Lilith- intunericul din fiecare zodie ( zodia Racului)



(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua,luna,anul- ora nasterii ( precizati AM sau PM) si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)

Luna Neagra in Rac este o pozitie mai mult decat interesanta. Sa nu uitam ca guvernatoarea zodiei racului este chiar Luna, care intruchipeaza bagajul nostru emotional si modul in care ne raportam la notiunea de mama, maternitate, camin, familie. Despre zodia Racului se spune ca este singura zodie care reprezinta o poarta de trecere intre lumea noastra si cea de dincolo. Din acest motiv, persoanele nascute sub acest semn sunt sensibile, emotive, uneori introvertite, miloase si doresc sa-i protejeze pe toti, pornind de la ideea utopica ca suntem o mare familie universala. Multi sunt de o frumusete hipnotica si de o sensibilitate deosebita.
Luna Neagra in Rac regleaza mai ales datoriile karmice cu noi si cu familia, mai ales cu mama. Cei cu acest aspect in harta natala au de reglat- intr-un fel sau altul –aceasta problema.Fie mama este absenta – ii paraseste, moare sau nu le da foarte multa atentie-, fie este bolnava si trebuie sa o ingrijeasca, fie, dimpotriva, este o mama obsesiva, posesiva si pentru a avea parte de un dram de fericire trebuie sa se indeparteze de caminul familial. Daca am putea face o statistica globala a casniciilor esuate datorita faptului ca familia si mai ales parintii au intervenit in viata cuplului nou format, vom fi surprinsi cate dintre aceste victimele familiilor au Luna Neagra in rac.
Aceste evenimente insa nu au loc intamplator. Desi vor fi tentati sa spuna de multe ori: “cat de rea este soarta cu mine!” nu trebuie a uite ca orice cauza are si un efect. Iar Lilith in Rac, am mai spus, are legatura cu vietile trecute, cu karma, cu platile karmice.Deci ceea ce se intampla acum nu este intamplator, nu reprezinta un joc absurd si nedrept al destinului. Pur si simplu am ales sa ne intrupam alaturi de un grup de oameni care au de reglat ceva cu noi. Poate avem de platit pentru fapte pe care le-am savarsit si care-probabil- au avut legatura cu distrugerea oraselor, a caminelor, a familiilor.

Cei nascuti sub un astfel de aspect trebuie sa aprofundeze in viata aceasta notiunea de autosacrificiu si iubire neconditionata, de iertare si acceptare a unor situatii care pot parea nedrepte la prima vedere.Acesti oameni se nasc cu o doza foarte mare de timiditate sau de bun simt, de respect pentru intimitatea celorlalti si de acceptare a tuturor, asa cum sunt ei.
Nu este un aspect usor, si multi artisti, regizori, actori, muzicieni au Lilith in Rac. Aceste persoane se bucura de un real succes in domeniul artelor, tocmai pentru ca poseda un simt artistic ridicat, dublat de o sensibilitate deosebita.

Celebritati cu Lilith in Rac: Catherine Zeta Jones, Jennifer Lopez, Antonia Banderas, Jules Verne, Jimi Hendrix, Hugh Grant, Sting,Paul Newman, Frederic Chopin, Frida Kahlo, Robin Williams, Oscar Wilde, Katherine Hepburn, Giorgio Armani, Paco Rabanne, Raphael

0 comments: