Barbatul Rac




Nascut sub influenta Lunii, barbatul Rac da dovada de o sensibilitate extraordinara care se manifesta printr-o capacitate de a-si schimba foarte rapid starea de spirit. Intr-o secunda poate trece de la voie buna la tristete, de la vorbarie exagerata la mutenie absoluta. Insa, in adancurile sale nu este rau intentionat! Pur si simplu in barbatul Rac se divolva emotia lumii, emotia Pamantului si singura lui modalitate de protectie impotriva acestui aflux emotional este aceasta schimbare cameleonica de comportament. Este un suflet extrem de romantic si niciodata nu este multumit de sine. Foarte rar veti intalni Raci care sa spuna: „Da! Am ajuns acolo unde am vrut! Sunt perfect! Sunt extrem de frumos!Sunt cel mai bun”.
Intotdeauna Racii, fie ei barbati sau femei, sunt complexati intr-un fel sau altul: unii au complexe bazate pe radacinile familiale, altii complexe legate de modul cum arata sau pozitia lor pe scara sociala. Prin urmare si barbatul Rac are aceasta inclinatie de a nu fi niciodata multumit de sine, de a-si impune intotdeauna standarde pe care trebuie sa le depaseasca si de a incerca sa fie mereu mai bun, mai bun, mai bun.
Ii plac foarte mult copiii si pentru el notiunea de mama este extrem de importanta. La fel atunci cand se maturizeaza, conceptul de familie, isi are locul sau bine situat in prioritatile existentiale ale barbatului Rac. Pentru el ideea de fericire este alcatuita din familie, sotie, unul sau mai multi copii si un camin stabil. Isi ridica femeia la statutul absolut de icoana. De multe ori sotia este identificata cu mama, iar daca hotaraste sa intre intr-o relatie stabila, finalizata printr-o casatorie, opinia parintilor este de multe ori destul de importanta pentru nativul Rac. Cu toate acestea in familie poate da uneori dovada de dictatorialism exagerat. Nu din dorinta de a-si impune punctul de vedere in fata celorlati, ci dimpotriva din dorinta de a-i proteja. Considera ca o atitudine ferma, hotarata, acea mana de fier imbracata intr-o manusa de catifea, ii poate feri pe cei dragi de diversele agresiuni exterioare: sociale, de mediu sau financiare. Prin urmare, barbatul Rac atunci cand doreste sa-si intemeieze o familie este extrem de riguros si pretentios, dar si critic cu membrii acesteia. Sotia trebuie sa execute fara sa intrebe si fara sa conteste pentru ca el stie ca face ce e mai bine pentru cei din jur, iar copiii, la randul lor, nu au dreptul sa puna foarte multe intrebari sau sa intre in contradictie cu punctele sale de vedere.
Aceste interpretari se refera la barbatul Rac casatorit. Dar ce se intampla cu celibatarul, cu barbatul Rac care inca nu si-a concretizat o relatie? Barbatul Rac necasatorit, fara responsabilitati nu are una dintre cele mai serioase reputatii. In primul rand, dat fiind faptul ca este plin de sensibilitate si emotivitate, cauta in fiecare femeie eternul feminin. Cauta sa identifice partenera perfecta care ar putea fi mandra purtatoare a samantei sale. Problema care se ridica in cazul unei relatii cu un barbat Rac este gelozia si posesivitatea extrema de care poate da dovada. Racul chiar daca nu are sentimente foarte profunde se desprinde destul de greu de un partener, iar in clipa in care este refuzat si i se aduc diverse argumente in favoarea ruperii relatiei, nativul Rac, chiar daca nu tine la partenerul respectiv, va gasi o mie si una de motive ca sa continue pentru a putea el sa aiba ultimul cuvant. Prin urmare va fi posesiv, obositor, insistent.
Pentru o femeie care a avut probleme in copilarie, pentru care imaginea tatalui a fost absenta sau nu a fost destul de bine conturata , barbatul Rac este partenerul ideal prin mamosenia de care poate da dovada, prin grija cu care se ocupa de dansa. Insa, atentie! Racul, asa cum am mai spus la inceputul interpretarii legate de zodie, poate avea bruste schimbari de comportament: poate fi cald, bland, dragut, dupa care sa fie cuprins brusc de toane care sa va strice ziua. Nu ii dati atentie pentru ca in urmatoarea secunda isi va reveni! Un alt aspect care poate fi considerat un plus sau un minus este memoria extraordinara de care da dovada. Cu greu uita o ofensa sau o lauda si poate sa va descrie in detaliu cu ce erati imbracata la prima intalnire si ce culoare de oja aveati.
Daca vreti un barbat plin de toane care sa caute o relatie stabila, fixa, o partenera care sa fie mereu disponibila si care sa-si doreasca si dansa o familie mare si numeroasa in care el sa fie capul si sa nu i se conteste deciziile pe care le ia, care sa puna imaginea mamei de multe ori pe primul loc, barbatul Rac este candidatul ideal la aceasta pozitie.
Cum sa il seduceti? Fiti mereu prezenta in jurul sau, oferindu-i senzatia de comfort, disponibilitate si mai ales sensibilitate.

0 comments: