Horoscopul saptamanii 13-19 iulie

Berbec

Luni si marti veti fi cuprinsi de o incetineala anormala pentru un Berbec. Veti fi placut, veti fi politicos, dar nu prea linistit pentru un semn de foc, pentru un Arian si oamenii nu vor sti de unde sa va apuce. Aceasta gentilete (Berbecul, prin definitie este un semn usor agresiv, un semn energic, flamboaiant) ii va suprinde pe cei din jur si, asa cum am mai spus, oamenii nu vor sti de unde sa va apuce. Aceasta tendinta de haos din partea celorlati va dura pana la jumatatea saptamanii. Incepand din seara zilei de marti veti iesi din letargia in care v-ati scufundat, iar miercuri de dimineata veti trece la fapte si va veti pune in ordine toate hartiile: veti pune orarul la zi, veti raspunde la mesajelepe care le-ati tot amanat sa le priviti, sa le cititi si sa le dati curs. Prin urmare, dupa prima parte a saptamanii, adica miercuri, joi si vineri veti avea mult, mult de lucru si veti fi atat de ocupat incat veti uita de alte probleme.

Sambata si duminica, ca tedinta generala pentru domnii si doamnele Berbec, va fi o stare exuberanta in care veti avea tendinta extraordinara de a spune tare si raspicat tot ceea ce gandisi si simtiti vis-a-vis de cei din jur. Poate fi o terapie buna pentru ceilalti pentru ca ii veti pune in tema cu sentimentele dvs. Insa va recomandam sa fiti atent si sa formulati foarte clar ce vreti sa transmiteti celor din jur pentru a nu fi prost intelesi de acestia. Deci daca vreti sa faceti intr-adevar revolutie cu anturajul dvs., nu aveti decat! Aveti binecuvantarea noastra, insa tonul face muzica si conteaza foarte mult modul in care va veti exprima pentru a nu va crea dusmani mai tarziu.

In dragoste veti fi surpris chiar si dvs. de curajul pe care il aveti in a aborda o persoana care va place si pentru care simtiti ceva. Despre un nativ Berbec, doamna sau domn, putem spune orice, dar nu ca este timid. Insa luni cu Luna in semnul Berbecului – guvarnatoarea sentimentelor – veti uimi pe toti cu modul dvs. liber de a intra in miezul problemei amoroase. Miercuri si joi veti fi preocupati de munca, asa cum am mai spus si in tentindele generale pentru Berbec, dar si de bani. Exista o sansa mare de a va suplimenta veniturile, de a va intra niste bani in conturi si de a va permite sa va achitati anumite datorii. Din acest motiv veti lasa si dragostea putin pe planul doi in a doua parte a saptamanii tocmai pentru aputea sa va puneti ordine in conturile bancare. Incercati totusi sa nu cheltuiti exagerat de mult pentru ca mai aveti levoie de acesti bani cu atat mai mult cu cat este criza si cu totii stam cam prost la acest capitol. Asadar atentie la cheltuielile nejustificate. In week-end veti fi cuprins subit de remuscari, ba pentru ca ati neglijat persoana iubita si inarmati cu un buchet de flori sau doamnele pregatite cu o cina romantica vor incerca sa compenseze lipsa lor de atentie fata de partener manifestata in prima parte a saptamanii.

Taur

Taurul este un nativ fix dand dovada de multa incapatanare datorita semnului de pamant in care se afla. Prin urmare el tine foarte mult la ideea de corectitudine si daca un Taur iti ofera corectitudine asteapta sa primeasca acelasi lucru in schimb. Prin urmare Taurii vor fi suprinsi luni de doua aspecte: unii prieteni ii vor dezamagi, iar Taurii vor fi luati prin suprindere de atitudinea neprietenoasa si infidela la nivel colegial, la nivelul serviciului, da vor fi surprinsi si de loialitatea de care vor da dovada persoane fata de care domnii si doamnele Taur nu au simtit nimic si pe care uneori chiar le-au ignorat sau subestimat. Deci pe de o parte vor fi dezamagiti de anumiti prieteni care nu le vor lua partea, nu-i vor ajuta in demersurile lor sociale, pe de alta parte se vor bucura de ajutorul neasteptat primit din partea altora.

Marti exista o posibilitate mare de a participa la un cocktail, la o petrecere: fie este ziua de nastere a cuiva de la birou si va serveste cu ceva, fie va invita undeva, fie trebuie sa participati la un eveniment social. Miercuri va veti intoarce la rutina zilnica, la resposabilitatile dvs. iar joi si vineri veti fi introvertiti. Veti avea brusv un acces de introvertire, de recluziune, va veti inchide in dvs. si oricat de tare ar incerca cei din jur sa va traga de maneca, sa va trezeasca la realitate, sa va roage sa le impartasiti ceea ce simtiti, ceea ce va supara, ceea ce va deranjeaza, veti tacea cu incapatanarea caracteristica zodiei dvs. In week-end veti recupera aceasta stare de introverire, de blazare, de incapatanare printr-un picnic, sau petrecere sau poate veti iesi sa socializati impreuna cu prietenii care vor da usa de perete si nu vor mai accepta nici un refuz din partea dvs. atunci cand va invita undeva in oras.

Din punctul de vedere al romantismului, va recomadam ca marti si miercuri sa nu faceti excese de exprimare a sentimentelor dvs. Sa nu uitam ca in aceasta perioada Luna se afla in Berbec, iar Berbecul este o zodie flamboaianta care spune tot ce gandeste. Astfel, Luna aflata in Berbec va va face sa vorbiti mai mult decat sunteti obisnuit, insa nu uitat ca Berbecii s-au nascut asa, iar cei din jur ii accepta si ii iubesc pentru modul lor spontan si copilaros de a fi. Daca ei spun si tipa in gura mare ceea ce gandesc, ceilalti nu sunt surprinsi si stiu si inteleg ca doamnul sau doamna Berbec are o toana care ii va trece la un moment dat. Insa, daca un Taur incepe sa se poarte anormal, exuberant, vesel, sarind dintr-un loc in altul si tipand cat il tine gura, credeti-ne ca nu este chiar cea mai placuta imagine pe care vrem sa o avem din partea dvs. Deci, luni si marti in privinta dragosei incercati sa va calmati atunci cand va cuprinde enervarea, sa va abtineti de la scene de gelozie, iar in cazul in care va trec prin cap niste confesiuni care s-ar putea sa nu pice tocmai bine persoanei iubite, numarati pana la zece si ganditi-va ca daca vreti sa puneti punct relatiei puteti sa deschideti gura. Daca vreti ca lucrurile sa mearga bine in continuare, tineti minte ca tacerea este de aur si, uneori, anumite lucruri intunecate si obscure trebuie sa ramana numai in sufletul nostru. Miercuri si joi veti putea lucra asupra sentimentelor dvs. mai ales ca Luna vine in semnul dvs. si puteti sa va manifestati cum doriti si cum simtiti in privinta dragostei. In week-end, insa, va sosi momentul sa luati o decizie vis-a-vis de relatia in care va aflati, vis-a-vis de partenerul dvs. si daca simtiti ca este momentul unei discutii pentru clarificarea pozitiei pe care va aflati amandoi puteti sa demarati aceste discutii.

Gemeni

Saptamana aceasta debuteaza cu Luna in Berbec si ca repercusiune directa asupra semnului de aer al Geamanului, va fi o tendinta de autosatisfacere pe toate planurile. Gemenii vor avea pofte si le va fi mult mai greu sa reziste in aceasta saptamana diverselor tentatii: de la tentatii culinare, la tentatia de a-si sapa seful la serviciu sau de a emite o mica barfa, sau la tentatii de a face ochi dulci prietenului celei mai bune prietene. Prin urmare daca vedeti o ciocolata pe masa noi va sugeram sa o lasati acolo unde este pentru ca exista riscul ca in clipa in care o deschideti sa nu va mai puteti abtine si sa o mancati toata. Le compatimim serios mai ales pe doamnele aflate la regim saptamana aceast, care sunt native Gemeni, pentru ca s-ar putea sa cada prada tentatiei daca nu sa manance un tort cu frisca care sa aiba un milion de calorii pe kg, macar sa manance o inghetata sau o tableta de ciocolata. Deci, poftele definesc ziua de luni si marti. Miercuri, joi si vineri, cu Luna trecand in semnul Taurului, aveti liber la indeplinirea tuturor dorintelor. S-ar putea sa fiti tentati sa mergeti si sa faceti cumparaturi, sa va infrumusetati casa, sa va achizitionati haine sau machiaje sau parfumuri, iar domnii sa-si cumpere incaltari sport pentru ca se apropie sezonul vacantelor si nu ne-ar surprinde daca ei s-ar putea sa faca ochi dulci si sa achizitioneze si un obiect mai important din sfera obiectelor care le plac in special barbatilor (in aceasta categorie intra televizoarele, calculatoarele, masinile, ATV-urile sau motocicletele). Deci chiar veti avea tendinta de a cumpara lucuri. Nu este nimic rau in asta iar daca buzunarul va permite sa stiti ca este un moment propice. La sfarsitul saptamanii veti fi invitati la diverse manifestari sociale, fie cocktail-uri, seri dansante, nopti petrecute intr-un club, o nunta, un botez, o logodna, o zi de nastere. Asadar, spre finalul saptamanii Gemenii vor avea parte de ceea ce le place lor cel mai mult: sa fie prezenti intre oameni, sa vorbeasca, sa asculte, sa cunoasca si sa primeasca noi informatii.

In dragoste stim ca va plictisim cu vorbele noastre dar le mai repetam pentru a mia oara: ganditi bine, judecati de zece ori inainte de a taia o data. S-ar putea ca confuzia sa inceapa sa domneasca din nou in capul dvs. Daca in ultima saptamana, cat de cat reusiserati sa lamuriti anumite diferente intre dvs. si partener sarpele curiozitatii, a introspectiei, a geloziei, a nemultumirii va va da din nou tarcoale si evident ca veti apela la niste prieteni pentru a va da sau a va oferi o alta perspectiva a situatiei dvs. Puteti cere sfaturi, dar asta nu inseamna ca sunteti obligati sa ii si ascultati. Este bine ca cereti o a doua opinie insa ce va ramane dvs. de facut? Sa luati taurul de coarne si sa-l puneti in lant, adica sa taiati nodul gordian, iar mai pe romaneste sa luati pana la urma o decizie. Fluctuatiile nu mai functioneaza la nesfarsit si aceste fluctuatii de stari emotionale de: ma despart, nu ma despart, raman cu persoana respectiva, nu raman cu persoana respectiva, ii spun sau nu ce am pe suflet, nu va sunt de nici un ajutor. Miercuri si joi veti avea ocazia unica de a vedea clar unde va aflati si ce se intampla cu relatia dvs. Ar fi timpul sa fiti sinceri cu dvs. si profitati de aceasta bresa pentru a avea un dialog interior in care sa recunoasteti adevarul unde va aflati.

In week-end exista marea posibilitate de a cunoaste pe cineva sau de a face ochi dulci unei persoane, lucru care va face placere si va invioreaza oarecum. Daca aveti o relatie stabila veti avea posibilitatea sa aduceti in context noi senzatii. Incercati sa va distrati cat mai bine in week-end pentru ca se anunta o saptamana a deciziilor si a adevarurilor care nu s-au spus. Prin urmare, week-endul cu relaxarea si cu distractiile este bine-venit.

Rac

Sapatamana debuteaza in forta. Cu guvernatoarea semnului lor Luna intrand in Berbec va fi putin cam mult prea multa agitatie si mult prea multa vorbarie si energie pentru nativul Rac care este atat de sensibil la orice influente din afara. Aceasta supraenergizare isi va pune amprenta saptamana aceasta, iar miercuri si joi vor fi extenuati de multa munca si de cate telefoane au avut de dat si la cate intrebari au avut de raspuns si cate dari de seama au avut de completat. Prin urmare, la jumatatea saptamanii se vor simti epuizati si vor cauta diverse motive sa stea acasa, insa sunt mult prea putine sperante. Cu Luna trecand in Taur poate se vor mai domoli lucrurile pe planul activitatilor, insa responsabilitatile cresc. In egala masura, Racii vor fi marcati de multa intuitie saptamana aceasta. Deci atentie la ceea ce viasati si ar fi bine sa va pastrati la capataiul patului un carnetel in care sa notati ce visati si ce mesaje ati primit pentru ca saptamana se anunta una a clar-viziunii.

Vor fi mari sanse de a cunoaste persoane si de a calatori in alte locuri, zone sau veti pleca pe alte continente. In orice caz, cuvantul care defineste saptaman pentru domnii si doamnele Rac este cunoasterea. Va exista pe plan romantic si o oarecare tendinta de nesiguranta in ceea ce faceti si ceea ce simtiti pentru partener, vor exista momente in care veti ridica semne de intrebare daca relatia merita sa investiti in ea, daca nu cumva ar fi cazul sa va retrageti si sa cautati un alt drum. Noi va spunem sa continuati in directia in care va aflati pentru ca sunteti pe drumul cel bun. Pe de alta parte aveti chiar de partea dvs. planetele! Doar este Luna dvs. si dvs. sunteti in centrul atentiei Universului. Profitati de acest lucru si faceti un pas inainte in intampinarea sortii mergand la intalniri, iesind cat mai des in oras pentru ca nimeni nu va descopera daca veti sta acasa. Important este sa socializati.

Leu

Saptamana aceasta debuteaza in forta, dat fiind ca Luna intra in confratele dvs. de semn, adica in Berbec, si dvs. si Berbecul sunteti zodii de foc va veti confrunta cu acelasi tip de energie. Veti fi dinamic, energic, veti vorbi mult, va veti arunca in o mie si una de proiecte. Insa soarta va testeaza si intr-o alta directie. Mai exact cum veti reactiona atunci cand exista un atac impotriva ego-ului dvs., impotriva mandriei dvs. acest lucru se va intampla luni si marti cand sefii dvs. sau cineva din anturaj se va comporta usor tiranic, dictatorial si foarte dominant. Vor da ordine, vor bate din picioare nerabdatori, va vor da comenzi (ce sa faceti, cum, unde sa va duceti, ce sa spuneti, unde sa vorbiti, cu cine sa vorbiti)! Acest comportament va va surprinde, dupa care veti zambi ironic si va veti lua timpul necesar pentru a-l privi ca pe o dramatizare a unei comedii shakespeariene in care cineva incearca sa demonstreze ca este mult mai puternic avand doar puterea si forta unei furnici. Va veti distra cu aceasta atitudine, dar undeva in interiorul dvs. veti simti cum ghimpele enervarii incepe sa va intepe. Miercuri, joi si vineri sunt zile foarte bune pentru a socializa, pentru a iesi cu prietenii in oras, a vorbi cu acestia, a va distra si a spune bancuri.

Va sugeram, de asemenea, sa aveti la dvs. un carnetel in care sa notati orice ideea de afacere va vine. Veti fi foarte capabil in a croi noi planuri si a vedea noi dimensiuni ale unui demers si ale afaceri. Prin urmare, tineti-le minte pentru ca in viitor va vor fi de mare ajutor. Iar acest lucru va fi remarcat si de cei din jur care vor fi impresionati de inventivitatea de care veti da dovada. Sambata si duminica sunt zile in care vei fi mai linistit, mai calm la nivelul muncii de la birou. In privinta slujbei va veti lua o piatra de pe inima pentru ca unele lucruri se vor rezolva. Va recomadam sa incercati sa aveti un week-end linistit in care sa va bucurati alaturi de persoana iubita de cuibusorul dvs. Si daca tot am pomenit de persoana iubita, incercati saptamana aceasta, luni si marti, sa va pastrati calmul, sa va tineti nervii in frau, sa nu exagerati in comportamentul dvs. pentru ca s-ar putea ca prin excesul de energie de care dispuneti sa va raniti partenerul. Miercuri, joi si vineri veti avea timpul si ragazul necesar sa reparati acolo unde luni si marti ati produs fisuri in stabilitatea si in temelia relatiei dvs. Atentie, insa, ca odata vasul spart si lipit, nu mai are aceeasi frumusete! Mai bine incercati sa fiti calm luni si marti decat sa incercati sa reparati miercuri joi si vineri.

In week-end, asa cum am spus si la previziunile generale, va recomadam sa stati cu persoana iubita si sa va bucurati de un film bun, un pahar de vin, o gluma, dar in intimitatea casei.

Fecioara

Saptamana aceasta se anunta una plina de succes. Luni ii veti uimi pe cei din anturajul dvs. cu energia de care dati dovada. Fecioara este de regula mai greu de urnit, de miscat si de convins ca trebuie sa faca un anumit demers sau sa mearga intr-o anumita directie. In clipa in care a inteles si a perceput oportunitatea implicarii sale intr-un proiect nimeni si nimic nu o va opri si singurul lucru de care trebuie sa se teama si pentru care sa-si faca probleme este epuizarea fizica si nervoasa. Trebuie sa stiti ca o Fecioara cand vrea sa lucreze o face pana la epuizare. Saptamana aceasta va fi una benefica. Veti demara noi proiecte pline de speranta, pline de idei bune si oportunitati si veti fi surprinsi in mod placut sa vedeti cum si Universul pune umarul la implinirea acestora. Veti primi si veti da telefoanele care trebuie si cei din jurul dvs. vor fi foarte deschisi si pozitivi. De asemenea, va vor veni noi ganduri pentru extinderea afacerilor pe care le aveti sau pentru demararea unora noi. Ar fi bine sa le tineti minte, sa le notati undeva si atunci cand va fi momentul oportun sa le puneti si in aplicare.

In ceea ce priveste saptamana pe planul dragostei, veti fi plin de fantezie, plin de speranta, iar luni si marti veti avea chiar curajul sa va exprimati liber si deschis sentimentele pe care le nutriti pentru o anumita persoana. Miercuri si joi se vor pune bazele unei relatii stabile in cazul in care sunteti singuri sau se vor cimenta relatiile pe care le aveti. Va bucurati de intimitate, veti fi tenati sa va infrumusetati – doamnele vor merge la coafor, la manichiura, la cosmetica, iar domnii or sa ia cu asalt salile de sport, lucru destul de neobisnuit pentru un barbat Fecioara care prefera sa aiba o viata mai degraba statica decat dinamica. Insa, in aceasta saptamana se vor stradui sa arate cat mai bine atat doamnele cat si domnii Fecioara. Vor avea chef de calatorit, de invatat, de vorbit, se socializat. Sambata vor fi tentati sa plece in diverse directii: sa viziteze cat mai mult, fie monumente naturale, fie muzee, fie vor iesi cu prietenii la picnic. In orice caz, cuvantul de ordine pentru Fecioara in week-end va fi distractie si voie buna. In acelasi timp profitati de empatia dvs. si de carisma de care veti fi cuprins saptamana aceasta. Oamenii chiar va vor placea si vor asculta cu atentie ceea ce aveti de spus. Asadar, puneti-va toate armele in functiune pentru a prinde oportunitatea care va va lansa in directia in care doriti fie ea pe scena sociala, orin pe cea profesionala, ori in dragoste. Multa bafta!

Balanta

Este o saptamana care debuteaza in forta pentru nativii Balanta. Este o saptamana puternica, focalizata pe cariera, afirmare sociala, munca si pe punerea in practica a unor ambitii personale. Copiii vor da ceva de furca in cazul in care ii aveti. In cazul in care nu aveti copii, atentie la fratii sau sorile mai mici cu care s-ar putea sa aveti mici divergente, mici impunsaturi. Daca insa va veti mentine calmul veti depasi cu succes situatia de tensiune care poate aparea la un moment dat.

In orice caz, multa munca saptamana aceasta si multe informatii venite din strainatate. Primiti e-mailuri de la cunostinte, de la rude, de la prieteni sau primiti un telefon pentru ca cineva din strainatate doreste sa va ajute. Nu va imaginati insa dragi Balante ca aceste telefoane sunt date numai pentru ca le este lor dor si vor sa va auda. Nu! Intotdeauna aceste telefoane pe care le veti primi saptamana acesta vor ascunde in ele un mesaj, o dorinta. Fie veti fi solicitati sa le ajutati pe aceste persoane cu acte, cu demersuri pe la institutiile romanesti unde sa-i reprezentati. Deci aceste telefoane va vor pune si mai mult la munca. Cum sunteti persoane dragute, cu greu veti refuza o astfel de solicitare, mai ales ca persoanele respective chiar au nevoie de ajutorul dvs. In ceea ce priveste ziua de luni, marti si miercuri va juca un rol foarte important conceptul de relatie: veti intra in contact, veti vorbi si veti fi pus in postura de ascultator a unor confesiuni venite din partea unor prieteni sau colegi de serviciu care au probleme in familie cu cei dragi si simt nevoia sa se destainuiasca, iar in dvs. isi vor gasi sfatuitorul perfect tocmai pentru ca aveti capacitatea de a va detasa si de a privi adanc in mijlocul problemei. Incepand de miercuri, joi si vineri vor aparea diverse oportunitati in ceea ce priveste afacerile, proiecte sau planuri. Punerea in aplicare a acestora sau formularea lor este bine venita in aceasta saptamana cand norocul este de partea dvs.

In dragoste la jumatatea saptamanii veti fi de-a dreptul stralucitori. Veti reusi sa ii fascinati pe cei din jurul dvs. iar daca trebuie sa faceti o miscare in aceasta directie, cel mai bine este sa o faceti saptamana aceasta pentru ca aveti toate sansele de izbanda cu Luna de partea dvs. in Taur. Asadar pentru Balante se anunta o saptamana agitata, pozitiva, in care pot sa-si faca planuri: fie ele de serviciu sau de afaceri sau poate planuri amoroase.

Scorpion

In aceasta perioada sunteti foarte intelepti si faceti lucrurile sa functioneze tocmai pentru ca le ganditi foarte bine si anticipati foarte bine. Dar anticiparea nu este unu element nou atunci cand vorbim despre Scorpioni pentru ca stim cu totii ce instincte au si de cat de buna judecata pot da dovada atunci cand vine vorba de ascultat acel glas interior. Scorpionii intotdeauna sunt foarte capabili sa simta dinainte pericolul sau sa depisteze persoanele care nu sunt foarte corecte cu ei.

In ceea ce-i priveste pe Scorpioni in urmatoarele sase saptamani vor trebui sa-si modifice stilul de viata. Fie vor primi burse in strainatate sau in tara si vor trebui sa se mute in institutia de invatamant respectiva, fie vor porni niste actiuni in constructia sau aranjarea casei sau demararea unei constructii sau vor cunoaste pe cineva care le va schimba viata. Poate fi partenerul pe care l-au asteptat pana acum si care va legaliza o legatura cu Scorpionii. In orice caz, la nivelul vietii, din punct de vedere social, sexual sau financiar se vor intampla lucruri bune care va vor schimba viata pe o durata mai mare de timp. Bineinteles ca atunci cand auzi ca este bine si totul e roz si frumos si Scorpionii vor tinde sa se arunce cu capul inanite, lucrur destul de rar pentru el. In orice caz vor fi usor impulsivi. Va sugeram sa va pastrati capul pe umeri pentru a pune bazele relatiei, a schimbarii sau a proiectului pe care urmeaza sa-l faceti cum trebuie. Stiti si dvs. ca graba strica treaba si nu va doriti sa dati gres chiar din primul moment. Aceasta saptamana este, una peste alta spus, foarte buna pentru Scorpioni. Mai, mai ca ii invidiem la cate vesti vor primi.

In week-end veti fi romantic si se intrevad mari sanse de a intalni pe cineva. Asadar, saptamana aceasta pe domnii si doamnele Scorpion ii paste norocul. Deci ochii si urechile bine deschise pentru a prinde oportunitatea si a profita din plin de sansa.

Sagetator

Este o sapatamana centrata pe casa, pe relatiile domestice, pe schimbari pe care doriti sa le faceti in casa: fie va achizitionati mobila, fie va apucati de varuit, fie cumparati o casa, sau pur si simplu faceti niste cercetari in vederea achizitionarii sau vinderii unui imobil. Prin urmare va fi o saptamana agitata. Va demara de luni prin punerea la punct a unor hartii si aranjarea unor documente. Atentie si la niste controale care pot sa apara pe neasteptate. In cazul in care v-ati pregatit din timp si stiti ca nu ati facut lucruri ilegale, nu aveti de ce sa va faceti griji. Stim cu toti ca atunci cand este vorba de un control sau de o garda financiara ori un audit, intotdeauna trebuie sa ne facem griji pentru ca nu stim ce surpriza ne asteapa si nu stim cat de bine si-a facut contabilul nostru treaba. Insa daca stim ca suntem acoperiti de acte, semnaturi si hartii nu avem motive sa ne facem probleme.

Prin urmare, nici domnii nici doamnele Sagetatori nu ar trebui sa fie ingrijorati daca stiu ca stau bine la capitolul protectie din punctul de vedere al actelor la serviciu. Va recomandam inca un lucru: fiti atenti, fiti in alerta pentru ca in jurul datei de 20 iulie aveti sanse de a demara un nou proiect, de a demara o noua actiune fie ea in domeniul finaciar adica veti face o afacere, fie in plan amoros, fie va veti apuca de o cura de slabire care sa va schimbe infatisarea. Oricum o schimbare va aparea. Saptamana aceasta, pe langa faptul ca va debuta in tromba plina de energie, cu axare mai multa pe partea casnico-domestica prin achizitionarea unor lucruri, se va continua prin o intalnire neasteptata. Este posibil sa intalniti vechi prieteni ori sa fiti invitati in diverse puncte. Este clar ca aveti mari sanse in a cunoaste si a socializa. Pentru cei singuri chiar este un moment prielnic de a-si gasi un partener. Prin urmare incercati sa fiti cat mai atenti la modul cum va veti imbraca si cum va veti aranja sapatamana aceasta pentru ca aveti mari sanse de a va ciocni intamplator cu persoana aceea speciala pe care o cautati de atata timp. Nu se stie niciodata de unde sare norocul si cand are el chef sa sara.

Capricorn

Saptamana aceasta pot aparea numeroase sanse de a calatori prin intermediul muncii. Daca veti pleca in deplasari sa stiti ca veti avea si multe sanse de succes si sa va indepliniti cu bine si misiunile pentru care veti pleca. In zilele de luni si marti veti fi foarte activi, va veti pune ordine in hartii, veti aranja lucrurile, veti raspunde la telefoane, veti da e-mailuri si mesaje. Una peste alta veti fi foarte dinamici. Miercuri, joi si vineri lucrurile se vor mai domoli si veti intra si dvs. in fagasul normal in care veti putea sa planificati cu rabdare si cu incetineala caracteristica zodiilor de pamant dar si cu intelepciunea caracteristiva dvs. diverse proiecte. Va veti gandi bine, veti analiza din toate punctele de vedere, iar spre sfarsitul saptamanii veti incepe chiar sa dati telefoanele necesare pentru a pune lucrurile in miscare.

In dragoste saptamana aceasta va fi destul de activa: ori veti calatori in interes de serviciu sau cu persoana iubita sau prietenii. Cert este ca lucrurile se intorc in jurul conceptului de calatorie, drum, locuri si orase noi si in jurul ideii de romantism. Veti fi tentati sa scrieti scrisori, mesaje, e-mail-uri amoroase, iar lucrurile vor demara intr-un mod foarte bun vineri cand veti veti fi foarte romantici, foarte aratosi si chiar stralucitori dupa cum putem noi sa completam. Trebuie sa mai spunem ca ii veti impresiona pe cei dragi prin modul dvs. de aparitie si comportament.

In week-end veti fi ocupati cu asezarea in ordine a lucrurilor din domeniul serviciului si a vietii sociale. Prin urmare, va invatati sa impartiti activitatea in asa masura incat sa multumiti, pe de o parte pe sefi sau pe subalterni, si pe de alta parte sa va indepliniti obligatiile familiale si sa raspundeti invitatiilor care vi s-au facut de ceva timp in vederea unei intruniri, unei petreceri, unei metode de socializare. Nu ne-ar mira daca ati merge la cinema sau la teatru in aceasta perioada.

Varsator

In ceea ce va priveste mai exista o mica perioada de munca. Mai exact saptamana aceasta veti trage din plin sforile si la serviciu cu subalternii sa poate seful va va da niste sarcini in plus la care nu va asteptati. Insa, in acelasi timp, este o perioada minunata pentru achizitionarea unor bunuri legate de electronica, computere, software sau televizoare. Asadar cam orice de la capitolul electrice. Deci, luati cu asalt magazinele pentru ca este o perioada buna in care va veti bucura de o noua achizitie.

In privinta muncii va trebui sa va puneti ordine in hartii si in contul bancar pentru ca s-ar putea sa fi trecut cu vederea anumite aspecte legale si sa nu va fi interesat foarte mult situatia contului si a banilor dvs. Si, cu siguranta, nu vreti sa aveti nici un fel de supriza legata de partea financiara. Prin urmare, o scurta vizita la banca nu strica niciodat nimanui. Asadar, saptamana aceasta va recomandam sa descindeti la banca luni, marti si miercuri pentru a nu avea surprize.

In privinta dragostei sunteti mai mult decat romantic. Fie veti relua o legatura care a fost intrerupta o vreme, fie va va contacta un vechi prieten, fie veti incepe o noua relatie care a fost intermediata de niste prieteni. Stiti dvs. acea formula de „blind date” in care au conspirat din plin si cei din anturajul dvs. In aceasta perioada tatonati lucrurile, mergeti la intalnire, insa nu va aruncati inca. Oricum Varsatorilor nu le place sa se arunce pentru ca sunt un pic circumspecti in privinta celorlati si bine face. Lucrurile se vor accelera si vor prinde un nou curs in luna august. Asadar, in aceasta perioada va limitati numai la a studia terenul. In ceea ce priveste sanatatea va recomandam sa faceti o scurta vizita la doctor pentru niste analize de rutina. Nu ca ar fi ceva periculos sau grav insa mai bine sa preveniti decat sa vindecati mai tarziu.

Pesti

In prima parte a saptamanii Pesti vor fi un pic dezorientati. Luna in Gemeni nu se afla chiar in cea mai favorabila pozitie pentru nativii Pesti pentru ca ei nu ineteleg acest tip de vibratie si de energie dezlantuita. Pentru ei tot acest talmes-balmes din jurul lor si de la serviciu si de acasa nu face decat sa ii streseze si sa ii oboseasca, iar acest lucru da nastere la diverse forme de nemultumire. Luni este posibil sa primeasca niste telefoane legate de niste probleme financiare: fie firma unde lucreaza nu mai are bani, fie vor aparea anumite probleme finaciare neasteptate, fie chiar ei vor avea probleme financiare. Asadar, luni si marti lucrurile se vor invarti in jurul banilor. De asemnea, s-ar putea sa se confrunte cu anumite furii ale colegilor de serviciu si saracii Pesti care sunt oricum timizi si sunt prinsi si lumea lor si cu greu stiu sa dea o replica pertinenta atunci cand sunt au o problema, chiar vor fi luati prin suprindere saptamana aceasta si vor prefera sa se retraga in cochilia lor in loc sa dea curs provocarilor de la serviciu.

In ceea ce priveste viata particulara, intima, in a doua parte a saptamanii, miercuri, joi si vineri, exista posibilitatea unor deplasari. Chiar daca sunt mici sau mari distante, Pestii sunt marcati de ideea de calatorie cu un vehicul: avion, tren, autobuz, masina. Oricum in nici un caz de plasari cu piciorul. Nu este rau mai ales ca acest lucru ii va scoate din tristetea si deprimarea in care intrasera in prima parte a saptamanii cand nu intelegeau ce se intampla cu cei din jurul lor.

In dragoste ramane in continuare accentul pus pe pasiune, romantism, creativitate, pe dorinta de a se infrumuseta pe sine sau mediul inconjurator. Fie isi decoreaza casa, fie isi cumpara accesorii interesante pentru ei sau pentru casa. Cert este ca Pestii nostri vor fi tentati sa aduca o nota de frumusete in viata lor particulara, iar aceasta dorinta de innoire si de schimbare va fi foarte rapid remarcata de cei din jur care vor raspunde pe masura. Deci Pestii nu vor mai cauta sa atraga atentia celor din jur asupra lor pentru ca deja cei din jurul lor se arata interesati de dansii. Zarurile sunt aruncate si se afla pe drumul cel bun. Important este sa lase in urma traumele trecutului apropiat pentru ca in ultima perioada Pestii au fost destul de incercati la nivel emotional si sa aiba curajul sa iasa in lume, sa socializeze, sa profite de faptul ca Venus se afla in Gemeni si toata lumea este exuberanta si cuprinsa de dorinta de a porni noi relatii si noi lucruri si sa prinda ocazia din zbor de a cunoaste pe cineva. Deja ochii sunt fixati pe Pesti numai ca ei trebuie sa fie atenti ce pereche de ochi ii priveste.



ochi ii priveste.

0 comments: