Lilith- intunericul din fiecare zodie ( Balanta)



(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua,luna,anul- ora nasterii (precizati AM sau PM) si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)


Lilith in Balanta


Simtul dreptatii, al echitabilitatii si dorinta de a-i multumi pe altii definesc acest aspect. Acesti oameni sunt influentabili si reactioneaza prompt la parerile celorlalti. Dorinta lor de a pune totul in ordine, de a solutiona toate diferendele ii poate pune de multe ori in postura de a fi atacati din exterior, de a cadea prada criticismului exagerat. In general sunt persoane placute, sociabile, buni prieteni si parteneri de incredere. Pot da dovada de mult tact sau dimpotriva, dea fi mult prea directi. Aceste manifestari depind foarte mult de aspectul astrogramei natale.

De multe ori ii regasim in postura de avocati sau judecatori, procurori sau forte ale ordinei publice. Viata publica joaca un rol deosebit de important pentru aceste persoane, insa este o adevarata placere sa ii privesti in actiune: sunt buni parteneri de conversatie, buni dansatori, se imbraca cu mult gust si au simt artistic dezvoltat. Cu astfel de atribute este aproape imposibil sa nu reuseasa in viata sociala.

Sa nu uitam ca Venus isi are al doilea domiciliu in Balanta. Potentata de Luna Neagra, senzualitaea poate deveni astfel o arma de temut in mana unei persoane abile, nascute sub aceasta influenta astrala. Femeile mai ales beneficiaza din plin de avantajul de a avea un astfel de aspect pe harta natala. Maesrte in arta seductiei, isi cantaresc cu mare grija cuvintele, sunt constiente de importanta modului in care trebuie sa arata, sa se imbrace, sa paseasca. Marea lor problema insa consta in faptul ca odata puse in fata unei situatii concrete nu pot lua o decizie, preferand sa lase altora aceasta responsabilitate.

De asemenea, frumusetea lor si modul placut de a fi se pot transforma in marele lor dusman. De multe ori femeile acestea se confrunta cu violenta in familie, fiind victimele unui tata abuziv sau ale unui sot gelos sau posesiv. Uneori isi aleg un partener total diferit de ele, care, inconstient ales, reprezinta de fapt proiectia angoaselor lor: frica de a fi agresate ( manifestata tocmai prin violenta, fie ea de natura fizica, sexuala sau mentala), dezgustul fata de vicii ( de regula pot avea parteneri dependenti de alcool sau droguri), frica de a nu fi inselate ( de foarte multe ori intra in relatii in postura de amanta , sunt parasite de catre parteneri pentru altcineva sau sunt inselate si accepta aceasta situatie).

Cu toate acestea au capacitatea de a masca in societate aceste probleme de pe planul sentimental, parand fericite ca si cum totul le merge din plin. Si poate astfel intelegem astfel de ce au un atat de dezvoltat simt al dreptatii; pentru ca undeva, in sufletul lor, au cunoscut, intr-un fel sau altul, mai acut sau mai usor, ipostaza de victima.



Celebritati cu Lilith in Balanta: Oprah Winfrey, Nelson Mandela, Ricky Martin, Kim Basinger, Ursula Andress, Coco Chanel, Charles Baudelaire, John McCain, Tupak Shakur, Roger Moore, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Emmanuel Kant, Benito Mussolini, Priscilla Presley, Gary Cooper, Franz Kafka, Jackie Chan.

0 comments: