Compatibilitate Rac-Scorpion





Cand un Rac intalneste un Scorpion, emotiile, sentimentele si sexualitatea ocupa toata scena de desfasurare a acestei piese. Asemeni pieselor unui puzzle, Racul se completeaza cu Scorpionul, pentru a crea imaginea unui cuplu fericit.
Racul si Scorpionul sunt doua semne de apa ,emotionale si profunde, instinctive si cu o intelepciune greu de depasit de alte semne, intelepciune dobandita prin memoria de elefant de care dau dovada amandoi nativii si printr-un instinct in a alege informatia corecta, caracteristic numai zodiilor de apa.

Atat Racul cat si Scorpionul petrec mult timp scufundandu-se in marea de sentimente emotionale si de intuitii si stiti ce mai au comun acesti doi nativi? Puterea mentala, puterea de a-i aduce pe cei din jur exact in punctul in care vor ei. De asemenea, ambii nativi au nevoie de comfort mental si de siguranta sufleteasca. Zodiilor de apa ( Rac, Scorpion si Pesti) le este dificil sa se armonizeze cu zodiile de foc ( Berbec, Leu, Sagetator) pentru ca acestia din urma sunt mult prea voluntari, mult prea independenti si mult prea energici pentru gustul primilor. Zodiilor de apa le este greu sa se armonizeze cu zodiile de aer ( Gemeni, Balanta, Varsator) pentru ca acestia din urma desi inteligenti si carismatici dau dovada de o crasa instabilitate, lucru se ii raneste profund pe primii. Insa cand zodiile de apa se intalnesc intre ele, oho! E ca si cum curcubeul ar fi pe pamant intreaga zi. Amandoi gandesc la fel, sunt la fel de empatici si sunt la fel de introvertiti,secretosi si dedicati familiei.
Amandoi adora sa aiba un loc numai al lor, decorat dupa voia lor ,in care prietenii, rudele si musafirii sa intre numai cu invitatii speciale. Atentie!!!Racii si Scorpionii si in general semnele e apa sau persoanele cu ascendent in semne de apa tin foarte mult la intimitatea personala. Nu incercati sa le faceti vizite surpriza pentru ca este o totala lipsa de politete, ce va fi privita de catre acestea ca o agresare a intimitatii.
In esenta, Racul este o persoana marinimoasa, care se implica in problemele celor din jur, incercand sa-i ajute din toate puterile.Greseala sa mare este data de modul in care se implica. In loc sa studieze terenul si sa emita o parere, o opinie, Racul nostru devine obsedat de-a dreptul de un subiect, da usa de perete si incepe sa tipe plin de emotie: fa asa si asa. Ok, cei din jur cer ajutorul,insa Racul nostru ( fie el femeie sau barbat) uita ca i se cere doar o opinie si apoi cu totii avem nevoie de liberul arbitru. Daca ii solicitati un sfat unui Rac, acesta se va supara teribil daca nu il si urmati. In esenta Scorpionul este o persoana usor egocentrica, ambitioasa,care stie ce vrea, cu un grad mare de nesiguranta emotionala si care doreste armonie familiala. Problema Scorpionului este posesivitatea sa, si secretomania de care da dovada, lucru care ii va afecta pe cei din jur foarte mult.
Uneori, a trai cu un Scorpion e ca si cum te-ai afla zi de zi in fata unui procuror , la un interogatoriu, in care ti se cere sa spui tot ce ai facut, tot ce stii. De aceea, un comportament ce pare de nesuportat si de neacceptat de catre cei din jur, Racului i se va parea o dovada de afectiune si iubire. Scorpionul, care vede lucrurile strambe sau drepte, albe sau negre, reci sau fierbinti, care nu accepta jumatatile de masura, cauta in viata sa un partener pe care sa se poata baza, care sa-i fie loial si care sa ii ofere intimitate si caldura familiala. Racul s-a nascut pentru asa ceva, deci ii va oferi toate aceastea cu cea mai mare fericire. Si uite asa, am intalnit cuplul perfect, care se intelege din priviri, care nu are nevoie de prea multe cuvinte pentru a exprima ceva si care impartasesc aceleasi vise. Uneori, cand intalnesti astfel de cupluri, iti dai seama ca atunci cand este iubire si intelegere intre parteneri, celelalte probleme se rezolva mult mai usor.
Cu drag, astrolog Alexandra Coman

0 comments: