa ne creeze o stare de discomfort. Miercuri, joi si prima jumatate a zilei de vineri veti fi cuprinsi de dorinta de a incerca sa traiti la nivel maxim, sa faceti lucruri pe care nu le-ati mai facut pana acum si sa simtiti cum adrenalina va curge prin intreg trupul. Sa nu va fie frica sa va aruncati cu capul inainte, dar atunci cand o faceti puneti-va si o casca de protectie pentru ca desi aveti libertatea absoluta sa inovati si sa experimentati, ganditi-va si la consecintele care vor decurge din acest lucru.
In privinta banilor, atentie la cheltuieli! Este posibil sa fi facut niste cheltuieli in ultima perioada care v-au dat finantele peste cap si aveti de gand sa scoateti niste bani din buzunar. Incercati ca atunci cand mergeti la cumparaturi sa nu va bazati pe emotii si pe dorinta de a achizitiona un lucru tocmai pentru ca este la moda si il are prietenul sau prietena dvs. si vreti sa fiti in pas cu acestia, ci cantariti bine daca chiar merita investitia pe care vreti sa o faceti.
In dragoste veti fi foarte energici incepand cu ziua de luni cand s-ar putea sa aveti o discutie cu persoan iubita care sa va umple de bucurie sau veti iesi impreuna si daca tot e sezonul vacantelor, poate plecati in vacanta. Dragostea este la cote maxime in aer, marti si miercuri si s-ar putea sa fiti plini de impulsuri pozitive. Lucrurile vor fi pline de romantism mai ales marti si duminica. Deci in prima parte a saptamanii si la sfarsitul acesteia, romantismul isi va spune cuvantul atata timp cat veti pune in practica ideile care va trec prin cap.
La capitolul sanatate atentie mare pentru ca treceti foarte usor print-o perioada in care acumulati tot ceea ce mancati. Veti fi surprinsi sa constatati ca aveti cu doua-trei kilograme mai mult de la o saptamana la alta. Prin urmare temperati-va si axati-va pe salate, fructe si mancauri mai putin calorice. Evitati si berea si vinul pentru ca ingrasa foarte mult si incercati sa duceti un regim de viata cat mai sanatos. In perioada aceasta va recomandam sa nu faceti excese pentru ca orice forma de exces va culmina fie prin kg in plus, fie printr-o indigestie, fie printr-o stare de mult prea plin.


Pesti
Intreaga saptamana se afla sub imperiul dragostei si veti fi pur si simplu scufundati in acest sentiment. Marti veti fi cuprinsi de acel viermisor numit flirt si va veti arata in felul dvs. timid si copilaros afectiunea pentru cineva drag, fie el partener sau cineva care v-a atras atentia de mai mult timp. Pur si simplu saptamana aceasta va veti distra la maxim. Miercuri si joi si in prima parte a zilei de vineri aveti grija sa nu va implicati foarte mult in a da sfaturi unei persoane care vi le solicita. Exista un autor care se numeste Oscar Wilde si care a afirmat odata un lucru pe care vi-l recomandam sa vi-l scrieti saptamana aceasta pe frunte atunci cand vine vorba de a da sfaturi. Wilde spunea ca sa dai sfaturi este primejdios, iar sa dai sfaturi bune este de-a dreptul mortal. Prin urmare incercati sa va detasati de problemele celorlati si atunci cand cineva vine sa va planga pe umar incercati sa nu mai fiti marele filantrop si sa gasiti o solutie la problemele care il framanta ci dimpotriva pur si simplu intorceti-i spatele si lasati-l sa se descurce singur. A o face pe dadaca nu inseamna sa rezolvati problemele celor din jur.
La capitolul sanatate le putem recomanda Pestilor sa nu se panicheze daca vor vedea ca sufera de insomnie saptamana aceasta, insa in acelasi timp sa nu apeleze la somnifere decat ca ultima solutie pentru problemele lor. Sa stiti ca atunci cand aveti insomnii este recomandabil si un ceai de tei sau o plimbare mai lunga ori un pahar de lapte cald inainte de a intra in pat. Asadar incercati sa evitati saptamana aceasta sa luati multe medicamente pentru ca, conform asezarii planetare asupra hartii Pestilor, exista mari pericole de supradoze si intoxicatii cu medicamente.Asa cum am precizat, la Pesti nu avem foarte multe lucruri de spus pentru ca ei vor fi preocupati de dragoste lasand serviciul si partea financiara pe locul al doilea. In cazul in care sunt nativi Pesti care nu sunt preocupati de dragoste, pentru ca au gasit-o deja, le putem spune ca este o saptamana in care pot face anumite speculatii finaciare, dar care nu vor aduce rezultatele imediat. Acestea se vor vedea abia dupa vreo doua-trei saptamani.

0 comments: