compatibilitate Gemeni Varsator


Ambii nativi, fiind semne de aer, vor avea propriul lor limbaj si se vor intelege fara sa mai fie nevoie de prea mult efort. Ambele semne iubesc forte mult libertatea proprie incercand sa o respecte si pe a celor din jur.
Atat Geamanul cat si Varsatorul sunt persoane ce se pun in folosul umanitatii – Geamanul la un nivel intelectual, bine studiat, bine gandit; Varsatorul – la un nivel sufletesc, pentru ca ei, Varsatorii, guvernati de Uranus si de Saturn sunt marii filantropi ai zodiacului. Un Varsator daca va auzi ca la capatul lumii a esuat pe o plaja pustie o balena ar fi in stare sa arunce totul in aer acasa numai pentru a fugi acolo si a da o mana de ajutor la salvarea mamiferului. Geamanul la fel s-ar implica si el intr-o astfel de operatiune de salvare, nu pentru ca i-ar pasa in mod special de evolutia balenelor pe aceasta planeta ci, pur si simplu, gandindu-se ca acolo, in acel punct vor fi o multime de oameni din culturi diferite, pe care ii va putea studia asa cum un biolog studiaza o musculita la microscop.

Prin urmare, acesti doi nativi se inteleg din priviri. Chiar daca scopurile lor vin de pe drumuri diferite ele se vor intalni in acelasi punct – cel al studiului, al psihologiei, mentalitatii si comportamentului uman. Singura problema care poate aparea la un moment dat in aceasta relatie este incapatanarea de care poate da dovada uneori Varsatorul. El este deschis la tot ceea ce inseamna nou si, in acelasi timp, este extrem de fixat pe anumite stereotipuri pe care cu greu le poate trece cu vederea. Ambii nativi au cu siguranta un grup serios, mare si vast de prieteni. Geamanul are multi prieteni pentru ca ii place sa-i studieze din punct de vedere emotional si mental. Varsatorul socializeaza mult din cauza ca el este bunul samaritean si prietenul pe care te poti bazi oricand ai o problema. Daca vreodata trebuie sa dai un telefon in miez de noapte cuiva, cu siguranta cel care va alerga sa-ti dea o mana de ajutor va fi un Varsator.

Insa, daca Geamanul este un alergator de cursa lunga, putand sari vesel de la o petrecere la alta fara sa simta oboseala, nu acelasi lucru se poate spune si despre Varsator care, uneori, are nevoie de retragere in solitudine doua-trei zile pentru
a-si reincarca bateriile. Relatia este, asa cum am mai spus, una foarte buna. Ambii gandesc la fel, ambii vibreaza la fel. Si in dormitor lucrurile stau bine. Varsatorul, usor extrentric este gata mereu sa experimenteze, desi de multe ori prefera sa puna masca virginala a lui „oare este corect sa facem asa?”, „oare este moral sa facem asa?”. Geamanul la acest soi de reactie nu va face decat sa rada si sa fie si mai atras de un partener care interior poate avea o viata imaginativa adanca, profunda si exotica precum groapa Marianelor, dar care la suprafata prefera sa se acopere cu o patura de gheata. Deci, in dormitor lucrurile vor sta la fel de bine ca si in viata de zi cu zi.

Asadar, foarte multe nu avem ce sa mai spunem pentru ca este o relatie frumoasa in care fiecare partener isi respecta independenta personala si face acelasi lucru si fata de indepedenta celuilalt cu care formeaza un cuplu. Deci multa comunicare, multa interactiune si un grup frumos si compact de prieteni. Nu le putem ura decat sa o tina tot asa si sa ii inveseleasca pe cei din jur cu dinamismul si inteligenta lor.

0 comments: