Compatibilitatea Berbec-Varsator




In sfarsit s-au intalnit doua suflete pereche! Berbecul si Varsatorul fac o echipa foarte buna impreuna.
Desigur , nu va imaginati ca vor darama muntii si vor schimba lumea .Poate nu lumea exterioara, pentru ca lumea lor interioara va fi, cu siguranta, una traita la maxim.
Berbecul este plin de initiativa, dornic sa descopere lucruri noi, sa porneasca lucruri noi, sa imbratiseze orice este diferit si cu siguranta sa nu ii fie ingradita libertatea. Si aici si-a gasit partenerul ideal, in persoana Varsatorului, plin de excentricitati ascunse sub masca blazarii sau a unui aer impenetrabil-misterios.
Varsatorul poate analiza o situatie de un milion de ori, o poate intoarce pe toate fetele, iar in clipa in care a ajuns la o concluzie sa i se para ca nu a abordat problema din perspectiva corecta, asa incat o va lua de la capat. Varsatorul prin excelenta este un spirit liber al aerului, care respecta dreptul la libertate al tuturor celor din jurul sau, atata timp cat libertatea lor nu il afecteaza. Prin urmare, ii va lasa suficient spatiu de joaca Berbecului, pe care il va observa de la distanta, avand pe fata zambetul ingaduitor al parintelui care isi priveste copilul de doar cativa anisori cum se joaca fericit in groapa cu nisip.
Varsatorul are capacitatea de a intelege esenta lucrurilor, de a vedea pana in miezul problemei si de a face planul perfect. Berbecul are nevoie de cineva care sa studieze o situatie din toate punctele de vedere, sa traga concluziile necesare si apoi sa ii spuna ce are de facut pentru a porni la treaba.Aici este punctul care ii apropie, din nou: Varsatorul are capacitatea de a rationa lucid, uneori chair sarcastic, insa nu are vointa necesara de a duce la bun sfarsit o activitate. Berbecul insa, atunci cand este stimulat si simte ca trebuie sa demonstreze ce poate, este in stare sa faca orice pentru acest lucru, chiar daca inseamna sa munceasca 20 de ore pe zi sau sa alerge 1000 de km.
De asemenea, Varsatorul nu se va lasa impresionat de accesele de teatralitate de care da dovada un veritabil Berbec. El stie ca furiile si crizele partenerului sunt doar trecatoare, pentru ca un Berbec cu greu se spara cu adevarat pe cineva. Iar daca un Berbec tine o suparare mai mult de 2 zile, inseamna ca o face din pura incapatanare. Berbecii se infurie usor si le trece repede, tipa mult si apoi regreta. Varsatorul nu isi exprima prea des supararile, iar acest lucru este o bila alba in plus in cutia cu jucarii a Berbecului, care pur si simplu detesta sa ii vada pe altii in afara de el insusi lamentandu-se .
Spiritul de aventura ii anima pe amandoi si oricand sunt gata sa porneasca intr-o calatorie fara sa stie destinatia.
Prin urmare, noua nu ne mai ramane decat sa le uram succes pe drumul pe care au pornit, pentru ca drumul relatiei lor este unul dintre cele mai frumoase.

0 comments: