Horoscopul saptamanii 10-17 august




Berbec
Luna se afla in Berbec si veti plini de energie inca de la inceputul saptamanii. Veti fi spontani, veti avea idei inovatoare, veti cunoaste oameni noi si va veti apuca de lucruri noi. Atentie, insa, ca marti, miercuri si in prima parte a zilei de joi s-ar putea sa va ciocniti de o serie de obstacole care se aseaza in calea evolutiei si planurilor dvs. Destinul va pune la incercare capacitatea de munca in momentele de stres si ambitia de care puteti da dovada atunci cand apare o piedica. Nu renuntati, ci continuati sa depuneti toate eforturile necesare pentru a o scoate la capat. Atentie de joi si pana sambata pentru ca va apropiati cu pasi rapizi de o confruntare verbala; nu se vor ajunge, insa, si la argumente fizice. Veti vorbi mult, veti polemiza, va veti certa, veti primi tot felul de mesaje pe e-mail sau pe telefon si va veti intalni in final cu cei care va creeaza disconfort si probleme. Incercati sa va pastrati cumpatul pentru ca stim foarte bine ca Berbecii se pot enerva si pot avea accese si crize de nervi. Cel mai bine este sa va pastrati calmul pentru a aduce argumentele necesare. Duminica va recomandam sa iesiti la aer, sa va relaxati si sa va incarcati bateriile dupa o saptamana plina de energie, plina de emotie si marcata de cearta.
In dragoste veti fi la inceputul saptamanii pusi pe aventura. Veti fi romantici, veti suna pe toata luma si veti da intalniri, actualizandu-va totodata si agenda de telefon. Marti lucrurile nu vor chiar asa cum sperati dvs. S-ar putea sa primiti o serie de refuzuri care sa va surprinda. Miercuri incercati sa fiti flexibili si sa permiteti si partenerului dvs. sa-si exprime punctul de vedere. Ascultati-l pentru ca s-ar putea sa vina cu idei bune. Joi este o zi buna sa iesiti la vanatoare daca sunteti singuri sau sa revitalizati relatia daca aveti un partener. In week-end veti fi mai calm si mai linistit, dar nu va sugeram sa luati o decizie in aceste momente pentru ca sunteti sub impulsul nervilor si al energiei si este posibili sa nu fie cea mai buna solutie cea pe care o veti lua.
In privinta banilor lucrurile nu se anunta foarte roz chiar de luni. Din acest motiv va sfatuim sa o luati pas cu pas, sa treceti si pe la banca ,sa va verificati finantele, dupa care sa va faceti un plan. Puteti actiona miercuri, dar asa cum am spus deja, dupa o planificare in prealabil. Este nevoie sa va faceti un top al primelor zece necesitati de maxima urgenta: ce doriti, ce vreti sa cumparati, in ce sa investiti si la ce capitol, unde sunt cele mai mare sanse de succes, ce lucruri ar putea aduce mai repede bani si tot asa. In week-end, s-ar putea sa demarati propria dvs. afacere sau sa vina cineva cu o propunere.
La capitolul sanatate, datorita tensiunilor care pot aparea in aceasta saptamana, va atragem atentia la puseele de tensiune, palpitatii si tahicardiile care pot aparea. De asemenea, la starea de neliniste care va poate strabate si la lipsa de somn. Asadar, atentie la aceste aspecte!


Taur
Saptamana debuteaza cu o senzatie stranie de neliniste. Pur si simplu nu veti avea stare. Veti sari de la una la alta, veti iesi in oras si veti face cel mai periculos lucru: cumparaturi. Dar va trebui sa luati pe cineva cu dvs. care sa va traga de maneca atunci cand veti pierde controlul. Insa, lucrurile nu dureaza mult pentru ca marti, miercuri si in prima parte a zilei de joi va veti intoarce la vechea stare a dvs.: linistita, calma, axata pe a face bani si pe munca.
Veti fi intelepti, practici si pusi sa faceti ordine in lucruri si cu cei din jurul dvs. Incepand cu dupa-amiaza zilei de joi si pana sambata veti descoperi ca din nou va apuca acel sentiment pe care l-ati avut si luni. Asta este din cauza ca Luna va intra in Gemeni si, pe langa faptul ca veti avea energie, veti avea si chef de iesit afara si de vorbit cu oamenii sau de stat pe chat-uri pe internet. Adica cam tot ceea ce tine de tehnologie. Veti reactiva si prietenii pe care i-ati pus in stand-by pana acum, ceea ce este un lucru laudabil.
In dragoste va recomandam sa nu va aruncati in promisiuni si fapte mari in prima parte a saptamanii, mai precis luni. Veti fi tentati sa promiteti marea cu sarea si luna de pe cer si, dupa aceea, cand va trebui sa dati socoteala, veti ridica din umeri si veti privi trist in pamant. Prin urmare, ca sa nu ajungeti in aceasta situatie, mai bine tineti-va gura inchisa. Marti, miercuri si in prima parte a zilei de joi veti redeveni aceeasi persoana carismatica, senzuala si sexuala cu care ne-am obisnuit toti cei din jur. Veti fi insistenti si axati pe a spune ceea ce trebuie si cand trebuie si s-ar putea sa va alegeti cu o invitatie la o cina sau sa castigati o invitatie pur si simplu. Incapnad de joi si pana sambata veti avea chef sa iesit in oras cu prietenii, cu grupul de amici sau cu persoana iubita. Atentie si la epuizarea excesiva in acare puteti intra. Este o saptamana agitata, nelinistita si, prin urmare, mai bine va axati pe o cina romantica acasa, decat sa alergati din bar in bar, iar duminica dimineata sa va treziti cu o migrena teribila.
In privinta banilor incepeti saptamna prin a face o vizita la banca. Vedeti care este situatia contruilor, iar daca aveti nelamuriri puneti toate intrebarile necesare care va vor face sa intelegeti situatia in care va aflati. Altfel veti avea suprize neplacute si va trebui sa platiti mai multi bani decat este normal. Cu siguranta nu va doriti sa ajungeti in aceasta situatie. Incepand de miercuri si pana la sfarsitul saptamanii de lucru, adica pana vineri seara veti avea intentii foarte bune si veti avea intuitia necesara pentru a face un plan finaciar sa mearga in directia care trebuie. Deci, le sugeram celor din jur care au un prieten Taur sa-l consulte in aceasta perioada pentru ca pot afla informatii foarte bune despre cum sa-si extinda o afacere. In week-end insa, dragi Tauri, abtineti-va sa luati decizii! S-ar putea sa va coste mult mai mult mai tarziu.


Gemeni
Saptamana incepe foarte bine. Veti intalni prieteni inca de la primele ore ale zilei de luni, veti fixa intalniri iar agenda dvs. se va imbogati cu mai multe intalniri planificate pentru saptamana viitoare. Luni veti fi prinsi de dorul de a vorbi. Veti discuta cu toata lumea si aceste discutii vor fi foarte constructive pentru ca va vor ajuta sa intelegeti un anumit lucru, o anumita situatie sau o anumita perspectiva. Marti si miercuri si chiar in dimineata zilei de joi va sugeram sa cereti parerea si celor din jur in cazul in care doriti sa intreprindeti ceva. Incepand cu vineri dupa-masa si pe intreaga durata a zilei de sambata veti fi de-a dreptul uimitori prin norocul de care veti da dovada, prin energia si impulsurile pe care le veti avea. Luna intra in semnul dvs. si sunteti bine aspectati la aceste capitol – emotional si energetic. Veti fi pusi pe discutii, veti vrea sa iesiti cu prietenii, iar duminica veti avea ocazia sa va faceti un plan privind administrarea bugetului dvs.
In dragoste, dragi Gemeni, va recomandam sa ascultati si parerile prietenilor dvs. Sa stiti ca acestia nu va vor raul si toate criticile pe care vi le aduc sunt critici constructive. Miercuri si in prima jumatate a zilei de joi s-ar putea sa aflati noutati, barfe si discutii. Nu incercati sa va implicati in acestea pentru ca dupa aceea veti fi aratat cu degetul ca fiind principalul cauzator al barfei respective. Incercati sa munciti si sa va focalizati pe problemele de zi cu zi in loc sa cadeti prada impulsurilor create de barfa. In week-end veti fi mai mult decat romantic, cu chef de dragoste si duminica s-ar putea sa va prinda luand micul dejun in pat alaturi de persoana iubita.
Din punct de vedere finaciar, veti avea o serie de neintelegeri. Actele pe care le-ati semnat nu vor fi gasite sau transferurile pe care le-ati facut vor avea niste intarzieri si, din acest motiv tineti telefoanele deschise. Cand suna sa raspundeti, iar cand primiti un e-mail sa-l cititi, la fel si daca e vorba de un fax pentru a evita confuzii si mai mari. Joi si vineri veti aduna o serie de informatii care va vor ajuta in demersurile afacerilor voastre viitoare. In cazul in care vor aparea o serie de critici la adresa dvs. incercati sa va pastrati calmul si sa va expuneti punctul de vedere in fata acuzatorilor pentru a-i lamuri ca nu aveti nimic de-a face cu lucrurile pe care vi le pun in spate. In week-end s-ar putea sa fiti invitati sa participarti la diverse intalniri sofisticate, simandicoase, de serviciu. Depinde de dvs. daca veti da curs sau nu acestor invitatii.


Rac
Incepem interpretarea cu o avertizare. Ganditi de doua ori inainte de a actiona la inceputul saptamanii viitoare. Luni s-ar putea sa pierdeti controlul in totalitate si sa faceti actiuni pe care nu vi le doreati sau al caror rezultat nu il anticipati. Luna se afla in Berbec in total detriment si va va da niste impulsuri deosebit de energice, dar in care nu-si vor gasi locul logica, ratiunea si bunul-simt. Marti si mircuri si in prima parte a zilei de joi veti fi foarte empatici, emotinali si mentalul va functiona la cote maxime uimindu-i pe cei din jur prin inteligenta, dexteritatea si ideile geniale care va vin in cap. Incepand cu joi dupa-amiaza, vineri si sambata seara va veti simti de-a dreptul ingropat in treburile pe care le aveti de facut. Aveti de dat telefoane, aveti de semnat hartii si de convins oameni. Prin urmare, se anunta un sfarsit de saptamana plin, la cote maxime. Duminica este timpul sa va impuneti punctul de vedere si sa va exprimati clar ceea ce simtiti.
In dragoste, la inceputul saptamanii veti fi de-a dreptul excentrici si s-ar putea sa spuneti lucruri pe care apoi le veti regreta. Aveti doua posibitati: fie spuneti exact ceea ce simtiti, suprinzand partenerul si punandu-l pe fuga prin deschiderea de care dati dovada, fie s-ar putea sa scoateti la iveala toate reprimarile si nemultumirile pe care le-ati avut si sa puneti pe masa toate incertitudinile pe care le-ati avut si dand cu pumnul sa spuneti: „A venit momentul sa platesti pentru ceea ce mi-ai facut!”. Prin urmare, luni incercati sa fiti temperati pentru ca aceasta atitudine nu va va aduce nimic bun. La jumatatea saptamanii va veti axa pe problemele domestice. Cu Luna trecand in Taur este mai mult ca sigur ca veti sta acasa, veti gati, veti spala si calca rufe si tot asa lista poate continua. La sfarsitul saptamanii veti iesi cu prietenii sau veti incepe o noua relatie romantica. In orice caz, pana duminica veti fi numai si numai pe fuga.
In privinta banilor, in prima parte a saptamanii, aveti grija sa nu intrati in conflict cu autoritatile, cu sefii si cei care va coordoneaza. Taceti din gura, numarati pana la zece si nu va exprimati punctul de vedere pentru ca oricum nu veti gandi logic si clar. Incepand cu ziua de marti si pana joi dimineata lucrurile se vor mai tempera si veti fi axati si centrati pentru a aface afaceri si a investi banii dvs. Incepand din dupa-amiaza zilei de joi si pana sambata seara veti incerca sa convingeti potentialii dvs. colaboratori sau investitori de oportunitatea ideilor dvs. de afaceri. In week-end va recomandam sa va odihniti pentru ca altfel puteti sa cadeti plini de epuizare intr-o depresie.


Leu
Saptamana debuteaza in tromba. Inca de luni veti fi pusi pe glume, pe voie buna, veti fi exuberanti. Marti si miercuri si in prima jumatate a zilei de joi va trebui sa luati o decizie importanta si in functie de aceasta societatea va decide unde sa va plaseze: in categoria celor care nu mai au nici o sansa – irecuperabilii, sau dimpotriva in a celor care se afla in top si trebuies dati ca exemplu. Incepand de joi dupa-masa si pana sambata veti fi pusi numai si numai pe distractie. Veti iesi, veti vorbi, veti dansa si veti canta! Dar atentie la cat alcool consumati pentru ca duminica s-ar putea sa va treziti cu o durere groaznica de cap. Asadar, sapatamana se anunta una buna, relaxata, linistita in care Leii vor socializa din toate puterile.
In dragoste va sugeram sa nu puneti intrebari fundamentale luni pentru ca s-ar putea sa primiti intrebari care sa nu va convina. Insa, marti miercuri si joi ar fi bine sa discutati cu persoana iubita si sa puneti cap la cap toate lucrurile pentru a intelege unde va aflati dvs. si unde se afla dansa sau dansul. In week-end in functie de raspunsul pe care il primiti de la partener – s-a terminat relatia sau nu, mergem mai departe si facem eforturi sa vedem cu evolueaza lucrurile – va veti si gasi un alt partener sau o alta partenera. In cazul in care relatia se decide sa continue veti face toate eforturile ca sa aprindeti flacara dragostei.
In privinta banilor veti munci mult in cazul in care aveti investitii si in cazul in care sunteti oameni de afaceri si aveti responsabilitati. Marti, miercuri si joi veti primi niste lectii foarte bune in domeniul administrarii banilor. Poate chiar veti pierde niste bani, dar nu va fi atat de important pentru ca va conta mai mult lectia pe care o veti primi despre responsabilitatea administrarii banilor si despre responsabilitatea de a-ti tine cuvantul atunci cand il dai in lumea afacerilor. In week-end aveti mari sanse de a demara proiectele dvs. si de a le pune pe roate. Lasati de-o parte, totusi, afacerile si axativa pe odihna si pe iesit in oras. Nu va recomandam cheltuieli suplimentare in aceste zile.


Fecioara
Pregatiti-va pentru un demaraj in tromba. Veti sti exact ce doriti si cum sa actionati inca incepand cu ziua de luni. Atentie insa la accidente la locul de munca sau acasa: sa nu va loviti, sa nu va taiati sau sa va faceti niste vanatai sau cine stie poate, Doamne fereste, vreo entrosa sau vreo fractura. Din ce cauza? Din cauza energiei de care dati dovada si datorita faptului ca vreti sa facti o mie de lucruri int-o singura secunda. Aceasta energie va dura 24 de ore, adica pe intreaga durata a zilei de luni. Marti, miercuri si joi veti fi linistiti, mai introvertiti, va veti autoanaliza si ii veti analiza pe cei din jur pentru a trage concluziile necesare privind profunzimile vietii. Intr-un cuvant veti fi de-a dreptul filozofici cu Luna in Taur. Insa de joi dupa-masa pana sambata seara veti fi axati pe realitatea, pe a gasi oportunitati de a scoate bani chiar si din piatra seaca si de a vedea lucrurile intr-un mod pragmatic si realist. Si stiti ce va vine in ajutor? Abilitatea dvs. organizatorica si simtul raspunderii. Prin urmare este o saptamana profitabila asa incat incercati sa trageti toate foloasele pe care le puteti obtine.
In dragoste veti avea o revelatie. Adica veti ajunge la o concluzie pe care demult o banuiati, insa acum veti primi si confirmarile necesare pentru a stabili directia in care sa mergeti. Marti, miercuri si joi va trebui sa luati o decizie importanta privind drumul pe care il aveti de urmat alaturi de partenrul dvs. si sa va ganditi daca nu cumva lucrurile au ajuns la un final. In week-end s-ar putea sa cunoasteti pe cineva, sa socializati, sa iesiti cu prietnii si sa constientizati ca viata poate fi mult mai frumoasa decat ati trait-o pana acum. Atentie, insa, duminica! S-ar putea sa fiti prea limbuti si sa spuneti prea usor ceea ce ganditi! Nu uitati, insa, un lucru: cuvintele au puterea unei pietre si daca nu suntem atenti riscam sa-i ranim pe cei din jur.
In privinta banilor sunteti critici si multi va vor spune ca sunteti zgarciti saptamana viitoare. Procedati, insa, foarte bine pentru ca banii sunt putini, este perioada de criza si aveti atitudinea necesara de a nu arunca cu banii in stanga si in dreapta. Mai ales joi dupa-masa si pe intreaga durata a zilei de vineri cand veti fi tentati sa cumparati ceva de natura electronica sau niste obiecte mai scumpe. In week-end veti fi activi si veti pune la cale noi planuri profitabile de afaceri. Prin urmare, este o saptamana buna, frumoasa si interasanta pentru Fecioare.


Balanta
Sa stiti ca viata inseamna uneori si compromisuri! Nu inseamna sa facem numai ceea ce vrem noi. Luni va veti ciocni de niste persoane atat de agresive, incat nu aveti alta solutie decat sa dati zece pasi inapoi si sa taceti din gura. De asemenea, veti fi surprins sa vedeti ca in inceputul de saptamana orice spuneti este intors impotriva dvs. si orice apreciere va fi considerata ca o injuratura si orice cuvant negativ va fi transformat, supradimensionat si colorat in asa masura incat sa iasa ca dvs. sunteti oaia neagra a tuturor. Insa, lucrurile vor suferi o turnura incredibila de marti si pana in dimineata zilei de joi cand diplomatia dvs., specifica celor guvernati de planeta Venus, va iesi la lumina si veti intoarce lucrurile atat de frumos de partea dvs, incat pana si dusmanii va vor deveni pentru o scurta perioada prieteni. Incepand de joi si pana sambata veti fi plini de energie mentala si spirituala. Veti avea chef sa studiati, sa prospectati diverse lucruri, pornind de la oprtunitati de afaceri si terminand cu noi locuri de studiu, noi institutii de invatamant sau noi programe pe care va veti axa pentru a va spori abilitatile mentale. Duminica va recomandam sa va odihniti si sa va reincarcati bateriile.
In dragoste s-ar putea sa va axati pe o relatie amoroasa. Este foarte bun si frumos acest lucru, insa ar fi si mai bine sa va axati pe partener sau partenera mai bine in week-end cand este momentul propice pentru a face declaratii lungi si siropoase de dragoste. Nu uitati, in timpul saptamanii, sa fiti o persoana responsabila care sa-si indeplineasca obligatiile la serviciu mai ales in perioada aceasta cand ochii sunt pe dvs. Incepand cu ziua de joi si pana sambata veti avea chef de iesit la distractii cu prietenii, de plecat in vacanta si de calatorit. Este un lucru bun si frumos atunci cand aveti concediu. Daca aveti serviciu, incercati sa lasati lucrurile sa se intample spre week-end. Duminica, in ultima zi a saptamanii, veti fi fascinat de o noua persoana si e posibila o relatie.
In privinta banilor, incercati sa dati cartea de credit unei cunostinte pentru ca in prima zi a saptamanii veti fi pus pe mari cheltuieli. Din acest motiv, va recomandam sa fiti atenti si sa cantariti de doua ori inainte de a achizitiona obiectul respectiv. De marti si pana joi dimineata veti avea idei, veti gandi bine si veti pune cap la cap punctele unei probleme in asa fel incat in curand va vor aduce banii pe care ii visati de multa vreme. De joi pana vineri se deschide o noua bresa in care veti avea ocazia de a negocia si de a prospecta piata pentru a primi informatiile necesare mult mai mult decat ati primit pana acum. Profiati joi si vineri de acest lucru. Duminica va fi o perioada de odihna, iar in week-end va va atrage mai mult iesitul cu prietenii in oras decat gandurile pentru afaceri. Asadar este o saptamana interesanta si plina de activitate pentru Balante.


Scorpion
Saptamana debuteaza intr-un mod bizar. Multa lume va va cauta si va va cere parerea in privinta vietii personale sau a modului in care isi administreaza ei afacerea. Vor pur si simplu sa va ceara un sfat! Va veti simti flatat, va veti simti o persoana importanta si veti incerca sa dati raspunsurile potrivite situatiei respective. Ar fi bine sa aiba incredere in dvs. pentru ca Scorpionii au intotdeauna un al saselea simt legat de lucrurile care merg bine sau prost. Incepand cu ziua de marti si pana joi dimineata veti incerca sa puneti un echilibru in relatiile dvs. si sa spuneti cam asa: „De aici pana aici se intinde patura mea, iar de acolo pana dincolo se intinde aptura ta! Sa nu ne incurcam teritoriile daca vrem ca lucrurile sa mearga asa cum trebuie!”. Flexibilitatea si compromisul sunt bune uneori insa, de multe ori trebuie clarifiate lucrurile pentru a nu crea confuzii care pot duce la dispute ulterioare. Incepand de joi dupa-masa si pana sambata veti planifica anumite lucruri si veti face pasii in vederea demararii unor proiecte. Duminica veti fi de-a dreptul intuitiv si ii veti suprinde pe cei din jur cu atitudinea si clar-viziunea dvs. Veti fi cautati si vi se va solicita parerea foarte mult.
In dragoste ziua de luni este ziua potrivita in cazul in care doriti sa incepeti o noua relatie sau sa starniti flacara romantismului care se stinsese in ultimul timp. Cuplurile s-ar putea sa iasa in oras inca din seara zilei de luni la restaurant, iar cele nou formate abia vor tatona terenul. Scorpionii vor testa, asadar, terenul incepand de saptamana aceasta. De marti si pana spre week-end nu va mai avea intensitatea trairilor pe care le-ati simtit luni. Va fi o saptamana blazata, linistita in care se vor da traditionalele telefoane, mesaje sau e-mail-uri. In nici un caz nu se va ridica la dimensiunea zilei de luni. Dragi Scorpioni, daca vreti sa punctati ceva in domeniul dragostei faceti-o luni. In week-end lucrurile s-ar putea sa se revitalizeze, insa duminica veti fi mult prea ocupati cu persoanele care va solicita ajutorul si nu veti avea timp sa-i dati atentia necesara partenerului sau partenerei dvs.
In privinta banilor, va recomanda sa priviti lucrurile cu detasare si sa mai lasati de-oparte lucrurile care v-au constrans in ultima perioada pentru ca se vor aranja incetul cu incetul si nu puteti sa faceti miracole peste noapte. Prin urmare, luati-va timpul necesar si stati detasati. Daca lucrurile se precipita luni sau marti nu va impacientati. Este normal pentru ca Luna este in Berbec si toata lumea va fi mai stresata, mai energica si mai activa. Multi s-ar putea sa vina cu tot felul de stiri bomba legate de banci si de cursul valutar. Acest lucru nu este adevarat! Deci, nu plecati urechile la zvonuri!


Sagetator
Sagetatorii incep saptamana plini de energie, plini de verva si de vitalitate, iar luni vor da o adevarata demonstratie a capacitatii unei persoane de a face o suta de lucruri in 24 de ore. Incepand cu ziua de marti si pana joi dimineata veti fi foarte buni oratori. Veti reusi sa-i convingeti si sa-i atrageti de partea dvs. pe toti cei din anturaj, care va vor privi cu admiratie pentru subtilitatea si complexitatea discursului dvs. Joi dupa-masa, vineri si sambata veti fi plini de intentii bune. Veti incerca sa-i ajutati pe cei din jur si nu fiti frustrati, tristi sau jigniti atunci cand ajutorul pe care il oferiti cu generozitate va fi refuzat. Uneori oamenii au dreptul sa ia propriile decizii si oricat de bun intentionati am putea fi nu ar fi corect sa-i facem sa urmeze punctul nostru de vedere intru totul
In dragoste incepeti saptamana plini de veselie si pusi pe fapte mari pentru a incepe o noua relatie sau de a revitaliza vechea relatie. La jumatatea saptamanii veti fi de-a dreptul carismatici si veti reusi sa convingeti persoanele pe care ati pus ochii sa va urmeze, sa va sculte si sa indeplineasca toate dorintele pe care le aveti. In week-end s-ar putea sa iesiti cu prietenii sa va distrati la petreceri, in oras sau la cumparaturi. Atentie insa la cati bani aruncati pe geamn in acest week-end pentru ca exista o tendinta de cheltuieli neasteptate.
In privinta banilor, in conturile bancare s-ar putea sa fie ceva penurie incepand cu ziua de luni, insa saptamana aceasta se intampla lucrurile necesare ca pana la sfarsitul lunii august sa primiti o suma de bani si sa se finalizeze un contract din care sa aveti numai si numai beneficii. Joi si vineri sunt zilele propice de a demara noi planuri si de a face noi prospectiuni. Reusiti sa-i convingeti pe cei din jur de oportunitatea demersurilor dvs. Asadar, daca vine vorba de convins o persoana faceti-o joi si vineri pentru ca veti avea numai succes. In week-end este o perioada propice pentru planificat si pentru analizat evolutia lucrurilor dar si pentru privit planuri de perspectiva.


Capricorn
Nu lasati grijile sa va coplesesca la inceputul saptamanii. Stim ca treceti printr-o perioada dificila de ceva timp, cam de jumatate de an, insa suntem convinsi ca puteti sa manipulati lucrurile in asa masura incat in final sa fie de partea dvs. Luni veti fi mai energici, dar in acelasi timp cuprinsi de o stare de panica si deprimare. Cu toate acestea marti, miercuri si joi dimineata lucrurile se vor detensiona si viata vi se va parea mai usoara. Veti gandi mai clar si mai repede, veti gandi in perspectiva, iar planificarea este totul. Joi, vineri si sambata va recomandam sa nu plecati urechea la zvonuri pentru ca sunt numai zvonuri. Sambata va trebui sa dati replica unei persoane care incearca sa obtina niste informatii suplimentare de la dvs. Incercati sa va tineti gura inchisa si sa nu dezvaluiti chiar tot ce ganditi.
In dragoste, in prima parte a saptamanii va veti ocupa de familie si de rezolvat o parte din problemele domestice. Ascest lucru nu va va lua mult timp si miercuri veti avea ocazia sa reaprindeti flacara iubirii in cazul in care aveti un partener sau sa porniti in cautarea unei noi aventuri romantice. In week-end veti fi de-a dreptul creativi si veti iesi cat mai mult in public unde veti fi chiar remarcati. Duminica este o zi propice pentru planificat diverse pozitii vis-a-vis de relatie – daca o veti continua sau nu. Este momentul oportun duminica sa aflati raspunsul acesta, dar si raspunsurile pentru toate intrebarile pe care le aveti.
In privinta banilor luni veti avea idei inovatoare si ii veti suprinde in prima parte a diminetii pe cei din jurul dvs. cu exotismul ideilor si cu avetura financiara in care vreti sa intrati. Incepand de luni dupa-masa si pana joi dimineata va recomandam sa nu va aruncati in prospectiuni financiare si in a cheltui bani pentru ca nu este o perioada propice. Puteti planifica dar nu puteti pune in practica. Joi si vineri veti da la o parte problemele financiare si veti fi axat mai mult pe intalniri cu prietenii decat pe problemele serioase legate de bani. Nu va incarcati foarte mult agenda in week-end pentru ca nu veti avea chef de treaba. Dimpotriva veti vrea mai degraba sa iesiti cu prietenii decat sa va ocupati de probleme crizei financiare care bantuie acum in lume.


Varsator
Va avertizam ca se poate intampla orice saptama aceasta! Sunteti extrem de energici incepand cu ziua de luni si veti deborda de idei, imaginatie si planuri inovatoare. Toata lumea va va admira si veti fi intr-un con de lumina al reflectoarelor. Veti fi capul de afis al tututor celor din jurul dvs. Incepand cu ziua de marti si pana joi dimineata nu veti avea parte de foarte multe aventuri si lucruri exceptionale. Vor fi zile blazate, pline de rutina, dar nu va faceti griji pentru ca de joi dupa-masa si pana sambata veti fi plini de creativitate si veti compensa zilele de penurie si de blazare prin care tocmai ati trecut.
In dragoste, luni va iesi la suprafata ceva care era de multa vreme cert in viata dvs. romantica si veti avea parte de o serie de dezvaluiri. Nu va putem spune daca sunt bune sau rele pentru ca depinde aici de fiecare cuplu. Joi veti face o adevarata descoperire despre natura voastra interioara si despre capacitatea de a asimila si pune in practica anumite informatii legate de viata amoroasa. Se stie ca Varsatorii sunt usor posesivi si trebuie sa fie pusi la curent cu tot ce se intampla cu partenerul pentru a avea parte de stabilitate. Iesind acum la iveala o serie de noi elemente este posibil ca Varsatorii nostri sa fie prinsi pe picior gresit si sa fie luati prin surprindere, insa joi vor fi mirati sa descopere o noua dimensiune interioara – capacitatea de repliere si continuare a demersului lor. Fie vor lua o decizie de incheiere a unei relatii, fie vor fi impresionati de lucrurile pe care le afla incat vor vrea sa treaca la fapte mari cerand persoana respectiva in casatorie. In orice caz, vineri scoate la iveala amintiri. Aduce in prim plan trecutul si s-ar putea sa vedem o serie de Varsatori care se intalnesc cu vechi parteneri sau partenere. Duminica este o zi propice pentru comunicare si pentru discurs. Asadar, in week-end se vor lamuri toate cazurile si se va raspunde la toate intrebarile la care nu s-a raspuns.
In privinta banilor veti avea o abordare usor excentrica si neobisnuita la capitolul finante surprinzandu-i pe cei din jurul dvs. De regula, aveti un alt comportament, o alta atitutine si aceasta noua fata a dvs. in domeniul afacerilor ii va suprinde placut pe cei din jur.

Marti, miercuri si joi dimineata veti fi axati mai mult pe descoperirea sinelui interior decat pe afaceri. Insa, din cand i cand, va vor mai trage cei din jur de maneca pentru a va trezi la realitate, veti iesi din impas spunand doua-trei vorbe, dar acelea foarte bune si foarte la obiect.

In week-end veti avea ocazia destul de rara de a intalni persoanele potrivite care sa va ajute in demersurile dvs. financiare. Prin urmare profitati de sfarsitul de saptamana.


Pesti
Debutati saptamana cu un sentiment de incetineala si precautie. Marti, miercuri si in prima jumatate a zilei de joi veti fi axat mai mult pe visare, dragoste si taramuri filosofice decat pe realitatea dura si necrutatoare. Incepand cu joi dupa-masa si pana sambata veti fi confuz si nu veti intelege ce se intampla. Va spunem noi ce se inatampla: Luna intra in Gemeni si de asta este totul cu susul in jos.

In dragoste, la inceputul saptamanii veti cunoaste pe cineva sau relatie dvs. va fi curpinsa brusc si subit de vitalizare. Veti vedea numai mesaje secrete, clipiri din ochi si zambete fugare. Veti simti ca plutiti si sunteti pe alta planeta. Noi insa va vom trage de urechi si va vom aduce cu picioarele in realitate si va vom spune ca este doar o faza trecatoare. Va puteti distra, va puteti simti bine insa, in aceasta perioada orice relatie apare la orizont nu se finalizeaza cu ceva concret. La jumatatea sapatamanii veti vedea si dvs. realitatea care va inconjoara si veti reveni intr-adevar cu picioarele pe pamant pentru a-i usura pe toti de sentimentul de grija si panica care ii cuprinsese vazandu-va cum va comportati. Veti lua lucrurile mai usor, veti fi mai calmi si veti incepe relatia pas cu pas: nu ca la inceputul saptamanii, cu capul inainte, ci in modul caracteristic Pestilor – timid, testand terenul si linistit. In week-end va recomandam sa nu va faceti planuri mari de viitor pentru ca sunt doar iluzii.
In privinta banilor, luni dimineata veti vedea ca aveti ceva in banca suficient cat sa va asigure calmul si linistea interioara insa, banii acestia nu vor da pe dinafara si nici nu se vor inmulti daca nu veti pune umarul la acest lucru. De aceea, va recomanda ca incepand cu ziua de luni sa analizati, sa puneti ordine in hartii si sa decideti ce aveti de facut in continuare. La jumatatea saptamnii va recomandam sa verificati inca o data pentru a fi sigur de deciziile pe care le luati si de hartiile pe care le semnati pentru s-ar putea sa luati o decizie gresita in cazul in care nu verificati de doua ori. In week-end veti avea niste discutii fructuoase despre afaceri cu anumiti investitori sau persoane intersate de ideile dvs. Va recomandam sa nu ratati ocazia de a pune in practica gandurile dvs. pentru ca nu se stie niciodata! S-ar putea ca aceste discutii sa se finalizeze intr-un proiect de viitor foarte frumos. Noi va uram bafta ca sa va iasa asa cum v-ati dorit lucrurile!

0 comments: