Lilith- intunericul din fiecare zodie




(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua,luna,anul- ora nasterii ( precizati AM sau PM) si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)


Lilith in Gemeni

Lupta cu noi insine este probabil cea mai dificila batalie. Lupta intre ratiune si instinct, intre a vrea si a putea, intre da si nu, intre se poate si nu se poate.
In acest context Lilith intruchipeaza vocea adevarului, care ne pune fata in fata cu toate fantasmele si cu toti demonii nostrii, pe care trebuie sa ii infrangem intr-un mod sau altul, mai devreme sau mai tarziu. Sa nu uitam ca una ditnre calitatile zodiei Gemenilor este ratiunea. Ratiune excesiva care vrea sa schimbe totul in jur . Acest lucru se rasfrange si asupra acestui aspect, cu simpla deosebire ca afecteaza mai ales relatiile. Cum le poate afecta? Prin simplul fapt ca da nastere la critici excesive directionate spre partener. Gemenii beneficiaza de ajutorul naturii lor cameleonice, care se poate adapta perfect la aproape orice situatie si la orice conjunctura. Insa uita ca ei sunt ei si restul lumii e altfel. Ca celorlalti le este mai mult decat dificil sa tina ritmul cu pretentiile lor si sa opereze peste nopate schimbarile pe care acestia le doresc.
In fericitul caz in care Lilith in semnul Gemenilor face aspecte bune cu alte planete, persoanele cu acesta configuratie astrala invata sa isi recanalizeze aceste dorinte de schimbare si sa coboare stacheta putin. Vor cauta sa inteleaga mecanismele atat de complicate ale mintii umane pentru a putea apoi sa apese pe butoanele corecte.
Din acest motiv foarte multi psihologi, psihanalisti, psihiatrii si filozofi se nasc sub acest aspect. Este greu sa le impui punctul tau de vedere si cu greu accepta compromisurile. Iar daca fac un compromis trebuie sa inteleaga in primul rand logica si consecinetele acestui lucru.
Pe langa toate acestea acesti oameni manuiesc cu mare abilitate cuvintele si au reale talente in privinta scrisului si ale comunicarii. Din randurile lor se pot naste jurnalisti, scriitori sau dramaturgi de succes, insa, datorita inteligentei lor speciale pot studia si stiintele ezoterice, de frontiera, devenind astrologi, numerologi, maestrii Reiki etc.
Partea intunecata a lui Lilith se manifesta insa in domeniul vietii sexuale. Minti analitice, au inclinati spre voyarism, fiind fascinati de goliciunea trupului uman. In relatiile intime pun la mare pret comunicarea dintre parteneri.

Celebritati cu Lilith in Gemeni: Charlie Chaplin, Marlon Brando, Jennifer Aniston, Harrison Ford, Frank Sinatra, Roman Polanski, Will Smith, Chuck Norris, Voltaire, Nicolaus Copernic, Barbara Streisand, Jean Jaques Rousseau, Marcel Proust, Emily Bronte, Stendhal.

0 comments: