Horoscopul saptamanii 31 august - 6 septembrie 2009




Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, incepand de astazi vom inaugura rubricile speciale ale zilelor de Luni Miercuri si Vineri.Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.

In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra: roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- , ORA Nasterii in format 0-24, si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil.


Berbec
Saptamana debuteaza in plina forta. Astrele sunt de partea dvs. si veti primi ajutor din partea unor persoane importante in zilele de luni si marti. Atentie, insa, miercuri fie o relatie, fie un proiect, sau poate slujba s-ar putea sa fie mai putin armonioase sau s-ar putea sa fie puse in pericol. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa nu va grabiti in a da replica. Pe durata week-ndului se anunta o perioada mai calma si mai linistita.
In ceea ce priveste dragostea veti purta o serie de discutii cu partenerul. Ati ajuns deja intr-un punct in care situatia nu mai poate continua in acest fel si este timpul pentru trasarea unor noi reguli si delimitarea unor noi teritorii. Atentie marita la zilele de miercuri si joi pentru ca sunt zile in care se pot produce certuri serioase ce pot conduce la rupturi. Week-endul va aduce la o serie de noi energii pozitive care vor mai atenua din problemele aparute in cursul saptamanii.
In ceea ce priveste finantele, saptamana aceasta nu este recomandata munca in echipa. Incercati sa lucrati la proiecte independente care vizeaza numai punctul dvs. de vedere si implicarea dvs. Nu incercati sa va gasiti noi colaboratori pentru ca nu este perioada cea mai buna pentru acest lucru. Joi si vineri puteti beneficia de ajutorul stelelor in a explora noi ocazii de afaceri sau de a beneficia de noi modalitati de a va mari contul bancar. De asemenea, va recomandam saptamana aceasta sa nu fiti foarte deschis cu asociatii si cu partenerii dvs. Incercati sa va tineti planurile pt dvs. pentru ca uneori prea multa sinceritate strica. Iar acesta este chiar un moment in care va recomandam sa nu va deschideti sufletul in fata tuturor.


Taur
Tema generala a acestei saptamanii pentru domnii si doamnele Taur este cea a schimbarii. Taurii, zodie de pamant, iubesc mai ales rutina si un orar sigur si bine definit. Spre deosebire de alte saptamani cea care se asterene inaintea noastra va schimba din radacini viziunea nativilor Taur privind ordinea si linistea. Cel putin luni si marti vor suferi o serie de schimbari radicale. In ceea ce priveste ziua de miercuri se anunta un scurt intermezzo, mai multa liniste, pace si certitudine. Va recomandam sa profitati de aceasta perioada de gratie astrala care se anunta in ziua de miercuri pentru a planifica o serie de intalniri de afaceri sau noi relatii. In ceea ce priveste zilele de joi, vineri si sambata va dam liber la cumparaturi. Puteti achizitiona de la mobila pana la haine, de la aparatura elecronica la o cumparatura obisnuita de sfarsit de saptamana. Ziua de duminica se anunta una plina de romantism.
In ceea ce priveste dragostea in zilele de luni si marti partenerul se va purta putin mai ciudat decat de obicei si nu veti fi foarte siguri unde va aflati: daca relatia se sfarseste sau mai continua. Sunteti pur si simplu scos de pe drumul obisnuit. Spre jumatatea saptamanii, mai ales miercuri este momentul unor discutii privind viitorul dvs. Oricare ar fi raspunsul este bine ca macar intelegeti unde va aflati si in ce pozitie stati. Spre sfarsitul saptamanii, lucrurile devin mai fierbinti, semn ca va asteapta un sfarsit de saptamana interesant.
In privinta banilor, primele zile ale saptamanii viitoare vor fi sub controlul celorlalti. Dvs. va trebui sa invatati sa fiti mai flexibili si sa accepetati punctul de vedere al celorlalti! Asta in cazul in care vreti sa aveti o saptamana linistita. Daca vreti, insa, sa va inrolati intr-un razboi care poate dura mai mult timp, incercati sa dati cu pumnul in masa si sa preluati controlul inca din ziua de luni. Noi va recomandam mai degraba calea pasnica: sa dati din cap afirmativ, sa zambiti si sa ii ascultati pe cei din jur, ca mai apoi sa actionati tot dupa bunul dvs. plac. Credem ca este mult mai intelept sa procedati asa. In ceea ce priveste planurile persoanle, zilele bune de actiune sunt joi si vineri cand puteti fi plini de energie si veti avea si oportunitatile necesare pentru a le pune in practica. In week-end se anunta o serie de intalniri si discutii interesante cu diversi parteneri.


Gemeni
Inceputul saptamanii se afla sub semnul intelepciunii. Cel putin luni si marti veti gandi repede si veti avea idei bune si inovatoare pe care abia veti astepta sa le puneti in practica. Miercuri s-ar putea sa fiti asaltati din toate partile de diverse solicitari de a rezolva probleme ce tin de activitati de serviciu: obligatii, acte, intruniri, intalniri. Va recomandam sa va ganditi putin la viitorul si la cariera dvs., sa analizati situatia si sa vedeti daca va place unde va aflati si daca nu cumva ati dori sa faceti o schimbare. Nu ar strica sa faceti si cateva cercetari in domeniu in cazul in care ati dori sa va schimbati locul de munca pentru ca s-ar putea sa primiti un ajuotr nesperat si neasteptat. De asemena in week-end se pot anunta diverse discutii cu partenerul de viata: fie de mutatie, fie de locatie, fie legate de de serviciu. Poate e vorba despre relatia care poate sa se termine sau sa treaca la alt nivel.
La capitolul dragoste, saptamana debuteaza intr-un mod filosofic. Va recomandam ca luni si marti sa purtati o serie de discutii cu partenerul de viata, sa-i ascultati punctul de vedere si sa intelegeti ca o relatie, pentru a functiona, are nevoie si de compromisuri si de aducerea unui element de noutate. Altfel poate stagna si poate intra in rutina si de aici pana la ruperea ei nu este decat un pas. Prin urmare, luni si marti sunt zile foarte bune in care puteti discuta si veti vedea cam pe unde va aflati. La mijlocul saptamanii s-ar putea sa participati la o serie de intalniri impreuna cu partenerul de viata. Spre sfarsitul saptamanii veti fi cuprins de energie si creativitate. Chiar daca week-endul va prinde cumva cu garda lasata, din punct de vedere emotional, si veti fi mai usor de ranit va recomandam sa acceptati orice critica constructiva care poate veni din partea partenrului pentru ca s-ar putea sa imbunatateasca relatia dvs.
In privinta afacerilor, saptamana debuteaza printr-o serie de schimbari neasteptate si posibilitatea de primit o serie de vesti pe care nici nu le banuiati. Elementul central al saptamanii in privinta finaciara si a locului de munca va sta sub umbrela creativitatii. Cel putin in a doua parte a saptamanii creativitatea va fi de-a dreptul debordanta: va veti folosi inteligenta, creativitatea si versatilitatea pentru a pun in practica noi planuri si idei. In week-end s-ar putea sa aveti o serie de lucruri de rezolvat insa veti prefera a va dedicati persoanei iubite, in loc sa va ocupati de munca. Bine faceti! Pentru ca este un moment in care v-a trebui sa stabiliti prioritatile in cuplu si in viata de familie. Daca acestea vor continua cum trebuie, atunci planul afacerilor va continua si el.


Rac
Saptamana se anunta una in care vor predomina cheltuielile financiare. Prin urmare, primele zile ale saptamanii vor putea aduce cu ele o serie de ingrijorari, stari de neliniste si de panica privind finantele dvs. Marti, miercuri si joi se anunta adevarate cutremure interioare in ceea ce priveste viata dvs. atat profesionala, cat si particulara. In egala masura spre sfarsitul saptamanii balanta se restabileste iar talerul ei va indica noi oportunitati de a cunoaste persoane sau de a demara actiuni care s-ar putea sa se finalizeze intr-un mod bun pentru dvs. Vineri si sambata s-ar putea sa fiti marcati de o stare de nervozitate si din acest motiv va recomandam sa va pastrati cat mai mult calmul, iar atunci cand doriti sa dati replica, numarati pana la zece.
In ceea ce priveste dragostea, incercati sa nu va faceti atatea griji privind comportamentul partenerului sau parteneri dvs. Nu va mai puneti atatea intrebari legate de viitorul relatiei dvs. Va recomandam sa luati lucrurile cu pasi marunti si veti vedea ca totul va intra in normal, iar multe dintre parerile pe care le-ati avut la inceputul saptamanii, vor fi schimbate catre sfarsitul acesteia. Miercuri s-ar putea sa dati un nou impuls dragostei, si de asemenea pot aparea noi provocari. In week-end veti fi mai relaxati si exista mari posibilitati de a iesi afara
In ceea ce priveste finantele, va recomandam sa ascultati de instincte inca din primele zile ale saptamanii insa, in egala masura, este fundamental sa invatati sa va stapaniti si sa nu va repeziti in a da un raspuns inainte de a auzi intrebarea si sa ascultati cu rabdare tot ce are de spus interlocutorul dvs. Astfel puteti capata informatii importante care sa va ajute in luarea unei decizii corecte pe plan financiar. Joi si vineri se anunta zile in care pot aparea diverse controale sau intalniri la grad inalt cu sefii dvs. Spre week-end s-ar putea sa fiti mai repeziti in actiunile dvs. si din acest motiv va recomandam sa ganditi inainte de a face noi cumparaturi sau inainte de a scoate portofelul din buzunar.


Leu
Ce le place Leilor cel mai mult si cel mai mult? Sa ne gandim in primul rand ca leul este regele animalelor. Extrapoland, nativilor Leu le place cel mai mult puterea si sa se afle in centrul controlului ei. Adica sa detina controlul asupra altora, asupra propriei persoane si asupra situatiilor ce pot aparea. Ei, bine saptamana aceasta, la inceputul ei, mai exact pana miercuri, domnii si doamnele Leu von invata ca multe din lucrurile dinainte prestabilite pot scapa de sub control si socoteala de acasa nu se mai potriveste cu cea din targ. Asta se va intampla pana miercuri cand nativii Leu vor invata cruda lectie a pierderii puterii sau a faptului ca ceea ce spun ei nu va fi luat in considerare sau, cel mai dureros pentru ei, nu li se va da toata atentia pe care o doresc. Miercuri s-ar putea, in plus, confrunta cu schimbarile de toane si de atitudine a unor superiori. Incepand cu joi si pana sambata viata va parea ca reintra in normal, ca nu vor mai fi presiuni si nu va mai exista stres din nici o parte. Prin urmare, bucurati-va de aceste zile de respiro pentru ca de duminica va trebui sa va reintoarceti in focul luptelor.
Ce se intampla la capitolul dragoste pentru nativii Lei? In primul rand recomandam partenerilor lor sa nu insiste foarte mult in a obtine ceva pentru ca Leii nostri vor fi destul de intorsi la inceputul saptamanii, vor avea sentimente difuze si neclare si este posibil sa-si verse furia asupra partenerilor. Miercuri si joi, mai ales, sunt zilele culminante in care emotiile vor fi mult mai mari si Leii vor fi mult mai usor de enervat si de izbucnit. Partea buna in toata acesta tensiune emotionala este faptul ca aceste sentimente se vor schimba cu rapiditate. La jumatatea saptamananii s-ar putea sa vedem nativi Leu care acum rad, acum plang, acum zambesc si imediat trantesc ce au in mana. Aceasta stare va continua pana in week-end insa lucrurile se vor mai domoli sambata cand o veste buna s-ar putea sa le mai creasca moralul.
Din punct de vedere financiar va recomandam ca in prima parte a saptamanii sa invatati sa fiti mai flexibili si sa acceptati sfaturile colaboratorilor sau sefilor dvs. Nu trebuie sa luati lucrurile persoanl in taramul afacerilor si al banilor, sentimentele nu-si au locul. Prin urmare, orice critica este bine-venita atata timp cat puteti invata ceva din ea. Joi si vineri veti fi foarte buni in a anticipa o serie de actiuni si in a lua niste decizii importante. In week-end veti invata noi lucruri, veti primi noi informatii si nu ne-ar mira daca ati opta pentru noi forme de invatamant: cursuri la distanta sau cursuri prin corespondenta.


Fecioara
Saptamana aceasta debuteaza cu o stare de totala detasare in care mai degraba veti fi inclinati spre a va simti tristi, deprimati decat sa fiti optimisti asa cum ar trebui in realitate. Veti avea o stare in care nici macar nu veti vrea sa coborati din pat incepand cu ziua de luni. Insa, viata trebuie sa mearga inainte indiferent de starile noastre interioare si din aceste motiv va recomandam sa aveti o atitudine detasata si sa priviti in perspectiva. Miercuri veti fi spectatorii unor adevarate reprezentatii teatrale emotionale, fie la serviciu, fie in familie. Nu va implicati pentru ca veti avea o stare atat de proasta incat nu veti mai avea de gand sa va si certati. Va recomandam sa cumparati bilete in primele locuri si sa priviti scena dezlantuita de aproape pentru a va distra macar; daca nu puteti interveni in schimbarea situatiei. Joi vineri si sambata veti lua lucrurile in serios, va veti sufleca manecile si veti trece din nou la treaba. Primele zile ale saptamanii in care v-ati plans de mila au fost un prilej de odihna si de reincarcare a bateriilor. Prin urmare, inca de joi, este momentul sa treceti la treaba.
In privinta dragostei, va recomandam sa nu plecati urechea la promisiunile care pot aparea din partea unor potentiali pretendenti sau potentiale pretendente. Priviti situatia detasat si lasati deciziile pentru saptamana viitoare intrucat saptamana aceasta nu este recomandabil sa emiteti pareri. Cel mai bine este sa ascultati punctul de vedere al celorlati.
In ceea ce priveste partea financiara saptamana se anunta din nou confuza. Ar fi bine sa mai treceti si pe la banca sa vedeti cum stau lucrurile si de asemenea sa luati putin conturile dvs la puricat. S-ar putea sa aveti o serie de surprize mai mult sau mai putin placute.


Balanta
Saptamana aceasta va veti afla in centrul atentiei, toata lumea va vrea sa va stranga mana, sa va bata pe umar, sa va admire si sa va laude. Prin urmare, statutul dvs. social va fi la cotele cele mai inalte. In plus, cireasa de pe tort va veni la mijlocul saptamanii cand veti cunoaste o persoana care va va ajuta extrem de mult in cariera dvs. Joi, vineri si sambata veti primi din partea stelelor ajutorul pentru a acumula atat curajul necesar cat si posibilitatile si circumstantele pentru a reusi sa faceti niste schimbari in viata dvs.
In privinta dragostei, saptamana se anunta una din cele mei bune. Veti avea mult sex-appeal, veti atrage atentia supra dvs., iar catre jumatatea saptamanii nu ne-ar surpinde daca ati primi un telefon din partea unei persoane speciale care sa va invite in oras. In week-end lucrurile pot deveni mai serioase in privinta dragostei si va recomandam sa va scufundati din plin in senzatia de bine de care va simtiti cuprinsi.
Din punct de vedere financiar veti avea mult instinct in ceea ce priveste speculatiile financiare. Veti putea croi noi planuri si, in special, veti putea sa le puneti in aplicare saptamana viitoare incepand cu ziua de joi si pe intreg parcursul week-endului. Prin urmare profitati de soarta favorabila care va inconjoara in aceasta saptamana si scufundati-va din plin in binefacerile pe care le veti primi din partea astrelor.


Scorpion
A venit si saptamana marilor schimbari si a deciziilor radicale. Este momentul cand in viata multora dintre Scorpionii nostri au loc schimbari, se intampla lucruri, se iau decizii: de la achizitionat un element nou in casa pana la vanzari si cumparari importante sau cereri de casatorie si planificari de evenimente festive. Deci, este o saptamana extrem de interesanta pentru toti Scorpionii. Incepand de marti si pana joi veti fi cuprinsi de energie si veti incerca sa solutionati cat mai multe probleme. In acelasi timp s-ar putea ca un prieten sa va solicite ajutorul pe care evident ca i-l veti acorda cu multa generozitate.
In privinta vietii particulare, a dragostei si a caminului, va spunem inca de la inceput ca unele din condimentele mai putin placute ale acestei saptamani sunt certurile, polemicile si confruntarile de idei. Veti incerca sa puneti punctul de vedere, insa politica pumnului dat in masa nu va aduce foarte multe rezultate ci, dimpotriva, va crea si mai multa tensiune in cuplu. Incercati miercuri, macar, sa aduceti un moment de respiro in ceea ce priveste aceasta perioada tensionata si focalizati-va mai mult pe lucru decat pe viata parteneriala. Uneori o problema poate sa-i gaseasca rezolvarea in clipa in care va axati pe altceva care va distrage atentia si care va va scoate din atmosfera in care ati intrat.
In ceea ce priveste partea financiara, stiti cum se spune? Daca nu este dragoste, atunci nici banii nu vin prea usor! Si dvs. veti juca rolul celui care se opune ideilor grupului, celui care vrea sa fie mai altfel si celui care se comporta ca atare. Primele zile ale saptamanii pot aduce oportunitati, noi investitii si noi investitori si din acest motiv va recomandam sa va pastrati capul pe umeri si sa nu cedati impulsurilor negative de care s-ar putea sa fiti cuprinsi si sa incercati sa prindeti ocazia din zbor. Altfel va mai dura mult timp pana veti reusi sa beneficiati de circumstantele pe care vi le-au pregatit astrele la capitolul financiar.


Sagetator
Sagetatorii vor fi mult mai activi decat de obicei saptamana aceasta. Imaginati-va! Sagetatorii sunt zodii de foc. Prin urmare, atunci cand spunem ca vor avea mai multa energie trebuie sa ne imaginam o adevarata explozie solara si o adevarata bomba atomica care se va misca cu viteza fulgerului dintr-o parte in alta. Deci, daca la birou sau pe strada sau in viata particulara veti avea o cunostinta sau veti vedea pe cineva care alearga nelinisit din stanga in dreapta vorbind la doua telefoane odata si repezindu-se catre calculator pentru a verifica cel putin zece e-amail-uri in acelasi timp atunci, sa stiti ca aveti in fata dvs. un nativ Sagetator. Partea buna pentru ei este ca vor avea ocazia sa realizeze o serie de contacte care le vor fi foarte benfice saptamana aceasta. Partea mai putin placuta a acestui aspect va fi faptul ca s-ar putea sa se epuizeze iar la sfarsitul saptamanii sa trebuiasca sa se retraga pentru a-si reincerca bateriile. In orice caz vor fi foarte placuti, vor avea mult chef de vorba, vor fi interesati de tot ceea ce insemna noutate si proiect saptamana aceasta.
In dragoste vor fi foarte deschisi si foarte indrazneti si pana si cei mai timizi dintre Sagetatori vor avea curajul si indrazneala de a aborda persoana care le-a tras atentia cu ceva timp in urma. Daca, insa, sunt implicati intr-o relatie de ceva timp, miercuri si joi s-ar putea sa intre intr-o polemica si o usoara stare de tensiune in familie cand se vor pune pe masa diverse nemultumiri care au fost acumulate si au dus la o serie de frustrari din partea partenerului. Sagetatorii vor privi mirati catre interlocutorii lor si nu vor intelege de unde-pana unde s-a ajuns la aceasta situatie. Insa, daca tot se afla la masa negocierilor vor avea ocazia sa regleze problema si sa celebreze catre sfarsitul saptamanii incheierea ostilitatilor.


Capricorn
In sfarsit a venit timpul culegerii roadelor actiunilor dvs. Luni si marti, domnilor si doamnelor Capricorni puteti fi mandri in domeniul profesional de ceea ce ati intreprins in ultima perioada. Insa lucrurile vor incepe sa se impiedice miercuri si joi, pentru ca stiti dvs. una e calda, alta - rece, si noile proiecte in care veti incerca sa va bagati nu mai par atat de usoare pe cat vi s-au parut la prima vedere. Pur si simplu poate vi s-a schimbat perspectiva pentru ca v-ati mobilizat si ati invatat sa nu va mai aruncati cu capul inainte fara sa ganditi de doua ori.
Vineri si sambata se pare ca lumea comploteaza impotriva dvs. Dar stiti ceva? Nu impotriva dvs. in sens negativ, ci comploteaza pentru dvs., spre a va fi alaturi in tot ceea ce doriti sa intreprindeti. Pot aparea binefacatori si persoane care sa va ajute dezinvolt fara nici o pretentie. Se stie deja ca atunci cand vrei ceva din toata inima intreg universul conspira ca sa poate pune in practica acel lucru. In dragoste lucrurile stau la fel de bine. Sunteti favoritazi de tranzitele acestea si mai ales ca Venus se afla in Gemeni, veti fi mai comunicativi.
Capricornii chiar au o problema la capitolul comunicare cu partenerul si cu familia pentru ca atunci cand apare o dilema prefera sa taca, sa puna capul in pamant si sa spun ca nu exista nimic de genul acesta si atunci se adanceste serios conflictul respectiv si nu se ajunge la nici un rezultat. Insa, de data aceasta veti avea capacitatea de a va exprima clar, concis nemultumirile si multumirile, sa spuneti ce vreti si ce cereti de la partener si, de asemenea aveti ocati sa va exprimati liber. Acest lucru il veti demara luni si marti cand Luna (guvernatoarea emotiilor) se va afla prin semnul dvs. Miercuri si joi veti fi deosebit de romantic cu Luna trecand in Varsator si veti face lucruri neobisnuite care ii vor incanta pe cei din jurul dvs. Prin urmare, in week-end lucrurile se anuta foarte bune si par a intra pe un nou fagas.


Varsator
Dragi Varsatori, saptamana sta sub imperiul eomţiilor. Sentimentele, emotiile vor fi mai coordonate si veti fi dornici sa puneti ordine la serviciu in lucruri. Marti si miercuri veti avea aceasta tendinta de a aseza lucrurile in ordine, de a concretiza planurile pe care le-ati avut pana cum, de a demara noi actiuni. Va fi mai greu un pic luni si marti, insa miercuri si joi veti reveni la starea dvs. obisnuita de luciditate. Sa nu uitam ca Varsatorii sunt oameni foarte atenti si care au o mare perceptie a detaliului. Deci luni si marti veti fi un pic cu capul in nori si veti face eforturi considerabile de a pune ordine in toate, iar miercuri si joi veti intra in ritmul dvs. si chiar veti reusi ceea ce v-ati propus.
Vineri si sambata va fi momentul unor plati. Probabil e timpul sa achitati la banci diverse rate. Va trebui sa platiti niste imprumuturi pe care le-ati facut sau pur si simplu va veti ocupa de diverse probleme legate de bani sau posesii. Nu este momentul sa demarati noi actiuni ci este clipa in care trebuie sa va reanalizati bugetul, sa va faceti ordine in hartii si mai ales sa stiti clar ce pasi aveti de urmat in privinta unor investitii sau a muncii la serviciu. Duminica lucrurile vor fi din nou pe fagasul lor si s-ar putea sa iesiti undeva in natura pentru a va relaxa. In privinta dragsotei, saptamana debuteaza cu un sentiment romantic dar in egala masura veti fi si rezervat pentr ca Luna trece prin Capricorn si da o senzatie de detasare, de raceala si de lipsa de dorinta in demararea lucrurilor. Ii asteptam mai degraba pe ceilalti sa faca un pas in drectia noastra. Insa, miercuri, joi si vineri, cu Luna trecand prin semnul dvs, veti fi plini de verva, fascinanti, veti vorbi mult, veti soacializa, veti reusi sa-i convingeti pe ceilalti de oportunitatea planurilor dvs. amoroase. Important este sa comunicati si sa exprimati liber ceea ce simtiti penttu persoanele iubite si veti vedea ca si ei la randul lor va vor raspunde pe masura.


Pesti
Dragi nativi Pesti, la inceputul saptamanii sa primiti un ajutor neasteptat din partea unor persoane sus-puse sau din partea superiorilor care vor avea generozitatea si blandetea de a va explica clar detaliile unei actiuni pe care nu ati facut-o chiar cum trebuie. Asta este un clucru destul de rar intalnit sa vezi un sef care sa-ti explice unde ai gresit. Bucurati-va de acest lucru si profitati din plin de el incercand sa va pastrati atentia treaza si sa inmagazinati orice informatie va este data gratis in acesta perioada.
Miercuri si joi veti fi victima unor suprize neasteptate. Lucrurile par sa se intoarca impotriva dvs., insa nu disperati pentru ca vor intra in normal vineri si sambata si, spre urmirea dvs., vor fi mult mai bune decat va asteptati sa fie. In week-end veti socializa, veti iesi cu prietenii, va veti bucura de atmosfera care va inconjoara si chiar foarte bine faceti pentru aceasta stare si dorinta de a iesi in lume. In privinta dragostei, ar trebui sa faceti un pic de ordine in lista cu intalniri pe care v-ati programat-o.Nu este o perioada buna de iesit in lume, pentru ca asta se ve intampla abia la sfarsitul saptamanii, ci este o perioada propice pentru punerea in ordine a gandurilor, realizarea unor planuri. Mai bine va ganditi daca relatiile in care ati intrat de curand chiar merita toata atentia dvs.
Miercuri si joi veti fi putin posomorati, veti avea toane, nu veti fi chiar in apele dvs. si veti fi mai mult sau mai putin dezamagiti de partener. Vineri, insa, lucrurile reintra in normal si week-endul va va prinde prin cluburi cu prietenii. Toata lumea se va simti bine, se va distra si va va incarca cu energia necesara ca si dvs. sa gasiti forta de a iesi din melancolia in care v-ati cufundat la jumatatea saptamanii. Iar daca veti iesi din starea de melancolie va spunem si care va fi urmatorul pas! Veti avea mari sanse sa cunoasteti pe cineva. Prin urmare va veti distra la sfarsitul saptamnii, veti avea o atitudine optimista si lucrurile se vor pune in miscare.

0 comments: