Horoscopul saptamanii 3-9 august




Berbec
Saptamana aceasta veti fi in stare sa dati tot ce aveti mai bun din dvs. cu o conditie: sa fiti lasati in pace si sa nu va bata nimeni la cap. Daca nu vor interveni cei din jurul dvs. sa va distraga, veti fi in stare sa va urmati programul si rutina si sa va rezolvati toate problemele foarte repede si foarte bine, mai ales la serviciu. Incercati la acest capitol – serviciul – sa va rezolvati problemele inca din prima parte a saptamanii pentru ca in a doua jumatate veti fi mai mult cu capul in nori si neatent si s-ar putea sa faceti anumite greseli. Cu alte cuvinte, daca incepeti cu dreptul de Luni, va merge bine toata saptamana. Asadar, dragi Berbeci nu mai stati pe ganduri si intrati direct in problema, taiati nodul gordian si puneti-va pe treaba inca de la inceputul saptamanii.
In privinta banilor saptamana acesta se anunta a fi una plina de succes. Dar nu uitati ca pentru a avea noroc la bani trebuie sa creati si circumstantele care vor aduce bani. Prin urmare, incercati sa sariti cat mai mult in ochii sefului, incercati sa fiti cat mai activi, mai disciplinati si, mai ales dragi Berbeci, incercati sa taceti. E stiut faptul ca Berbecii atunci cand se enerveaza au tendinta de a spune anumite lucruri care ii lasa pe cei din jur cu gura cascata, chiar daca sunt lucruri adevarate. Asadar, mai usor cu criticile si nemultumirile pentru ca veti pierde la salariu sau nu veti fi promovati. Mai ales Miercuri si Joi incercati sa nu cadeti prada provocarilor pentru ca veti fi afectat din punct de vedere financiar. Vineri si pe toata durata week-endului va recomandam sa va faceti planuri la capitolul bani: planificati modalitati prin care sa faceti rost de ei pentru ca este un moment foarte intuitiv si foarte bun pentru a face aceste demersuri, de a gandi, de a analiza si de a face un plan coerent pentru a formula un discurs prin care ii cereti sefului bani sau pentru a demara o afacere pe cont propriu.
In dragoste cerem Berbecilor sa faca un efort supraomenesc si sa incerce sa simta la unison cu partenerul. Stim ca Berbecii de regula se centreaza mai mult pe propria persoana, dat fiind ca si verbul care ii defineste este a fi – „eu sunt” – dar saptamana aceasta incercati sa va axati pe sentimentele celorlati, sa-i ascultati mai mult si dupa aceea sa va spuneti punctul de vedere. Joi veti avea parte de niste evenimente care fie va vor schimba viata, fie va vor aduce o persoana noua in viata dvs. cu care veti incepe un alt drum. In orice caz, joi, in domeniul dragostei fiti fe faza pentru ca se intampla lucruri interesante. In rest, in week-end veti fi focalizat pe relatie si pe soacializare: veti iesi cu prietenii la iarba verde sau veti pleca in vacanta. Deci vor fi activitati mai mult de grup decat axate pe o singura persoana.


Taur
La serviciu saptamana debuteaza in tromba, dar astrele nu vor fi foarte mult de partea dvs. pentru ca veti cadea prada furiilor si angoaselor diversilor dvs. sefi sau colegi care va vor sapa gratios. Incercati sa va pastrati calmul pentru ca aceasta stare va continua pana miercuri-joi, dupa care lucrurile se vor mai linisti.
Din punct de vedere financiar Luni si Marti va sfatuim sa nu acceptati nici o propunere de investitie pentru ca s-ar putea sa iesiti in piedere. Ar fi bine sa luati in calcul diverse speculatii financiare abia din dupa amiaza zilei de Miercuri si pana Vineri. In week-end veti fi tentati sa faceti niste cheltuieli si sa achizitionati niste lucruri care sa va infrumuseteze casa sau mediul inconjurator. Ori va cumparati niste haine sau veti merge la sali de sport sau la coafor. Este o metoda foarte buna de a va remonta si de a va creste voia buna. Prin urmare, chiar va recomandam sa faceti aceste lucruri cu conditia de a nu arunca foarte multi bani.
Din punctul de vedere al dragostei saptamana debuteaza intr-o forma de blazare si de rutina. Cel putin luni si marti acestea se vor manifesta din plin. Lucrurile vor fi mai interesante miercuri si joi cand pasiunea va intra din nou in scena si veti schimba o multime de mesaje, veti da o mie de telefoane persoanei iubite sau pur si siplu veti sta pe chat ore in sir. In week-end s-ar putea sa invitati persoana iubita undeva afara la plimbare, la o cina romantica sau intr-o mini-vacanta si sa petreceti momente deosebite impreuna.
In privinta sanatatii, Luni si Marti s-ar putea sa apara dureri reumatismale, miercuri si joi – o usoara stare de tensiune (atentie cei cardiaci!). Dar in week-end veti fi in plina forma. Asadar atentie in prima parte a saptamanii la durerile de oase si la tensiune, ca spre sfarsitul saptamanii sa aveti voia sa faceti chiar tot ceea ce va doriti.



Gemeni
Saptamana aceasta va asteapta o multime de responsabilitati. Veti fi dinamici, energici si cu chef de treaba, insa parca sunt mult prea multe sarcini pentru o singura persoana. Dar cu cat va puneti pe treaba mai repede cu atat sunt sanse sa terminati mai repede obligatiile pe care le aveti. Cu alte cuvinte munca inainte de toate.
In privinta banilor, pentru nativii Gemeni, sapatamana debuteaza foarte bine. Munca va va aduce satisfactii. Daca nu acum, in scurt timp va veti da seama de aceste lucru si nu aveti de ce va face griji. Cel putin Miercuri si Joi veti da dovada de o logica deosebita in abordarea problemelor financiare, in a vedea in spatele problemelor, in a analiza obiectiv si din toate punctele de vedere. Incepand de vineri si pana luni va recomandam sa nu faceti nici o achizitie pentru ca nu veti avea o foarte mare putere de decizie.
In dragoste, veti fi carismatici, veti atrage privirile asupra dvs. si incepand cu ziua de Marti veti avea capacitatea de a analiza evolutia unei relatii. Deci in cazul in care sunteti implicati intr-o relatie si se pare ca lucrurile nu merg si nu se desfasoara asa cu vreti dvs., veti avea capacitatea de a analiza foarte bine si de a si concluziona. Insa, inainte de a trage concluziile veti avea si tendinta de a lamuri lucrurile si de a clarifica. Daca veti continua cu acea persoana sau daca veti rupe legatura depinde numai de dvs. si de concluzia la care ajungeti. Asadar, incepand de marti si pana la sfaritul saptamanii veti avea o serie de discutii foarte serioase cu persoana respectiva. In week-end va aparea o oportunitate serioasa de imbunatatire a vietii romantice, deci atentie caci sunteti pe culmi inalte!



Rac
Veti fi coplesiti de cantitatea mare de lucruri pe care le aveti de rezolvat inca din ziua de luni. Va fi haos tocmai pentru ca sunt foarte multe lucruri si nu stiti de care sa va apucati mai intai. Miercuri veti face o balanta, veti stabili ce este usor de rezolvat si veti trage linia punand pe primele zece locuri cele mai importante lucruri . Astfel reusiti sa va rezolvati logic, eficient, coerent si rapid toate problemele care trebuiesc solutionate. Asadar o saptamana ocupata cu agitatie multa la serviciu, cu hartii, acte, semnaturi si multa vorbarie la telefon sau pe internet sau cu sefii. Vineri veti rasufla usurati si veti face o lista de prioritati: lucrurile vechi afara, iar pentru cele noi deschideti larg fereastra si usa si lasati-le sa intre inautru. Fiti deschisi la orice propuneri vi se fac si la orice oportunitati apar pt ca in viitor veti putea beneficia din plin de pe urma acestora.
Din punct de vedere financiar, pentru domnii si doamnele Rac, conteaza foarte mult modul in care va prezentati pentru a incheia o afacere sau sa semnati un contract pentru un imprumut la banca. Sa stiti ca prima impresie conteaza si daca veti alege o tinuta extravaganta si dezordonata nu aveti nici cea mai mica sansa de a va indeplini proiectele. Miercuri si joi veti avea niste idei mai mult decat traznite care vor fi refuzate din start de cei din jurul dvs. Incercati sa nu fiti dezamagiti din cauza acestui lucru pentru ca uneori ideile noastre sunt de-a dreptul bizare si imaginatia ne joaca feste, iar dvs. veti fi campioni la acest sport saptamana aceasta. Prin urmare, incercati sa fiti logici si sa va mentineti punctele de vedere numai pentru dvs. pentru ca astfel riscati ca din punct de vedere financiar sa faceti gafe si alegeri proaste.
In dragoste aveti acuta nevoie de stabilitate, de idealul acela romantic in care stati in bratele partenerului ca intr-un cuib protector si nu va mai intereseaza lumea din jur. In cazul in care sunteti singuri, aceasta perspectiva si aceasta nevoie isi va pune amprenta pe starea dvs. psihica si veti fi usor deprimati si tristi. In cazul in care sunteti fericitii posesori ai unui partener sau partenere lucrurile stau altfel. Noi ne adresam celor singuri! Daca veti cadea intr-o usoara depresie sau intr-o stare inexplicabila incercati sa dati telefon la cei mai buni prieteni, sa iesiti afara cat mai mult, sa socializati pentru ca in aceste momente in care simtiti nevoia unui umar pe care sa plangeti si nu aveti un partener sau o partenera cei mai buni raman prietenii. Aceasta tendinta va continua pana vineri cand va veti scutura de toate aceste depresii si veti iesi cu prietenii in cluburi, la plimbare, prin parcuri sau in vacanta cu gasca..



Leu
Saptamana aceasta veti fi carismatici, plini de energie si incercati daca se poate, in demersurile dvs., sa puneti un pic de frana luni si marti pentru ca s-ar putea sa cadeti prada epuizarii, atat fizice cat si nervoase. Miercuri veti fi pusi in fata unei situatii in care vi se va cere sa va asumati responsabilitatea si sa intelegeti ca sunteti un om pe picioarele dvs. si trebuie sa va comportati ca atare. Joi si vineri si pe intreg week-endul veti avea mult chef de viata: sa iesiti, sa socializati si sa cunoasteti cat mai multi prieteni si sa va intalniti cu vechile cunostinte.
Din punct de vedere financiar, saptamana aceasta veti fi foarte solicitat: veti fi privit cu admiratie si veti fi chestionat in directii financiare si protocolare si tot ceea ce priveste decizii legate de surse de venit. Incercati sa nu cadeti prada ego-ului si sa fiti lucizi ca sa priviti problema din toate unghiurile si punctele de vedere si dupa aceea sa raspundeti. Mai ales miercuri, veti fi tentati sa raspundeti pe fuga si sa va implicati in problemele financiare superficial, iar acest lucru va poate costa in viitor. Deci, din punctul de vedere al banilor si al surselor de venit, va laudam pentru ca veti sti cum sa abordati problema si veti fi plini de initiativa. Dar in egala masura va recomandam sa ascultati si punctele de vedere ale celor din jur, sa aveti rabdare sa-si duca pana la capat explicatia si sa nu va grabiti sa luati decizii financiare. Un mare pericol de a lua aceste decizii finaciare gresite poate aparea in week-end, cand va recomandam sa va ocupati de altceva, numai nu de bani.
In dragoste saptamana debuteaza plina de energie si Leii vor avea o mare dorinta de a iesi cat mai mult cu persoana iubita. Si ce daca este luni? Nu este voie sa dai atentie partenerului? Trebuie sa te focalizezi numai in week-end pe acesta sau pe aceasta? Cam asa vor gandi Leii. Asadar, incepand cu ziua de luni vor fi foarte amorezati. Lucrurile se pot tensiona un pic cand incepand cu ziua de luni, din cauza stresului de la serviciu, Leii vor fi putin mai nervosi, mai morocanosi si mai inchistati, lucru care va degenera usoare intepaturi in cuplu. Dar lucrurile se vor regla in week-end cand vor fi foarte amorezati si vor avea chef de iesit in lume cu partenerul.

Fecioara
Aveti nevoie de organizare si trebuie sa invatati sa fiti cat mai flexibili si sa acceptati si parerile celor din jur. Pozitia de „stiu eu totul, lasa ca fac eu totul” nu are decat doua consecinte negative, neplacute si de mare importanta. Daca stii tu totul raspunsul va fi „Ok, descurca-te singur!”. Deci va trebui sa faceti si munca altora, iar persoana pe care ati discreditat-o prin atitudinea dvs. va va intoarce spatele si va pleca sa va barfeasca la primul colt spunand: „Ia, uite cine se crede el sau ea!”. Deci va recomandam ca saptamana aceasta sa fiti deschisi comunicarii. Mai ales miercuri si joi acceptati si punctele de vedere ale celor din jurul dvs. pt ca uneori s-ar putea sa apara niste idei bune si din partea celorlalti.
In privinta banilor, veti fi de-a dreptul ambitiosi. Va veti arunca in munca sperand ca veti obtine niste beneficii financiare. Acestea, insa, se vor vedea in luna septembrie pentru ca pana atunci rezultatele vor intarzia sa apara, lucru care va va produce o oarecare stare de enervare si de iritare.
In privinta dragostei incercati sa fiti mai dechisi oricaror abordari. Incercati sa iesiti din grota in care stati si sa plecati impreuna cu prietenii in oras si sa cunoasteti oameni noi. In cazul in care nu sunteti intr-o relatie trebuie sa stiti ca solutia cea mai buna pentru a intalni un partener nu sunt camerele de chat sau agentiile de formare a cuplurilor, ci iesitul in lume si cunoscutul prin intermediul prietenilor, largind grupul de cunostinte si socializand cat mai mult. Miercuri, joi si vineri veti fi cu toane si veti avea chef de cearta. Daca sunteti intr-o relatie, mai bine va detasati si va gasiti o treaba de facut care sa va tina departe de casa pentru a evita diverse divergente de opinii care se pot finaliza prost. In week-end insa veti recupera aceasta stare de iritare si o veti transforma intr-o campanie de impacare a orgoliului ranit al celuilalt. Noi va dorim ca acesta sa gaseasca in el puterea de a va ierta pentru comportamentul morocanos si pentru cuvintele aruncate la jumatatea saptamanii. Daca tine cu adevarat la dvs. cu siguranta ca o va face.



Balanta
Saptamana aceasta le recomandam Balantelor sa incerce sa-si foloseasca una din calitatile cu care au venit pe lume: diplomatia. Vor avea o usoara stare de iritare in aceasta perioada si vor spune lucruri pe care nu vor sti sa le spuna in mod normal. De aceea le recomandam sa se uite la starea de spirit a partenerilor de conversatie si dupa aceea sa arunce in arena vorbe masurandu-le, insa, spre a nu rani pe altcineva. In a doua jumatate a saptamanii, incepand cu ziua de miercuri, sunteti foarte buni in a face diverse treburi casnice: oranduiti, asezati si dereticati.
In privinta banilor, saptamana aceasta se anunta plina de energie. De luni pana miercuri veti fi carismatici iar in cazul in care aveti de semnat acte si de obtinut diverse avantaje financiare puteti sa le obtineti in prima parte a saptamanii. Lucrurile functioneaza bine la locul de munca si din partea investiilor cu conditia sa nu spuneti chiar tot ce ganditi interlocutorilor dvs. Miercuri, joi si vineri veti avea ocazia de a semna niste contracte si de a intra in legatura cu noi persoane si cu noi activitati. Deci veti avea o noua deschidere catre o sursa de venit suplimentar si credem noi ca nu este deloc rau.
In dragoste veti avea un dar special: acela de atrage ca un magnet ochii, privirile si atentia partenerilor de sex opus. Veti avea multe propuneri de intalnire iar joi veti da curs unor astfel de ocazii. In week-end veti fi cuprinsi de pasiune si veti avea chef de viata. Veti vrea sa iesiti, sa va distrati, sa va odihniti si sa cunoasteti noi persoane. De ce sa nu o faceti? Daca va simtiti bine aveti si binecuvantarea noastra in aceasta directie.



Scorpion
Este important sa va pastrati capacitatea de detasare de care dati intotdeauna dovada pentru a putea privi o situatie din toate unghiurile. Astfel va puteti forma o impresie si o opinie obiectiva si veti putea actiona ca atare. Incepand cu ziua de joi si pana la sfarsitul saptamanii veti fi tentati sa va petreceti timpul singuri meditand la viata dvs., la trecut si la viitor.
Din punct de vedere finaciar, Scorpionii vor avea chef de facut cheltuieli. In egala masura, in cazul in care aveti pozitii de conducere in care va ocupati de destinele altor persoane veti avea ocazia sa meditati la ce investitii si ce cheltuieli sa faceti astfel incat intr-o perioada de criza sa-i puteti multumi pe toti. Tot in privinta banilor, miercuri, vor aparea noi oportunitati si de schimbari in modul de achizitie si distributie al acestora. Profitati de aceasta ocazie in a face ajustarile necesare pentru a va pune cat mai bine pe linia de plutire.
In privinta dragostei luni veti debuta plini de euforia noilor inceputuri. Urmatoarele zile veti incerca foarte mult sa seduceti o noua persoana ca v-a captivat atentia, insa primele miscari vor fi facute joi si vineri din partea celeilalte persoane cand poate va va arata mai multa atentie decat v-a aratat pana acum. In week-end va fi timpul sa actionati si sa luati o decizie si sa treceti la fapte.



Sagetator
Veti fi plini de intuitie si veti avea vederi si opinii largi. Veti debuta in forta dar la mijlocul saptamanii va recomandam sa fiti mai maleabili si mai deschis acceptarii si altor opinii. In week-end este momentul propice pentru a avea grija de de dvs. si a va rasfata: fie mergand la spa, fie mergand la gimnastica sau la sala de sport, fie recurgand la un masaj revigorant. In orice caz, Sagetatorii vor avea capacitatea de a se rasfata.
In privinta banilor saptamana debuteaza cu o tendinta spre a cheltui. Va recomandam insa sa faceti un mic calcul inainte de a cheltui si de a achizitiona alte obiecte pentru ca va pot afecta bugetul in mod serios. Miercuri si joi veti avea ocazia de a cunoaste persoane destul de importante care va vor crea facilitatile necesare sa va promovati intr-o maniera care va va aduce mai tarziu bani si veniturile pe care le doriti.
In dragoste saptamana va debuta in forta. Veti avea chef sa cunoasteti persoane noi sau sa revitalizati relatia de cuplu. La jumatatea saptamanii veti avea o noua idila sau, in cazul in care, aveti deja un partener stabil pot aparea anumite tentatii. Dar aveti grija sa nu dati vrabia din mana pentru cioara de pe gard. Insa, in cazul in care sunteti singur ,aveti liber la vanatoare chiar daca relatiile nu se vor concretiza intr-o legatura stabila. Macar va veti mai inveseli. In week-end veti socializa si veti iesi la distractie alaturi de prieteni sau de persoana iubita.



Capricorn
Saptamana aceasta veti fi implicati in tot felul de demersuri practice ancorate in realitate. Visarea o puneti undeva in cui si uitati de ea mai ales ca aveti foarte multe de rezolvat mai ales in domeniu care tine de afaceri. La jumatatea saptamanii va veti axa pe lucruri demarate anterior insa pentru care a sosit momentul scadentei si trebuie sa le finalizati. Incepand cu ziua de miercuri si pana vineri veti avea multa treaba in aceasta directie. In week-end va veti relaxa si va veti odihni si s-ar putea sa va focalizati mai mult pe dvs. si asta va insemna ca s-ar putea sa refuzati anumite invitatii ale prietenilor de a iesi in oras.
In privinta banilor aveti foarte multe de facut, iar atunci cand omul este harnic are si beneficii. Poate nu se vor concretiza acum, insa cu siguranta veti fi rambursat si remunerat pentru eforturile depuse. Miercuri si joi va trebui sa faceti o serie de modificari ale modului de operare ale propriei afaceri sau ale propriilor finante. Va trebui sa va despartiti de cineva daca vreti sa mearga lucrurile asa cum v-ati propus. Uneori trebuie taiat nodul gordian oricat de rau ne-ar parea pentru a avea succesul pe care in speram. De vineri si pana luni exista diverse oportunitati, dar care sa vina printr-o metoda mai putin conventionala: prin intermediul internetului, printr-un fax sau printr-un telefon. Deci nu niste oportunitati in care te intalnesti cu o persoana, vorbesti fata in fata, strangi mana si pleci mai departe. Nu! Sunt oportunitati care vin, asa cum am spus, prin metode mai putin conventionale.
In ceea ce priveste viata romantica a Capricornilor, veti fi plini de pasiune inca de la inceputul saptamanii. Veti vrea sa iesiti si veti fi amorezati pana peste urechi. Insa, joi si vineri va trebui sa puneti o frana pentru ca vor aparea o serie de mici-mari tensiuni in cuplu sau legate de partenerul dvs. Va trebui sa comunicati, sa argumentati, sa intelegeti unde este veriga slaba si sa o reparati. In week-end sunt mari posibilitati de calatorie: de a iesi din localitate sau macar cu grupul de prieteni la iarba verde, grup care va incorpora si partenerul dvs.



Varsator
Saptamana aceasta pe domnii si doamnele Varsator ii asteapta o multime de lucruri organizatorice: fie va trebui sa puneti ordine in lucruri, fie sa faceti curat in casa. In orice caz veti fi implicati intr-o serie de activitati ce tin de aranjarea in ordine a lucrurilor. Joi veti fi mai delasator si mai neatent, insa vineri, sambata si duminica veti fi de-a dreptul spontani si veti avea idei geniale care vor uimi anturajul dvs.
In privinta banilor este o perioada foarte buna de a pune lucrurile in functiune, cu o singura conditie: sa va depasiti starea de lene pe care o simtiti pentru ca in clipa in care veti trece la lucru veti vedea ca si banii vor veni, la randul lor. In acelasi ton, miercuri si joi, veti fi cuprinsi de ambitie cand veti vedea ca munca dvs. de luni si marti a inceput sa dea roade. In week-end va aparea o oportunitate legata de o perspectiva de a demara o afacere. Fie un prieten, fie o cunostinta vine cu o idee noua pe care o ascultati cu atentie si careia ii promiteti ca va veti gandi la dansa. Si noi va recomnadam sa o luati in calcul pentru ca nu se stie. Orice sugestie poate sa aduca un castig suplimentar la buget.
In privinta vietii amoroase veti fi atras de tot ceea ce inseamna inovatie, experiment, sexualitate bizara si excentrica. Veti face lucruri ciudate si neobisnuite. Varsatorii sunt mari amatori de tot ce tine de excentricitate si inovatie, insa de data aceasta va veti depasi pana si dvs. Cele mai bune zile si nopti ale acestei saptamani vor fi joi si vineri, iar in week-end veti iesi in sfarsit din casa cu un zambet foarte larg si va veti invita partenrul la distractii. In cazul in care sunteti sigur, veti avea ocazia sa cunoasteti diverse persoane care tot asa sunt exentrice. Nu sunt stilul dvs., dar va vor trage prin modul spectacuor in care se comporta. Pentru cei care sunt singuri este momentul sa vedeti si o alta latura a vietii.



Pesti
Saptamana aceasta veti fi provocati si pusi in situatii in care trebuie sa luati o decizie. Insa culmea! Acesta este ultimul lucru pe care va doreati sa-l faceti. Abia spe jumatatea saptamanii veti fi in stare sa formulati un plan coerent si corect care sa va duca in directia in care trebuie. Pana atunci va veti chinui pe ce drum sa o luati. In week-end veti intalni persoane noi si veti avea oportunitatea de a iesi undeva unde va veti putea largi mult mai mult grupul de prieteni.
In privinta finantelor veti fi in pana de bani. Fie aveti proiecte in care va trebui sa investiti, fie pe neasteptate va trebui sa scoateti din buzunar o suma de bani. Miercuri si joi veti fi pus intr-o situatie in care nu stiti ce drum sa alegeti din punctul de vedere al unei decizii ce tine de bani. Pot aparea doua oferte sau proiecte la fel de tentante sau pot aparea acorduri de imprumut interesante. Depinde de dvs. ce vreti sa luati in calcul: veniturile imediate sau pe cele de lunga durata, siguranta sau nesiguranta unei afaceri, aventura sau stabilitatea. Deci dvs. veti fi cel care decide in final ce drum alege. Incepand de joi seara veti avea ocazia de a va implica mental, nu practic, intr-un proiect. Veti gandi noi concepte si va veti axa pe planificare.
In privinta dragostei veti avea nevoie de un sfat de la un prieten chiar la inceputul saptamanii. Veti simti nevoia unei schimbari si veti avea o discutie clara cu partenerul in care sa va stabiliti pozitia: daca mai continuati sau nu o relatie. Joi si vineri veti fi putin mai inclinat spre visare si reverie, insa nu va faceti griji aceasta stare nu va tine foarte mult. In week-end veti fi plini de viata si veti fi gata sa incepeti noi demersui.

0 comments: