Lilith- intunericul din fiecare zodie (Sagetator)




(cititorii interesati sa afle pozitia lui Lilith pe astrograma natala, gratuit, ne pot trimite un e-mail cu : data nasterii -ziua,luna,anul- ora nasterii (precizati AM sau PM) si localitatea. Adresa noastra: roastrolog@yahoo.com si in titlu precizati: Lilith)


Lilith in Sagetator

Dorinta de libertate, individualitate, aventura. Asemeni cailor salbatici, care alearga liberi prin preerie, si persoanele cu Luna Neagra in Sagetator se vor arunca cu capul inainte in orice aventura, oricat de periculaosa ar parea aceasta la prima vedere.
Sentimentul mandriei de a fi liber, de a nu accepta incartiruirea si inregimentarea ca toti ceilalti, libertatea de a alege de la la inceput la sfarsit daca intra, daca continua sau daca pun punct unei situatii de orice natura ar fi ea , sociala sau personala stimuleaza constiinta de sine, a valorii proprii si a limitarilor persoane nascute cu acest aspect astral.
Teama de a putea ajunge sa depinda intr-o zi de cineva le face pe aceste persoane sa isi ia toate masurile de siguranta pentru a preveni eventualitatea unei astfel de situatii.
De aici poate si uneori dificultati in a se face intelesi de catre ceilalti. Din cauza aceasta, de multe ori persoanele aceastea se ascund sub o carapace de ghiata, preferand sa nu isi exprime adevaratele sentimente, de teama de a nu parea ridicoli. Si tot din acelasi motiv prefera meserii unde pot sa decida ei programul de lucru, sa isi fie proprii lor stapani. Sunt atrasi de misterele civilizatiilor de mult apuse, pot fi exploratori, arheologi, preoti, vindecatori. De partea lor sta si Jupiter, guvernatorul zodiei Sagetatorului, care in cazul unei harti frumos aspectate poate face echipa buna cu Lilith in domenii ce tin de vindecare prin metode alternative.
In ceea ce priveste capitolul relatii personale, lucrurile sunt mai complicate, tocmai datorita spiritului de aventura al acestor oameni. Pot cauta parteneri din alte tari, culturi, religii, tocmai pentru ca se simt atrasi de inedit. In randurile lor se numara multi celibatari convinsi, care cred ca legalizarea unei relatii nu face decat sa ii inlantuiasca pe vecie si sa le taie aripile. E o pozitie mai dificila pentru realizarea unei casnicii de durata, iar succesul unei relatii ar putea aparea in clipa in care constientizeaza ca nimeni nu este o insula, ca la un moment dat in viata- mai devreme sau mai tarziu- avem nevoie cu totii de un umar pe care sa plangem.Insa la aceste concluzii ajung dupa mai multe experiente nereusite, o data cu inaintarea in varsta. Dat fiind ca le place orice tip de provocare, multe persoane publice cu astfel de aspect pe harta natala pot fi surprinsi de catre paparazzi in ipostaze mai putin placute. Credem ca cel mai elocvent caz este cel al Monikai Lewinski si al lui Bill Clinton, unde, paradoxal, ambii au Lilith in Sagetator!
In evolutia personala, de multe ori fac eforturi sau au nevoie sa fie impulsionati de cei din jur pentru a urma diverse forme de invatamant superior. Pentru ei, ideea de a fi prinsi in niste norme sociale li se pare o adevarata povocare- neplacuta, insa daca inteleg importanta acestui”sacrificiu” vor reusi sa dea tot ceea ce e mai bun din dansii.

Celebritati cu Lilith in Sagetator: Martin Luther King, Britney Spears, George W Bush Jr. , Napoleon Bonaparte, Isabelle Adjani, Steven Spielberg, Nostradamus, Audrey Hepburn, Stephen Arroyo, Cher, Federico Fellini, Donald Trump.

0 comments: