Lilith- intunericul din fiecare zodie (Scorpion)




(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua,luna,anul- ora nasterii (precizati AM sau PM) si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)


Lilith in Scorpion

Egoism, mandrie, ambitie. Si mai presus de toate, o dorinta obsesiva de control asupra tuturor situatiilor si persoanelor. Lilith este pe teritoriul ei, in domiciliu si se manifesta ca atare.
In copilarie , dorinta de control se manifesta foarte putin.Poate cel mult da de gandit parintilor cand micutul se tavaleste pe jos in magazin pentru ca nu obtine ceea ce vrea, pentru ca se bate cu copii de afara pentru ca nu a fost ales capitan al unei echipe, poate ca isi agreseaza fratii care primesc mai multa atentie. Insa se aplica diverse metode de corectie si lucrurile reintra in matca lor....asta pana in clipa in care copilul creste, devine adult si incepe sa isi dea jos masca. In cazul in care Luna Neagra este bine aspectata in harta natala, aceasta ii poate sprijini in realizarea unei cariere foarte frumoase in domeniul pe care si-l aleg. Daca tot am vorbit de cariera si munca,vom trece in revista si cateva ditnre domeniile in care pot excela: politica, afaceri, munca de cercetare, investigatii, medicina, stiintele ezoterice.
De asemenea manifesta o adevarata fascinatie pentru tot ce este patologic, anormal. Iar cum Scorpionul este o zodie care tine de partea intunecata a sexualitatii, a obsesiilor legate de acest aspect, si persoanele cu Lilith in Scorpion sunt atrase de partea morbida, patologica a sexualitatii. Aceasta este completata de natura hipnotica a acestor persoane, de magnetismul pe care il emana, impachetat frumos intr-o aura de mister. Lilith in Scorpion este atrasa si fascinata si de miracolul mortii, de efemeritatea vietii si de intrebari legate de eventualitatea unei alte lumi, de “dincolo”. Prin urmare multe persoane cu Luna Neagra in Scorpion se dedica fara nici o ezitare studiului stiintelor oculte, al magiei, al paranormalului. Multi dintre ei prefera sa si puna pe hartie gandurile care ii anima si prin urmare multi scriitori de SF de succes sunt nascuti sunt un astfel de aspect astral.
Sexul si magia lui este un element definitoriu al acestei pozitii a Lunii Negre. Sentimentul de nesiguranta, intrebarile vesnice “ ma iubesti?””dar de ce ma iubesti? ‘ “oare nu spui ca ma iubesti pentru ca vrei sa obtii ceva?” isi afla raspunsul in dormitor. Deoarece le este extrem de greu sa se raporteze la notiune de “ iubire”, nu pentru ca nu pot, ci pentru ca nici un partener nu le poate intelege in totalitate profunzimile si sensibilitatea, macar incearca sa compenseze aceasta prin placerea fizica.

Celebritati cu Luna Neagra in Scorpion: Johnny Depp, Che Guevarra, Nicolas Sarkozy, Paris Hilton, Jack Nicholson, Zinedine Zidane, Nicolas Cage, Eminem, Condoleeza Rice, Walt Disney, Anna Kournikova, George Sand

0 comments: