Lilith- intunericul din fiecare zodie- (Leu)





(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua,luna,anul- ora nasterii ( precizati AM sau PM) si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)

Lilith in Leu

Regalitate. Cu toate consecintele care deriva din aceasta: individualism, mandrie, singuratatea alergatorului de cursa lunga, egocentrism. Cam acestea ar fi in linii mari directiile impuse de Lilith in semnul Leului. Problemele care pot rasari din acest aspect ar fi reactiile celor din jur la un astfel de comportament. Oamenilor nu le place sa li se dicteze daca nu exista argumente care sa sustina aceasta atitudine.
Persoanele cu un astfel de aspect pe harta natala urasc ideea de a fi „ un chip intr-o multime”. Ei au venit sa isi puna puternic amprenta pe societate si vor sa o faca intr-un mod cat mai bun. Notiunea de esec nu li se potriveste. Din acest motiv pe intreg parcursul vietii lor nu vor intalni persoane indiferente la ceea ce fac. Fie vor fi dusmani, fie vor fi prieteni loiali. Niciodata cei din anturaj sau societate nu vor adopta jumatatile de masura.
Aceeasi atitudine transanta o vor adopta chiar si ei vis-a-vis de propria lor persoana.Totul sau nimic, acesta va fi mottoul care ii va insoti in aceasta viata. Trebuie sa aiba grija insa la autocriticismul exagerat, pentru ca de multe ori sunt mult prea perfectionisti. Munca in echipa nu li se potriveste. La fel, abandoneaza foarte repede o relatie care nu se ridica la inaltimea pretentiilor lor. Au un acut simt al dramatismului si cand dorintele nu le sunt satisfacute pot sa faca adevarate crize de nervi.
Isi recunosc valoarea si stiu cum sa o fructifice. Datorita faptului ca sunt persoane incapatanate si mandre, de multe ori ii regasim in randul actorilor, cantretilor sau artistilor celebrii, care prin munca asidua si-au castigat dreptul de a emite pretentii. Le place sa socheze prin vestimentatie, comportament sau mod de viata.
In relatiile intime vor cauta –si femeile si barbatii nascuti sub acest aspect- parteneri pe care ii pot domina.Vor avea un libidou la fel de mare la 15 ani si la 90 de ani.Sunt adevarate sex simboluri sau bombe sexuale. Nu conteaza cum sunt categorisiti, important pentru ei este sa faca impresie.

Celebritati cu Lilith in Leu: Barak Obama, Vladimir Putin, Hughes Heffner 9 Posesorul revistei Playboy), Marilyn Monroe, Elvis Presley, Pablo Picasso, Brigitte Bardot, Johnny Hallyday, Mariah Carey, Mick Jagger, Robert de Niro, Julio Iglesias, Rihanna, Naomi Campbell, marchizul de Sade, Agatha Christie,Leonard Cohen, Enya, Margaret Thatcher, Queen Latifah

0 comments: