Lilith- intunericul din fiecare zodie

(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua,luna,anul- ora nasterii ( precizati AM sau PM) si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)



Lilith in Taur
Frumusetea si senzualitatea sunt la ele acasa sub un astfel de aspect. Da nastere unor adevarate genii in arta, actorie, design, moda.
Pe Lilith in Taur o regasim in noaptea frenetica a carnavalului de la Rio de Janeiro, iesind la iveala prin dansurile pline de sexualism ale femeilor latino, care se misca ametior pe ritmuri de samba si de salsa. O regasim in dansurile senzuale ale femeilor orientale, care, desi acoperite de valuri, prin miscarile bine studiate ale corpului reusesc sa ameteasca orice privitor, asemenea cobrei care hipnotizeaza victima inainte de a ataca fulgerator. O regasim in tacerea gheishelor, maeste in arta conversatiei si a placerilor interzise. Si, pentru ca in acest semn Lilith predispune la o mare fertilitate, o regasim intr-o mare parte a cabinetelor ginecologice unde se practica intreruperile de sarcina. De asemenea, datorita faptului ca persoanele cu un astfel de aspect pe harta natala isi consuma o mare parte din prima tinerete si prima maturitate facand excese dupa excese- nopti pierdute fara rost, petreceri , aventuri de o zi-, in a doua parte a vietii se pot resimti serios. Pot aparea boli ginecologice, infectii, oboseala cronica- nu datorata muncii, ci exceselor-.
Acumularea de posesiuni materiale este ridicata la gradul de obsesie. Nu conteaza cate bijuterii, case, pamanturi, conturi bancare are o persoana cu Lilith in Taur.Pentru ei, niciodata nu este suficient, nimic nu este prea mult. Aceasta dorinta de acumulare isi are originea- in cele mai multe cazuri- in traume suferite in copilarie.Fie persoanele au avut o copilarie dificila, frustranta, fie au fost martorii unor probleme familiale,fie au incercat mai mult decat este uman posibil sa-si multumeasca parintii si nu s-au ridicat la nivelul aspiratiilor acestora (sau doar isi imagineaza ca nu au fost suficienti de buni). Prin urmare, la maturitate, ajung sa creada ca prin acumularea de bunuri materiale sau printr-o viata mai excentrica pot compensa acest gol ramas in sufletul lor.

Celebritati cu Lilith in Taur:Wolfgang Amadeus Mozart, Julia Roberts, Shakira, Celine Dion, Vincent Van Gogh, Maria Callas, Marie Antoinette, Anne Nicole Smith, Edgar Allan Poe, Aristotel Onassis, Lisa Marie Presley, Dane Rudhyar

0 comments: