horoscopul saptamanii 18- 24 mai


Berbec:
Luni ar fi de dorit sa va conservati energia. Sa luati cat mai putine decizii, sa faceti lucruri de rutina.
Marti insa, roata se intoarce si e timpul sa treceti la fapte. Veti fi activi, entuziasti, gata sa urcati pe varful muntelui si sa il coborati in aceeasi zi, chiar daca este vorba de un munte de 8000 de metrii.
Joi lucrurile se mai linistesc, iar Vineri vor fi domoale de-a binelea. Sambata si Duminica veti vorbi mult, veti discuta mult si cu cat va veti pastra logica si calmul,cu atat veti reusi sa va castigati auditoriul de partea dumneavoastra. Tot in weekend veti incerca sa faceti niste avansuri unei persoane. In ceea ce priveste dragostea, saptamana va debuta cu o stare acuta de frustrare: fie nu veti fi bine inteles, fie veti intelege gresit punctul de vedere al partenerului. Fundamental –in vederea pastrarii relatiei- este modul dumneavoastra de a reactiona, prin urmare va recomandam calduros sa ganditi pozitiv, sa fiti optimist si sa aruncati in arena toata forta dumneavoastra de convingere. Incepand de Miercuri si pana Vineri energia este bine conservata in domeniul amoros. Atentie la cheltuieli. Desi veti fi tentat sa aruncati cu bani in stanga si dreapta (probabil
v-a intrat salariul, nu?) incercati sa va ganditi ca aveti o luna intreaga pana la urmatorul salar, prin urmare ganditi rational si nu va aruncati in cheltuieli nemasurate.
In privinta afacerilor pot aparea o serie de probleme inca din weekend: fie veti primi un telefon neplacut, fie veti fi chemat de urgenta la birou pentru a repara sau pune in ordine o serie de lucruri care s-au zapacit, bulversat. Miercuri sau Joi va aparea ceva nou la orizont, fie o noua persoana va aparea in contextul general, fie lucrurile legate de mediul afacerilor vor lua o turnura cu totul neasteptata. Incepand cu Vineri, incercati sa gasiti un loc retras, unde sa va reincarcati bateriile; dupa o saptamana atat de dinamica, veti avea cu siguranta nevoie de acest lucru.
Citatul saptamanii pentru zodia Berbecului: „Onestitatea este un lucru bun, dar nu este profitabila posesorului ei decat daca este tinuta sub control.”Don Marquis

Taur

O saptamana in care vi se potriveste manusa povestea magarului lui Buridan. Ati auzit de ea? Daca nu ati auzit-o inca, v-o spunem noi. Era un scriitor pe nume Buridan. Mai putin important este faptul ca a trait in 1370 si a fost rectorul Universitatii din Paris. Ceea ce conteaza este un experiment pe care l-a facut intr-o zi. A luat un magar si l-a pus intre doua capitze de fan. Magarul nu s-a putut decide din care capita sa se infrupte si a sfarsit prin a muri de foame. Morala? Multi oameni, atunci cand au de ales din mai multe situatii care le pot aduce avantaje diverse nu se pot hotari si astfel fie ca pierd ocazia care le trece pe sub nas, fie nu realizeaza ce au in brate si trateaza acea ocazie cu o crasa indiferenta.
Revenind la Tauri , acelasi lucru veti pati si dumneavoastra saptamana aceasta: veti avea mai multe oportunitati si pur si simplu nu veti sti pe ce drum sa o apucati. Si ce veti face in astfel de situatie? Cel mai simplu este sa solicitati sfatul unei terte persoane. Dar nu cereti sfatul oricui, ci numai al celor care au reusit, sfatul invingatorilor, care au capacitatea de a gandi global, cantarind rapid avantajele si dezavantajele. Si cat va veti chinui cuprins de dileme Luni si Marti, veti ajunge si la ziua de Miercuri cand va trebui in cele din urma sa decideti pe ce drum o luati.
Joi aveti mari sanse sa reintalniti o veche cunostinta. Vineri, Simbata si Duminica sunt zile dedicate cumparaturilor, in care va veti rasfata la maxim.
In privinta dragostei pot fi cateva furtuni de vara in paradis. Este absolut normal, nu puteti detine chiar controlul absolut. Si atunci cand sunt probleme in cuplu, cu totii alergam la prieteni sa ne confesam. Acelasi lucru il veti face si dumneavoastra, veti cauta un umar pe care sa va plangeti de mila .Si chiar il veti gasi, iar acolo veti primi alinare si un sfat intelept. Acordati-va timpul necesar sa meditati, sa procesati evenimentele prin care treceti. Joi va fi o zi blanda, calma, in care furtuna va disparea. Vineri si pe intreaga durata a weekendului veti fi intr-o dispozitie de zile mari.
Citatul saptamanii pentru Tauri: „Ce este un prieten ? Un suflet care locuieste in doua trupuri .”- Aristotel

Gemeni

Este o perioada in care urmeaza sa luati o decizie privind viitorul dumneavoastra. Din acest motiv gandurile va stau numai la acest lucru si cel putin Luni veti fi incapabil sa va concentrati si la altceva.
Marti si Miercuri veti avea o discutie cu o persoana in care va veti clarifica si ultimile nelamuriri.
Oricum este o saptamana marcata de cateva obstacole si noi va recomandam sa nu le mai evitati la nesfarsit, pentru ca la un moment dat tot va trebui sa taiati nodul Gordian si sa intrati in miezul problemei. Si atunci la ce bun sa tot evitati acest lucru? Credeti-ne pe cuvant, cu cat amanati luarea deciziei cu atat va complaceti mai mult in situatia creata. Joi pot aparea niste obstacole legate de o afacere sau de o asociere, iar Vineri puteti avea un mic conflict fie cu un vecin, fie cu un coleg la servici. Insa in weekend lucrurile reintra in normal si va veti alatura grupului dumneavoastra de prieteni, unde va veti simti foarte bine.
In dragoste va recomandam acelasi lucru: in cazul in care aveti o problema presanta, o dilema, un mare semn de intrebare e timpul sa va clarificati pozitia si sa va exprimati punctul de vedere. Vi se va propune sa va implicati intr-o activitate artistica- fie sa dati un sfat privind decorarea apartamentului sau achizitionare de nou mobilier, fie sa scrieti sau sa compuneti ceva, fie sa pictati, etc. Incepand cu ziua de Miercuri veti fi mai glumet insa in acelati timp, sub masca unui zambet binevoitor veti putea asculta foarte serios punctul de vedere al unei cunostinte referitor la persoana dumneavoastra.
In privinta afacerilor sunteti o persoana analitica, iar deciziile luate in cat mai scurt timp sunt una din calitatile dumneavoastra. Miercuri si Joi va trebui sa depuneti efortri si sa va alaturati unei echipe, unde ii veti impresiona pe toti prin ideile inovatoare pe care le veti prezenta.
Citatul saptamanii pentru zodia Gemenilor: “Omul este cea mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, şi el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde


Rac

Saptamana care vi se asterne in fata este o saptamana provocatoare, in care o serie de distractii va vor face cu ochiul. Iar aceste ispite sunt greu de ignorat, pentru ca in ultima perioada ati fost cam stresat si ocupat si chiar simtiti nevoia sa va destindeti putin. Din acest motiv va veti focaliza pe lucul in echipa, pentru ca numai asa va simtit stimulat/ a sa va faceti treaba cum se cuvine. Intuitia dumneavoastra nativa va da foarte bine in acest soi de activitati, unde veti aborda noi idei si noi puncte de vedere.
Miercuri si Joi faceti un efort suplimentar sa ramaneti ancorati in realitate, pentru ca vor fi doua zile solicitante, datorita unor tensiuni care pot aparea intre dumneavoastra si seful dumneavoastra sau intre dumneavoastra si un coleg de echipa.
Incepand cu ziua de Vineri si pe intreaga durata a weekendului va puteti pune grijile in cui, va fi pace si probabil veti fi tentati sa iesiti la aer curat, la o plimbare in natura.
In dragoste este o saptamana jucausa, in care va pot zbarnai prin cap tot felul de idei nastrusnice. Una dintre ele ar fi chiar aceea de a va indragosti. E foarte bine sa visezi frumos, cu ochii deschisi, insa va recomandam sa va pastrati macar un gram mic mic de luciditate si sa vedeti daca persoana asupra caruia/careia vreti sa va revarsati atentia chiar merita acest lucru. Punctul critic va fi atins Joi, cand inima va va scapa de sub control si va va comanda exact cum doreste dumneaei. Weekendul se anunta calm si placut, si veti putea visa in liniste la orice doriti dumneavoastra.
Citatul saptamanii pentru zodia Racului: “Zilele trecute cand mergeam pe jos prin padure, am vazut un iepure stand in fata unei lumanari facand umbre de oameni pe un copac.” Stephen Wright

Leu

Entuziasmul dumneavoastra caracteristic este temperat de instincte romantice inca de la inceputul saptamanii. Ascultati-va inima si veti sti exact ce sa faceti si ce sa spuneti. Spre a doua jumate a saptamanii, nu va incapatanati inutil, puneti ego-ul in cui si plecati urechea la sfaturile binevoitoare ale unei cunostinte. Saptamana aceasta veti fi curios daca o anumita persoana va place sau nu. Prin urmare va veti juca de-a Sherlock Holmes si veti incepe sa cautati raspunsuri la intrebarile dumneavoastra in anturajul ei sau al lui. Iar aceasta munca de detectiv va da roadele scontate pe Miercuri sau Joi, cand veti afla toate informatiile pe care vi le doriti.
La serviciu si in afaceri o problema pe care o considerati lipsita de importanta va deveni o adevarata bomba cu ceas, gata sa detoneze in orice secunda. Incercati sa va pastrati cumpatul si sa nu scapati lucrurile din mana, pentru ca altfel consecintele vor fi destul de serioase. Cel putin Marti si Miercuri lucrurile vor parea de-a dreptul de nerezolvat.Ramaneti calm si lucid, respirati adanc si pastrativa optimismul. Doar in acest mod veti reusi sa o scoateti la capat intr-un mod onorabil. Pana Joi-Vineri problema va fi solutionata si veti fi ovationat la scara deschisa. In weekend, dupa o astfel de saptamana cu adevarat solicitanta, veti simti nevoia sa va relaxati.
Citatul saptamanii pentru Leu: “Daca ne-am da seama cat de puternice sunt gandurile noastre, nu am mai avea nici un gand negativ.” Pace Pilgrim

Fecioara

Stiti care e partea frumoasa? Nimeni nu seamana cu celalalt. Toti oamenii sunt diferiti.
Luni va veti trezi cu fata la cearsaf si spiritul critic va atinge cote maxime. Va recomandam sa va remintiti fraza „Toti sunt diferiti” si sa o repetati, ca pe o mantra, ori de cate ori simtiti nevoia sa ii atacati verbal pe cei din jur.
Ceea ce dumneavoastra vi se pare un defect, poate altora li se pare un lucru bun. Prin urmare nu va repeziti sa trageti concluzii, ca nu va va ajuta cu nimic.
Pana Joi sau Vineri va fi foarte dificil pentru cei din anturajul dumneavoastra sa va suporte toanele pentru ca de multe ori veti fi sarcastic si de nestapanit.
Aceleasi sentimente se vor manifesta si pe taramul dragostei. Incercati sa fiti flexibili, ingaduitori si iertatori. Cautati umorul in orice piedica, pentru ca daca va incapatanati intr-o atitudine negativista, nu va fi foarte bine pentru dumneavoastra. Daca in anturaj, la servici sau in grupul de prieteni vi se tolereaza toanele pe care le aveti saptamana asta, sa nu va asteptati la aceeasi ingaduinta din partea partenerului. Incercati sa va temperati, pentru a altfel riscati sa puneti punct relatiei dumneavoastra. Lucrurile se mai aplaneaza pe perioada weekendului, dar pana atunci incercati sa stati cat mai linistit.
Horoscopul saptamanii pentru zodia Fecioarei: “Persecutia este prima lege in societate , pentru ca este întotdeauna mai usor de a suprima criticile decat sa le infrunti” Howard Mumford Jones


Balanta

Capacitatea dumneavoastra innascuta de comunicare si armonizare relationala va fi taiata brutal la inceputul saptamanii. La fel ca si in cazul Fecioarei, va recomandam si dumneavoastra, domnule sau doamna Balanta sa intelegeti ca in anumite momente tacerea este de aur. Abia atunci lucrurile vor fi calme, linistite si nu riscati nici un fel de surprize neplacute pe taramul dragostei.
Joi lucrurile se mai domolesc, starea de agitatie si nervozitate de care ati dat dovada intreaga saptamana se va mai linisti. In weekend va veti reintoarce la comportamentul dumneavoastra obisnuit, cu care i-ati invatat pe toti si toata lumea va rasufla, in cele din urma, usurata.
La servici veti cauta solutii pentru iesirea dintr-o criza care s-a acutizat in ultimul timp. Veti lucra chiar si in timpul liber pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. Miercuri sau Joi, vor aparea pe firmament niste lucrari neterminate de mult timp, care va vor da linistea peste cap.Nu veti avea ce face si, scrasnind mai mult sau mai putin din dinti veti trece la treaba, pentru a le solutiona cat mai rapid. In weekend veti rasufla usurat si in sfarsit va veti alatura anturajului cu care veti petrece niste momente minunate.
Citatul saptamanii pentru zodia Balantei: „Oamenii, oricat de intelepti, nu vor putea niciodata sa schimbe ceva din ordinea cosmica construita de Dumnezeu.”Jules Vernes

Scorpionul

Inspirati, expirati! Inspirati, expirati! Incercati sa va armonizati energiile interioare saptamana aceasta.
Luni si Marti veti fi tentati sa va aruncati cu capul innainte in lac, insa nu uitati ca pot exista si vartejuri de apa care va pot trage la fund. Incercati sa judecati bine si sa cantariti toate aspectele problemei si abia apoi sa treceti la fapte. De multe ori lucrurile care pot parea foarte pompoase nu sunt decat o alta sursa de esec. Incepand cu ziua de Miercuri si pana Vineri instinctle dumneavoastra isi vor face simtita prezenta si veti lua decizia corecta ; cu siguranta veti putea duce la bun sfarsit ceea ce va propuneti. Va vor fi puse in valoare talentele, asa incat incercati sa prindeti portita deschisa si sa va aflati in mijlocul evenimentelor, acolo de unde puteti fi remarcat.
In dragoste va punem o intrebare intima; cand a fost ultima oara cand v-ati simtit indragostit pana peste urechi? Nu stiti cand? Ei bine va suflam noi raspunsul: incepand cu saptamana viitoare va veti simti indragostit pana peste cap, plutind vesel pe norisori roz. Miercuri stelele va vor insufla energia necesara pentru a aborda o persoana pentru care simtiti ceva. Gandind pozitiv, veti spune exact ceea ce trebuie, prin urmare puteti primi un raspuns afirmativ, pe care il asteptati de ceva timp.
Citatu lsaptamanii pentru zodia Scorpionului: „Dragostea, nebunie temporară ce poate fi vindecată prin căsătorie.” - Ambroise Bierce

Sagetatorul

Pentru o zodie de foc, rutina zilnica este o adevarata tortura. Prin urmare, incepand de Luni e timpul sa va largiti orizontul. Incercati sa priviti increzator spre viitor, pentru ca pe drum sunt multe lucruri bune.
Marti si Miercuri viata dumneavoastra incepe sa devina captivanta, asemenea unui film bun care va tntuieste i nfata televizorului. Joi si Vineri vor fi atat de multe lucruri de rezolvat, incat nu mai aveti timp sa va puneti intrebari sau sa va simtiti plictisit. Sambata si Duminica vor fi zile de odihna, in care veti recupera somnul pierdut. In prima parte a saptamanii veti nelija persoana iubita, pentru ca nu veti mai avea timp sa va ganditi la romantism cu atat de multe treburi si activitati pe cap. Insa de Miercuri ii veti simti lipsa si macar ii veti da un telefon ca sa ii auziti vocea. Joi veti trece la fapte mari si veti incerca sa cuceriti inima partenerului, sa il sau sa o impresionati la maximum. Weekendul este unul dedicat odihnei si cel mai placut lucru va fi sa serviti micul dejun alaturi de partener, in pat.
Citatul saptamanii pentru zodia Sagetatorului: “Oamenii vor vedea doar ceea ce sunt pregatiti sa vada”. Ralph Waldo Emerson


Capricorn

Daca vrei ceva cu adevarat, tot universul conspira ca sa iti indeplineasca dorinta, spunea candva un scritor celebru. Acelasi dicton se aplica si in cazul dumneavoastra, incepand de Luni. Daca veti dori ceva cu adevarat, mult de tot si veti folosi si cuvintele potrivite pentru a-l solicita, atunci cu siguranta nu veti fi refuzat.
Marti si Miercuri veti fi preocupat mai mult cu problemele casnice sau de problemele membrilor familiei dumenavoastra. Joi grijile se vor evapora si vor fi inlocuite de o stare de confort, creativitate si placeri.
Vineri nu ar fi prea rau daca mergeti la un gratar.
Duminica s-ar putea sa puneti tara la cale cu cineva din anturajul dumneavoastra, cu care veti trasa liniile generale privind niste proiecte de viitor.
Dragostea are si ea nevoie de atentie saptamana aceasta. Chiar daca simtul responsabilitatii va cheama sa va indreptati atentia asupra muncii, Marti seara sau Miercuri va trebui sa va ocupati si de problema romantismului, pentru ca partenerul se va arata de-a dreptul deranjat de lipsa de atentie pe care i-o aratati. Veti putea sa redresati lucrurile abia in weekend, cand veti avea timp si pentru el sau ea.
Citatul saptamanii pentru zodia Caprocornului: „Încrede-te, dar vezi în cine.”Oxenstierna






Varsator

Varsatorii, prin definitie, sunt marii idealisti ai zodiacului. Ei au propriile lor coduri de conduita privind comportamentul i nsocietate si de asemenea au propriile lor convingeri privind natura umana, notiunea de romantism,dragoste, idealuri. Au si capacitatea de neegalat de a se adapta, totusi, din mers, schimbarilor care pot aparea in perspectiva abordarii unui concept –romantic sau logic- insa, isi pastreaza fundamentele neschimbate. Ca sa fim mai expliciti, e ca si cum un copil si-ar schimba hainele, insa de fiecare data ramane acelasi copil.
De aceea, in saptamana care urmeaza veti avea ocazia unica sa faceti schimbarile necesare, din nou, in mentalitatea dumneavoastra.
Miercuri fie ca veti avea o intalnire de dragoste, fie veti iesi pe undeva impreuna cu prietenii. In mod ciudat cineva va rascoli in acest weekend trecutul si probabil veti primi un semn de la o persoana cu care nu ati mai avut legatura de foarte mult timp. Noi va sfatuim sa lasati trecutul sa ramana acolo unde este, adica in trecut si sa priviti doar spre viitor. Nu are sens sa rascoliti amintiri care nu va fac bine.
In privinta banilor veti constata Luni ca lipsa acestora va va determina sa va reconsiderati pozitia vis-a vis de cheltuielile suplimentare.
Marti si Miercuri veti fi focalizati pe munca de zi cu zi, iar Joi s-ar putea sa faceti o scurta vizita la medic, pentru un control de sanatate. Sambata si Duminica va veti dedica in totalitate dragostei. Stim ca in aceasta saptamana horoscopul dumneavoastra suna foarte filozofic, insa chiar este o saptamana a introspectiei, a redescoperirii sinelui interior, a evolutiei si a schimbarii.
Citatul saptamanii pentru zodia Varsatorului: “Experienta este numele pe care fiecare il da greselilor sale.” Oscar Wilde


Pesti

Orice calatorie de o mie de mile incepe cu primul pas. Prin urmare, daca incepeti acuma un proiect nou, nu inseamna ca ii puteti anticipa si finalizarea. Nu incercati sa va chinuiti cu intrebari la care nu veti primi –inca- raspunsul.
Luni veti demara ceea ca v-ati propus si foarte bine faceti. De multe ori conteaza drumul,nu si punctul terminus.
Marti si Miercuri nu va veti gasi locul, veti avea o oarecare stare de neliniste inexplicabila, insa Joi si Vineri, un semn de la persoana iubita va va readuce pe linia de plutire.
In weekendul acesta opriti-va telefonul, anuntati pe toata lumea ca aveti treaba, prindeti-va partenerul de mana si fugiti departe de ochii tuturor. Cate o mica escapada amoraosa nu strica nimanui.
La servici fiti deschis tuturor oportunitatilor care incep sa va bata la usa. Cantariti bine lucrurile si alegeti ce credeti ca este mai bun pentru dumneavoastra. In aceasta perioada beneficiati de puternice instincte,asa incat nu puteti face o alegere gresita.
Citatul saptamanii pentruzodia Pestilor: „Curajul inseamna a crede in tine si nimeni nu te poate invata lucrul acesta. ( El Cordobes)”

0 comments: