Compatibilitate Rac-Taur



Este acel tip de compatibilitate in care cei doi s-au vazut, s-au placut, s-au casatorit, au facut o multime de copii si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Atat Taurul cat si Racul au nevoie de stabilitate in parteneriat si in viata de cuplu. Taurul este un semn casnic: ii place mancarea buna, ii place confortul, ii place sa aiba o casa fumos decorata si ingrijita. Ii place, de asemenea, sa fie in postura de sef sau sefa a familiei. In egala masura si domnul sau doamna Rac se comporta la fel, numai ca spre deosebire de Taur care vede lumea indreptandu-se spre el (Taurul fiind un pic egocentric), Racul vine si vrea sa aduca acea nota de protectie vis-a-vis de partener. Asadar va fi mult mai mult decat bucuros sa gaseasca un partener in postura Taurului care sa accepte toate dovezile de dragoste, de la mancaruri deosebit pregatite la cine romantice si curatenie absoluta in casa. La drept vorbind, toate aceste lucruri nu fac decat sa conduca din bine inspre mai bine.
Singurele probleme ce pot aparea in acest cuplu aproape perfect sunt cauzate de incapatanarea si emotivitatea exacerbata a celor doua semne. Taurul este incapatanat, Racul este emotional, mult prea introvertit si mult prea sensibil. Daca ar fi sa facem o scara valorica de la 1 la 100 in privinta trairilor interioare ale unei zodii, atunci sa stiti sa Racul ar atinge cu siguranta valoarea de 1000 si nu 100. Iar cand Taurul intra in scena dand dovada de incapatanarea caracteristica zodiilor de pamant acest lucru il va soca pe Racul nostru care nu va intelege acest comportament si apoi il va rani pentru ca el oricum nu va putea asimila o astfel de atitudine. Fiind profund ranit, Racul se va retrage in el daca este barbat si va gasi o forma de evadare din aceasta situatie, iar daca este femeie va apela la ceea ce fac femeile mai bine atunci cand lucrurile merge prost si anume la lacrimi, crize de nervi, trantit usi si ferestre sau pur si simplu se vor scufunda intr-o tacere care il invinovateste pe partenerul sau.
Pentru succesul acestei relatii comunicarea este foarte importanta, chiar fundamentala. Asadar, domnilor si doamnelor Taur si Rac, ascultati sfatul nostru daca vreti sa functioneze relatia dintre dvs. si partenerii dvs si comunicati. Este foarte importanti pentru Raci pentru ca atunci cand nu le convine ceva legat de comportamentul Taurului sa exprime imediat cu toata taria de caracter de care dau dovada. Domnul si doamna Taur sunt niste fiinte care traiesc ancorate in realitate, sunt semne de pamant si pentru ei realitatea se desfasoara aici si acum, nu in lumea fanteziei si nici in cea a viselor asa cum o percep Racii care atunci cand nu le convine ceva cauta sa aduca din imaginatia lor toate elementele necesare pentru a face mai frumoasa o situatie care nu este deloc asa.
De asemenea Taurul este si foarte autoritat. Cand bate din picior vrea sa se si intampla lucrurile din partea celorlati, iar Racul nu prea este obisnuit cu un astfel de comportament. Am putea spune ajungand aici ca o relatie Taur – Rac este una karmika din care amandoi partenerii au ceva de invatat. Taurul va invata sa fie mai sensibil si mai deschis in a percepe nevoile emotioanale ale partenerului sau parteneri sale. Racul va trebui sa invete sa fie mai puternic si mai agresiv in a se exprima si, mai ales, sa nu tina in el toate lucrurile care il nemultumesc, ci dimpotriva atunci cand apare o problema sa o puna pe masa si sa se discute imediat. Din acest motiv spunem noi ca este o relatie karmica pentru ca fiecare are de dat mult inspre calalalt si trebuie sa invete sa se deschida intr-o directie pe care nu o experimentasera pana in acel moment. In rest lucrurile sunt bune. Taurul gaseste in partenerul sau acea fidelitate pe care o cauta de foarte mult timp, iar Racul gaseste in Taur tipul de persoana pe care nu credea ca o mai gaseste in timpurile noastre, adica inclinata spre frumos, familie si axata pe problemele casnice. Desigur, noi aici facem o prezentare la modul general, dar trebuie sa stiti ca are o mare importanta si harta astrala si ascendentul fiecarui partener. Noi trasam liniile generale dar in functie de harta fiecarui partener se pot spune mult mai multe lucruri. Cu toate aceste ne mentinem opinia si incheiem spunand ca este o relatie frumoasa, linistita, domoala – tipul acela de relatie care la un moment dat intra in rutina si cei doi ajung sa fie buni prieteni intr-un cuplu pentru ca se cunosc foarte bine si fiecare stie ce nevoi are celalalat. In esenta, Taurul si Racul, desi la nivel emotional sunt total diferiti, la nivel de securitate emotionala sunt foarte apropiati pentru ca amandoi vor sa aiba stabilitate si acesta este lucrul cel mai important care face sa functioneze relatia: increderea in celalalt

0 comments: