Lilith- intunericul din fiecare zodie

cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua,luna,anul- ora nasterii ( precizati AM sau PM) si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)

Lilith in Berbec

Lupta continua ar fi termenul care defineste pozitia lui Lilith in Berbec. Pasiune, impulsuri, energie. Dorinta de a arata mai mult decat perfect , nu pentru a fi admirati, ci pentru ca cei care au Luna Neagra in Berbec stiu ca trupul poate deveni o veritabila arma a seductiei, a dominarii totale a celuilalt prin sexualitate. Pentru ei este extrem de dificil insa sa isi exprime sentimentele, iar atunci cand o fac se simt vinovati ca au facut public faptul ca mai au si o inima, acolo,undeva.
In cazul in care o femeie are Luna Neagra in Berbec, nu putem spune decat vai de barbatul care incearca sa o cucereasca. Se va lovi, la nesfarsit, de un zid innacesibil, de care isi va zdrobi pana si cea mai infima farama de mandrie, orgoliu si cont bancar. Berbecul este o zodie de foc. De regula predispune la migrene, hipertensiune, diverse accidente. Extrapoland, femeile cu Lilith in Berbec trebuie sa aiba grija la hemoragii sau la diverse probleme care pot aparea pe parcursul celor 9 luni de sarcina.
Barbatii cu Luna Neagra in Berbec urasc notiunea de competitie. Pur si simplu pentru ca se considera speciali, facuti dintr-un alt aluat decat restul lumii.Se mandresc cu raceala lor, cu faptul ca nu isi pot exprima sentimentele cu usurinta si sunt un adevarat punct de atractie pentru femeile tinere, lipsite de experienta.
Oricum ar fi, si femeile si barbatii cu un astfel de aspect in harta natala dau dovada de o mare capacitate de munca. Nu pentru ca le-ar face o mare placere sa muncesca ,ci pentru ca doresc sa fie admirati de cei din jur pentru capacitatea lor de autosacrificiu si pentru vointa si determinarea cu care isi duc la indeplinire obiectivele propuse. Iubesc cu pasiune puterea si pozitia de lider in orice domeniu. Nu se dau in laturi de la nimic pentru a ajunge acolo unde isi propun si cu greu accepta compromisurile.
Daca Lilith in Berbec face o serie de aspecte dificile, atunci pot aparea diverse incercari de la sacrificiu pentru o cauza nobila pana la moarte violenta. In orice caz, persoanele cu Lilith in Berbec isi pun amprenta in orice fac.

Exemple de celebritati cu Lilith in berbec: Mohandas Gandhi, Salvador Dali , Bette Davis , Albert Einstein , Clark Gable , John F. Kennedy ,Robert Kennedy , Pablo Picasso, Nicole Kidman, Madonna, Pamela Anderson, Sharon Stone, Michael Jackson, Kurt Cobain, John Lennon, Richard Gere,Avril Lavigne, Bruce Lee, Louis de Funes, Meryl Streep, Elisabeth Taylor, Prince, Joan Baez, Ava Gardner, Greta Garbo, Honore de Balzac

0 comments: