Horoscop saptamana 27 aprilie- 3 mai 2009

Horoscop saptamanal saptamana 27 aprilie – 3 mai 2009

Berbec: In aceasta saptamana nu prea veti avea multa tragere de inima pentru a lucra sau pentru a face lucruri deosebite. Se recomanda o aplecare mai degraba spre activitatile casnice, pentru activitatile in familie sau pentru orice proiecte care vizeaza locuinta proprie. Energia si pofta de lucru se va face simtita abia in partea a doua a saptamanii, cand poate vi se vor propune o serie de activitati noi.

Taur: In prima parte a saptamanii veti avea placuta surpriza de a comunica foarte bine cu cineva din anturaj. De asemenea, saptamana aceasta e foarte important sa va exprimati si sa va impartasiti sentimentele celor din jur. Saptamana se va dovedi plina de energie, Weekendul va fi unul foarte placut, poate veti iesi la un gratar cu amicii.

Gemeni : O saptamana in care veti fi mai mult decat sensibil.Orice vorba, spusa chiar si in gluma, va va rani foarte usor. Incercati sa numarati pana la zece inainte de a da replica. De asemenea, puteti fi dezamagiti de o persoana sau chiar sa fiti inselati sau sa pierdeti o suma de bani.

Rac: Saptamana aceasta veti fi foarte empatic, veti avea o intuitie demna de invidiat.Ii veti surprinde pe cei din jur cu “ previziunile” dumneavoastra, care in foarte scurt timp se vor dovedi intemeiate.

Leu : Saptamana asta vi se vor recunoaste meritele! Miercuri,Joi si Vineri veti fi laudat, apreciat, rasfatat. Vi se va cere parerea si cand veti vorbi o veti face obiectiv si concis. De asemenea ,saptamana aceasta este recomandat sa va ocupati de partea financiara, sa faceti o vizita pe la banca si sa va interesati despre situatia contului personal .


Fecioara
: Saptamana aceasta veti fi angrenat intr-o serie de activitati care chiar daca nu va face placere , trebuie sa le finalizati. O serie de persoane de la serviciu va vor da dureri de cap, poate va vor critica fara nici o justificare, insa incercati sa va pastrati calmul, toate aceste incercari nu vor dura foarte mult si vor fi depasite.Nu ar strica sa faceti si o vizita pe la medic.

Balanta: Saptamana aceasta va trebui sa luati o decizie. Poate fi legata de o problema de dragoste, sau o afacere, sau o decizie care tine de servici. Oricum, tot despre o hotarare este vorba. Stim ca nu va place foarte mult sa treceti prin asa ceva, insa de data aceasta chiar nu va veti putea eschiva. Incercati doar sa fiti impartial si sa va ascultati capul si nu inima, oricat de greu ar fi acest lucru.

Scorpionul : O saptamana plina de munca, de stress, de graba. Insa rezultatele se vor vedea abia pe la jumatatea lunii mai, cand veti fi recompensat din plin pentru eforturile dumneavoastra pe care le faceti acum. Aveti mare grija sa nu va surmenati. Ca si in cazul zodiei Fecioarei, va recomandam un scurt control medical, cateva analize,etc.

Sagetatorul: O saptamana in care aveti foarte multe de rezolvat, insa nu aveti energia necesara sa o faceti; ati prefera o vacanta si in lipsa acesteia , veti incerca sa gasiti orice motiv plauzibil care sa va faca sa stati acasa: fie o raceala, fie o stare de slabiciune. Incercati totusi sa constientizati ca vacanta cu ocazia sarbatorilor religioase s-a incheiat, si desi demarajul este pentru toti dificil, trebuie sa va reintoarceti la munca.

Capricornul ; aveti grija la barfe si dusmanii ascunsi. Saptamana aceasta va veti confrunta din plin cu toate acestea. Incercati sa intelegeti ca oamenii sunt asa cum sunt si trebuie luati ca atare. Nu ii puteti schimba pe cei din jurul dumneavoastra, ci puteti doar sa lucrati cu dumneavoastra, sa nu va lasati afectati de rautatile si sicanele celor din jur. In rest o saptamana plina de activitati , si poate marcata si de plata unor datorii mai vechi sau de achitarea unor credite.

Varsatorul: o saptamana plina de munca. Munca ,munca si iar munca. Nu prea veti avea timp de prieteni,decat pe seara si atunci pentru foarte putin timp, lucru care va va afecta putin starea de spirit,dat fiindca dumneavoastra sunteti o persoana plina de viata, careia ii place sa socializeze ori de cate ori are ocazia. Incercati insa sa va focalizati pe munca, rezultatele se vor vedea in curand. Daca vi se ofera posibilitatea unui serviciu in strainatate sau al depunerii unui dosar in vederea obtinerii unei burse, nu ezitati si incercati-va sansa, s-ar putea sa aveti numai de castigat din aceasta.

Pestii: O saptamana marcata de rutina, dar si presarata pe ici-pe colo de cateva stari de melancolie sau de reverie. O usoara stare de oboseala sau de astenie va poate afecta starea de sanatate, insa nu este nimic serios. Pur si simplu este primavara si aceste stari sunt specifice sezonului acesta. Incercati sa va relaxati ,sa meditati , sa petreceti mai mult timp singur pentru a va regasi pe sine.

0 comments: