compatibilitate Gemeni Pesti



Arareori se poate intalni o relatie de prietenie, de iubire, de atractie sexuala, de atractie mentala in care ambii parteneri sa se completeze din plin si sa nu ramana spatii libere in puzzle-ul pe care il numesc relatie.
Pestii sunt un semn de apa profund,emotional, insa este si zodia cel mai greu de inteles din zodiac pentru ca ei rezoneaza cu Universul la un alt nivel si la o alta dimensiune. Sunt atrasi de tot ce este nou, dar in egala masura resping noul cu incapatanare. Sunt ancorati in trecut, insa niciodata nu vor sa recunoasca asta. Sunt sensibili, dar se ascund sub o masca de gheata pentru a se proteja de lumea exterioara.
Gemenii, pe de alta parte, sunt cu capul in nori, zodie de aer, instabila, schimbatoare, cu toane, inteligenta, care devin curiosi foarte repede, dar la fel de repede se si plictisesc de tot ceea ce ii inconjoara si mereu sunt gata sa porneasca noi si noi aventuri.
De ce functioneaza aceste doua contrarii atat de bine si se armonizeaza unul pe altul? Pentru simplul motiv ca Pestele intelege dorinta de libertate a Geamanului, iar Geamanul nu pune foarte mult la inima crizele emotionale ale Pestelui. Amandoi nativii adora varietatea, noutatea si exotismul, insa fiecare percepe aceste concepte la un nivel diferit.
Geamanul este atras de orice obiect stralucitor, asemenea unei nevastuici care vede o moneda de aur pe strada, iar Pestii sunt atrasi de tot ce este nou la nivel sufletesc, la nivel extrasenzorial. Poate si din acest motiv ambii se arunca in o mie si una de proiecte, le gandesc, le studiaza, le demareaza, insa prefera sa ii lase pe altii sa le continue. De asemenea, ambele semne sunt reprezentate de doua glife, deci de ideea de dualitate. Gemenii sunt doua personalitati intruchipate intr-una, iar Pestii sunt, la randul lor, reprezentati de imaginea a doi pesti care privesc in directii diferite.
Incercati sa prindeti aerul cu mainile! Nu credem ca veti reusi. Incercati sa tineti in mana un peste viu pe care abia l-ati scos dintr-un acvariu! In scurt timp acesta va incepe sa se zbata si, cu siguranta, il veti scapa din maini. Solutia? Dati-le libertatea necesara si veti vedea ca in acel moment ei se vor intoarce la dumneavoastra. Exista chiar un proverb care spune cam asa: daca vrei sa fii sigur ca un lucru este al tau lasa-l liber si daca se intoarce la tine a fost pentru tine, daca nu se intoarce, nu a fost menit sa fie al tau. Acelasi lucru se intampla si cu cei doi nativi.
Un alt punct care ii apropie foarte mult este sexualitatea debordanta de care dau dovada ambii nativi – Geamanul, persoana sexuala din dorinta de a experimenta senzatiile oferite de actul in sine, iar Pestii persoane sexuale din dorinta de a li se confirma ca sunt iubiti, ca au pe cineva stabili si ca numai prin acest act cineva isi poate exprima atentia, atractia si dorinta pentru el sau pentru ea. Deci, si in dormitor, lucrurile stau foarte, foarte bine. Condittia este sa existe si varietate pentru ca Gemenii se plictisesc destul de repede in cazul in care se intra pe panta monotoniei.
De asemenea, un alt punct bun pentru cei doi este la nivelul comunicarii. Geamanul vorbeste ca sa fie auzit si ca sa se auda. Pestele vorbeste mai rar insa este un bun ascultator, ceea ce il va incanta din plin pe partenerul sau.
Singurul punct in care pot aparea diverse probleme, ar fi capitolul escapade amoroase. Sa ceri unui Geaman sa-ti fie fidel, ar insemna sa opresti o furtuna de vara cu un navod. E clar ca nu vei avea nici o sansa. Atunci cand intrii intr-un parteneriat cu un Geaman, orice nativ ai fi, trebuie sa intelegi clar si bine ca niciodata nu-l vei avea in totalitate. Iar Pestii, sa nu uitam, sunt nativi ai semnului de apa – posesivi, gelosi, iar in clipa in care se inchid in niste taceri adanci, Geamanul ar trebui sa devina constient ca, intr-un fel sau altul, si-a ranit partenerul. Cu greu un semn de apa iarta infidelitatea, care pentru un semn de aer este un lucru absolut normal si nu intelege unde a gresit. Deci, Geamanul trebuie sa-si aminteasca ca atunci cand a intrat intr-o relatie cu un Peste, acesta asteapta si loialitate din partea sa, pe care, daca nu o va da cu siguranta va fi indepartat din aceasta uniune.
Prin urmare, este o relatie mai mult inclinata spre conceptul de prietenie pentru ca Gemenii sunt dominati de planeta Mercur, a comunicarii, iar Pestii de Jupiter, planeta norocului si de Neptun, planeta iluziei si a iubirii divine. Asadar, ei pot fi foarte buni prieteni, foarte buni parteneri de dormitor, de pat, de amor, insa, daca ar fi vorba sa fie un cuplu stabil, Pestii au mult de lucrat in directia acceptarii faptului ca partenrul lor mai poate calca si stramb, iar Gemenii trebuie sa invete ca uneori stilul lor sarcastic de a spune glume, de a ironiza, de a-i intepa pe ceilalti poate sa si ii raneasca.
In concluzie, este o relatie buna in care amicitia si prietenia sunt fundamentul unei uniuni care poate dura multa vreme daca ambii invata sa faca si o serie de compromisuri – unul la nivel mental, unul la nivel emotional.

0 comments: