Compatibilitatea Taur- Scorpion


Compatibilitatea intre Taur si Scorpion este probabil cea mai usoara compatibilitate de analizat. Cei doi nativi fie se vor iubi fie se vor uri. Cale de mijloc nu exista. Amandoi adora notiunea de posesie. Taurul iubeste posesiunile materiale, puterea oferita de bunurile acumulate. Scorpionul iubeste notiunea de control emotional si ideea de putere ( care este de fapt tot o manifestare a conceputului de control). In esenta ambii nativi impart aceleeasi notiune fundamentala, cea de stabilitate, insa privita din perspective diferite: Taurii se simt comfortabil atunci cand isi privesc cu mandrie casuta lor, actele de proprietate, pamantul personal sau extrasul de cont. Scorpionii se simt multumiti cand stiu ce face fiecare membru al familiei lor, cand li se cere parerea in orice chestiune ar putea aparea si cand sunt siguri de loialitatea celor din jur.
Problema apare atunci cand Taurul, masiv, hotarat si stabil se confrunta cu aerul de mister arborat de Scorpion. Pentru ca sa stiti, atunci cand veti cauta in dictionar definitia cuvantului Secretomanie, langa acest cuvant veti gasi in toate cazurile si poza unui Scorpion. Taurul gandeste liniar, simplist, nealambicat, pentru ca nu ii plac contorsiunile mentale si subtilitatile bizare. Scorpionul insa prinde din zbor o idee pe care o intoarce pe toate partile, cautandu-i scopul ascuns si eventual punctul vulnerabil pentru a fi el sigur ca, atunci cand ar putea aparea cel mai mic semnal de pericol va fi in stare sa-l anihileze inca din fasa. Aici ambii nativi au de invatat cate o lectie unul de la celalalt: Taurul va avea de luat aminte la subtilitatea machiavelica- geniala de care da dovada orice Scorpion veritabil. Iar Scorpionul are de invatat sa gandeasca simplist si sa nu caute comploturi la fiecare pas.
Punctul de atractie major este dormitorul. Venus, guvernatoarea Taurului si Marte, guvernatorul Scorpionului sunt vechi amanti. Noptile pasionale dintre un Taur ( plin de senzualitate) si un Scorpion ( maestru in arta amorului, gata oricand sa experimenteze orice potizie noua) vor fi transformate intr-o adevarata competitie intre doi profesionisti...cu rezultate spectaculoase.

0 comments: