Raspunsuri la intrebari




Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, incepand de Luni am inaugurat rubricile speciale ale zilelor de Luni Miercuri si Vineri. Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra: roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- ORA Nasterii in format 0-24 si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil. Pentru raspunsuri complexe va invitam sa studiati rubrica de consultanta astrologica cu tarifele noastre.


Voicu Aritina Elena, data nasterii: 05 octombrie 1976, ora: 2.30; locul nasterii: Sinaia, Prahova.

Draga Elena, planeta care indica fertilitatea femeii – Luna- este puternic afectata de doua aspecte mai putin benefice: o cuadratura cu Jupiter ( planeta norocului) si o cuadratura cu Neptun.De asemenea, casa a 5-a , casa copiilor este afectata de axa interceptata. Toate aceste aspecte indica o piedica in a avea copii, o intarziere, un proces care poate dura mai mult. Am inceput cu vestile mai putin bune si am lasat vestea buna la sfarsit.In primul rand iti recomand o legatura puternica cu medicul ginecolog, o conlucrare de ambele parti. Posibila sansa de a avea copii se anunta pe perioada urmatorilor doi ani.

Oana Ajitaritei
Datele mele:data nasterii:17.10.1978
ora nasterii:01.40
locul nasterii:Constanta

Datele partenerului:
data nasterii:09.06.1979
ora nasterii:15.00
locul nasterii:Buzau


Draga Oana, v-am facut sinastria si este o harta foarte interesanta.Este o relatie captivanta, insa iti dau un sfat: nu gandi inainte foarte, foarte departe. Cel mai bine este sa iei lucrurile pas cu pas si sa te bucuri de relatia ta. Aveti aspecte frumoase, in care planeta norocului ,Jupiter este activa, insa pot aparea anumite probleme, in timp datorita incapatanarii si posesivitatii unuia dintre parteneri.Pentru ca relatia sa functioneze va trebui sa invatati lectia compromisului mutual,de ambele parti. Adica nu numai unul sa lase la nesfarsit de la el( ea) iar celalalt sa nu faca nimic.


Lavinia Gheghea Nascuta pe 17.08.1974 ora 10:30 AM in Craiova

In primul rand, pe harta natala ai un frumos aspect – Marea trina- pe casa a 2-a ( a banilor si a posesiunilor materiale)- casa 6 ( a muncii si sanatatii) si a 10-a ( cea a prestigiului social).iti dau acest detaliu pt ca vad ca esti familiarizata cat de cat cu astrologia, atata timp cat ai spus foarte bine si corect: casa casatoriei si a relatiilor. Eu completez si spun ca aceasta casa e a 7-a pe astrograma natala a fiecaruia dintre noi. In cazul tau am realizat revolutia solara pentru tine si pot spune urmatoarele: in anul 2009-2010, casa a 7a este sub semnul balantei. Guvernatoarea zodiei balantei, planeta venus face un frumos aspect cu casa a 4-a, casa familiei. Deci sunt sanse sa stabilizezi o relatie, sa iti faci o familie, sa porti discutii in aceasta directie sau sa cunosti pe cineva special.



ANDREEA
04.03.1979
ora: 11.45 am
TIMISOARA


Draga Andreea posibila relatie de durata sau casatorie cam intr-un an jumate-doi.Bafta. S-ar putea ca sotul tau sa fie nascut sub semnul varsatorului sau sa aiba un marcaj puternic pe varsator( ascendent de exemplu)

Cristina Aanei


DATA nasterii - 17.12.1979, ORA nasterii - 19.30LOCUL nasterii - Piatra-Neamt


Draga mea, zilele revelionului vor fi ceva mai tensionate pt tine. Marte- planeta energiei dar si a razboiului- va fi in retrogradare pe leu pe casa intai a asecendentului, ceea ce va face ca sa fi mai iritata si vei rabufni mai usor la orice provocare.De asemenea asteroidul Pholus, care scoate la iveala traumele noastre, nemultumirile si aduce o doz[ de intensitate se va afla pe casa relatiilor.
Se poate sa iti petreci revelionul cu persoana iubita insa iti recomand sa fi calma si sa numeri pana la zece inainte de a da replica in luna decembrie.

Kitty
28.03.1992 18:45,Cluj


Draga Kitty,ca sa inteleg si eu mai clar: ce asteapta baiatul asta? Sa ce? Sa va cunoasteti mai bine ca sa ce? Scuze ca imi exprim nedumerirea, insa sa stii ca de regula cam stim din prima clipa daca ne place cineva sau nu. Si daca el iti spune ca ,, hai sa ne mai gandim” este un lucru cam ciudat. Sa ne mai gandim sa ce?Sa fim intr-o relatie?sau sa ne mai gandim pana gasesc eu ceva mai bun si apoi te parasesc?
Iti recomand precautie si o discutie deschisa cu el pentru a clarifica pozitia sa ,si eventualele rezerve , nemultumiri pe care le poate avea fata de tine.

Anita 06.12.1983 Brasov 08.30

Draga Anita, singura nu ramai insa ai casa casatoriei pe gemeni.Asta indica fie doua relatii,fie un divort. Problema ta : esti un om foarte inteligent care are nevoie constanta de stimulare mentala .Rutina te plictisesc si ai nevoie de un barbat activ,inteligent si deschis.Ai putea cunoaste acest tip de barbat in decursul urmatorilor 3 ani.Bafta.

0 comments: