Horoscop saptamanal 4 - 10 Mai- zodiile Berbec- Fecioara



BERBEC:


Cu Luna si Saturn in casa muncii in ziua de Luni este un moment prielnic ca sa va puneti ordine in toate activitatile pe care le faceti. Este ultima oara cand Luna se intalneste cu Saturn, inainte ca acesta sa reintre in miscare directa. Cu Marte, planeta ambitiei in semnul natal si cu Mercur, planeta comertului si a gandirii rationale, logice in sectorul comunicarii, in saptamana aceasta puteti pune lucrurile in functiune!
Prin urmare, in prima parte a saptamanii va recomandam sa puneti ordine in toate activitatile importante pe care le-ati demarat. Dati ultimile telefoane, verificati ultimile actie si stabiliti ultimile intalniri necesare pentru a putea, in sfarsit sa inchideti usa si sa redeschideti una noua. Din a doua jumatate a saptamanii va puteti axa pe demararea de noi activitati, noi inceputuri, noi contacte. Va atragem atentia asupra unui aspect. Saturn inca mai este in retrogradare , prin urmare este intelept sa sondati terenul si sa faceti abia primii pasi.Nu este recomandabil sa va aruncati cu capul inainte si sa luati decizii fara a cantari bine lucrurile. Rotitele se vor pune in totalitate in miscare incepand cu sfarsitul lunii mai si inceputul lunii iunie. Insa este un moment prielnic sa incepeti sa sondati terenul si sa faceti noi prospectiuni.
In privinta dragostei va fi o saptamana ciudat aspectata. Din punct de vedere emotional veti primi mai mult decat va asteptati, prin urmare elementul surpriza va condimenta aceasta saptamana. La jumatatea saptamanii , puterea dumneavoastra de convingere si relationare va fi suficient de mare incat sa obtineti ceea ce doriti.
Bafta in toate!
Citatul saptamanii pentru zodia Berbecului : "Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot Universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău." -Paulo Coelho- Alchimistul

TAUR

Anul acesta este un an foarte bun pentru Taur. Saptamana aceasta Mercur intra incepand de Vineri in sectorul castigurilor materiale, al veniturilor. Incercati sa beneficiati de prezenta Soarelui in semnul natal - Soarele va mai stationa cateva saptamani in zodia Taurului-, fiti deschis oricaror provocari pozitive.Oportunitatile care vor aparea in acest an deschid calea unui frumos drum evolutiv. Mai ales in plan profesional aceste ocazii vor fi deosebite. Ganditi pozitiv in tot ceea ce intreprindeti, pentru ca lucrurile bune se intampla atunci cand suntem deschisi sa le primim in viata noastra. Sanatatea este foarte buna, prin urmare mergeti pe linia pe care v-ati inscris, aceea a ascensiunii sociale si spirituale.
Din punct de vedere al dragostei, zilele de Luni si Marti sunt foarte potrivite pentru a trece la fapte. In aceasta perioada sunteti extrem de atragator si captivant , astfel incat ar fi pacat sa nu profitati de aceasta situatie. Usoare tensiuni pot aparea in timpul weekendului,dar nu va ganditi la ce e mai rau.
Citatul saptamanii pentru zodia Taurului: "Pentru a obtine mari realizari, trebuie sa visam, dar si sa actionam"- Anatole France


GEMENI

Planeta guvernator a zodie dumneavoastra, Mercur, revine in semnul sau Vineri si va avea grija sa intredeschida o mica usa prin care veti putea arunca o privire la ceea ce va aduce viitorul. Avertizari, premonitii, semne. Cu acest ajutor neasteptat, veti avea astfel timp sa priviti cu atentie la planurile facute si sa operati modificarile necesare pentru a obtine astfel rezultatele scontate.
Inceputul anului fie ca a fost unul mai dificil pentru dumneavoastra, fie nu v-a adus in totalitate tot ceea ce va doreati. Prin urmare profitati de aceasta saptamana pentru a analiza- incepand cu ziua de Miercuri- avantajele si dezavantajele actiunilor dumneavoastre. In cazul in care remarcati ca exista mai multe minusuri decat plusuri , admiteti ca nu puteti avea dreptate intotdeauna si retrageti-va. Cu Luna Plina in sectorul muncii, profitati sambata si dati cateva telefoane sau contactati-va partenerii pentru a reglementa situatiile.
Saptamana aceasta veti auzi o serie de comentarii referitoare la persoana iubita. Incercati sa nu pelcati urechea la tot ceea ce zic oamenii,sa va detasati si sa analizati lucrurile impartial, apoi sa trageti concluzia. Incepand cu ziua de miercuri , pana vineri, lucrurile se vor detensiona. Nu uitati , cheia unei relatii de succes sta in comunicare. Prin urmare renuntati la aptitudinile de detectiv si spuneti partenerului clar si deschis ceea ce va macina.
Citatul saptamanii pentru zodia Gemenilor : "Sa nu pretindem ca lucrurile sa se schimbe daca tot timpul facem acelasi lucru. Criza este cea mai binecuvantata situatie care poate apare pentru tari si persoane, pentru ca ea atrage dupa sine progrese."- Albert Einstein


RAC

Incepe o luna noua si o saptamana noua. Porniti cu incredere si fara nici un fel de regret pe noul drum pe care doriti sa mergeti. Incepand cu prima parte a lunii Februarie, Venus a fost prezenta in sectorul carierei- cu exceptia unei pauze de 12 zile luna trecuta- . Prin urmare nu prea v-a fost clar ce aveti de facut in aceasta directie, sau chiar daca ati stiut , nu ati gasit resursele fizice necesare sa actionati. De data aceasta, cu Marte si Venus in sectorul carierierei, aveti si energia si intuitia necesara pentru a intreprinde lucruri deosebite. Prin urmare va recomandam sa va activati ambitia si sa puneti in miscare tot arsenalul de care dispuneti,pentru ca in aceasta luna este momentul cand trebuie sa actionati. Si cum fiecare calatorie incepe cu primul pas, incepeti din prima saptamana a lunii mai!
In dragoste, Luni si Marti puteti face pasi mici,dar sigur. Suntem convinsi ca v-ati dori ca lucrurile sa se intample brusc si la cote inalte, insa de multe ori rabdarea este cea mai sigura cale spre o finalizare de succes. La mijolcu saptamnii pot aparea momente tensionate, deci aveti grija si incercati sa nu rabufniti.
Citatul saptamanii pentru zodia Racului: Când ne aflăm în faţa marilor comori, nu le vedem niciodată. Şi stii de ce? Pentru că oamenii nu cred în comori. - Paulo Coelho - Alchimistul

LEU

Pana acum a fost perioada planurilor. S-au creat strategiile necesare , s-au studiat -speram- toate aspectele. Vineri Mercur paraseste sectorul carierei si va pune punct, pentru o vreme, oricarei decizii, negocieri ,discutii preliminare si va invita ,gratios, sa puneti in practica tot ce a fost in stadiul de proiect, sa faceti sondajele de teren necesare pentru a putea ,in sfarsit sa treceti la treaba. Prin urmare, incepand cu saptamana aceasta, este timpul sa puneti totul deoparte,sa va suflecati manecile si sa treceti la treaba. Aveti foarte multe lucruri de facut.
In privinta dragostei, inceputul saptamanii va fi mai putin promitator, pentru simplul motiv ca veti fi mult prea prins in activitatile de serviciu, si nu veti mai avea timp sa acordati atentie si escapadelor amoroase. Insa incepand cu ziua de Miercuri, puteti porni motorul si veti avea surpriza sa remarcati ca veti gasi timpul necesar pentru a iesi in oras fie cu persoana iubita,fie cu grupul de prieteni.
Citatul saptamanii pentru zodia Leului: "Daca nu exersezi, nu meriti sa castigi" (Andre Agassi)

FECIOARA

In primul rand trebuie sa constientizati ca anul acesta nu este unul obisnuit pentru dumneavoastra. In ceea ce priveste cariera si locul de munca, veti avea parte de niste oportunitati deosebite si ar fi mare pacat sa nu profitati de aceastea.
Vineri, Mercur, guvernatorul zodiei dumneavoastra va intra in sectorul carierei, influentandu-va la maxim.
Saptamana care incepe va reprezenta un moment de cotitura in evolutia lucrurilor in acest an. Fiti atenti la toate ocaziile care apar, pentru ca nimic nu este intamplator. Destinul va da usa de perete si va intra cu surle si trambite in viata dumneavoastra. Daca veti da dovada de curaj si determinare, cu siguranta veti alege sa il urmati si sa demarati lucrurile si actiunile care va vor conduce spre succes profesional.
Saptamana aceasta in dragoste lucrurile vor fi lasate pe locul doi. Insa tineti minte ca, oricat de intelegator ar putea fi partenerul, acesta nu va putea accepta la nesfarsit ca sunteti dependenta de munca. Incercati sa aduceti echilibrul in relatie, acordandu-i mai multa atentie partenerului, fie printr-o cina romantica, fie prin mai multe mesaje. La sfarsitul saptamanii insa, in weekend, veti recupera cu siguranta timpul pierdut si veti fi absolut stralucitor sau stralucitoare.
Citatul saptamanii pentru zodia Fecioarei : Oamenii ar vrea să schimbe totul, dar în acelaşi timp ar vrea ca totul să rămână la fel.- Paulo Coelho

0 comments: