Horoscop saptamanal 4 - 10 Mai- zodiile Balanta- Pesti


BALANTA

Perioada care tocmai s-a incheiat a fost foarte agitata si stresanta din punct de vedere al serviciului. Cu toate acestea stresul se dovedeste uneori constructiv, pentru ca va scoate din lentoare si va implica in angrenajul tumultuos al vietii de zi cu zi. Acest lucru s-a intamplat deoarece atat Marte cat si Venus au fost in sectorul muncii. Energia oferita de Marte si dedicatia in abordarea problemelor oferita de Venus nu sunt niste atribute negative, insa cine a pus sare pe rana in toata aceasta perioada a fost Saturn-marele procuror- care a adus in arena stresul si neincrederea. Din tot acest carusel ati ramas cu starea de tensiune pozitiva,care va indeamna sa continuati sa ramaneti ancorat/a in mijlocul evenimentelor.
In dragoste sunteti pusi in situatia de a incerca sa depasiti un moment mai putin placut al existentei dumneavoastra. Incercati sa va dinamizati, sa va reviziuiti pozitia si sa depasiti momentul, pentru ca in viitor va asteapta lucruri grozave, frumoase, pozitive, pe care le puteti pierde din cauza ca inca va complaceti intr-o stare de lucruri neconstructive. E timpul sa treceti la actiuni serioase si sa taiati lantul slabiciunilor, o data pentru totdeauna!Curaj,puteti sa o faceti! Incepand cu ziua de Miercuri si pana la sfarsitul saptamanii va veti afla in centrul atentiei celor din jur, stralucind intr-o lumina noua.
Citatul saptamanii pentru zodia Balantei : " Universul ne ajută întotdeauna să luptăm pentru visele noastre, oricât ar părea ele de nebuneşti, pentru că sunt visele noastre şi doar noi ştim cu ce preţ le visăm".- Paulo Coelho

SCORPION

Cu Venus si Marte -planetele pasiunii, a ambitiei si a energiei - in casa muncii pe intreaga perioada a lunii May, saptamana acesta nu reprezinta decat startul intr-o cursa nebuneasca in care veti da tot ce aveti mai bun in dumneavoastra pentru a castiga. Acuma este momentul sa va reglati toate circuitele si sa impuneti standardele la care vreti sa lucrati. Ambitiosi prin definitie, nici nu va puneti problema unui eventual esec, pentru ca inca nu s-a inventat cuvantul esec pentru dumneavoastra in aceasta saptamana.
In dragoste saptamana aceasta va fi marcata de elementul dumneavoastra favorit: secrete, lupte de culise, masinatiuni. Va simtiti ca pestele in apa si pasarea in zbor, sunteti fericit si dinamic. Datorita faptului ca sunteti increzator in fortele proprii veti putea construi planul perfect pentru a aborda persoana de care va simtiti atras intr-un mod in care veti avea numai de castigat.
Citatul saptamanii pentru zodia Scorpionului : "Cel ce-si invinge dusmanii printr-o stratagema este mai de pretuit decat cel ce-i invinge prin forta." Niccolo Machiavelli


SAGETATOR

Luna si Saturn isi dau mana ,iar Soarele se aseaza in sectorul Muncii. Spre sfarsitul saptamanii veti fi treziti din reverie- pentru ca prea visati frumos cu ochii deschisi- de niste telefoane care va vor pune imediat in miscare si actiune. Saptamana aceasta va fi marcata de provocari in domeniul muncii, si veti primi vesti sau informatii pretioase- bune sau rele,in functie de ceea ce meritati- in privinta serviciului.In orice caz va trebui, cu siguranta, sa luati o hotarare importanta sau sa va faceti niste planuri de viitor in ceea ce priveste cariera si evolutia dumneavoastra profesionala.
La inceputul saptamanii veti cauta sa va retrageti,sa meditati departe de prieteni sau de partener. Nu este o idee rea, cu totii simtim uneori nevoia sa ne regasim pe noi insine si sa petrecem cateva momente de solitudine.Insa, fiind o zodie de foc, cu siguranta ca nu va veti pierde mult timp plangandu-va de mila sau filozofand adanc la problemele vietii. Incepand cu jumatatea saptamanii veti reiesi in lumina reflectoarelor, va veti reintegra in grupul de prieteni sau va veti regasi alaturi de persoana iubita reimprospatat si cu o mina noua, stralucitoare.
Citatul saptamanii pentru zodia Sagetatorului: " Viaţa e prea scurtă - sau prea lungă - pentru ca eu să îmi permit luxul de-a mi-o trăi atât de rău."-Paulo Coelho

CAPRICORN

Pe intreg parcursul acestei perioade, care se extinde pe mai multe luni, va inspira dorinta de a face ceva diferit fata de ceea ce ati facut pana acuma, de a incerca sa descoperiti noi dimensiuni interioare si a vedea lumea cu alti ochi. Sunteti deschis catre ideea de noutate si sunteti receptiv la orice idee aparuta.
Intrarea lui Mercur in sectorul muncii pune putin lucrurile in miscare. Dat fiind ca in ultimile luni a aparut o stagnare in evolutia profesionala, acuma se intrezaresc cateva mici schimbari. Lucrurile mari vor demara mai tarziu, acuma Mercur deschide doar fereastra si va face sa respirati aerul prevestitor al intrarii pe un alt fagas.
Chiar daca in curand Mercur intra in retrogradare, dandu-va impresia unei senzatii eronate,sau al unor noi sperante cladite sub forma unor castele de nisip, nu cadeti din nou in melancolie si tristete! Mercur chiar v-a indicat corect ceea ce urmeaza sa va aduca viitorul,insa inca mai este nevoie sa puneti temeliile si sa invatati lectia rabdarii. Lucrurile bune sunt pe drum si urmeaza sa soseasca, chiar daca in cazul dumneavoastra trenul a avut putina intarziere.
In privinta dragostei saptamana aceasta va fi marcata de cautari, discutii, tatonari. Nu se intrevede nimic nou la orizont insa nu disperati!Cine trebuie sa va observe deja v-a luat in colimator, si urmeaza sa va transmita semnalele necesare in cel mai scurt timp.
Citatul saptamanii pentru zodia Capricornului: " Ai facut mult daca te-ai obisnuit cu rabdarea" -Goethe

VARSATOR

Marte si Venus si-au dat mana si au pasit pe harta dumneavoastra inca de saptamana trecuta pentru a va da un avantaj in ceea ce priveste demararea actiunilor saptamana aceasta.
Marte, planeta pasiunii,ambitiei si determinarii va aborda problemele dintr-un punct de vedere rational; prin urmare veti fi capabil/a sa va trasati obiectivele cu o siguranta si acuratete deosebita. In acelasi timp Venus isi aduce si ea aportul, astfel incat nu numai ca veti sti ce sa faceti, ci si cum sa faceti. Saptamana aceasta este momentul sa va trasati obiective indraznete si generoase, fara nici un fel de dubiu.
Pana in acest moment ati crezut ca dumneavoastra ganditi diferit fata de cineva care v-a tot transmis semnalele necesare pana in acest moment,insa pe care ati refuzat sa le vedeti tocmai din motivul enuntat mai sus. Spre surprinderea dumneavoastra veti vedea ca de fapt aveti o multime de puncte in comun si veti decide sa dati o sansa si sa faceti o incercare. Nu se stie niciodata ce va aduce ziua de maine, insa mai bine incercati sa va raspundeti astfel la intrebari, decat sa renuntati inainte de a incepe lupta si sa ramaneti cu indoiala in suflet pe viitor.
Citatul saptamanii pentru zodia Varsatorului: " De ce sunt oamenii trişti: Sunt prizonieri în povestea lor personală. Toată lumea crede că obiectul vieţii acesteia este să urmeze un plan. Nimeni nu se întreabă dacă acest plan e al lui sau a fost creat de altcineva. Strâng experienţe, amintiri, lucruri, idei ale altora şi asta e mai mult decât pot duce. Dar îşi uită propriile vise."- Paulo Coelho


PESTI


Saptamana aceasta va fi marcata de spectrul banilor. Va recomandam cu caldura sa nu va hazardati in a face cumparaturi nejustificate, ci cantariti cu atentie orice doriti sa intreprindeti. Venus si Marte fiind pozitionate in sectorul veniturilor, va puteti face planuri seriose.Insa incercati sa va amintiti de povestea greierului si a furnicii,in care furnica, care a avut rabdarea de a aduna bob cu bob o vara intreaga a dormit linistita iarna. Cu siguranta nu vreti sa ajungeti in postura greerului din fabula,nu? Prin urmare, inainte de a deschide portofelul si a scoate cardul bancar din el, ganditi-va daca chiar merita sa faceti acele cheltuieli.
Saptamana aceasta veti empatiza intr-un mod admirabil cu cei din jur. Nu de putine ori veti fi umarul pe care ceilalti vor plange,iar dumneavoastra veti avea batista pregatita pentru fiecare. Incepand cu Miercuri si pana Vineri veti avea posibilitatea sa trageti niste concluzii foarte serioase privind relatia dumneavoastra. Fiti obiectiv si veti avea numai beneficii de pe urma concluziilor trase.
Citatul saptamanii pentru zodia Pestilor: "inceteaza sa crezi ca intelepciunea consta in resemnare" -Andre Gide

0 comments: