Lilith- intunericul din fiecare zodie (fecioara)




Lilith in Fecioara
Succes in cariera. Capacitate de munca neobisnuita. Luna neagra in Fecioara da nastere unor persoane responsabile, insa care au stat la baza expresiei “workaholic” ( dependent de munca).
Persoanele nascute sub un astfel de aspect exceleaza in orice fac. Atentia pentru detaliu, minutiozitatea si rabdarea cu care studiaza fiecare aspect al unei probleme inainte de a trece la treaba si de a o rezolva cat mai optim le asigura succesul. Cu greu lucreaza in echipa, nu pentru ca nu ar vrea, ci pentru ca celorlalti le este mai mult decat dificil sa tina ritmul cu ei.
Datorita faptului ca au rabdare sa verifice de mii de ori inainte de a pune ceva in practica, aceste persoane pot fi cercetatori, fizicieni, matematicieni de succes.
Cu toata rezistenta la munca indelungata, hiba cea mare se afla in fragilitatea trupeasca. Inima si sufletul poate si vor, insa depinde de trup daca poate tine pasul cu ritmul cazon impus de persoana in cauza. Consecinta excesului de munca se reflecta in numarul de depresii, de caderi nervoase, de epuizare fizica de care sufera nativii nascuti sub un astfel de aspect. Cei care au aspecte stresante cu Lilith (cuadraturi, opozitii) pot suferi de accese de violenta, care de fapt sunt rabufniri si detensionari ale starilor de nemultumire interioara. Din pacate aceste manifestari se revarsa asupra celor din jur, care sunt nevoiti sa le suporte toanele si agresivitatea. Acestor persoane li se recomanda terapia psihologica sau diverse activitati de relaxare in sanul naturii, de preferinta la munte ( sa nu uitam ca fecioara este o zodie de pamant, iar muntele o avantajeaza).
De multe ori isi reprima natura sexuala. Fie ca o consecinta a unui abuz suferit in copilarie, fie ca persoana este mult prea ocupata cu activitatile zilnice, viata sexuala este mereu lasata pe locul doi, trei, zece, cu serioase consecinte asupra relatiilor sale. Lipsa de experienta a acestor persoane in relatiile amoroase isi spune cuvantul, uneori facand alegeri gresite casatorindu-se cu persoane nepotrivite sau contactand diverse boli cu transmitere sexuala, tocmai datorita educatiei insuficiente in acest domeniu. De regula este recomandat sa isi gaseasca un partener la fel de orientat pe cariera ca si dansii, care sa le inteleaga astfel nevoia de autoperfectionare continua. Au mari sanse sa isi intalneasca jumatatea la locul de munca

Personalitati nascute sub semnul lui Lilith in Fecioara: Dalai Lama XIV,Alain Delon, Pierce Brosnan, Sigmund Freud, William Shakespeare, Tony Blair,Jon Bon Jovi, Woody Allen, Michael Douglas, Luciano Pavarotti, Thomas Edison, Fidel Castro, Omraam Mikhael Aivanhov, Antoine de Saint Exupery, Ronaldihno, Indira Gandhi, George Washington, Pink, Humphrey Bogart, Benazir Bhutto, Johann von Goethe.

0 comments: