Horoscopul saptamanii 11-17 mai


Berbecul

Inca de Luni veti fi pus in contact cu strainatatea. Daca aveti de planificat excursii, calatorii sau chiar concediul –doar vacanta bate la usa, nu?- in strainatate, puteti sa o faceti . Casa calatoriilor este bine aspectata. Tot saptamana aceasta, Luni si Marti sunteti tentati sa dati friu limbii si sa spuneti tot ceea ce ganditi si sa va exprimati liber parerea despre interlocutor. Aveti insa grija ca nu toata lumea este pregatita sa auda chiar tot ceea ce credeti despre ei si din acest motiv puteti fi prost intelesi de catre cei din jur, chiar daca dumneavoastra vreti doar sa faceti o critica constructiva. Mai ales ca in aceasta perioada Mercur ( planeta comunciarii si a intelectului) este in retrogradare, puteti fi prost intelesi. Pentru a evita astfel de conflicte deschise, va recomandam calduros sa va implicati in activitati care tin mai mult de lucrul individual. Incepand cu ziua de Miercuri si pana Vineri veti fi implicati in activitati care tin mai mult de persoana dumneavoastra. Unii poate va vor cataloga ca fiind egoisti in aceasta perioada, dar nu trebuie sa le dati foarte multa atentie; este dreptul dumneavoastra sa va preocupati si de propria persoana.Daca nu o faceti chiar dumneavoastra, atunci cine sa o faca? In weekend veti fi mai echilibrat si linistit. Poate chiar cineva va va solicita punctul de vedere intr-o anumita problema personala.
In dragoste sunteti mai mult decat pasional. Planuiti plini de verva intalniri romantice, cine in doi, plimbari sub clar de luna. Inima va este plina de o bucurie inexplicabila, insa este si normal sa fie asa: planeta dragostei, Venus si Marte, planeta energiei, isi dau intalnire in Berbec. De aici si sentimentele de prea plin sufletesc, de accese de bucurie inexplicabila si de rabufniri scurte de manie, care se sting ca un foc de paie. In weekend Eros isi ascute sagetile si va pregateste niste surprize romantice.
Citatul saptamanii pentru Berbec: „Egoismul este pur şi simplu un alt nume dat voinţei.”-Jerome. K. Jerome


Taur

Saptamana debuteaza foarte bine. Luni posibile intalniri placute, iar calatoriile sunt favorizate Marti si Miercuri. In weekend, grupul de prieteni va va provoca: fie sa plecati cu ei intr-o excursie, fie sa faceti ceva mai deosebit. Dar cum nu toate pot merge perfect, la capitolul dragoste veti avea parte de ceva momente mai tensionate. Se pot isca scurte momente de tensiune, care pot avea un sfarsit neasteptat. Din acest motiv va recomandam sa va focalizati mai ales pe capitolul munca in aceasta perioada si sa incercati sa amanati orice intalnire amoroasa pana Miercuri seara, cand situatia se poate detensiona cat de cat. In weekend pot aparea din nou diverse momente tensionate.
De asemenea, daca ati planificat o calatorie saptamana aceasta, s-ar putea ca sa si porniti la drum. Una peste alta este o saptamana mai complicata: pe de o parte posibile deplasari, multa munca, stress, momente de tensiune. Incercati sa stati linistit – pe cat puteti- si sa tineti minte ca aceasta perioada dureaza doar o saptamana.
Citatul saptamanii pentru Tauri: „Îndoiala este o stare de nelinişte şi nemulţumire din care ne luptăm să ne eliberăm şi să trecem într-o stare de încredere.”Charles Pierce


Gemeni


Incepand inca de saptamana trecuta,inima va transmite anumite semnale. Sunteti mai empatic la semnalele exterioare, la tot ce tine de premonitii, senzatii, deja- vu. Chiar daca saptamana aceasta toti din jurul dumneavoastra sunt mai mult decat incantati de mersul unei situatii, insa dumneavoastra aveti acel instinct interior care va da senzatia ca lucrurile nu sunt chiar in ordine, - ascultati-l! Cu siguranta nu veti gresi. Va fi greu sa incercati sa ii convingeti si pe cei din anturaj ca instinctele dumneavoastra sunt corecte. Nu incercati sa vorbiti inutil, cine are urechi de auzit, va lua aminte la vorbele dumneavoastra, cine nu, va trebui sa suporte consecintele care nu vor intarzia sa apara.
Miercuri si Joi va vor fi recunoscute meritele sau veti fi laudat pentru niste activitati prestate. Vineri si Sambata veti visa cu ochii deschisi, veti avea o stare de toropeala si beatitudine, pe care o veti pune probabil pe seama oboselii accentuate sau a asteniei de primavara.
Daca sunteti implicati intr-o relatie, aveti grija la cheltuielile neprevazute care pot aparea Miercuri sau Joi in cuplu si care pot da nastere la cateva mici discutii in contradictoriu.
Citatul saptamanii pentru Gemeni: „Clarvazator inseamna sa vezi ceea ce altii nu vad, nu sa vezi ceea ce nu exista.” Ovidiu Kerekes

Rac

O saptamana mai confuza pentru Raci. Luni si Marti va veti face greu auzit si inteles de catre cei din jur. Confuzia este termenul care defineste cel mai bine aceasta perioada. Si ca tot tacamul sa fie complet, Miercuri vine si scadenta unor datorii financiare. Joi va trebui sa taceti si sa ascultati monologurile celor din jur.Va fi ca si cum toti s-au hotarat sa vi se confeseze si va trebui sa ii lasati sa vorbeasca. Din acest motiv veti prefera sa va si retrageti in sine si sa lucrati singur.
Vineri si Sambata vor fi zile frumoase si insorite. Ceata se va ridica, la fel si norii gri vor fugi si va veti simti relaxat/a, impacat/a cu cei din jur. In dragoste, la fel, saptamana care vine va fi o provocare pentru dumneavoastra. Veti avea de lamurit, explicat, clarificat diverse chestiuni amoroase. Incercati sa trageti aer in piept, sa numarati pana la 100.Si cand terminati de numarat pana la 100, continuati sa numarati pana la 1000....
De multe ori, cand citim astfel de lucruri simtim o usoara strangere de inima. Oare ce ne asteapta? Ei bine, partea goala a paharului consta in faptul ca rabdarea racilor va fi pusa la incercare pe tot cuprinsul saptamanii 11-17 mai. Jumatatea plina va consta in faptul ca a venit timpul sa va echilibrati din punct de vedere emotional: sa pastrati ceea ce e bun si sa renuntati la lucrurile care va tin pe loc si va trag innapoi.
In weekend va trebui sa luati o serie de decizii rationale. Uneori e bine sa ascultati de ratiune si nu de sentimente.
Citatul saptamanii pentru Raci : „ De aceea e aşa de important să laşi anumite lucruri să treacă. Să le dai drumul. Să te desprinzi de ele. Oamenii trebuie să înţeleagă că nimeni nu trişează, uneori câştigăm, alteori pierdem. Nu aştepta să ţi se dea ceva înapoi, nu aştepta să ţi se recunoască efortul, să ţi se descopere geniul, să ţi se înţeleagă iubirea. Încheie nişte etape. Nu din orgoliu, din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acel lucru nu se mai potriveşte cu viaţa ta. Închide uşa, schimbă discul, fă curat în casă, şterge praful. Încetează să mai fii cine erai şi transformă-te în cine eşti!”-Paulo Coelho

Leu

Ei bine, saptamana aceasta este exact tipul de saptamana pe care il adorati! Luni veti deborda de energie, Marti intalniri profitabile unde veti fi in centrul atentiei, Miercuri se atinge apogeul comunicarii pozitive si al activitatii sustinute pe toate planurile. Joi veti fi pusi in fata unor complicatii banesti sau a unor negocieri mai dificile, in care comunicarea va juca cel mai important rol. Vineri intuitia va trebui pusa si ea in miscare si va va ajuta din plin. Sunteti foarte logic in tot ceea ce intreprindeti, insa Luni si Marti nu va veti putea urmari interesele personale.Energia despre care tocmai am pomenti va fi canalizata catre exterior, catre ceilalti.
Pe intreg parcursul saptamanii veti fi atent la detalii si bine faceti! Veti descoperi diverse incercari ale celorlalti de a atenta la pozitia dumneavoastra sociala. Iar in clipa in care ati descoperit punctul nevralgic, cel din care veti putea fi atacat, atunci veti sti sa va ridicati si zidurile de protectie necesare, care va vor feri de atacuri neavenite.
Tot Miercuri si Joi va va fi testata rabdarea, iar Vineri va trebui sa ii ascultati pe ceilalti. In dragoste, zilele favorabile vor fi Miercuri, Joi si Vineri, in care veti purta lungi discutii cu persoana iubita. In weekend sufletul dumneavoastra va rezona cu cel al persoanei iubite si veti petrece clipe minunate impreuna.
Citatul saptamanii pentru zodia Leului : “Frica ne înfăşoară corpurile în haine. Dragostea ne permite să stăm goi. Frica înhaţă şi acaparează tot ce avem, dragostea dăruieşte tot ce avem. Frica îmbrăţişează averi, dragostea îmbrăţişează pe cel iubit. Frica ţine strâns, dragostea dă drumul. Frica înveninează, dragostea mângâie. Frica atacă, dragostea iartă.”- Neale Donald Walsh- Conversatii cu Dumnezeu

Fecioara


Ambitios. Cu vise mari. Toate cladite in numele dragostei. Pentru persoana iubita, Luni si Marti veti da tot ce aveti mai bun in dumneavoastra. Va veti canaliza pe munca si veti avea o putere de concentrare de invidiat. Si ca sa fiti sigur ca faceti lucrurile asa cum trebuie, veti apela si la sfaturile prietenilor. Vineri vi se recomanda sa nu deveniti excesiv de critic la adresa celor din jur.Trebuie sa va amintiti ca toti oamenii sunt supusi greselii.
Aveti ambitia necesara, aveti energia necesara dar tocmai din cauza acestor doua elemente puteti deveni usor agresiv verbal si stresat. Insa iritarea si certurile la locul de munca nu vor aduce, cu siguranta, nimic bun in viata dumneavoastra.
In dragoste lucrurile vor functiona la parametrii maximi incepand cu ziua de Miercuri. Iar romantismul va va tine fix pana Vineri, pentru ca incepand cu weekendul veti fi mai tensionati si mai irascibili cu partenerul/ a. De asemenea, poate aparea perspectiva unor deplasari in alta localitate Marti si Miercuri si va trebui sa va impartiti in o mie de locuri. Deci o saptamana plina de provocari, incitanta, care va va pune rabdarea la incercare.
Citatul saptamanii pentru zodia Fecioarei :” Arareori ne dăm seama că suntem împresuraţi de extraordinar. Miracolele se întâmplă în jurul nostru, semnele lui Dumnezeu ne arată drumul, îngerii insistă să fie auziţi, dar noi, fiindcă suntem învăţaţi că există formule pentru a ajunge până la Dumnezeu, nu luăm seama la nimic din toate acestea. Nu pricepem că El se află oriunde Îl lăsăm să intre.”-Paulo Coleho

Balanta

Luni va veti comporta mai mult decat anormal. Veti fi tentat sa incercati lucruri pe care nu le-ati experimentat niciodata pana acum. Veti incerca alte puncte de vedere si alte perspective in abordarea unor probleme. Insa depinde de dumneavoastra daca ii veti soca sau nu pe cei din anturajul dumneavoastra. Marti si Miercuri va reintoarceti printre noi, cu modul de comportament cu care ne-ati obisnuit. Stim ca aceasta perioada este solicitanta pentru dumneavoastra din punct de vedere emotional. Insa tot la fel de bine anticipam ca sub aparenta calmului si a reintrarii in normalitate pe care o afisati, se afla un vulcan gata sa erupa. Si acest lucru se va intampla chiar Joi si Vineri, cand accentul va cadea pe socializare, iesiri cu grupul de prieteni, distractie si cunoasterea de noi persoane. Iar in weekend sa nu aveti pretentia sa redeveniti serios.Nici macar sa nu va treaca prin cap asa ceva, pentru ca este o incercare sortita esecului. Tot ce aveti de facut este sa va relaxati si sa va luati o vacanta de la un comportament serios.
In dragoste, evident, veti prefera sa inchideti ochii si sa pretindeti ca nu observati derapajele partenerului. Prins de euforia care va bantuie in aceasta saptamana, nici nu aveti forta necesara sa o faceti pe detectivul sau sa va angajati in niste discutii in contradictoriu. In weekend veti fi preocupat sa va faceti planuri despre cum sa mai castigati un venit suplimentar.
Citatul saptamanii pentru zodia Balantei:"M-am simţit rănită când i-am pierdut pe bărbaţii de care m-am îndrăgostit. Astăzi sunt convinsă de faptul că nimeni nu pierde pe nimeni, fiindcă nimeni nu posedă pe nimeni. Asta e adevărata experienţă a libertăţii: să ai lucrul cel mai important din lume, fără a-l poseda."- Paulo Coelho

Scorpionul

Sfatul pentru Scorpioni saptamana aceasta: nu va aruncati cu capul innainte, in loc sa analizati situatia si sa o cantariti din toate punctele de vedere. Multi vor juca teatru in jurul vostru si vor incerca sa para mai buni, mai frumosi, mai simpatici decat sunt in realitate. Incepand cu Miercuri si pana Vineri instinctele voastre vor functiona la cote inalte, pentru a va ajuta sa nu ramaneti blocati in diverse situatii. Daca pana acum ati stagnat in dragoste, a sosit momentul sa faceti urmatorul pas. In ce directie? Noi nu avem cum sa spunem pentru ca mintea unui scorpion este asemeni unui abis, imposibil de citit, dar in orice caz, ca urmare a unui plan bine gandit – doar planificarea este unul in atributele voastre- veti face miscarea corecta, la timpul potrivit. Va dezvaluim si un mic secret: in aceasta perioada oamenii va acorda tota atentia, iar dumneavoastra veti avea capacitatea necesara de a-i aduce fix in punctul in care doriti. Seful se afla in toane bune. Ei, nu suficient de bune incat sa va permiteti sa ii cereti o marire de salar, insa va fi suficient de bine dispus incat sa va laude pentru munca prestata. In aceasta perioada, guvernatorul dumneavoastra, Marte, se afla in Berbec, revarsand asupra dumneavoastra toata energia acestei zodii.Profitati de ea si treceti la actiune.
Citatul zilei pentru Scorpioni: “Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie.”- Jimmy Dean

Sagetator


Stiti in ce consta secretul multor treburi bine realizate? Daca nu stiti, vi-l dezvaluim noi: toti cei care au avut succes au planificat in prealabil foarte bine, cu multa rabdare, orice detaliu. Au cautat sa inteleaga exact ce vor,apoi au trecut la treaba. Ce aveti dumneavoastra de invatat din asta? Ca se pot face gratuit o multime de lucruri frumoase, daca va puneti si mintea la contributie. Iar a gandi e gratuit. Miercuri si Joi ii veti surprinde pe toti prin originalitatea ideilor pe care le vehiculati. Vineri este o zi interesanta, pentru ca primele rezultate ale strategiilor voastre mentale vor incepe sa apara.
In dragoste va trebui sa reanalizati pozitia dumneavoastra vis-a- vis de partener. De multe ori este foarte dificil cand esti dezamagit tocmai de oamenii carora le-ai dat prea mult credit. Si aici e momentul sa puneti in aplicare abilitatile dumneavoastra de rationare. Daca va veti pastra mintea limpede, fara sa va lasati indus in eroare de capacitatea unora de a juca teatru, veti fi surprins de adevarata fata a lucrurilor.
Citatul saptamanii pentru Sagetator: “Oamenii vor vedea doar ceea ce sunt pregatiti sa vada”. Ralph Waldo Emerson

Capricornul

Recunoasterea valorii personale si a muncii prestate, posibile castiguri financiare ca urmare a unor demersuri pornite cu ceva timp inainte, o stare de multumire generala, cam acestea sunt reperele zilelor de Luni si Marti. Bucurati-va la maxim de aceste doua zile, pentru ca Miercuri veti fi aruncat brutal de pe piedestal si abilitatile va vor fi cu adevarat puse la incercare. Daca veti reusi sa va pastrati calmul si sa judecati fara sa fiti sub impulsul stresului, veti pune lucrurile din nou in functiune si veti fi admirat si laudat de toti. Aveti incredere, pentru ca astrele va sunt alaturi. Recompensele vor aparea Vineri, care va fi o zi plina de surprize placute.
In dragoste lucrurile par minunate pentru ca dumneavoastra vreti sa le vedeti in aceasta lumina. Insa la inceputul saptamanii va recomandam sa faceti un efort de vointa, sa scoateti toate accesoriile inutile cu care v-ati impopotonat mental partenerul si sa il vedeti in adevarata sa lumina. Eforturile pe care le-ati depus in dragoste nu vor intarzia sa apara Miercuri si Vineri. In weekend vor aparea mici discutii si certuri, insa nu va fi nimic serios.
Pe toate planurile nu incercati sa va puneti la incercare norocul. Jocurile de noroc, la loto, sau orice forma de castig fara munca nu are sanse de succes in aceasta perioada.
Citatul saptamanii pentru Capricorni: „Fericirea sau nefericirea oamenilor este în mare parte opera lor.”- John Locke

Varsator


Pur si simplu nu puteti intelege de ce lucrurile au luat o anumita directie saptamana aceasta. Acest sentiment de nesiguranta este constructiv pentru voi, varsatorii, pentru ca sunteti obligati sa fiti atenti, in alerta, sa lucrati disciplinat si sa faceti ceea ce va pricepeti mai bine pentru a nu intra in discutii in contradictoriu cu ceilalti. Aveti rabdare pana Miercuri seara pentru a va putea exprima punctul de vedere. Pana Miercuri veti fi mereu prost inteles. Este o saptamana potrivita pentru activitatile de grup, pentru munca in echipa. Cineva va va trasa foarte clar obiectivele pe care le aveti de atins saptamana aceasta,astfel incat lucrurile vor parea mai usoare, cand stiti catre ce directie trebuie sa va orientati.Saptamana aceasta exista posibilitatea sa cheltuiti niste bani.
In dragoste lucrurile vor fi condimentate din plin de o serie de surprize.In weekend lucrurile vor fi de-a dreptul incitante, asa incat pregatiti-va pentru ceva actiune! Este o perioada placuta, in care sunteti stimulati sa faceti lucruri frumoase.
Citatul saptamanii pentru Varsatori: "Iubirea este singurul lucru care activeaza inteligenta si creativitatea, care ne purifica si ne elibereaza."- Paulo Coelho

Pesti

Nu ezitati sa cereti ajutorul celor din jur saptamana aceasta. Nu este un semn de slabciune, ci pur si simplu inseamna ca ati ajuns la maturitatea necesara sa constientizati ca nu puteti fi perfect in tot ceea ce faceti si ca uneori e bine sa contam si pe ajutorul celor din jur. In plus, cei carora le veti solicita ajutorul vor sari imediat sa vi-l acorde. Miercuri va veti afla intr-o stare de prea plin sufletesc si veti fi generos cu toata lumea. La servici veti fi colegul cel mai simpatic si ii veti inveseli pe toti cu starea dumneavostra de buna dispozitie. Vineri va fi o zi deosebit de placuta la servici. Insa cu toata starea dumneavoastra de euforie, veti fi surprins sa primiti cateva sageti trase de niste persoane la care nici macar nu va asteptati sa va poarte sambetele. Insa datorita contextului astral favorabil veti reusi sa depasiti si aceste cateva momente mai putin placute.
In dragoste tineti ochii deschisi! Veti observa ca v-ati cladit sperantele intr-un castel de nisip, care va cadea la prima pala de vant. Fiti atent la semne, la premonitii si mai ales dati credit toal instinctului dumneavoastra. Nu gresiti deloc daca deveniti circumspecti atunci cand inima va spune ca ceva nu este in regula.
Citatul saptamanii pentru zodia Pestilor: “Nu întotdeauna voinţa Lui se potriveşte cu ceea ce suntem sau simţim; te asigur însă că există o raţiune în tot ce face El.”Paulo Coelho

1 comments:

cornel said...

frumos scris si se si potriveste !