Compatibilitatea Rac-Pesti




Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, incepand de Luni am inaugurat rubricile speciale ale zilelor de Luni, Miercuri si Vineri. Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra: roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- ORA Nasterii in format 0-24 si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil. Pentru raspunsuri complexe va invitam sa studiati rubrica de consultanta astrologica cu tarifele noastre.


S-a intalnit Soarele cu ziua, Luna cu stelele si Racul cu Pestii. Mai exact este o relatie facuta undeva acolo sus ca un bonus pentru sacrificiile celor doi.

Ambii sunt semne de apa: empatice, emotive, introvertite, cu intimitatea lor profunda si cu modul lor simplu, delicat de a percepe lumea exterioara.

Atat Racul, cat si Pestii se dedica in totalitate lumii emotiilor, reveriei, dar si a intuitiei. Ambii au o viziune diferita asupra lumii din punctul de vedere al celorlalte zodii. Pestii, de exemplu, sunt cel mai greu de inteles pentru ca nu corespund nivelului nostru de dezvoltare mentala si intelectuala. Pot fi uneori de o incapatanare totala, sunt ancorati in trecut si refuza cu obstinenta noutatea si evolutia, insa in egala masura surprind prin emanciparea lor. Racul este emotiv, dedicat familiei si si este dispus pentru a se sacrifica pe sine in favoarea celorlati. Este, de asemenea, obsedat de ideea de a face copii si de a avea grija de acestia, iar in cazul in care nu are copii considera intreaga umanitate copilul sau si i se pare foarte normal sa se dedice acesteia. Atat Racul cat si Pestele iubesc sa aiba o oaza a lor, un camin al lor si un cuib al lor; prin urmare, ambii vor avea un punct comun de atractie, de atentie si de infrumusetare: casa. Vor investi foarte mult in casa lor pentru a avea tot confortul necesar. Va recomandam daca aveti prieteni Rac si Pesti sa nu le faceti vizite surpriza pentru ca acestea vor fi mult mai mult decat rau privite. Vor fi considerate o invazie in propria lor viata.
Problema care apare intre cei doi este data de toanele pe care le poate avea Racul nostru si de incapatanarile de care poate da dovada Pestele atunci cand este provocat. Pe un nativ Pesti, fie femeie, fie barbat niciodata nu ai sa poti sa-l prinzi in gheare si nu ai sa gasesti punctul de unde sa-l apuci. Tocmai imaginati-va ca ati prins un peste din mare si incercati sa-l tineti in maini. Daca nu aveti dedesubt o plasa in care sa-l prindeti cu siguranta va va scapa foarte repede pentru ca este alunecos. Pastrati in minte aceasta imagine atunci cand aveti o relatie cu un Peste. Atunci cand vi se pare ca lucrurile sunt pe un fagas normal s-ar putea sa aveti cele mai mari surprize. Prin urmare, intalnirea dintre un Rac si un Peste este menita tocmai sa ii invete pe acestia multe lucruri: Racul sa fie mai flexibil si mai permisiv, iar Pestele sa fie mai ancorat in realitate si mai responsabil. Viata intima a celor doi este condimentata din plin. Ambii impartasesc aceleasi emotii si sentimente, dar si aceeasi daruire in dormitor. Prin urmare vor fi fascinati unul de altul. In esenta este o relatie foarte frumoasa, foarte intersanta, insa putin utopica pentru ca amandurora le lipseste ancorarea in realitate. Lucrul care ar putea salva situatia intr-o mai mica sau mare masura este un ascendent intr-o zodie complementara.

0 comments: