Compatibilitatea intre Taur si Leu


Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie: sa ne inchipuim o zi frumoasa de vara, un camp imens, plin cu flori. In departare se vad profilate pe linia orizontului doua siluete, un taur si un leu. Leul isi misca coada si isi linge tacticos o laba apoi se apleaca si incepe sa pasca agale. Taurul mesteca visator un fir de iarba... si e soare si cald. .......Si ce e gresit in toata aceasta imagine???? Mda, veti zice ca si mine: un leu care paste? De unde pana unde asa ceva??? Sunt de acord cu voi. Iar acuma sa trecem la zoologie: leul= mamifer, carnivor . Taurul= mamifer, ierbivor. Adica INCOMPATIBILI. Singurul moment cand pot fi cei doi compatibili este cand Taurul serveste drept mic dejun, pranz sau cina pentru un Leu infometat.
In astrologie credeti ca lucrurile pot fi altfel? NU prea credem. Leul este o zodie de foc, mandru, orgolios, ce mai...e regele zodiacului. Taurul e molatec, uneori cu accente de lenevie, tacticos si cu tabieturi, ii place rutina si are o incetineala care il coate pe leu din minti. Poate la inceput lucrurile ar merge oarecum bine. Pentru o perioada. Insa mai devreme sau mai tarziu orgoliul leului va fi cu siguranta zgandarit de incapatanarile Taurului. Furiile Leului il vor afecta enorm pe Taur, care nu va uita prea usor o ofensa. Iar o eventuala criza de personalitate a Taurului va produce un adevarat soc emotional asupra Leului,care nu e obisnuit sa aiba parte de opozitii, fie ele si verbale. Ca sa nu mai spunem de notiunea de socializare: leului ii place a fie admirat in toata splendoarea lui, din acest motiv adora sa socializeze, sa cunoasca oameni,sa vorbeasca cat mai mult.Taurul prefera linistea caminului sau, prin urmare chiar daca il va urma pe Leu plin de entuziasm o buna bucata de vreme, la un moment dat va obosi. Situatia este asemanatoare cu joaca dintre o pisica si un soarece. Doar ca aici pisica este ceva mai mare.
Sa ne gandim, poate ar fi o solutie la acest cuplu antagonic.... da! Am gasit! Banii. Posesiile material si foamea de putere. Cam astea ar fi punctele care ar putea face un cuplu Taur- Leu a reziste. Ambii sunt ambitiosi la modul absolut. Amandoi iubescsa fie pe primul loc, si daca nu pot ei accede la pozitia liderului ,apeleaza laa doua varianta, aceea de a fi la bratul unei persoane puternice si de a fi invidiati de toata lumea. Oare cat poate tine insa o alianta care se bazeaza pe nevoia acervba de putere, bani, pozitie sociala sau bunuri materiale, achizitii, cumparari-vanzari, etc? Depinde de taria de caracter a celor doi in discutie. La unii poate dura toata viata, la altii o saptamana.

0 comments: