Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, incepand de Luni am inaugurat rubricile speciale ale zilelor de Luni, Miercuri si Vineri. Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra: roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- ORA Nasterii in format 0-24 si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil. Pentru raspunsuri complexe va invitam sa studiati rubrica de consultanta astrologica cu tarifele noastre.




el nascut in 12-07-1963 ora 9 loc Orastie si eu 20-10-1968 ora 7 loc Erbiceni jud Iasi.

E o relatie mai mult decat interesanta. Atractie si totodata competitie maxima, in care unul dintre voi il sprijina pe celalalt. Vreau sa cred ca va armonizati energiile constructiv si nu intrati in competitie directa unul cu celalalt.


Sunt nascuta pe 24 decembrie 1972, ora 18.00, la 5 km de Giurgiu. El este nascut pe 19 iunie 1964 in Anglia.

buna, pana in noiembrie lucrurile sunt mai tensionate. posibile taceri neasteptate, posibile proaste intelegeri si mai ales: incapatanare. Problema apare datorita dorintei unuia de stabilitate, si a gandirii libere, a dorintei de libertate a celuilalt. O clarificare a situatiei voastre se preconizeaza dupa 15 noiembrie, cand vei stii cu certitudine daca mai continuati sau daca drumurile voastre vor porni in directii diferite.


27.09.1982, ora 17.30, Alexandria, Teleorman

In decurs de un an jumatate ai mari sanse sa cunosti pe cineva. Cu o singura si foarte importanta conditie: fa o schimbare majora. invata sa te iubesti pe tine, nu mai fi atat de stricta cu tine. Cand a fost de exemplu ultima oara cand ai fost la cosmetica pt un masaj facial?sau la un spa sa te relaxezi? Iti propun o solutie.In fiecare saptamana fa-ti un cadou: de la un ghiveci cu flori la o comedie la cinema. Chiar si singura daca mergi,functioneaza!!!!Daca vrei sa vina cineva in viata ta, trebuie sa transmiti semnalele necesare.Iar daca tu arati un suflet ranit si chinuit,plin de lacrimi si disperat dupa o relatie, sincer, nu cred ca sunt multi dispusi sa joace rolul lui Mama Dolores in viata ta. Curaj!!!Primul pas incepe cu aprecierea ta. Pt ca esti o persoana minunata, care merita ce e mai bun.



Andreea,sunt nascuta pe 23.09.1988,intre orele 3-4 dimineata,in localitatea Falticeni,,judetul Suceava.Am avut o relatie cu un baiat Razvan,nascut pe 28.06.1988.

Sincer, am o intrebare: daca in ultimul timp v-ati certat destul de urat si tot mai des, pentru ce sa te mai impaci cu el? Stiu, vei spune: il iubesc, sufar enorm,etc etc. Din toata treaba asta cred ca iti place sa te chinui singura. Pentru ca meriti o relatie frumoasa, in care amandoi sa comunicati, sa va iubiti sa fiti prieteni.Sa stii ca oamenii care se iubesc reciproc nu se cearta, nu se ranesc si nu isi fac partenerul sa sufere. De ce sa fii intr-o relatie? Doar de dragul de a te certa a doua zi? De a fi furioasa pe toata lumea, trista,nemultumita, cu dureri de stomac din cauza nervilor? Oare acesta este idealul tau despre bunul mers al unei relatii?
Eu zic atunci cand ai pus punct sa fie PUNCT.Nu sa te complici intr-o mlastina de sentimente negative. De aceea iti recomand sa nu te mai intorci la nici un Razvan, ci sa cauti acel baiat special,care urmeaza sa apara in decurs de 6 luni de zile. Si cand il gasesti, te rog da-mi un mail ca sa ma bucur si eu alaturi de tine pentru ca ai gasit omul potrivit.



Ioana,sunt nascuta pe data de31 07 1989,oara 23:30 in Arad.

Draga Ioana, o relatie se bazeaza pe INCREDERE. Atunci cand esti numai cu prietenul tau, cand inchizi usa la casa, ramai numai cu el.Iar lumea aceea care iti picura venin in ganduri, ramane dincolo de usa. Atata timp cat nu intelegi ca baza unei relatii consta in comunicarea ambilor parteneri, ai foarte putine sanse sa fi cu cineva.
Cand nu esti de acord cu ceva, cand ai intrebari, cand ai o nemultumire, primul lucru : comunica! Discuta cu partenerul tau! Nu alerga la prima ,, amica” sa ceri un sfat. Harta ta indica mari probleme cauzate de faptul ca te increzi in vorbele ,,prietenilor”.


Catalina, 14 octombrie 1980, Bucuresti, ora 10.30

In aceasta perioada NU este recomandata achizitionarea magazinului respectiv. Pot aparea probleme legate de acte, probleme legate de interventia nefasta a unui barbat,deci NU iti recomand o astfel de investitie in aceasta perioada. In cazul in care totusi vrei sa il achizitionezi, iti recomand sa faci un studiu atent al tuturor actelor, pentru a nu avea surprize neplacute.
Deblocarea problemelor va surveni dupa 1 februarie anul viitor.


0 comments: