Compatibilitatea Rac- Varsator




Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, incepand de luni am inaugurat rubricile speciale ale zilelor de Luni Miercuri si Vineri. Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.
In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra:
roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- ORA Nasterii in format 0-24 si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil. Pentru raspunsuri complexe va invitam sa studiati rubrica de consultanta astrologica cu tarifele noastre.


Compatibilitatea Rac-Varsator


Cand vedem un cuplu format dintr-un nativ Rac si un nativ Varsator intelegem ce inseamna zicala: „Si contrariile se atrag!”. Racul are o abordare mai mult empatica si emotioana a vietii datorita faptului ca guvernatoarea sa este Luna, cea care e ocupa de emotii, de senzatii si de ideea de maternitate. De cealalta parte, Varsatorul are o abordare a vietii rebele, neofociala si exotica si, sub nici o forma, nu ii place sa respecte canoanele impuse de societate. Racul, emotiv prin natura sa se ascunde sub o piatra mare pe fundul lacului, in timp ce Varsatorul, atunci cand este pus la colt si supus unui stres continuu explodeaza de-a dreptul facand numai lucrurile pe care societatea nu le accepta. In aceeasi masura ambii nativi au un punct comun – acela al introvertirii si al dorintei de a nu lasa pe ceilalti in sufletul lor.
Racul o face retragandu-se in sine, ascunzandu-se in casa si preferand sa nu iasa afara cu prietenii, in timp ce Varsatorul o face epatand in societate, punandu-si o masca de copil rebel, de copil maturizat mult prea devreme care a trecut prin prea multe incercari ale vietii, in realitate el fiind o persoana retrasa, emotiva si nesigura. Racul uraste sa isi exprime direct sentimentele. De multe ori, atunci cand este nemultumit, acumuleaza nemultumire peste nemultumire si frustrare peste frustrare pana cand, la un moment dat, paharul este plin si erupe. In acel moment isi va uimi audienta cu o adevarata criza de isterie. Pe de alta parte, Varsatorul, atunci cand se confrunta cu o nemultumire pleaca cat mai departe de sursa care ii produce acest sentiment. In clipa in care aveti parteneri Varsatori si vedeti ca au disparut din context si nu dau un telefon doua-trei-patru zile ar trebui sa va faceti griji ca i-ati ranit si au ales sa se retraga decat sa continue o relatie sau o conjunctura in care sunt blazati emotional.
Ce poate invata Racul de la Varsator? Se stie ca atunci cand se intalnesc doua persoane si formeaza un cuplu inseamna ca acest cuplu este format cu un scop. Racul poate invata de la Varsator libertatea de a se comporta: de a nu-i pasa de conventii, de reguli si de societate; de asemenea, libertatea de a studia ce vrea, cat vrea si cum vrea, libertatea de a-i respecta pe cei din jur si de a adopta motto-ul: „Daca eu nu intru in viata ta, atunci nici tu nu-ti pune cizmele si nu intra in viata mea!”.
Ce poate invata Varsatorul de la Rac? Stabilitatea, dorinta de a-si intemeia o familie, dedicatia pentru ceilalti si sacrificiul de sine in favoarea familiei. Intr-o relatie Rac-Varsator sa nu uitam ca se intalnesc trei mari planete: Luna – luminariu care se ocupa de emotii si viata interioara (guvernatoarea Racului), apoi Saturn care vine si ne invata sa reparam greselile karmice pe care le-am facut si Uranus – elementul supriza (cele doua planete care il guverneaza pe Varsator). Luna reprezinta energia feminina. Saturn reprezinta energia masculina, iar Uranus este liantul dintre exotic, ciudat, grotesc si fantastic. Daca ar fi sa ne raportam la natura atunci am putea spune ca Racul reprezinta noaptea, Varsatorul reprezinta ziua, iar punctul lor de intalnire este la asfintit cand ziua se ingemaneaza cu noaptea.
Racul are acapacitatea de a analiza o problema din toate unghiurile bazandu-se pe sinturile sale extrasenzoriale oferite de Luna. Varsatorul se bazeaza pe analiza si introspectia mentalului. Este o zodie de aer care prefera sa patrunda in strafundurile mintii subiectilor sai pentru a invata cum sa-i manipuleze si sa-i foloseasca pentru a-i face mai buni si mai frumosi. Prin urmare, Racul vine cu elementul extrasenzorial – instinctul intr-o relatie si un parteneriat, pe cand Varsatorul aduce studiul mental psihologic si umanismul. Din aceste doua combinatii nu poate isi decat un lucru foarte bun.
Si viata lor sexuala este foarte intensa. Racul atunci cand intalneste un Varsator, dupa o perioada de tatonari, va decide sa iasa din cochilia sa si i se ofere cu toata dragostea, cu toata puterea si fiinta sa. Varsatorul, un mare adept al sexului exotic, care are niste fantezii deosebite se va implica fascinat in aceasta relatie. Problema care poate rasari intre cei doi este lipsa de stabilitate. Varsatorul uraste sa fie ingradit, uraste sa i se puna lanturi la maini si la picioare, iar Racul are tocmai predilectia asta. Racul este dependent de ideea de stabilitate. Fara ea Racul nu poate trai, nu poate exista, nu poate respira. Racul va incepe un adevarat santaj emotional pentru a-si tine partenerul aproape, lucru pe care Varsatorul il uraste din toata inima. Prin urmare, daca aceasta relatie are un succes de lunga durata se va datora fie unor ascendente care mai domolesc zodia Racului cu a Varsatorului si daca Varsatorul nostru invata sa fie mai stabil, mai casnic, iar Racul invata sa fie mai permisiv.

0 comments: